Изпитвам чувства към него, а всички са против него. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изпитвам чувства към него, а всички са против него.
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1287 пъти
Здравейте. На 21 съм и работя в бар. От скоро имам симпатии към брата на шефът ми. Той е на 40 (да знам, че е малко голям от мен, но за връзка не виждам какъв е проблемът. ), симпатичен, красив, до колкото сме говорили (2-3пъти по телефона) ми се струва забавен и интересен характер. Сега ще се зачудите защо по телефона? Не идва ли да пие кафе при мен? ! Ами не, не идва. При простата причина, че със шефът ми и семейството му нямат очи да се видят. Толкова се мразят, че такава омраза не съм виждала никога. Постоянно ми говорят колко луд е бил, колко лошо се е отнасял със жените, че не бил добре психически и да не се занимавам с него, заплашват, че ако продължа да му звъня ще ме освободят, била съм тръгнала срещу тях и такива работи. Е добре, но аз го харесвам. Ония ден му казах, че съм искала да го поканя на кафе, но ме е било срам и той се засмя и ми каза "Ахаа на кафе и после ще искаме и другаде да ходим.. шегувам се.. " и снощи също му звъннах, бях на центъра ( тъй като сме в село знаете какъв е центъра) и както съм говорила с него (приятелка ми разказа) той е минал покрай мен с колата без да забележа. Попита ме защо му звъня, каква е причината, а аз както винаги на въпроса с въпрос "Не може ли? Пречи ли? " И той "Ами не, радвам се" и след това "Затварям, че трябва да правя нещо" и разговора продължи точно 30 секунди. Мисля утре пак да му звънна и да му кажа "Последният път ме пита защо ти звъня нали? Защото изпитвам нещо към теб, ако не ме вълнуваше дали щях да ти звъня и да те търся, но ако не желаеш да контактуваме ще те разбера и няма да те търся, само кажи! " Точно, кратко и ясно. Честно казано ми омръзна да го гледам как просто минава покрай мен и съм решена да му кажа и каквото ще да става. Нито е първият, нито ще е последният. Не казвам и, че не чувствам малко страх, след тия разкази на другите, но според мен докато не видиш нещо с очите си не можеш да повярваш напълно, а може пък да се е променил. Казват колко лошо се е държал с тях, а с мен се държи добре. А и все пак са скарани, как да се държи? Пиша това тук, за да прочета и вашето мнение по въпроса.. Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: bc845aead7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се бутай между шамарите, хората са ти го казали, а и не виждам изобщо да се държи добре с теб. Намери си момче около твоята възраст и не се занимавай с чичковци, може и без работа да останеш, послушай разума

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d5cc93dfda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен, той не се интересува от теб.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 87a4bdc46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си на 21? Найстина ли? !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6875a94409
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ти си на 21, а той малко по-голям, сиреч двойно. Първо този човек може да ти е баща. Второ, ако той имаше интерес към теб щеше да го е показал, а не да те отсвирва за секунди. Трето, ако продължаваш да си такава напориста, най-много да станеш бройка и това е.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e841fb660b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защо ми звъниш и ти не му теглиш една ли? Еми щом ти харесва да бягаш подире му и това отношение давай :)
Ама хората са прави явно е бройкаджия, но щом не ти пречи..

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 265384c503
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много ми е интересно защо се дърпа чичкото... Как пък не иска да мине едно младо момиче. Хаха.
Не знам какъв съвет да ти дам. По принцип не трябва да се занимаваш с толкова възрастни мъже, че и женкар, че и брат на шефа... Много сложно става. Ама то ти като го искаш, няма кой да те спре. Само че не очаквай, че след като преспите, ще влезете във връзка. В най-добрия случай ще те повърти малко и ще те остави. Затова ако спиш с него, нека е с нагласата, че го правиш само, за да си начешеш красотата и след това няма продължение.
Пиши как са се развили нещата все пак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 88ac654b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Чичагата се дърпа, за да я омотае още повече, когато прецени ще действа и после жалка ти е фантазията. Звучи много обигран и не се и съмнявам, че не е добър човек. Играе те, за да го идеализираш и после ще почнат страданията. Съветвам те изобщо да не се захващаш с този човек, та той вече те манипулира, не се унижавай за 30сек. внимание.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker