Искам съвет да кажа ли на баща ми, че мама го мами? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам съвет да кажа ли на баща ми, че мама го мами?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2019 пъти
Здравейте знам, че има много теми в това направление, но моя случай е малко по-различен. Родителите ми са много добри хора, обичат мен и сестра ми страшно много, карат се, което е напълно нормално за едно семейство, но много се обичат. Всичко започна през тази година, когато бях взела на майка ми телефона (с нейно разрешение) да снимам едни неща за 5 минути и докато беше у мен забелязах, че един мъж (бивш нейн колега) ѝ пише някво интимно съобщение, но аз се направих, че нищо не съм видяла и не казах на мама. Отидох в моята стая, но съмнението в мен надделя взех лаптопа и ѝ отворих чата с него... за което съжалих, не можех да повярвам, че жена на която семейството ѝ е всичко да се държи така... прати му някви такива по интимни снимки. Аз отидох при нея и ѝ споделих, че съм видяла само малка част от чата (без снимките и по не интимната част, като ѝ казах, че Фейсбука и беше оставен отворен, като не ѝ казах, че съм видяла нещо докато снимах. ) и започна един луд скандал и след като казах, че ще кажа всичко на баща ми, тя ми отвърна че ако той я напусне ще си посегне на живота. Всичко по премина баща ми не разбра нищо, междувременно тя го махна от приятели и всичко беше наред, до след няколко месеца. Един ден, баща ми го нямаше и отидох до тоалетната тогава чух как майка ми шепнеше по телефона, но почти нищо не се чуваше, после когато ме чу почна да говори така все едно разговора е свързан с работа, като пак от време на време шептеше и накрая явно разбра, че съм се забавила умишлено и затвори казвайки му каза, че ги подслушвам. Не знам как да реагирам от една страна не мога да повярвам, че майка ми мами така баща ми, от друга като знам баща ми може никога да не ѝ прости ако разбере и не знам какво да направя, а ако говоря с мама на тази тема ще стане още по-зле и нашето приятелство ще умре. Тя много обича баща ми и той нея, но този случай ми се отразява много зле, вече не мога да погледна баща ми в очите защото ми иде да заплача и да кажа всичко, също и майка ми защото тя ще разбере, че има нещо и отново ще се скараме. Просто ако не предприема някакви мерки ме е страх ще се продължи да го мами и то ако не с онзи, ще е с
някой друг

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 632be42511
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мълчи си. Това е накратко. Няма смисъл да казваш на никого нищо. По-добре е и за теб, и за останалите участници в историята.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d228da4cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ох, милата.
Децата не трябва да знаят такива неща...
Майка ти е постъпила малоумно! Вместо да седне и да поговори с теб, да се опита да ти обясни, ако трябва да те излъже, че ще се промени... Тя крещи! И заплашва! Това е нагло, егоистично и нелепо.

В никакъв случай не трябва ти да казваш на баща ти. Ако се усъмни сам, то ще намери начин да разбере.

Преди да решиш искаш ли баща ти да знае, то трябва да си отговориш на няколко въпроса:
- Баща ти способен ли е да прости?
- Ако не и прости, то способна ли си да останеш да живееш с него, защото с майка ти ще сте в много обтегнати отношения?
- Ако и прости, то наясно ли си, че обстановката вкъщи ще стане ужасна, дори непоносима на моменти?

Отделно не знаеш техните отношения. Може и той да има някоя, за която просто не знаете.

Ако все пак искаш да разбере, намери начин това да стане, без да излиза от твоята уста.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0e83b8b3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стой настрана. Иначе ти ще "опереш пешкира". Майка ти е голям човек - знае какво и защо го прави. Малка си още да я съдиш. Като се омъжиш ще разбереш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7696fae3d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Заради възрастта ти, си мислиш, че се е случило нещо фатално. Но истината е, че това се случва, в 99%, от семействата. По - добре не се меси, за да не живееш после, с разведени родители. Понякога има проблеми, но хората съумяват, да останат заедно. Не си мисли, че си по - умна, и че без твоята намеса, не може.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1df607a90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре, благодаря Ви на всички за коментарите! Прави сте ще си мълча и ще оставя нещата в ръцете на съдбата! Ще ги оставя сами да решат какво ще стане с тях.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fdc444914e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Чудесни" съвети!!! С какви темпове се срива моралът. Чудим се защо толкова семейства се провалят, с бурни аплодисменти на хора с малък или никакъв морал. Жените се чудят защо са изоставени от мъжете и защо няма достатъчно глупави мъже, които само да носят пари във вкъщи, а те да се "ръчкат" с който им падне.

Авторката, явно с майка ти не си с чудесни отношения, а и е ясно на какво може да те научи. Опитай се поне с баща си да си в добри отношения и това не включва премълчаване на нещата! Баща ти когато разбере, много меко казано няма да е щастлив, че си мълчала. Помисли какво може да ти даде баща ти и случайно преминаващи чичковци, които искат само и единствено секс от лека жена.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 33f8a8ee95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Направи така че да разбере без реално да е видно твоето участие.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bad818a752
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прочети темата "Майка ми изневерява на баща ми" от този сайт и си направи извода. Обърни внимание на последните три коментара. Едни и същи изневеряващи хора, живеещи в лъжа и лицемерие съветват децата да живеят с психическата тежест от изневярата на единия родител.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ba74f50afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Сега по_добре ли ти е?
Да гледаш как любовника и майка ти се подиграват на баща ти.
Ако си мълчиш и гледаш ти ставаш, техен съучастник.
Как ще живееш в лъжа и преструвки, ако след време баща ти
Научи, че си знаела и си мълчала.
Тук повечето те съветват да си траеш, затова има толкова разбити
семейства.
Защото след време майка ти , ще се отчужди от баща ти, защото
се среща с любовник.
По_добре дискретно кажи на баща си.
Та това е вашето семейство, в него няма място за чужди мъже!!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ba74f50afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да предадеш душата на половинката си е жестоко, независимо дали хората го осъзнават или не. Това е изневяра на собствения мироглед на човека в дадена връзка. Потъпкват се мисли, чувства и най-вече съкровени любовни нагласи. Никой човек не заслужава да бъде предаван, ако е обичан.

Любовта не търпи предателство, появи ли се то, любовта си отива. Запомнете, че не сте длъжни да обирате негативите на предателите, колкото и скъпи хора да са това

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d3ed83de6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Имам чувството, че тези теми са измислени. Пълно е във форума с " мама изневерява, какво да правя", как не видях "тати изневерява". Само аз ли смятам, че темите са провокация? Някой си е наумил, че всички жени изневеряват. А във всяка история любовника също е женен. Жените ли са тъпи и не могат да се скрият или децата намират за нормално бащите им да хойкат и не пишат във форумите? Аз познавам повече мъже, които изневеряват от жени. Даже в компания ги намират за готини и другите мъже им се кефят, че са чукнали нещо ново. Обаче става егати драмата ако на някой му изневерят. Не вярвам вече на тези теми.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7429095a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Благодаря на всички, които отделиха малко време и дават съвети. Знам, че не е хубаво да си мълча, защото по-този начин насърчавам майка ми един вид, но пък и не мога ей така да им кажа и да гледам, как щастието и семейство ми се сриват, заради това, че не съм си мълчала. Относно отношенията между мен и мама- ние сме в доста добри отношения, имаме едно страхотно и пълноценно приятелство, което рядко съществува, но всичко беше до онзи ден, в който се скарахме. От тогава пак имаме приятелство, но не е чак такова, защото съмнението и въпросите винаги остават в мен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1df607a90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От авторката:
Номер 13: Тази тема не е измислена. Това, което се случва и засяга моето семейство е истина и не бих измислила нищо такова, за да имам повече четения, или съчувствие от хората-просто искам съвет от хора, които са по компетентни от мен или са преживели нещо такова за да може да ми помогнат. Баща ми не хойка, единствената му отрицателна черта е че заглежда жените, но кой мъж не го прави? Много се обичат и двамата. Звучи така все едно изкарах баща си светец, не е перфектен, но за мен е перфектния мъж освен онази черта, която споменах по-горе, но според мен е нормално мъжете да се заглеждат.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e8154645f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   "13. Обаче става егати драмата ако на някой му изневерят. Не вярвам вече на тези теми. "

Да голяма драма е защото обикновено изневеряват на свестните. Изневеряват на мъже които работят здраво за има за семейството. А повечето жени искат равни права но задължения като на слаб пол.

Авторке, давам ти пример с мен, синът ми е усетил в началото, че майка му прави нещо нередно, не е бил сигурен на 100 %. Предпочел е да си трае и нещата се задълбочиха. Много е по-добре рано да се приключат нещата и да има шансове семейството ви - което е от теб, баща ти и майка ти. Вероятно майка ти е в предкритична и е пощуряла като повечето жени на тази възраст. Баща ти може и да успее да "преглътне" няколко месеца забежки, ама ако продължи години??? Хиляди пъти е казвано: изневярата не решава проблеми, само ги увеличава. Майка ти, ако има наистина проблем с баща ти да се разведе. И тогава да ходи да се "чеше" (без извинение) с който иска, а на старини ще я топлят спомени от това колко мъже са получили безплатно секс. Но тя иска няколко мъже без да е уведомен баща ти за положението.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9d03ecba82
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Много е гадно да си неволен съучастник на майка си. Но! Помисли хубаво как ще реагира баща ти. Има мъже които убиват за това в яроста си. Ще останеш и без майка и без баща. Иначе пък ако не кажеш тя ще продължава и може съвсем да прекали. Трудно решение...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ce70ee87e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторке, не е нормално баща ти да заглежда жените тека, че детето му да го забележи и знае. А щом го знаеш ти, значи го прави във ваше присъствие. Съответно- и майка ти знае. И сигурно й е много обидно. Едно такова поведение на мъжа може да накърни сериозно жената, да я накара да се почуства нехаресвана, нежелана и необичана. И да е имала сериозна нужда от някой, за когото да се чувства желана, красива и единствена. Щом баща ти не я уважава, и се зазяпва по жени, което е отвратително, тогава тя си е права да намери обич и утеха. Сигурно и той не само се заглежда, а най-вероятно и той изневерява, просто него не си го хванала. Вземи му някой път телефона уж случайно, и може да се натъкнеш на доста интересни неща. Но моят съвет е-кажи на баща си. Може пък така да помогнеш на майка си, да се разведе по-скоро, и да намери истинската любов, от която толкова има нужда.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 51d78a092c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ако за теб е нормално да се заглеждат мъжете то е нормално и жените да го правят :) порасни поне на това ниво не само да защитаваме мама или тати, майка ти не постъпва правилно кажи и да спре, че в противен случай ще му кажеш, че не искаш да разваля семейството ви и да лъже, и наранява баща ти ако го обича да спре а най добре не се бъркай.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7429095a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От авторката: баща ми се заглежда, да знам, че е гадно и отвратително и на мен ми е много зле, но той наистина никога не е изневерявал на майка ми. Той е много зле в технологиите, няма нито фейсбук нито нищо. Той си дава телефона на мен, на мама, на сестра ми и никога никоя не е намирала нещо нередно, той води всичките си разговори пред нас и няма тайни от нас, а и на мама това не ѝ за първи път. Знам за поне още веднъж, но тогава бях 8-9 годишна, а сестра ми много малка за да знаем сериозността на това. Мама наистина обича тате и той нея, но не мисля че тате ѝ изневерява и тъй като си говори често с мен и почти нищо не крие от мен каза, че никога не би ѝ изневерил и че ако тя го изгони и си намери друг, той ще уважи избора ѝ и ще продължи да се грижи за нас и да ни обича, както до сега.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5294531ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   "18. Щом баща ти не я уважава, и се зазяпва по жени, което е отвратително, тогава тя си е права да намери обич и утеха."

И как да кажеш, че двата пола са равностойни?!?!?! Дори детето което е бъдеща жена, смята че бащата е свесният в семейството, а майка й се чуди кой помияр занимаващ се с омъжени да ощастливи. Ако баща й се усмихне на жена, майка й с половината квартал има право да се изпраска? Нали така номер 18? Типично мислене за златотърсачка и всякакви използвачки! Ако баша й види случайно по телевизията гола жена, то майка й има право десетки мъже да я опипат гола. Номер 18 дано, ако имаш някой сериозен мъж покрай теб да те ползва само за секс, в случая че ставаш за това!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1b108a5530
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Майка ти много обича баща ти, затова си има любовник,
Затова много се обичат???
Изневярата никога не е без последствия и всеки плаща за това своята цена - включително и чуждата вина. Цялото семейство - без изключения. Родителите, децата, всички - невинни и виновни.
Твоята майка ще разруши семейството (не ти), като постъпва грубо и безотговорно по нейни си, егоистични мотиви и подбуди. Но ти си част от това семейство и също плащаш своята цена, така че имаш право да вземеш отношение, вместо "да не се бъркаш" и да "живееш самостоятелно" и да не си свидетел на тези неща - разбирай да си заровиш главата в пясъка и да си живееш самодоволно. Неглижирайки проблема, той няма да се разреши самостоятелно, само ще се задълбочи!!!

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2281597aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Дом, сигурност и пари има, но няма тъпкач.. много жени правят неудачен избор за мъж, само и само да бъдат семейни и "развити" в обществото. Поредното доказателство, че секс и чувста стоят пред материалните ценности и глупости за сигурност. Хората са полигамни.. Бившата ми приятелка е с мъж, в който не е влюбена и редовно си намира други. С него е за парите. Толкова пъти и казвам, децата й няма да са щастливи, а тя отвръщаше. Добре с теб ли да ги създам? Ти който една кола нямаш да ги водиш на училище. В живота има закономерни неща, приятелче. Така много състоятелни мъже в материално отношение, са несъстоятелни в емоционално, но аномалията е, че точно такива създават поколение. Щеше да си доста щастилива, ако тоя дето чука майка ти ти беше баща. Не ходи по стъпките на майка си, намери си мъж който те привлича след години.. Просто кажи на майка си, че щом слага рога с друг, не трябва да използва ресурсите на баща ти, защото е подигравка и не е честно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0efa36b26f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Нека първо се опитам да отгатна, че мама не обича точно татко, а обича онова, което татко и осигурява - надявам се разбираш за какво говоря!
Щом татко е зле с технологиите, можеш ти да откриеш чичкото във Фейсбук и да му изпратиш покана за приятелство - такива типове не отказват на млади момичета, а и спокойно можеш да си направиш фалшив профил за да се представиш за по-голяма. От там нататък имаш два пътя, заиграваш се с чичкото, а когато нещата стигнат до покани за срещи, гостувания, хотели и т. н. показваш всичко на мама за да знае с кого си има работа (не че тя не знае). Другият вариант е в подходящ момент да се представиш на чичкото и да му кажеш, че знаеш за него и мама, а скоро за това ще научи и татко - чичкото ще се изпари на минутата, мама ще се чуди какво е станало (защото чичкото няма да и каже). Може мама да се сдобие с поредния чичко, но ще спечелиш време, а и съвестта ти ще е чиста, че не си оставила нещата на произвола на съдбата.
Желая ти успех и помни, че дори и най-грешното действие е по-добро от бездействието!
Има и трети, но доста краен вариант - кажи на мама и татко, че си влюбена в женен мъж с 12 години по-голям от теб и две деца, кажи им, че много се обичате и планирате да заживеете заедно. Познай какви ще са реакциите, как и двамата ще се втурнат да те "спасяват" от грешни постъпки, но това ще ги сплоти и дано на майка ти и се изпарят мислите за любовника. Прецени си сама колко добра актриса можеш да си защото тази игра изисква добри актьорски умения и здрава психика, но пък е много забавно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e6a65d6a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   И аз имам твоя проблем, на 12 год. съм от Варна, Константиново, майка работи извън Варна като управител в склад, и ползва автобус всеки ден до града, човека който я взима от автоспирката и я кара до работа е мъж на 60год., но младолик и по нисичък... Този човек е интимен с мама, не мога да го приема още, вечер съм стояла под леглото в стаята която дели с тате, който ни издържа с 2000лв заплата, и работи на летището, и говори, за това как ще го чака да се върне към 17 00 в офиса, щорите ще са спуснати а тя много влажна и готова да го поеме в... не ми се пише повече. Мама е интимна с този дядо, а е на 40, защото на тате ''не му пука'', така му казва по телефона, и че няма кой да ги хване, говори и за някаква плешива маймуна, циганин и бременна лавра, и какво правели, смятам че това са колеги на мама. Не смея да кажа на тате, но искам някъде да споделя всичко, щото едвам издържам, мама и за дядо да имам хлебен бръмбар, така му викали щото е бивш хлебар! Иде ми да се гръмна, иначе иска да е за пример

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7429095a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторката: Аз хубаво да се представя на този човек, той ме познава защото той и жена му са бивши колеги на мама и аз много пъти съм идвала в нейната работа и всички ме знаят там-колектив от към 25-30 човека. Не не мисля че мама обича тте само заради секса, тя постоянно го мисли, грижи се за него, закачат се, целуват се, Абе понякога се държат като влюбени тийнейджъри. Да карат се- но е нормално. Винаги са заедно и в добро и в лошо. Мисля, че често правят секс, защото ги чувам стаята им е до моята или ако не ги чуя разбирам (има начин) та както и да е. Не мисля, че една почти 19 годишна връзка би била основана на лъжа и интриги, затова ми е толкова трудно да повярвам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7429095a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Авторката:
Добре, дори баща ми с поведението си да накърнява майка ми това не означава, че тя има правото да търси утеха в ЖЕНЕН мъж и то с дъщеря на нейната възраст това не е нормално, все пак с жената на този мъж си пишат и имат добри взаимоотношения някак си това е лицермено от страна на майка ми.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7429095a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторката: Онзи мъж няма съвест-има дъщеря на моята възраст- жена, която сигурно го боготвори, така че не знам за какво го прави мама и то с него където няма нищо привлекателно в него, за разлика от тате в него има доста чар. Така и не разбирам мама, в тате има всичко, което може да се желае в един мъж, угажда ѝ, сръчен е, креативен е, забавен, умен така, че е мъж мечта, е има си своите недостатъци, но все пак е доста свестен. Даже тате има свестни работа, в която изкарва доста добри пари, които ни стигат за всичко.
П. С. до преди 1-2 години онзи мъж, заедно със жена си бяха колеги на мама. И знам, че не е привлекателен защото съм го виждала и сега особено като знам какво става и направо ми се повръща като му видя профила.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e730071931
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Гледам и не вярвам на ушите си!
Майките ви се ебат с някакви мангали , цигани!
А вие, гледате и наблюдавате.
Питате по някакъв форум да кажа ли, да не кажа ли?
Да не казват , сакън щяло да се развали семейството?
Повечето коментари са такива, защото те самите
Изневеряват и се крият.
А раздават тук акъл и самочувствие.
Аз също съм, изневерявал знам, че използват всякакви
Лъжи и манипулации за заблуда.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fe2a620dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Твърде си малка за да разбереш. Майка ти е щастлива така. Баща ти също. Мълчи си. Понякога се случват такива неща. Като порастнеш ще разбереш и най вероятно и ти ще го правиш. Не разваляй семейството си.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: db87e9faa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   "Добре, дори баща ми с поведението си да накърнява майка ми това не означава, че тя има правото да търси утеха в ЖЕНЕН мъж".
А какво има правото да прави? Да търпи и да мълчи, докато баща ти зяпа след всяка фуста? Искаш да превърнеш майка си в жертва? А защо пък жертвата да не бъде баща ти?Миличка, тези времена вече свършиха, и ние жените имаме право да бъдем щастливи. И като така наблягаш на ЖЕНЕН мъж, ако беше неженен, по-добре ли щеше да бъде?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7429095a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Авторката: номер 30 не виждам какъв е проблема да потърся съвет от хората тук. Като не ти е угодно не я чети или поне не коментирай злобни коментари. Благодаря :)

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f063ba72c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Наистина се чудя как повечето население няма никакъв останал акъл. Това, че повечето сте недоволни от съпрузите си и сте феминистки, не означава, че трябва да защитавате майката. Всички мъже се заглеждат - различно е да си мислиш дадено нещо, а да го направиш съвсем различно. Брех. Естествено, че трябва да кажеш. Майка ти очевидно е доста долна жена и не говоря за изневярата - да заплашваш детето си не е нормално. Да се самоубие - да я видим колко е смела. Самоубийството не е шега работа. Все едни и същи коментари в половината теми затова как детето трябва да си мълчи. А после цял живот психолози да търси? Може и аз все още да съм дете, но доста добре разбирам, какво има зад повечето коментари. Не манипулирайте децата, защото вие изневерявате и искате да се заблуждавате, че е нормално. Разведете се първо, после търсете благото на семейството. Авторке, трябва да кажеш на баща си. Все някога ще разбере и майка ти ще обвини теб, най-накрая и двамата ще изгубиш заради нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker