Русите мъже, по-малко или повече желани сред жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Русите мъже, по-малко или повече желани сред жените?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 3847 пъти
Здравейте,

Първо да споделя, че поста ми няма да обхване на 100% това, което съм написал в заглавието и че по-нататък намесвам личния си живот и целя да получа мнение, та нека продължим.

Имам запитване, нещо като проучване е за това, кой тип мъж е по-желан сред множеството от жените в България, моля да бъдете искрени и обективни, също така като давате мнение си напишете възрастта и пола, благодаря!
Ето и накратко за мен - В момента съм на 23 и съм сравнително русичък за българин, кестенява коса, по-бяла кожа, пъстри очи - преди като малък ми бяха сини, сега клонят към синъо-зелени.
Висок съм 1. 78, може би 1. 80 ако се изпъна доста и тежа към 80 кила, не съм дебел, но не съм и много мускулест, в момента водя нещо смешано между подвижен и застоял живот.
Задавам ви този въпрос, защото съм забелязал следното от личен опит: Руси жени и главно жени от Русия, Украйна и по светлите държави като ме зърнат с поглед направо ме изпиват с очи, като чели са готови да ме изядат от желание за секс всеки момент, но съм забелязал, че по-черните мъже дори и не ги заглеждат, ако ще да са най-готините, до тук добре, но да се питаме колко рускини, украйнки и по-руси жени живеят в България? Еми не много! Действително шансовете ми там са малки. Та да преминем на Българките - забелязал съм, че българките си харесват по-тъмните и мургави мъже и тези с тен, не знам от къде идват нещата и каква е логиката, но съм го забелязал или може би аз се лъжа и се вкарвам в някакви филми... Лично ми е казвано от момиче, което е русо колкото мен, че няма как да се захване с мен, защото не искала децата й да бъдат руси, лично съм имал колега, по-тъмен които найстина се е харесвал много на жените и е омайвал един куп с протритите си приказки. Лично имам приятел на моята възраст, които е по-тъмен, целия е в татуйровки, но е по-нисък, по-слабичък е и сигурно е правил секс с над 30-40 жени, също така да кажа, че е безкрупулен, лъже ги супер много за всичко, използва ги и ги зарязва, после говори какви боклуци са били зад гърба им, а те продължават да му тичат зад гърба, нека спомена и че той има много голяма и гъста брада, и че изглежда доста по-голям от възрастта си, примерно на 27-30, пък на мен ми дават 22 като възраст, наскоро и лична карта ми искаха в един магазин, също така имам и рядка брада. Какъв може да е проблема тук? Не съм достатъчно готин? нямам татуйровки? нямам определен отворен характер? прекалено много ми пука,? прекалено съм светъл? Изглеждам на по-млад? Прекалено съм добър, което пък от друга страна не ми дава кураж да направя нужните действия на момента, с по-красивите жени не мога да се отпусна и не вкарвам нужната закачка може би? В момента извеждам един куп информация и не казвам нищо конкретно, може би не е един проблема, а да са много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: a2805634b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Аз си го обичам моя... Не намирам никаква разлика между българин и руснак. Това че пият много и бият жените си е мит, точно както се опитват да ни го втълпят за българските мъже.
А и той се е побългарил за 20 години вече :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5557ef6ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момиче на 18 години и съм руса с тъмно сини очи. На мен пък точно такива мъже ми харесват като теб. Да са руси, пъстри очи, високи и да не е някой нацепен играч, който само да гледа да прави бройка. Даже децата ми искам да са руси и с пъстри очи, просто това ми е нещо като мечта!!!

Все пак всеки има различен вкус и е невъзможно някой да е харесван от всички. Така че не обръщай внимание. Всеки човек е перфектен за себе си. :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 727c9b8818
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   На времето един учител ми каза, че ще се омъжа за тъмнокос мъж с кафяви очи, защото съм светла и сивоока. Засмях се по детски, но го запазих като спомен. Не съм омъжена, едва на 19 съм и не бързам с изводите, но в интерес на истината ме привличат тъмни очи и коса. Падала съм си по русокоси, но с тях никога не съм стигала до интимни отношения, просто бързо ми 'минава' влечението. Предполагам се дължи на това, че противоположностите се привличат. Но без значение от външните белези, един мъж е атрактивен, когато има с какво да заинтригува жената отсреща. Харесвам мъже, които знаят какво искат и са готови да се борят за това. Мъже-изненади. Както каза, да може да пусне някаква смешка, да не се притесни, да гледа в очите и да може да те възбуди само с поглед. Пробвай с малко повече самочувсвие. Доста не-симпатични според мен мъже с тези си качества трупат много повече точки от голям красавец без ориентация с жените.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ede8b884ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблема е, че търсиш проблеми там където няма и не решаваш тези, които знаеш, че трябва. Но да, съгласна съм, много по-лесно е да се самосъжаляваш и да обвиняваш другите, отколкото да погледнеш обективно и да се усъвършенстваш.
На русите и високите веднага се хвърлят, проблемът е в характера ти - ти сам казваш, че не действаш и си напрегнат, а и се смяташ за твърде добър, а това лично на мен не ми говори много добре за теб...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4d52bfd32a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Момиче на 18 съм, не съм претенциозна за цвят на очите или косата. За мен привлекателността не е до това. Да речем си мислиш че харесваш русокоси със сини очи. Един ден страшно красиво момиче със тъмна коса и тъмни очи флиртува с теб. Наистина ли би я отрязал само заради един цвят на очите или косата. Аз поне в обратната ситуация не бих се оплакала :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bd4c8e263d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Аз съм жена на 23 и умирам за тъмни мъже. Коса, очи, кожа и гъста брада. Всичките ми гаджета са били такива и никога не може да ме привлече светъл мъж. Някакси не са мъжествени за мен поне. Въпрос на вкус.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e20187d62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Свързвам тъмните мъже с наличие на много тестостерон, не знам защо. Просто когато имат тен, черна коса и гъста брада са ми по-мъжествени. Но от естетическа гледна точка не са ми предпочитание.
И русите, и тъмните мъже си имат своя чар. Аз най-много харесвам светли мъже с кестенява коса и тъмни очи. Особено ако не е силно окосмен, много ми допада.
Не мисля, че сред българките има определено предпочитание за цвят на кожата, косата и очите. Но в България не са често срещани русите мъже със сини очи и се приемат като нещо леко екзотично, тоест жените ги харесват.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4422dbec84
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Според мен част от проблемът идва от това, че не си достатъчно самоуверен. Щом се харесаш такъв, какъвто си, и другите ще те харесат. Повечето хора са привлечени от увереността.
Сега, всеки човек си има лични предпочитания и никой не може да покрие едновременно всички. Някои обожават русите и синеоките, други изобщо не ги поглеждат. Явно досега си попадал на жени от втория тип. Аз лично нямам претенции за цвят на коси и очи. За мен е по- важно една коса да е добре поддържана, а един поглед да излъчва интелигентност. Иначе, съм хлътвала съм и по руси и синеоки, и по тъмнокоси и тъмнооки.
Притесняваш се за незначителни неща.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3dcc21b6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Има и доста руси хора в България. Аз съм руса със сини очи, много мои роднини - също. Преди да си призная, не харесвах руси мъже, но сега ми харесват, може би защото вече гледам отвъд външността. Била съм Финландия, там всички са руси, бели, синеоки. Много е приятно, създава усещане за чистота и светлина.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8eb508f182
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам какво ти изпиват рускините, но един колега, който беше по-скоро тъмен отколкото бял и е живял в Москва в ученически години ми е разправял, че съученичките му много харесвали това, че не е бял. Така че по-скоро тия дето те гледат се чудят дали си местен или техен, а не че мрат. Отделно като си млад и голобрад, това е повече причината, а не дали си рус. Жените винаги търсят някой по-голям от тях, съответно за 20 годишна ти си ѝ почти връстник. Като заприличаш на 30, ще започнат да проявяват интерес. Гледай само да не си реално на 35, че като чуят числото пак ще си на загуба.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dd20b54660
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами истината е, че когато е ставало въпрос за това, повечето жени винаги са изразявали предпочитанията си към по-тъмните мъже с тъмна коса. Но като цяло е все тая, ако со хубав.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f8e696d30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм руса със сини очи и харесвам тъмни. Но се влюбвам и съм все със светли. Може би светлите хора ги свързва някакво привличане, не знам. Много мои светли приятелки припадали по мургави мъже после имат синеоки и руси деца от светли мъже.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 505d0008f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз много харесвам мъже със светла коса и светли очи, ама на мен си малко малък, котенце :) ж30 съм.
Супер си си няма да се притесняваш, просто трябва да започнеш малко да тренираш да се постегнеш, че с тоя заседнал живот, ако продължиш ще станеш някой плужак. Но и не изпадай в крайности с тренирането, че прекалено мусколести мен лично не ме кефят. И височината ти е нормална, не е нужно да си с височина на баскетболист за да си готин ;) И бъди позитивен! Стига с тея статистики и глупости, че повече харесвали мургави и черни, не е така. Важното е да си уверен и позитивен. И си разнообразябай средата, недей да тъпчиш все с едни и същи хора.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ec2c2a69f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз съм жена на 30 години и като цяло повече ми допадат руси мъже със светли очи. Но това не означава, че не съм излизала и с мъже, които изглеждат по точно противоположния начин.
Външният вид не е всичко. Той може да привлече, а в последствие характерът да отблъсне човек.
Мисля, че в момента си във възраст, в която момичета си падат по лоши момчета, а ти не си такова. Спокойно, за всеки влак си има пътници. Умните момичета скоро ще се усетят и ще се насочат към момчета като теб :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6cc13946d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   12, Стана ми интересно как се влюбваш в руси, пък харесваш тъмни. Мислех, че човек се влюбва в типажи, които харесва. Би ли обяснила, че ми стана интересно?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6cc13946d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Black Sabbath беше обещала да не пише повече. Толкова се надявах да си спази обещанието, но и бях сигурен, че макар да се е въздържала ден-два, на края пак няма да се сдържи. Предполагам, че сега ще се изметне и ще го изкара, че е имала предвид, че няма да пише само в темата. Само че ако е така защо не писа цели 2 дни? Язък, че се зарадвах напразно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4422dbec84
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   16, разбрал си грешно. Никъде не съм казала, че няма да пиша повече в сайта, дори не съм си го помисляла. Имах предвид, че няма да пиша в темата със спора и си спазих обещанието. Не пиша коментари всеки ден, иначе, ще продължа да се подвизавам с псевдонима си, независимо дали на някой му харесва или не.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6cc13946d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Както и предполагах - изметна се. Жалко. Така и така очевидно не можем да се оттървем от теб, поне бъди по-толерантна с потребителите и не ги слагай в собствените си рамки, без да имат вина. Моля те поне това, ако си поне малко човек, защото е обидно за хората.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5d426ce2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Жена на 23г. съм. Като цяло предпочитам нещо по средата. Нито прекалено светъл, нито прекалено тъмен. Ноо съм заглеждала и светли мъже, и тъмни такива. Преди време бях видяла снимка на един мъж- рус, сини очи, с леек загар, имаше толкова правилни черти на лицето, че още го помня. Вярно, че имам предпочитания относно външния вид, но характера играе по-голяма роля в моя случай.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6748c0c637
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   За мъжа е важно да е умен, честен и да може да изкарва пари. Какво значение има цвета на косата? Ако става въпрос за външния вид, много по голямо значение има ръста, телосложението, от колкото жвета на косата.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: feca5cdfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Харесвам мургави мъже със светли очи. Аз съм бяла, натуралния цвят на косата ми е ледено рус, очи- пъстри, сменя се цвета.
Имала съм точно моят тип гаджета, но сериозните ми връзки (2 на брой, единият актуален) са бели, руси, бившият със зелени, а настоящия с пъстри очи.
Ами влюбих се в човека и в усмивката му с пустите трапчинки.
Продължавам да си харесвам другият тип мъже и той го знае. Също е споделял, че са му харесвали мургави жени с черни коси, но се влюби в мен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5794ffb3da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Брюнетка съм и винаги ми се е получавало със светлокоси мъже. Може би има нещо вярно в това, че противоположностите се привличат.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e20187d62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   23 го каза. Снажен, висок мъж с хубаво лице, ако ще и с розова коса да е, пак ще е харесван от жените. Никой не си избира гадже по цвета на косата или очите.
Всички имаме предпочитания, разбира се, но когато срещнеш някого, го преценяваш по интелекта, поведението, характера. Външният вид естествено е важен, но и жените, и мъжете, съдим по-скоро по телосложение, правилни черти на лицето и цялостно излъчване за здраве, а не по отделните детайли.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7883df2c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Пич, пълни глупости са тва. Българките харесват всякакви мъже. Въобще не ти проблема в косата. Колкото до рускините, те определено харесват тъмнокоси мъже повече.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f8e696d30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   От 12 за 15: Защото външният вид не е всичко. Опознавайки един човек, ако е само мургав, харесвам мургави, но вътрешно не ми допада, не почваме да градим връзка. Познавах едно момче, беше на 18, с външност на манекен - висок, рус, синеок, прекрясно тяло. Уж имахме връзка. Не беше глупав, но нямаше никакви теми за разговор, никакви интереси. Бог му е дал външност на плейбой, но и такъв не може да стане - кукла без душа. Нямаше емоции: нито усмихнат, нито намръщен, нито учуден. Жалко за момчето. Сега приятелят ми не може да се мери с неговата външност, но е прекрасен.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5ae64983b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Ето и моето мнение : С бяла кожа съм, сини очи и руса коса.
Харесвам синеоки мъже, с кестенява или руса коса.

Уви, не съм имала досег със синеоки мъже, но с русоляви да.
Като цяло българските мъже са тъмнооки, рядко ще видиш русоляви...

Но проблемът е в теб - Прекалено се вглъбяваш, прекалено го мислиш и е обвзело умът ти.
Различни хора сме, харесваме различни неща.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8ae3f6707a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Аз съм с тъмна коса и тъмна кожа и съответно - тъмни очи. На 17г. исках и копнеех за синеоки и руси момчета. Сега грам не ми харесват (на 28г. съм) и търся тъмнокоси и тъмнооки. Много по-мъжествено ми е от светлото. Но това е до човек. А и човек се променя ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: edb49179e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Имам един колега на работа дето е рус и висок, тоя забърсва всяка втора колежка така че не можеш да ме убедиш, че русите мъже нещо не са търсени. Имах и един съквартирант дето единственото нещо му беше, че беше рус и не оставаше без женско.

Аз като по-тъмен мъж, като съм с жени наоколо и автоматично като видя рус мъж го слагам в графата "сериозна конкуренция".

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fd73498ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Попринцип ние блондитата харесваме тъмни мъже.
Аз съм с руса коса и доста Светла кожа и естествено умирам за тъмни мъже. Колкото по черен е толкова повече ми допада

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d2c9b7d147
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   И аз съм руса и бяла, но с кафяви, да не кажа черни очи.
Предпочитания за цвета на косата и очите на партньорите нямам, но държа и те да са белички. От мургави ми се ми се повръща направо, като цигани са ми. С татуси също не предпочитам, вече всеки има и не е привлекателно. Мускули бива да има, но в никакъв случай да не се прекалява, че стават става адски неприятно за очите. На ръста обаче държа много - харесват ми много високите - поне 1, 85, а ако е и по-висок, още по-добре. Последният, който си харесах е 2, 05, с черна коса и сини очи... повече от съвършен!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d2c9b7d147
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   35 съм - момиче на 21

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0a7f4e7e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Ок, Ален Делон е супер, тъмна коса и сини очи, но русите българи със сини очи, не са ок. Това са балканци с генетични изменения и проблем с пигментацията. Факт. Те са вписващи се за северните народи, не за тук. Момичетата харесват модата и комерсиалните неща, а да имаш синеок русокоско е гъзарско и модерно, това е. Мъжете с изразителни, харизматични и сериозни изражения са тъмнокоси и чернооки. Не казвайте сега, че някой ви се бърка на вкусовете, защото не е така. Просто трябва да имате собствено мнение. Една бройка жени харесва един тип мъже, защото по-голяма бройка е чула и видяла нещо, което й е повлияло на мнението

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 80c4d4e043
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Ами,не знам. Аз имах един съученик с руса коса и точно сини очи. Разбрах,че има чувства към мен,но ами,малка съм още. Пък и стига и ти! Всякви жени,всякви мъже! Това е схемата!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: d4aa012f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Здравей Авторе,

Нещо си се объркал. Рускините не харесвам светли мъже!
Казвам ти го от опит защото доста момичета от Украйна и Русия са ме заговаря ли. А последният път през 2919-2020 една рускиня ми дойде на гости. И от нея знам, че рускините не харесват светли мъже. Аз пък не си падам по Руси жени със сини очи. Като ги заглеждам направо замръзвам. Тъмната жена излъчва топлина сексапил чар. Теб по скоро щете хареса тъмна жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker