Да продължа ли напред или да изчакам още - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да продължа ли напред или да изчакам още
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1538 пъти
Здравейте,

Имам следния проблем, който до сега не ми се е случвал. Имах дълга връзка ( 3+ години) и бях доста дълго време в депресия, емоционална дупка или както там го наричат и през това време не исках имам допир до жени. След като си събрах мислите и се окопитих реших, че е време да пробвам нова връзка. Намерих момиче, което като цяло ми допадна и т. н. , но имам следния проблем. Знае че я харесвам казах и го излизаме почти всяка вечер само двамата, но тъй като още на първите срещи реших да я целуна и т. н. ( тя не се дърпаше) след това ми каза че бързам. Излизаме но като повдигна темата за отношения почват едни приказки от сорта ама ние още не ходим, за къде бързаш и т. н. Казах и на няколко пъти, че не я разбирам, защото хем излизаме хем понякога иска целувки, понякога не, прегръдки, лягане в скута и т. н. Разговори от типа НИЕ, а след това пак по някое време бум ама ние не ходим и ми се скапва настроението. Виждаме се вече 3 седмици. То е ясно според мен friend zone. Та въпроса ми е да почакам ли още малко или директно да й кажа, че така няма да стане и да си търся друга. Тя е на 20 аз на 26. Тъкмо се реша да не й пиша да не я търся и на вечерта тя почва. По принцип не съм човек, който се отказва лесно, но тук в тоя случай даже аз не знам като какъв се явявам и ми е трудно. Ако някой е имал подобрен случай нека сподели. Искам да добавя също, че тази жена е имала връзка до преди няма и 2 месеца и долавям признаци на депресия и т. н. нещата през който минах аз. Не искам да съм душевно кошче, временен заместител и т. н. Просто не знам какво е най правилно да се направи в тоя случай. Искам я, но просто ме смазва психически тези приказки и губя желание да направя каквото и да е. Пробвал съм да говоря докато сме заедно не става. Пробвал съм и по телефона на чат и там по зле директно се ядосва и спира. Мисля да изчакам още малко и ако продължава така да спра всякакъв контакт без излишни обяснения и драми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1f494ac350
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен правилно си го решил. Дори от това, което обясняваш не знам има ли смисъл да продължаваш повече.
Според мен и моят опит когато двама човека се харесват взаимно го няма това дърпане. Щом прави така явно не те иска или се чуди за нещо. И в двата случая не е добре за теб. Разбира се, ако за теб е толкова прекрасна и идеална има смисъл да се бориш повече, за да видиш какво ще стане.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0ec46c7884
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурно още не се е съвзела след раздялата с бившия. Може да има чувства към него. А теб сигурно те харесва щом те търси, но не иска да се впуска в друга връзка веднага. 3седмици не са много време. Но ти ако толкова бързаш си търси друга.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7a0db91476
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е ти след три седмици очакваш сериозна връзка? Много я притискаш нормално е момичето да се отдръпне.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 02e7ce7cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се занимавай с неосъзнати. Намери си някоя, която знае какво иска. Нека тази да си хапе от яд после.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 387cf5ecf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Режи я още сега на момента, заеми се с някоя по зряла жена около твоята възраст, дори по голяма от теб, тази с която си в момента е дечко до оня ден е карала колело с спомагателни колелца.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4191080b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Питай я директно какво иска от теб и какво и става. Няма смисъл от увъртания и подобни. Най-добре да имате ясни отношения.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3f7c1d865e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3 Искам просто ясни отношения. Не я притискам за нищо, но това поведение не е нормално. Поне по моите стандарти това не е нормално.
Номер 6 Точно това мисля да направя! За това исках странично мнение, защото има случаи, в които сме заблудени и с неправилна преценка. Сега виждам, че съм на орав път. Благодаря за отзивите.
Номер 2 Аз като не се бях съвзел си трайках и не обърквах другите с фалшиви сигнали. Просто не е честно спрямо отсрещната страна. Първо се изяснаваш със себе си, какво искаш след раздялата и тогава действаш. Аз ако знаех, че й е толкова прясно изобщо нямаше да се занимаваме.
Номер 3 Според мен ако един човек знае какво иска 3 4 седмици са напълно достатъчни, а в момента даже не се знае какви сме. Нито сме приятели, нито двойка. Значи тя иска да се съобразявам с нея и да се държа все едно сме заедно, но в същото време ми говори тъпотии, че все още сме никакви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker