Защо го прави? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо го прави?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1588 пъти
Здравейте! Преди около месец се запознах с 1 момиче, което наистина обикнах. Тя е сложен характер, но исках да съм само с нея. В последствие станаха едни интриги и се разделихме. В последствие разбрах, че тя си има нов приятел, но не знам дали има чувства към него или е само за да ме дразни. Пояснявам, че аз направих 1 грешка и може да е била наранена и затова да се е забила с него. Целта на поста ми е, че наскоро тя ми писа как съм и като й казах, че не съм добре заради раздялата ни, тя започна да ми се подиграва, че ще спи спокйно, защото се е уверила, че без нея съм зле. Каза ми да свиквам без нея и започна да ми праща езичета и да ме дразни. Аз просто не спирам да мисля защо го направи и дали не иска да се боря за нея. Ако обичаше приятеля си и ме е забравила защо ще ми пише тези неща?

Много имам нужда от съветите ви най-вече момичетата да кажат мнението си защо мислите го направи. Ако ме е забравила каква е логиката да ми пише и да казва, че е спокойна като знае, че без нея не съм добре?

Не знам какво да правя, обичам я още и искам да си я върна, но се чудя да се боря ли за нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: dbe4bd57d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си влюбчив, авторе. :)
Иска да те дразни, така правим момичетата.
В нашите постъпки няма логика, но не е защото има чувства към теб.
Ако не харесва новото си гадже, просто ще го игнорира, ще го отблъсква или изневерява.
Не мисля, че като ти пише е изневяра към партньора й.
Споменал си за интриги, а ми замисли се, че може да ти го връща заради интригите помежду ви.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9cb064c0d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искаш да си я върнеш? Тая, дето те прави на 2 стотинки? Ти сериозно ли?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8623db3a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Еми не те е забравила, но това не означава, че споделя чувствата ти. Вижда се, че е някаква незряла още, щом се занимава с детински дразнения и отмъщения. Затваряй страницата и продължавай напред (градивно действие) и нагоре (развитие на личността ти).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e4beb8c5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора

сега пак ми пише още ли си зле???

честно не знам как да й отговоря, ако й призная че съм зле, може да си каже, че ме върти на пръста.... ако се направя на ударен и й кажа че не ми пука може пък да й привлека пак вниманието???

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 99a0060f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това момиче не ми звучи като да е добър човек. Гадно е да се подиграва с теб след като сте имали нещо, независимо как е свършило.
Иначе на въпроса ти защо го прави - има нужда от внимание. Класическо женско поведение - пуска въдичката и чака да се хванеш. После ще започнеш да я търсиш, а тя ще ти отказва и ще си помпа самочувствието. Не те е забравила, очевидно, но това не означава, че иска да е с теб. Както виждаш, не те уважава, иначе нямаше да ти пише такива неща.
Не се занимавай с нея. Ще намериш момиче, което ще те обича и ще ти показва уважението си. Дори и да се бориш за нея сега, замисли се дали искаш да си с човек, който след теб веднага се хваща с друг и ти се подиграва на всичкото отгоре.
Знам, че е гадно да си влюбен, а отсрещният да не те иска. Сигурно те боли. Но знай, че тази болка минава с времето, а когато срещнеш някоя, която наистина е за теб, ще се чудиш защо изобщо си се занимавал с първото момиче.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6b84245438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   (4) - "може пък да й привлека пак вниманието??? "
Авторе, ти май наистина искаш да си сложиш таралеж в гащите. Ми давай!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e4beb8c5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до номер 6

абе хора не искам да я оставям на тва момче.... според мен още има чувства към мен, но прост характерът й е по-сложен и за това прави тези номерца... и кво оставям я й кво нали смисълът е да се боря поне малко за нея.... просто не знам тя като ме пита още ли си зле и аз като й отговарям че не съм добре дали не я отблъсквам още повече.... щото тя сигурно си казва той без мене не може и т. н.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ba35dace76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Жена съм, но се присъединявам към горните мнения. Ходи с друг, а пък я интересува как си и даже се радва, че без нея си зле... Това, че е още млада, според мен не я оправдава да се държи така. Да речем, че е била наранена, да ти каже в прав текст, какви са тези изпълнения...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f63dd8ff0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здрасти, имал съм няколко подобни случая и при двата това поведение беше в резултат на това, че съм показвал привързаност към даденото момиче преди то да покаже такава. При втория съвсем наскоро, дори тя се прегръщаше и мляскаше с някакъв пред мен на един метър и следеше дали и обръщам внимание а аз пък гледах други момичета, в друг случай пък очакваше да инициирам контакт с нея, защото имаше удобен случай, но аз си я игнорирах. Не ми дреме особено честно казано. Така, моите наблюдения и предположения са, че тези момичета не разбират любовта, те разбират единствено от доминация. Тоест те вярват, че мъжа трябва да е по-силния, по-устойчивия на чувства и да не ги демонстрира, да играе хладнокръвен и подобен тип поведение. Ако мъжа демонстрира привързаност, сподели чувства към нея тя го възприема като слабост и това я отблъсква и после иска да го накаже за това. Мисля, че това обобщава цялата история и сценарий. Защо казвам, че тези момичета не разбират любовта? Защото при истинската любов няма доминация, там има споделяне. Истинската любов не те прави слаб, тя те въздига, но има хора които не го разбират това. Тези момичета възприемат връзката като доминиране на мъжкия над женската, един малко по-сложен и адаптиран сценарий на това едно мъжко животно да приклещи женското, да я захапе за врата да не мърда и да свърши в нея. До там са им разбиранията. Когато ти демонстрирах към такова момиче истинска любов, тя не я разбира и я смята за слабост, защото липсва доминацията а тя разбира единствено нея и оттам се започват такива смешни опити за причиняване на душевно страдание на този който ги обича.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 25fba29777
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Независимо от каква точно причина и харесва че ти е зле без нея, трябва да ти покаже че за нищо на света не трябва са правиш грешката да имаш нещо с нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker