Приятелката ми ме приема за даденост ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми ме приема за даденост !
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1785 пъти
Здравейте имам проблем с приятелката ми който варира от край време. А именно приема ме за даденост. Когато и покажа че не съм и даденост се променя за известно време и после пак става същата, така няколко пъти и сега вече не знам каква тактика да приложа. Тя от много време не зачита моето мнение, не спазва нейните обещания и съм много назад в приоритетите и. Когато почна да се държа и аз така тя става пак най милото същество на света. И след не повече от 2 седмици пак става същата. Проблема е, че аз не мога да се държа така както нея колкото или да се опитвам. Успявам понякога но най много за няколко дни след което ме боли и ми е гадно защото наистина много я обичам. Започва да се държи като хората чак след като забележи че почне да ме губи и след това пак почва с това държание, нека се обоснова за какво държание става въпрос. Под не спазва обещанията си, варирам дребни неща но който говорят много, като например ; ''после ще ти звънна'' '' ще направим това и това'', казвам и много неща не усещам интерес от нея да говори много с мен, да споделя, не се интересува от мнението ми почти за нищо, сърди се за глупости и всичко това го прави защото знае, че винаги и прощавам и все едно не ми е проблем да ме мачка. На няколко пъти и доказах, че не съм и даденост и както съм дошъл така и ще си ида, и тогава се променя изцяло за известно време и после пак е същата. Дори се разделихме веднъж, и аз тогава тотално я отписах, но не след дълго ме потърси отново и се държах доста дръпнато и студено към нея доста време докато не усетя, че се променя. И в продължение на много време тя беше момичето в което се влюбих и всичко беше наред. До преди няколко дни пак започна с лошото поведение и пак ме има за даденост. Ако някой се чуди дали тя има някаква материална изгода от мен, еми не няма. Не съм богат нито аз нито семейството ми, единственото нещо което притежавам е голямото ми сърце което се оказва, че ми изиграва лоша шега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 35ddc3d6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е "голямото ти сърце". По скоро е голямата ти наивност, че не ти кръшка. ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6b9eba4bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казвам ти го като човек минал през същото. След време ще станеш виновен за всичко. За цялото това нещо сме си виновни ние, защото се превръщаме в мекотели. Цаката е да си по твърд и когато усетиш пак такива неща от нея да я скастриш както си му е реда. Не казвам, че трябва да си лош, да псуваш, да я биеш, но трябва да разбере, че не може да си прави каквото ибе кед и трябва да се съобразява с човека до себе си. Не чакай, ако не стане бягай. Повярвай ми, колкото и да си мислиш, че като чакаш нещата ще се оправят, не няма! Знам че е трудно да го осмислиш, но ще дойде време ще съжаляваш! Мъж си дадено ти е да мислиш рационално, а след това да чувстваш. Объркаш ли поредността си загубен. Аз минах през това и за това сега ти казвам мисли, мисли, мисли. Ако премислиш нещата и стигнеш до извода, че трябва да се махаш, махай се защото чувствата замъгляват преценката. Трудно е, но ще ти е по добре след време!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 83086fd8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   това се получава, когато жената е красива и има богат избор.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9e723b3bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сменяй!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 41c33a04ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   "единственото нещо което притежавам е голямото ми сърце" - за съжаление моят опит е, че това е възможно най-евтиното което можеш да предложиш на една жена, поне днешната... Проблемът ти няма решение, такава е женската природа. Научи се да играеш тези игрички, или се научи да живееш сам. Аз избрах второто...

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 729a975cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съжалявам за ситуацията, в която се намираш... но няма смисъл да продължаваш тази връзка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d28e366043
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм в същото положение, като твоето, но съм жена. И аз от години търся решение на този проблем. Уж се обичаме, а той се държи точно, като приятелката ти.
Накрая просто приех, че това си е характер и не може да се промени. Имали сме много задълбочени разговори и накрая се е съгласявал с мен, че съм права... Но пак го прави. Забравя да се обади, аз се притеснявам за него. Казва - след 5 мин. се прибирам, идва след 2 часа... Случва се нещо и аз въобще не съм осведомена... И така, до безкрай.
Наистина, при него поне, е характер и се отказах, да го променям. Не че така ми е добре, но просто е невъзможно, ако говорим за дългосрочен план. А не искам, да се превръщам, във вечно досадната, мърмореща жена. Хем нищо няма да постигна, хем ще го отдалеча със сигурност, от себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3cf45c0bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторе, на такава шут по дупето и я изпрати по живо по здраво да си търси мъж, който ще й търпи глезотиите. Недей да бъдеш меката Гана и да й позволяваш тя да си играе с теб. Бъди мъж и недей отлага раздялата ви. Пожелавам ти щастливо бъдеще с друга Жена.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3cdcd1e8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Поне я нотовари с 2-3 чаавета, та да има с какво да се занимава. Пък ти си хвани някоя млада любовничка и си гледай кефа.
Иначе им хвърляй 1000-1500 лв. в къщи и да се опряват.
С жени на глава не се излиза. Можеш само да ги работиш тактично...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 22e6b6ef05
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм автора. Не мога да разбера и повечето от вас не знам. В какъв свят живеем, не може ли хората просто да се уважават и да споделят проблемите и да се намира алтернативен вариант който задоволява и двамата. Защо е нужно егото да води хората...

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4eebb53c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До 9 Хахаах, размя ме братле, най-тактичния съвет, няма да сгреши.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker