Тиндър само за секс. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тиндър само за секс.
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 3919 пъти
Здравейте,

Момче съм на около 25, добре изглеждащ, но не се интересувам от сериозни връзки, а искам само секс.
Та, от скоро ползвам тиндър и забелязах, че всички българки или се правят на ощипани или наистина не търсят само секс. По цял свят тиндър се ползва почти само за секс, а тук уж да си чатили, за сериозни връзки и т. н.
Въпросът ми е ако сте жена ползвате ли тиндър само за търсене на секс, а в случай че сте мъже, успявали ли сте да си намерите жена само за секс в тиндър без излишни чатове, заобикаляне и т. н

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 582f3eca6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен повечето жени знаят че мъжете в тиндър очакват секс.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: faa9278d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жените никога не търсят "само секс". Съзнанието на съвременната жена е формирано от еволюцията чрез естествен подбор. Мъже, които търсят секс със случайни партньори "само за една нощ", са оставили повече наследници от тези, които са били стриктно моногамни. Затова децата им от мъжки пол търсят случаен секс в Тиндър. Жени, които са правили случаен секс са рискували да забременеят и след това да отглеждат сами децата си, защото никой мъж не иска да отглежда чуждо дете или да вземе жена, която вече има дете за жена. Затова тези жени не са имали много наследници и в бъдещите поколения генът, който предразполага жена да прави безразборен секс за "една нощ" не се е разпространил. Жените избират внимателно партньорите си. Те търсят такива, които биха им помогнали да отгледат децата им. Това е човешката природата еволюирала хиляди години и сега може да се мислите за много модерни и различни, но всъщност сте същите маймуни каквито бяхте и преди 100 000 години.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d1a2cc5204
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Жена съм - тиндер нямам, но моя приятелкаимаше и си изпати два пъти. Тя търсеше сериозна връзка и двата пъти мъжете й го обещаваха. В крайна сметка всичко приключваше за около два месеца, т. е. докато получат каквото поискат. Междувременно е излизала с други, които поне ги усещаше, че не може да има нищо сериозно. Тези двама идиоти обаче я излъгаха жестоко /в рамките на 1-2 години, да не решиш, че е веднага/. Приятелката ми изстрада унижението и лъжата много. Сега се страхува да се довери на мъж. Просто бъди искрен и откровен към жените, с които си пишеш. Кажи им, че искаш само секс и ги остави те да решат. Просто не сваляй звезди, само за да получиш секс и после да съсипеш един човек. Моята приятелка изпадна в дълбока депресия след единия олигофрен и от тогава е станала крайно негативна и нещастна. Просто не го причинявай и ти на някой човек.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7bcb454ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ползвала съм тиндър и не беше за секс. :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1cc5fc6d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм жена и не разбирам какво означава само за секс, скоро си направих профил в сайт за запознанства, не в тиндър, но подобен и получавам различни съобщения, но ми се виждат абсурдни. Или аз не съм в ред или всички тези мъже...…. не знам, нормално ли е непознат да ми пише ,,здр, какво търсиш тук, ако се интересуваш мога да ти доставя удоволствие'' или клишираното ,, вечеря, кино, секс" като първо съобщение от непознат. Веднъж питах един с това клише, дали някоя се връзва и той каза, че много жени забивал по този начин. Не разбирам как бих могла да го направя с напълно непознат....все едно сме разгонени животни, вместо хора с чувства. Аз лично се надявах да срещна някого, с когото да си споделям, да си пишем за смислени неща и ако си допаднем след време да се видим на среща, но мъжете са твърде нетърпеливи. Предполагам повечето са с връзки и затова не се интересуват да опознаят човека. Лично аз останах много разочарована от този тип сайтове, ако исках да слушам всички тези клиширани изрази, които получавам от тях просто ще отида на заведение, а аз си мислех, че като се запозная с повече хора има вероятност да срещна различни типажи.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7e041e7d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   5, никакви типажи! Клиентите на този тип сайтове са само един, максимум 2 типажа (пълни окапаняци или секс-маниаци). Трябва да е някой като тебе, да влиза за първи път, и да направите връзката. Но нали се сещаш вероятността за това каква е?
Не случайно хората се запознават на живо, и то най-добре ако са част от една група, компания, колектив...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9c6da41cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора:

Аз лично не използвам клиширани фрази, но в интерес на истината не виждам друг начин да е по-добър от тях. В тиндър жена си е качила 2-3 снимки разголени. Мъжа също. Еми какъв ползотворен разговор очаквате да се случи. Когато започна интересен и ползотворен разговор, само аз пиша, винаги ми отговорят, но спра ли да пиша и всичко приключва. И винаги ми намекват за това че сериозни мъже си търсят за сериозни връзки. Само дето сериозните мъже нямат нерви и време да ви изкарват всеки ден думите от устата с чингел, а вие да се правите на луди.

Пп: Аз нямам връзка и нямам желание за такава. Какъв е проблемът да се прави просто секс. Има защитни средства, големи гора сме. Често казано не знам как имате нерви и време за сериозни връзки в днешното забързано ежедневие.
ПП2 : Аз си написах направо в представянето в тиндър че сериозна връзка не търся и не предлагам,

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 39cb196745
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Тук в България положението е по-различно, от една страна жените се смятат за "освободени" като тези на запад, но от друга страна пак искат да ги третират по-особен начин. Либерализма е нещо много лошо, но поне на запад има и положителни страни - жените там са инициативни, отворени и сами свалят мъжете и не се превземат много. Тук това не е така тук либерализма е с всичките си недостатъци, но без никакви положителни страни. Тук жените пак чакат на теб, правят се на ощипани, не знаят и не са чували за секс, искат да влагаш в тях време, чувства и емоции без те да се ангажират с нищо. Тиндър на всякъде е известен като приложение за бързи срещи, само тук е изопачен за търсене на "сериозни връзки".

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1cc5fc6d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пак съм аз номер 5,
аз получавах много съобщения за един ден и нямах желание да отговоря на всички, поради вече изброени причини, така че явно повечето са си казвали, на тая сега трябва да вадя думите с ченгел. Мисълта ми е, че не попадаш на жени, които търсят само секс и затова не ти пишат. Може и да има такива, но трудно ще намериш. Добре е, че си написал какво търсиш, Обикновенно с много разголените снимки взимат на час, но това е вариант за теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 43998931bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм съм много добре изглеждащо момиче, на 19 години и се регистрирах в Tinder точно с цел да намеря по-голям от мен мъж, с които да пресъздам всичките ми сексуални фантазии. Намерих го чак след около месец и половина търсене измежду стотици прелиствания на снимки все пак София е голям град, но си заслужаваше всяка секунда като се видяхме...

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bcf632f972
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Аз не мога да разбера този Тиндър
не ми позволява да изпращам съобщения....
иска пари.. а има толкова много абонати.. нещо не разбирам..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker