Изневерява ми с ученичка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерява ми с ученичка!
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 3543 пъти
Добър ден/ вечер.
Изведнъж съпругът ми започна да носи изтупани костюми, купи си много по - скъп телефон и на него си сложи парола. Нямах проблем, но веднъж той не си беше вкъщи и телефонът му иззвъня. Реших, че е роднина или общ приятел, затова вдигнах. Чух момиче да казва:
- Ало, ( името на мъжа ми ), свободна съм тази вечер, да излезем?
Вцепенена, затворих. Когато той се прибра, веднага го попитах коя е тази. Вдигна ми скандал и ме напсува. Не знаел коя е тази, че сигурно е сбъркала номера, а аз съм подозрителна и не съм му вярвала!
Когато плащах телефоните, взех разпечатка и видях колко дълго е говорил той с този номер и по кое време - когато съм била при родителите си или съм водела децата в парка! Проследих ги и ги заснех на клип - вечерта му го показах и отново получих ругантни. Видях обаче момичето - на 15 - 16 години, разголено, и пушеше даже! Съпругът ми си призна и каза, че ( за разлика от мен ) тя била млада и хубава, разбирала го и не го товарила с домакиска работа!
Да се разведа ли с него? Имам 1 дете, а сега съм бременна с близнаци. Не искам да растат без баща. Моля публикувайте и коментирайте! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: eb20ef2bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От авторката: Извинете за грешката, написала съм, че съм водела децата в парка, а то е едно дете... Просто съм бременна и съм сгрешила. Простете грешката.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b62cf6ff79
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чакай малко сега. Момичето е очаквало гласа на мъжа ти, обаче чува твоя глас и въпреки това директно казва "Ало, ( името на мъжа ми ), свободна съм тази вечер, да излезем?"

Аз ако чуя глас, различен от този, който търся, обикновено казвам "търся еди кой си", а не директно да му обяснявам защо и кога искам да се видим.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: eb20ef2bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Номер 1, нищо не съм казала, просто затворих. Тя направо каза това, защото все пак това беше неговият телефон.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 153647918c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Хаха, някой е чел новия Журнал. Не се връзвайте на историята.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: be5fa88ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Лъжеш.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 60fb484c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Измислена история ;) Не, че не се случва, но евала на мъжа ти !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d7b61c5e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   На разпечатката ме изгуби!
Пробвах да взема разпечатка за телефона на собственото ми дете и ми беше отказано.Сметката й за телефон надвишава 60 лева втори месец.Разпечатка не ми се дава заради личната неприкосновеноат на абоната.
Така че тези измислени драми си ги напиши на книга и не ни занимавай!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b007d79df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Да речем, че се е случило както казваш:
Не разбрахте, че се пита само веднъж. Лъже? Ами, ок!
Правиш се на проста и си подреждаш нещата Така, че хем да си плати скъпо за "хитруването" хем и децата да са осигурени преди крайният удар.
Сега какво си запитала след като сама казваш, че не искаш децата ти да растат без баща? Той си има друга "щерка" за обгрижване.
На всичкото отгоре няма и грам уважение към теб.
Ако не си икономически стабилна, само ти оставка да сведем глава и се престориш на умряла гугутка докато дойде време за действия.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c9cd609fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Следващия път я измисли темата по-добре. ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b1bdf0bb5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   1 звезда за номер 2, защото авторката не е говорила, според разказа ѝ. Момичето е яуло, че телефона вече не звъни и има връзка, и с глупавия си акъл веднага се е разприказвала, какво толкова странно има...

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5bdccbabd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъжът ви е пълен боклук, обективно погледнато.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b62cf6ff79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   11, човек когато вдига телефон, обикновено казва "ало" особено ако телефона не е негов. И не ми разправяй как без отсреща да ти кажат дори "ало", директно изтрелваш кога, как и защо искаш да се видиш с човека без здравей, без ало, без нищо. 1 звезда за твоята наивност.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a25ebb94c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   До 13:
"Чух момиче да казва:
- Ало, ( името на мъжа ми ), свободна съм тази вечер, да излезем?" - това е писала авторката. Има "ало", има и обръщение.
Не е казала нищо авторката, точно за да чуе кой търси мъжа й.
ПП: Не съм н11, а и допускам, че може да е измислена историята, но може и да не е...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 16c62dc431
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Ох и да си жена не е лесно. Но я ми кажи. Как се запозна със съпругът ти? В смисъл преди да го срещнеш беше ли сложила примамката за животни(къса пола или гащи лятото, и евентуално руса коса и леко поведение)? Жените са тези които си избират партньора, а обратното важи в много по-малка степен. И щом има толкова много връзки с катастрофален край, то значи проблема е в жената и в нейните критерии по който си подбира партньор. Не можеш да сложиш примамка за животни и да очакваш там да се е хванал отговорен джентълмен! Отговорните джентълмени се хващат на примамка за отговорни джентълмени, а не на примамка за животински нагон. Не можеш да тръгнеш с материални очаквания към мъжът и да очакваш да се получи любов и устойчива връзка. Жените сякаш пропускате да отчетете факта, че мъжът не е банкомат, а същество което може да анализира защо някой е с него. Да ви е обица на ухото на всички женички дето ходите по улиците облечени като магистрални жрици!!! А това като гледам са 90 процента от младите жени. Същото ги чака като тебе!!! Всяка една такава от тях. Като имаш доказателства, че ти изневерява има съд за това, който може да го задължи да плаща издръжка на децата, ако се разведеш с него. Поне децата да не обират пешкира от вашите идилии.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 35aaf6ee93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   А това ли е бащата които искаш да имат.Ти по млада няма да ставаш.С три деца още по -състарена и грозна ще му се видиш.А тепърва те чака мноооого домакинска работа и нужда от помощ.Тои нагло ти се подиграва .Ако ти е малко стои и си търпи.Ако имаш достойнство разведи се осъди го за издръжка и така...Тои щом е тръгнал по ученички освен да е.... за бащинство ни време ни желание ще има !

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 258e2947b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Не се развеждай. Той ти е казал какво да направиш - "тя била млада и хубава, разбирала го и не го товарила с домакиска работа!" Затова опитай се да го разбираш, изслушваш, обръщай му специално внимание и не го товари с домакинска работа. Домакинската работа е за жените. По-млада няма как да станеш, но можеш да станеш по-хубава. Храни се здравословно. Ходи на йога, на козметични салони. Прави си прически. Гримирай се. Слагай си винаги скъп и хубав парфюм. Обличай се секси и му показвай често, че го желаеш. Сама знаеш, че 15 годишното момиче е временно негово забавление. Остави го да си начеше егото с нея. Той пак ще се върне при теб.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: eb20ef2bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   От авторката: Купих си тоя нов Журнал. Наистина историята е като моята! Светът е малък. Но какво се шашкате, на всяка 4 жена ѝ изневеряват... То да не е само оная жена, дето си писала историята в списанието. Много сте недоверчиви. Човек да ви иска съвет, пък вие ИСТОРИЯТА Е ИЗМИСЛЕНА! Защо ми е да пиша такава история? Какво ще получа от това? Благодарности на 11, 12 и 14, че вярват.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fe47d04789
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Само н.2 е проявил интелигентност като чете лъжливата история на авторката. Когато някой звъни и докато не чуе отговор от другата страна никога не казва какво иска, иначе става говорене на вятъра. Но нали авторката е шампион на лъжите тя ни най-малко се притеснява, че е хваната в лъжа. Първо казва, че с децата ходела в парка, а после сама се хваща в лъжите си и бърза да се поправи. Поговорката: "На лъжата краката са къси" е много вярна, но на авторката и окото й няма да мигне, че е хваната в лъжа. И вижте само на кого благодари, ами на номер 11, 12 и 14, наивниците които й вярват. Обръщам се към всички коментатори, които вярват на всичко написано. Моля ви не бъдете толкова наивни. Авторката на тази история е абсолютен плагиатор. Чак когато я разкриват, че плагиатства тогава тя си признава, че историята в новия Журнал е като нейната. Само, че историята в нов Журнал е публикувана преди нейната тук. Тази авторка лъже за всичко и всякога. Тя, без да лъже не може да живее. В нея чувството за срам от поведението й не съществува.

Драги коментатори, ако някой от вас е чел темата: "Защо повечето българки имат крайно грешна преценка за себе си", пак в този раздел "Любов и изневяра", прочетете нейните два коментара 114 и 123 и вижте как тя се представя там. Особенно в ком. 123, където тя се представя, че е лекарка, а тя не е никаква лекарка. Също прочетете и моя ком.139 и вижте какво ви казвам за нея. Ако някой от вас запита как мога да зная толкова много за нея отговора ми е, че аз я познавам от преди 6 години от друг сайт и много пъти сме водили спор по най-различни въпроси. За толкова години аз й знам стила и начина й на изразяване. Та в другия сайт съм я хващал да плагиатства няколко пъти, както и сега тук ком. Н.5 я хваща, че тя без срам плагиатства от нов Журнал. Това е "авторката" на тази тема.
Моля, модераторите да публикуват коментара ми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fe47d04789
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Н. 18 от авторката: "Защо ми е да пиша такава исторя? Какво ще получа от това?"
Отговор: Душевно удовлетворение на болната ти психика. Спри да лъжеш и да плагиатсваш.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5384ff6c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ами мила, достойна жена ли си или не? Ученичка ли ще те прави на 2 стотинки или не? Трябва да му благодариш, той ти показа що за човек е. Зарязвай го, като дете на изневеряващи родители няма по-гадно нещо от нещастния брак и изневерите, които децата винаги усещат. По-добре в добри отношения, но разведени, отколкото цялото семейство да сте нещастни. Изневери ли веднъж, няма да спре.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a138a69c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Измишльотини на квадрат! Най-малкото не знам кой нормален мъж ще се навие на ученички. Те са си деца, колкото и да се разголват.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e5b8f2754b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Мъжа ти е страшен наглец - развод и му вземи всичко.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 89db018379
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   За ученичка няма да тръгне да се конти в костюми и да си купува скъпи парфюми ами ще се прави на младеж.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 78eb08eb96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Трябва да е намерил някоя доста глупава или той да е достатъчно глупав да не ѝ каже, че е женен или поне че има приятелка - ако му звъни да внимава с кого говори.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7a59d4c9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Въобще не прочетох коментарите, но вникнах в проблема. Нищо не прави като действия - юридически, битови и прочее. Влез в ума му. Лесно е. Накарай го да повярва, че е най-готиният, успешен, умен, секси и велик по всички критерии на света пич. Той е просто гений, но само ти го знаеш, светът не е дорасъл дотам, че да разбере размера на неговата гениалност. Плюс хубаво бельо и обувки - това е задължително. От там нататък е твой. И вече няма нужда да се притесняваш от ученичките, няма и да ги погледне. Казвам ти го от личен опит, не бих рискувала да дам съвет в толкова деликатна ситуация, ако вече не съм се справила с нея.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7956e2f19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Знам, че няма да ти хареса коментара ми, авторке, въпреки че няма да напиша и една обидна дума. Не, няма да се съглася с №22-че нормален мъж няма да се навие на ученичка. Ще се навие и още как-кой бяга от агнешко. Това с телефонното обаждане и на мен ми е съмнително-но ще го подмина с мълчание. Съгласна съм с теб, че историите тук се преповтарят, нищо ново под слънцето, никой не открива топлата вода-и на мен мъжът ми ми изневери с жена, с която работи, че и по-стара от него-тук съм прочела толкова много подобни истории, с които аз нямам нищо общо. Но да си объркаш ти броя на децата-ей това просто ме отказа да чета. Тук хората приемат с доверие това, което се пише, не злоупотребявайте с хората, които отделят време да прочетат историята ти и да дадат съвет.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e377beaae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Историята не е измислена

One girl ;)



Не прави повече така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 362a70f25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   30, недоумявам как с "богатия" си житейски опит от 13 години стигна до това заключение? Скоро започва учебната година - насочи вниманието си към уроците!
Моля, модераторите да публикуват коментара ми - това момиченце е постоянно в сайта и коментира теми, абсолютно неподходящи за възрастта му!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fe47d04789
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Н. 24 много правилно си преценил, че за ученичка никой мъж няма да се конти в скъпи костюми и парфюми. Но авторката защото лъже винаги и прекалено много й липсва елементарна логика да прецени кое в историята й е за вярване и кое не. За нея е важно да пише всевъзможни глупости за да си чеше грандоманското ЕГО. Тя страда от грандомания и съм сигурен, че всички знаете, че грандоманията е психическо заболяване. Нека никой не си въобразява, че тя ще спре да лъже,това е невъзможно за нея. В тази история авторката се изложи много грозно като други и показаха, че тя плагиатства.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fe47d04789
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Н. 30, а ти коя си да казваш, че историята не е измислена! Ти прочете ли същата история в новия Журнал? Или защитаваш лъжите на приятелката си Саша!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b62cf6ff79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   от 30

който трябваше да разбере, разбра смисъла.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 53f686679b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Историята не е измислена, историята е скалъпена от много други истории, но кондурджията, който е работил с калъпа не е добър в скалъпването.
Леко обобщение на казаното от другите коментиращи до момента:
- мъж заиграващ се с 15-16 годишни не си купува костюми, а носи нарязани дънки, фланелки с любимите им групи, татуира се, слага обеци и си купува мотор
- разпечатки за телефонните разговори не се дават на Сульо и Пульо, а и надали изневеряващия ще позволи някой да му плаща телефона, дори и да са в група
- няма изневеряващ, който да си забрави телефона, ако ще и с неразбиваема парола да е
- обикновено уговорки за срещи се правят със SMS или по Вайбър, а ако някой ти затвори безпричинно, се обаждаш пак
- малко са 15-16 годишните, които ще кажат "свободна съм тази вечер", ученичките са свободни през деня
- това с клипа, ругатните и последвалото признание звучи още по-нелепо, хванатият на тясно не ругае, той маже, лиже и лъже до последно
- единственото логично в скалъпената история е бременната жена да гледа на неродените си деца като на вече родени, но там пък не е логично да се самопоправя - очевидно на кондурджията много му се иска скалъпеното да звучи като истинско
С две думи историята е истинска, но е скалъпена от много истории, но какво ли не би могло да се завърти в главата на бременна жена, в бременна включвам и обременена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker