Повече ли ни обичат мъжете, когато ги нараняваме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Повече ли ни обичат мъжете, когато ги нараняваме?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1958 пъти
Въпросът ми е както към мъжката така и към женската аудитория. Интересно ми е кога един мъж тича след една жена и се бори да я задържи в живота си. На кратко искам да разкажа за себе си. С него съм от година и поливина заедно. Във връзката ни аз съм мъжът. С течение на обстоятелствата ли не знам все така се случваше, че трябваше аз да доказвам любовта си. Направих много неща за него, защото го обичам. Никога за нищо не ми е досвидяло исках само да ме обича и да му е добре с мен. Винаги аз трябваше да прощавам, аз бях тази която не бе щастлива, понеже не получавах нищо. Знам, че да обичаш не означава да очакваш нещо в замяна, но и аз, съм човек. Аз не искам много, искам някой който да ме обича и за него да съм важна, да се бори за нас за двама ни. Той винаги е мислил първо за себе си, за него думата Ние не съществува. Опитах се да не го задушавам да го пренебрегвам, пак не се получи. Може би егото ми е по силно от любовта ми не знам. Знам само, че аз съм тази която обича много повече и като жена постъпвах мъжки. Аз мисля за напред, за парите, за семейство. Аз се опитвам да го предпазя от грешки, аз се грижа за него. Защо така се получава? Всъщност за какви жени се борят мъжете и ги обичат. Нима трябваше да съм някоя златотърсачка или някоя използвачка, или топ модел или супер кеасива. Ами не не съм, та в това ли ми е вината? Обречена ли съм на такъв тип отношения? Къде сбърках отново? Нима не трябва да, показваш любовта си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7b9dbd76aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжете тичат след жени, които не правят всичко за тях, отстояват себе си, обичат себе си и поне създават чувство в мъжа, когато трябва, че дори него да го няма, те ще се справят и Сами. Всъщност, това, което правиш ти е ролята на майка му. За него ти си мама или поне се опитваш да бъдеш, а не огнената лъвица, която го води до лудост, но в същото време незнайно защо я желае неистово! Мъжете обичат да опитомяват, обичат да им е интересно и такива ситуации ги държат в кондиция и ги карат да се доказват, като те връщат към себе си, отново и отново!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a3dc67ac9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами колкото повече бягате и нараняват толкова повече се привързва е особено ако наистина сте бе цена за един мьж

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3e8b239282
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се че хубаво да показваш любовта си, но за някой който ще ти отвърне със същото. В твоя случай виждам само напразно хвърляне на усилия, след като се чувстваш наранена. Един живот живееш не се хаби за някой който не го заслужава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 17cf689d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Това е по-присъщо за жените. Само мъжете без себеуважение са така.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 606b011a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Повече ви обичаме когато сте млади и хубави. Тогава сме склонни да търпим доста капризи (наранявания) за да ви ч*каме. Поостарей, погрозней и няма да има кой да ти търпи глезотиите ;)

Успех !

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 039c2b327d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Вие женени ли сте. Да, вярно е, че мъжете тичат след жени, които ги пренебрегват, но има една подробност. Мъжете винаги гледат да забият най-доброто. Ако търчи след теб, това значи, че си най-добрата от опциите, които има. Ако е готин, красив, умен, трудно ще тича по някоя. Колкото по-голям избор има, толкова по-голям егоист е. Жените, които са желани и обичани, си хващат мухльовци. Ако искаш някой да те носи на ръце, трябва да ти е под нивото, за да си звезда в очите му.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ee4b5799f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Същото, което си написала, но с обратен знак. Отнася се за бившата ми приятелка. И аз си задавах подобни въпроси. Не е свързано с мъже-жени, а конкретно какъв е човекът насреща. Помисли много дали искаш това да продължава.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4a6bf63476
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   2, не мъжете, а идиотите тичат след такива жени...
Нормалните хора си намират нормални партньорки, с които си сътрудничат във всичко - от създаването на дома, децата, някакъв семеен бизнес, общи хобита и забавления, обикаляне на света заедно.
Преди 50 000 години може и да са тичали, а сега тичат само тези, които са на онзи далечен етап от еволюцията...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d9b6cf09e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами вие сама сте формулирали проблема, макар и не съвсем точно. Казали сте, че сте тази, която обича повече, а според мен сте единствената обичаща в тази връзка, която описвате. Казвате, че за него не съществува НИЕ. Това мисля е достатъчно, за да приключите. Просто мъжът, с когото сте, не ви обича и не вярвам да промените това колкото и да се раздавате в тази връзка. На въпроса какво търсят мъжете не мисля, че има един верен отговор, защото всеки човек е различен, независимо мъж или жена. Никога не съм играла някаква роля, нито съм мислила как да се държа, за да бъда обичана и харесвана. Мисля, че мъжете /поне цивилизованите/ обичат жени, които са естествени, уверени в себе си /не става въпрос за някаква демонстрация на кифленско самочувствие/, знаят какво искат и обичат себе си. Естествено в България има маса мъже, които очакват жената да изкарва минимум колкото тях, но в къщи да им носи ракийка и салатка, докато са се протегнали пред телевизора, да готви и гледа децата, щото това си е женска работа и т. н., но такива са извън моята среда слава Богу. Та, според мен грешката ви е, че се опитвате да се нагаждате към мъж, който просто не ви обича. Просто бъдете себе си и не променяйте това заради следващия. Той трябва да обича вас, а не това, което правите за него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ce96dcbf3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 6 и млад няма да има коя да го търпи ха ха ха

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3365625ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   В една връзка би трябвало мъжа да е този, който обича повече- дори и малко повече да е. В твоя случай ти правиш всичко за него, а той си гледа кефа. Няма как да излезе удовлетворяваща връзка. Дори ако продължаваш така, е въпрос на време да те зареже или да ти изневери.
Опитай да поставиш себе си на първо място- първо твоето удоволствие и след това неговото. На някои хора им идва отвътре- като мен, на други им е трудно и трябва да положат усилия, но според мен това е начина да задържиш всеки мъж.
Не бъди удобно килимче, на което да стъпва. В това няма нищо вълнуващо за него. Пак го обичай, но всичко което правиш за него, го направи първо за себе си и чак след това, ако ти останат време и енергия, за него.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5b050064e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 13 не е лоша тактиката ти, аз не съм момиче но я ползвам също, ако видя че повече я обичам всичко приключва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bb790b93f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм мъж, но изобщо не си падам по жени, които ме пренебрегват или не ми обръщат внимание. Бил съм два пъти в подобна ситуация, като и двата пъти, след като видях, че отсрещната страна няма особен интерес, прекратих всичко и продължих напред. В случая на авторката си мисля, че мъжът й просто не я обича.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker