Дълга връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дълга връзка
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1638 пъти
Здравейте,
аз съм цена на 30, красива, образована и с хубава работа ако това изобщо има значение. Мъжа ми е на 49 много младолик, в моите очи най- добрия мъж на света. Заедно сме от почти 9 години и имаме детенце на 1 годинка. Връзката ни е преминавала през много етапи но винаги сме имали един проблем секса. Дори и преди появата на детето ни секса не беше това което трябва. Аз съм по- разкрепостена а той- традиционалист. Мъжа ми винаги много бързо свършва но после ме задоволяваше по друг начин и с това се компенсираха нещата. След появата на детето всичко се промени. Секса намалява направо изчезна, вниманието му към мене се изпари просто тръпката я нама вече а аз имам нужда да бъда пълноценна жена, обичана, желана и ценена като такава от мъжа си. Излишно е да казвам, че сме говорили много пъти на тази тема резултата е никакъв. В името на семейството мога да търпя лошия или никакъв секс и липсата на такъв, но не знам докога ще е това. Започнах работа на нощни смени, а мъжа ми работи през деня и по този начин съчетаваме грижите за детето ни. Виждам в очите му, че му липсвам но промяна няма. Чувствам се много отегчена. Не искам връзката ни да върви още по- надолу. Знам, че в подобни случаи се появява трети човек който да запълва пукнатините в брака но не искам това да става и с нас. Обичам го знам, че и той мене но имам нужда от малко искра и тръпка. Просто връзката ни вече не ме прави истински щастлива освен, че имаме еднно прекрасно дете. В подобни случаи като моя, жените си намират любовник или може би по- точно мъжете ги намират и те потдават. Аз обаче дори и не се заглеждам не виждам никой който да си заслужава или да ми харесва никога не съм изневерявала на мъжа ми. Очите ми са само в него но уви не получавам от него това което иска една жена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: f8831534e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е един от негативите на голяма разлика във възрастта.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bda8bb6c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Не се притеснявай. Явно вече си решила и съзнанието ти е настроено да си хванеш любовник. Ще имаш такъв и оргазмите, които получаваш ще те правят истински щастлива. Всичко ще върви добре, докато съпругът ти не разбере, а това рано или късно ще стане. Тогава ще му мислиш и каквото и да се случи, никога положението няма да бъде същото.
Аз бях на 35 г., когато започнах да изневерявам на съпруга си по същата причина. Той беше с наднормено тегло, работеше по 14 часа на ден и не ми обръщаше внимание в сексуален план, макар че ясно показваше колко ме обича. Финансово осигуряваше много добре мен и двете ни деца. Така или иначе той разбра, изневярата ми беше разкрита. Като видях болката и разочарованието в очите му разбрах, че дори и да ми прости с него никога няма да бъде същото. Разведохме се. Децата останаха при мен. Жилището също ми остави. И тогава разбрах колко много ми липсва, колко много го обичам. Разбираш ли, ако пуснеш обявя, че търсиш секс ще ти се явят мъже от 16 до 66 г. възраст, но ако търсиш мъж, които да споделя грижите и отговарността в живота трудно ще намериш. Мъжът ми след развода не престана да се грижи за децата ни, но аз бях белязана - разведена с допълнителен "товар" (две деца). Никога не срещнах мъж, който да ме обикне, който да се посвети на мен, както и аз на него. За сексуален партньор нямаш проблем, но тогава разбрах, че само със секс не се живее. Сега съм на 49 г. и съм сама. В момента от позицията на моята зрялост искам да ти кажа, връщайки се назад, че никога не бих изневерила, а бих се борила за брака си. Да живееш без любов е убийствено по жестоко, отколкото без секс. Обичам го все още, но явно не съм го заслужавала. Сега друга се радва на неговата любов, макар и от пет години да живее в чужбина. Той се промени много след развода, отслабна, зацогатя още повече и пр. Но излезе мъж, финансово обезпечи децата ни и не ме натовари с нищо.
Моят съвет е: разбирам те, че не можеш без секс, но намери начин и се бори за брака си, спаси го, иначе ще бъдеш поредната разведена с дете, която ще пише по форумите имам ли шанс за сериозна връзка?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 95aa6ba5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Още си млада, не може винаги да има тръпка, а щом секса е бил проблем от началото, не виждам да се подобри сега.
номер 3, трогна ме историята ти, още си само на 49, може да срещнеш мъж, който да те обикне. Казвала ли си всичко това на бишия ти мъж?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a7a4bd4839
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   <5> - какво да му каже. Мъжо, гледам те отслабнал си, забогатял си и разбрах, че те обичам и не е трябвало да те кича с рога. Я зарежи тая дето е с теб и ти е добре и си ела пак при мен. Научих си урока и ще съм ти вярна (тоест - дърта съм вече и да искам вече не мога да си хвана някой) ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: df40e86ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 3, май не мъжа ти ти липсва, а парите му. Заради такива паразити като теб на жените ни излиза лошо име като цяло.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 369d226bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката- благодаря за коментарите ви. Номер 3 много поучителна история. За жалост обаче човек оценява някой когато го е загубил.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 19e8cf69b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила авторке, само едно изречение ще ти напиша-разбирам те, защото и аз съм жена, знам какво е жена да се чувства нежелана от собствения си мъж, но знай, че с трети човек, ако позволиш да се появи, никога няма да си разрешиш проблемите-обратно-ще ги задълбочиш. Дано си ме разбрала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker