Обърках нещата между нас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обърках нещата между нас
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1498 пъти
Момиче на 23 години съм. В компанията ми има едно момче, с което с времето се харесахме като повече от приятели. В продължение на няколко месеца само си пишехме, а като се засечем в компанията, почти не си говорехме двамата, защото мен ме беше срам, а може би и при него е било така. Иначе няколко пъти ме беше питал в прав текст дали и аз го харесвам и дали искам да излезем на среща и всеки път казвах да, защото това беше истината. И така, миналата седмица ме покани да излезем само двамата, но аз отказах. Наистина нямах възможност точно тогава, защото ме попита едва ли не в последния момент и вече имах други планове. След няколко дни пак ме покани и аз пак не отидох, но този път просто защото се уплаших. Чувствах се много неуверена как ще протече срещата, дали няма да е неловко и се питах как ще се развият нещата, след като се видим. Имала съм гаджета преди, но досега не съм се притеснявала толкова. Не знаех, но още същата вечер той заминаваше за две седмици по работа. На следващия ден му писах да му се извиня, казах му, че наистина не исках да се получи така и че като се върне, вече наистина ще се видим. Той отговори, че няма проблем, и се държа както обикновено, но въпреки това усещам, че нещата не са съвсем наред. Защото само аз го търся, той отговаря, праща ми целувки, прави ми комплименти и след това изчезва, спира да ми пише. Споделих с една приятелка и тя каза, че не знаел какво иска. Но според мен в случая вината е моя, защото всеки път като ме питаше, отговарях, че искам да се видим и накрая два пъти отказах. Даже втория път ме покани в час, в който знаеше, че ми е удобен и нямам други планове... Чувствам се ужасно, че съм такава страхливка. Не знам какво да направя. Да му дам ли време? Да го потърся ли пак? И най-вече, да го поканя ли този път аз да се видим?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8b2eaec142
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Покани го ти. От тея глупави притеснения, може да изпуснеш някой, който наистина харесваш, а от това по-страшно няма. След като го режеш вече два пъти, той сигурно си мисли, че или не го харесваш или си несериозна и го разиграваш, и е напълно възможно, да не те потърси вече.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: aa28e926fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имала била планове :-) Ако не е нещо изпит или РД на родител, най-добра приятелка, или нещо неотложно заебаваш всичко и отиваш на срещата.
Виж сега какво става!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker