В мен ли е проблема? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В мен ли е проблема?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 999 пъти
Здравейте! От година имам връзка с един мъж (аь на 20, той на 26).
От няколко месеца усещам малко по-различно поведение. В началото на връзката той беше адски мил, мили думи, гушкаше ме повече, обръщаше ми повече внимание, когато правехме секс ми правеше френска. Сега не е така. Аз започнах работа за 2 месеца и почти всеки ден бях адски уморена, много ми се спеше и краката много ме боляха. Имах и да уча и се налагаше да комбинирам малкото свободно време с няколко неща едновременно. Както може да се досетите бях много изнервена, чувствителна и имах нужна от една идея повечко нежност и разбиране. Ние с него често се обиждаме, ама на майтап. Въпроса е, че вече повече преобладава това пт негова страна, а милите думи са по-малко(аз знам, че е на бъзик, но все пак.. ). Като ида при него и ме целува 1 път, в следващия момент вече ме е хванал за задника или гърдите, а на мен хич не ми е до това, просто искам да ме гушка, да си поговорим, да ме целува повече.. Някак си всеедно е свикнал с мен, ние почти всеки ден се виждаме. Аз имам и проблем със сексуалността, защото когато имам някакви нерви на главата или ми е уморено и не ми е до секс, но в никакъв случай не съм го държала нарочно на сухо, . Аз хатесвам секса с него, но ето и другия проблем. Аз обожавам лизането и това е единственият начин да свърша, обаче той не ми прави вече толкова често.. Бърка с пръсти и колкото се навлажня, толкова.. А от мен се очаква да правя свирки, защото иначе е сухо. Пък като го попитам има ли ми нещо, да не е да има различен вкус или мирис (говорили сме дори това да си казваме ако има) и казва, че не. Просто не обичал да го прави ( а иначе обича да ме вижда, че свършвам!? ), не знаел какво да прави (ами не всеки се е родил научен, като не опитва песто как да знае.. Въпреки че като го прави нямам оплаквания). Аз нямам оплаквания по принцип за самия секс, винаги съм го разбирала, въпреки че имало случаи (редки) да му спадне, да свърши бързо, ама аз винаги съм го разбирала и никога не съм го правила на проблем, по-скоро се опитвам да го успокоя.
Не иска да спи в нас. Аз спя у тях поне 2 пъти в седмицата, а той е спал толкова за 1г. Много пъти го моля, защото аз също не обичам да спя на чуждо легло и възглавница, но за да съм с него правя компромис. Чувствал се всеедно се натрапва у нас, при което му казах, че щом той се чувства така, значи аз се натрапвам у тях, щом така разбира нещата. Каза, че не е такака.
Друг проблем е, че от известно време насам не иска нищо да правим освен да сме в тях или веднъж в месеца у негов приятел. Карам го да се разходим, пеша при това, за да не дава пари за гориво. Не иска. Ларах го 2 месеца да идем на един басейн в неговия град, не искал, щяло да има цигани. Колко го молих и накрая днес отиде с неговите приятели. Стана ми тъпо, защото аз днес съм затрупана с учене и точно когато мога, той хуква, а когато го молех, не иска! И не ми е проблем, че е бил с приятелите си, аз ги харесвам и мнохо пъти, когато техните гаджета не са били с тях, не съм ходила и аз, за да са си мъжката компания само. Проблема ми е, че не искаше с мен досега.
Карала съм го и в едно заведение да идем дс пием, пак не иска, а го карам от както сме заедно..
Днес не издържах и се разстроих, казах му всичко това, а той ми каза, че съм искала да се скарам с него и само съм мрънкала, изкарвала съм се жертва, само той бил виновен.. А аз просто исках да обсъдим, но вече няма да му казвам какво ми има, пък да видим как ще се чуди и как ще ме пита постоянно Ама кажи ми, какво ти е, що ти е, какво има.... За него тези неща са маловажни, а за мен са важни, все пак отношението за мен е на първо място.. И не знам какво да правя, разбирам, че в момента няма работа, но не смятам, че това трябва да рефлектира върху връзката ни, аз също си имам проблеми, споделяме си, но не си променям държанието спрямо него... Той като цяло не се държи зле, но не и както преди. Дали съм му омръзнала или е свикнал прекалено с мен? Иска бъдеще с мен, да живеем заедно и да имаме деца, аз също искам.
Не ви питам дали да го оставя или не, а какво и как да направя, за да оправя нещата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: cfeb85d2bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да се оплакваш и бъди до него. Мъжете се чувстват мъже, когато изкарват пари. В случая той няма работа, залежал се е и се чувства потиснат. Понякога явно му се иска просто обикновен секс с приятелката му, за да забрави за проблемите си. И се радвай, че все още успяваш да го накараш да те иска толкова. Правил ти е френска в началото, защото е знаел, че ти харесва, но това не значи, че винаги ще го прави или винаги му е харесвало да го прави. Не иска да харчи излишни пари и затова не е отишъл с теб на басейн, но е отишъл с негови приятели, защото на компанията му някак си не върви да каже нямам пари, няма да дойда, особено ако това му е било едно от малкото излизания в последно време. Не иска да спи у вас често, защото наистина чувства, че се натрапва. Едно е някой да спи у момче, друго е някой да спи у момиче. Човекът просто е по-притеснителен и е започнало да му омръзва на тези години да води живот без работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker