Какво ми има - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво ми има
преди: 13 години, 1 ден, прочетена 3406 пъти
Аз не съм добре нещо в мозъка ми не е добре. Искам да съм като вас. Искам най нормалното искам... искам да живия не да съществувам. Какво ми има. Докога ще греша докога ще гледам света отстрани. До кога ще съм само наблюдател в този живот. Към каквото и към когото да посегна всичко вече е на друг. Какъв е тоя моя късмет. Кога и аз като вас ще се усмихна кога ще дойде някой да ми изтрие сълзите. Ще спре ли някога живота да бе блъска и да ме налага с тези камшици. Пробвах и позитивна да бъда и какво ли не. Накрая нищо. Отхвърлена поругана. Какво ми има да не съм луда да не съм нещо болна откачена или и аз не знам. Да много съм чувствителна плача плача за всичко слаба съм. Психически ли съм обременена. Искам да се събудя от тая летаргия искам да усещам пеперуди в стомаха си искам искам не искам много искам съвсем малко но и това нямам. Не искам живот като на кино искам рамо на което да се облегна и на което просто да помълча. Не искам да плача сама не искам да заспивам сама не искам да вечерям сама не искам да гледам телевизия сама ни искам да съм сама. Знам че какво то искам сама трябва да си го взема от живота колко много пробвах знаете ли и след това колко сълзи изплаках. Не търся нещо специално просто търся истинския човек от който като го видя да знам че ще мога да заспивам спокойно да него. И пак плача и вече нямам сили душата ми излезе какво ми има за бога. Къде греша. От толкова сълзи и толкава болка май съм си загубила ума. Започнала съм да не мога да различавам доброто от злото. ПОМОГНЕ ТЕ МИ. Мая

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 15 часа
hash: 5210220f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисли повече за другите и по-малко за себе си!

 
  ...
преди: 13 години, 13 часа
hash: ee571a137e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   напротив мисли само за себе си. подозирам че по един или друг начин си мислила за хората повече отколкото за себе си. и аз бях в твоето положение. ако искаш може да поговорим. наи важното е да разбереш че и ти имаш право на щастие и да си позволиш да изживееш живота си. и спри да се питаш нормална ли си луда ли си. може би си по нормална от повечето си познати така че мисли позитивно. купи си нова дрешка такава дето ти харесва и излез от черупката си

 
  ...
преди: 13 години, 11 часа
hash: a86da7b6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   След всичките прегради, които сами си създадохме. Все повече хора отчаяно ще търсим любовта. И така не си само ти..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8e166bdef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаеш ли какво, аз бях с едно момиче като теб - давах всичко от себе си и често пъти съжалението ме мотивираше да съм до нея! И въпреки това я обикнах и и' бях упора! бях силен човек и исках да я накарам да повярва в себе си, да се научи да бъде силна! Но не щеш ли, след години нещата се обърнаха - изгубих голяма част от света си заради това, че тя бе напърво място до мен, направих много компромиси в името на това, да сме заедно! И знаеш ли какво стана на края - съсипа ме, подигра ми се и ме замени, а всичко което изтърпях беше в името на това, че ще бъда оценен и ще сме заедно. Защо ти пиша сичко това ли, може би не си такъв човек, но преди да искаш някой да те хареса и оцени, първо трябва да си силна и да вярваш в себе си, а не да търсиш упование в нещото което уж ще те измъкнеот това! Да - живота не е за сам човек, но ние първо сме си сами на тоя свят и не е правилно за мен да се поставяме в зависимостта на въображаеми персони, защото ако се появи реална такава, много лесно бихме могли да проектираме копнежите си върху нея / него и това да ни накара да сме слепи за реалността, а от това боли най - много, защото така сами предаваме себе си!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1643e9f86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да, но колкото и да си силен понякога, като ти се насъбере се пречупваш. Тогава имаш нужда от подкрепа, за да продължиш.
А и това със силните и слабите е такава заблуда. Много повече сила се иска да се бориш и пребориш с болката, когато си слаб. Отколкото като всичко ти е наред, да се правиш на силен. Просто живота може всеки да сломи. Трябва да си помагаме и обичаме, точно в такива моменти, а не да уважаваме и почитаме само хората, които привидно ни изглеждат силни. Всичко в живота е преходно..
Не съм автора.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8e166bdef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От 4 към 5 : Напълно те подкрепям в разбиранията ти и не съм имал в предвид, че трябва да почитаме само " силните "! Дори не съм споменавал, че трябва да се почита или отхвърля каквото и да било! Казвам само, че без лична самооценка и самоувереност, нещата няма как да се случат! Липсата на самочувствие , привлича разни комплексирани личности със същият проблем, но в друга фаза и те се възползват да си хранят егото от нашата слабост! В крайна сметка, това би могло да се изгради, с известна доза егоизъм и непримиримост към обстоятествата! Иначе, в един момент чувството на безнадеждност като негативна емоция, започва да се превръща в хроничен проблем за нас, към който ставаме зависими чисто биологично! Но това важи и за положителните емоции, така че клишето за позитивните мисли е в пълна сила в този случай, просто като всяко начало е трудно, но това е единственият естествен път на възстановяване от този порочен кръг!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ef921783fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   същия съм за мн кратко бях усмихнат и мрасницата ме прати пак  в АДА сега гасна с всеки изминал ден и нз още колко ще издържа

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9b126a8c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Затворила вътре в себе си! Отпусни се малко, не мисли толкова много нещата. Бъди себе си... Прави това което искаш, а не това което ти налагат другите... Помисли малко за себе си стига си мислела и гледала околните... И без това живота е миг от вечността а малко го осъзнават.... Имаш нужда от опора до себе си.... но се се хвърляй на първия срещнат.... Излез малко с приятели/ки забавлявай се... пусни се малко по течението и нещата трябва да се наредят...


Владо

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 27773c686e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Преди всичко се опитай да намериш щастието си вътре в себе си и едва след това ще имаш шанс да срещнеш човек, с който да го споделиш! Намери си хоби, занимание, което да те изпълва с приятни усещания - сади цветя, купи си фотоапарат и снимай, изкачвай планини, каквото и да е, което те кара да се чувстваш добре от това, което сама правиш, а не от това, което някой друг би направил за твоето щастие... Когато намериш вътрешния си баланс, едва тогава ще си способна да намериш щастието си с някой друг. Просто в момента не си щастлива и не привличаш правилните мъже към себе си. Излъчвай щастие и светът ще ти отговори със същото. Но имай предвид, че това не става от раз. И помни, че "Има само един път към щастието – да не се тревожим за нещата, неподвластни на волята ни. " Епиктет и "На щастливите хора не винаги им се случват хубави неща. Но те извличат всичко хубаво от това което им се случва. " Така че, спри да се концентрираш какво ти липсва в живота и се съсредоточи в това, с което можеш ти самата да го запълниш, колкото и трудно да звучи. А оттам нататък всичко е възможно! Късмет и всичко добро.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 27773c686e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Препоръчвам ти да изтеглиш и изгледаш You Can Heal Your Life и What the Bleep Do We Know - има ги както по торентите, така и в читанка. инфо. Мисля, че в тях има много точно описание на твоя проблем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker