Сложна ситуация между приятели от една компания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сложна ситуация между приятели от една компания
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1207 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 24 години. Историята е много дълга и сложна и имам огромна нужда от съвет. Живея заедно с най-добрите ми приятели, разбираме се страхотно или поне се разбирахме до скоро. Започнах да се занимавам с едното момче, всичко тръгна след пиянска вечер, когато спахме заедно. След това продължихме да го правим, но в един момент аз се влюбих в него, а след известно време и той. Всичко беше страхотно държахме се като двойка, но нямаше как да бъдем заедно тъй като най-добрия ни приятел има чувства към мен и общо взето ни накара да избираме между приятелството с него или нашето щастие. И разбира се решихме да не си разваляме приятелството, но продължихме да си правим всичко тайно. В един момент момчето с което се занимавам започна да си пише с негова колежка, да се виждат, спят заедно, а той знае колко го обичам и как бих направила всичко за да сме заедно. Една вечер след излизане се прибирам и го виждам с нея вкъщи. Откачих, но не направих нищо, тъй като той всеки път ми казва че нямам право да му държа сметка и т. н, въпреки това му простих и продължих да се занимавам с него. 1 седмица по-късно разбрах че са спали. Много тежко го преживях, плаках, изпаднах в депресия, исках да прекъсна всичко с него, но не можах. Той постоянно твърдеше че ме обича и че ако можеше да сме заедно би се тръгнал веднага с мен, но няма как. Най-гадното от цялата ситуация е че го виждам всеки ден и ми е адски трудно да спра с всичко. Въпреки че каза колко съжалява че е спал с нея продължи да си се занимава с нея, да си излизат докато аз го чакам вкъщи и не отразявам никой друг. Исках само него, но в един момент чашата преля. Бяхме излезнали на дискотека цялата компания и на тръгване той се разбра с нея да отидат в друга дискотека заедно и ни пита всички дали искаме с него и всички отказаха, но аз се съгласих, но той ми намекна да не ходя, защото ще се издразня като го гледам да танцува с нея и т. н. Напих се много от яд и си тръгнах с едно от момчетата, спах с него за да му направя напук. На другия ден му признах и той побесня. Каза че съм курва и че вече не иска абсолютно нищо с мен, след което 2 вечери подред спа с нея. Чувствам се много зле и съжалявам адски много за това което направих, исках просто да усети какво ми е на мен от няколко месеца насам. Не съм спряла да плача, да пия и да се обвинявам от тогава. Намразих се. Най-гадното е че се виждаме всеки ден. Постоянно му казвам че съжалявам и че го обичам, опитвам се да го прегръщам, целувам, унижавам се адски много. Тъпо ми е много, че спах с другото момче, превърнах се в някакъв боклук.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0d64922550
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи няма смелост да се пребори за тебе пред всички и много ловко те е изманипулирал, че видиш ли той може да си прави квото си иска, щото няма как да сте повече от приятели, ама ти държи иначе сметка с кого спиш, ти нямаш право.... Голяма си гъска. Спирай всякакви интимни контакти с него, дръж се хладно и си хвани стойностен човек, който ще спи само с тебе и ще те обича и уважава. Обичала го била. Значи обичаш, да те лъжат, зад гърба ти да има друга и да ти говорят някви измислици, и в същото време да не можеш да започнеш нищо ново? ! Я се опомни. Нямаш никакво себеуважение. Нали нямате връзка, нали се занимава с друга, що ще ти държи сметка? !? ! Я пътя и да си гледа работата. Боклук си, не защото си спала с някой, а защото позволяваш този да се отнася с тебе, като с боклук. Имай малко себеуважение и си отвори очите за истината. Но като те гледам колко си емоционална, чак се чудя не е ли по-добре да се изместиш и да смениш средата. Даже е наложително, така като те гледам. Айде горе главата и никакви пиянски истории, покажи, че си твърда и горда жена, бий му шута ти. Стига си хленчила. Потърпевша си единствено ти и твоите нерви.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a2a55fa526
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи той може да спи с друга, но в мига, в който ти го направиш с друг, вече си курва? Не си заслужава да се занимаваш с него. Логиката му е направо невероятна. Или не знае какво иска, или те разиграва нарочно. И в двата случая - не си заслужава да продължаваш да общуваш с него. Или по-скоро - той не заслужава да общува с теб. :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5dcfebdf2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кофти ситуация, ама и двамата сте недорасли. Какви са тези детски истории: "не можем да бъдем заедно, защото еди-кой-си ме харесва"? И после дай да се ебем с тоя и с ония...
Седни си на дупето и си дай сметка, че си жена на 24 години и подобни драматизации не ти отиват на възрастта. Той е постъпил много гадно с теб. Решила си да му го върнеш, но сега не се чувстваш по-добре и продължаваш да го искаш. Ама няма как да стане - и двамата сте постъпили неадекватно и сега си берете последствията.
Най-доброто, което можеш да направиш, е да се дистанцираш от него, дори и това да е с цената на временно отдръпване от общите ви приятели. От таз връзка на този етап нищо няма да излезе - и да се съберете сега, и двамата сте наранени и ядосани, и всеки ще гледа да си го върне на другия. Ако не се отдръпнеш, рискуваш той да продължи да бъде и с теб, и с другото момиче, и непрекъснато да се вкарвате в подобни тийнейджърски драми. Не си струва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bc338f2d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не виждам защо съжаляваш след като сте квит. И той има най-малкото право да те нарича курва. Изпадала съм в подобна ситуация, само че аз преспах не с един, а с няколко, но "бившият" никога не ме е обидил за това, хем всичко му казвах.
Не си заслужава да си тровиш нервите за такъв човек. Гледай си кефа и продължавай напред.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d1167d8dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Народа изтрещя, единия спал с една ти пък напук си спала с някой. абе кво ви става кви са тия отношения?

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 87fa308938
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И двамата сте много много зле. Общо-взето както ти се изрази "превърнала съм се в някакъв боклук", само дето и той също е боклук... Като се съберат два боклука... става още повече боклук.

Спрете се малко с безразборното чукане, а? Нещеш ли да имаш стабилен партньор един ден, да имаш семейство, да имаш деца, да имаш съществуване изпълнено с някакъв смисъл?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker