Да избягам или да се омъжа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да избягам или да се омъжа
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1235 пъти
Здравейте, трябва ми много добър съвет. Не знам какво да правя със живота си. Имам връзка от 3 години с един мъж. Бившият ми да го наречем К. той ме обича и то много, обичам го истински, разделихме се заради неговата сестра, която създаде проблеми между нас. Много го обичам виждахме се тайно няколко пъти преди да замине в Германия. Момчето с което сега живея да го наречем Г. ще се женим догодина, а сърцето ми не иска него. Започнах да се отдалечавам от Г. защото не го обичам, аз никога не съм. Тръгнах с него защото слушах майка ми която все искаше да бъда с Г. защото имал пари, бил богат. Аз не искам нито парите му нито нищо от него. Искам само К. Сватбата ми със Г. е април догодина, К. знае за това и ми предложи да избягам с него в Германия, искам да избягам от тук. Кажете ми моля ви, според вас трябва ли да избягам да послушам ли сърцето си или да се омъжа за човек който не обичам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6a272488fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай ужасно е да си с човек, който не обичаш ако ще и милиони да има.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1181f09a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами избягай, толкова акъл ли се иска...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2ada6f6ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Глупости, ще бягаш...
Първо, увери се, че няма да имаш същите проблеми с бившия си, каквито си имала и преди.
Второ, спри да драматизираш излишно, не си част от пиеса или филм, а участник в истинския живот.
Ако си мислиш, че е супер романтично да избягаш с "любовта на живота" си, жестоко се лъжеш. Това води единствено до проблеми.
Щом не обичаш годеника си, просто му сподели, че не можеш да се омъжиш за него и се разделете.
Няма да си нито първата, нито ще си последната, отказала се от сватбата си.
Разделете се нормално и като зрели хора и след това започни връзка с бившия си, държейки я в тайна за известен период от време.
В момента, между другото, идолизираш представата за бившия си, а това може да доведе до много проблеми вбъдеще.
Обмисли внимателно дали ще ти е по-добре с бившия, защото разделиш ли се със сегашния си партньор, връщане назад няма да има.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c2c76e30f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дали да избягаш или не е въпрос на лична преценка, но последствия ще има и в двата случая и по важното е да си готова за тях. Най добре седни и пиши на един лист плюсове и минуси на двамата и така реши а не се подавай на пеперудите ти в корема защото винаги отлитат

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 13e0766cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бягай. Любовта е най важна

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fdfa64ec89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Слушай сърцето си

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 64d4a76c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей!
Аз съм само на седемнайсет, и може би моето мнение ще прозвучи детински, но ако бях на твое място, щях да избягам с човека, когото обичам. Ти си ТИ, и никой, дори майка ти, няма право да се меси в любовния ти живот. Дори да се омъжиш за Г., ще бъдеш ли щастлива? Отговорът със сигурност е "не". Колкото и да е богат, като не го обичаш, няма да ти се получи, най-много да се разведете след време.
Ако заминеш с К. в Германия, ще ти е трудно в началото, но поне ще си свободна да живееш така, както намериш за добре. Послушай себе си, сърцето си. Все пак Ти, а не майка ти ще живее живота ти. Все пак ти пожелавам успех!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 370d69aba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Защо трябва да бягаш? За да ти е спокойна съвестта, говори с годеника си, че няма да се получат нещата и че е по - добре, от сега да му го кажеш. Може да те е страх, но трябва да го направиш. И заради себе си и заради него. И щом искаш да бъдеш с бившия си, замини с него. Не прави нищо, против волята си!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f1b30ac724
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бягай. Бягай, бягай - това е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 19f64e3fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спри да слушаш майки и сестри! Всеки сам си твори живота, със сърце! Направи избора, който те прави щастлива в момента, където имаш импулс и искра, това което като си представиш се усмихваш и въодушевяваш. Така ще разпознаеш себе си сред мнението и очакванията на другите и ще започнеш да живееш собствения си живот.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ae1a87ef4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Тук май повечето, да не кажа всички не схващат основния проблем, а той е, че бившият К е тотален путьо. Мъж, който му влияели, та така, та иначе и още по-страшното е, че тук не иде реч за промиване на мозък, а това, че го е страх. Защото ако му е промит мозъка, той ще си повярва, че тая мацка не е за него, обаче щом тайно са се виждали, значи я иска, но просто го е шубе да не го хване сестра му.
Какви хора, какви мъже са това. Аз когато съм си движел с някоя, на нашите съм им казвал, гъг да не чувам от тяхна страна. Те дума не са смеели да кажат, камо ли да предприемат действия да ни разделят и т. н. Пък ако са толкова властни и нещата са нетърпими, просто им казваш ебавайте си м.. ката и си отиваш да си живееш с любимата.
Обаче и авторката е същата стока... да не ми се обиди. Майка й ще и каже с кой да ходи, за кой да се жени и т. н. Едно е да си каже мнението, харесва ли или не харесва този или онзи, а съвсем друго е да те сватосва. Любов насила не става и човек после цял живот е нещастен в много от случаите. Все пак имам една резерва като казвам много, а не всички, защото съм свидетел на прагматични бракове и сега жената след десетки години казва, че такъв мъж никога не би го заменила. ЗАЩОТО: любовта така или иначе, или тази която е в началото леко полеко изчезва. Ако няма друго което да свързва двама души, то нещата се окъкват тотално. Като все пак си има физическо привличане, секса е супер, отношението е на шест, дамата е уважавана и гледана, а и ако има и финансова стабилност-ехе, идилия. Знаете ли що жени си мечтаят за такъв мъж, дори да не го обичат в онзи смисъл на пеперудите в стомаха.
Казаното естествено не изключва това, което упоменах за бъзливците и путьовците. Пак може да си отстояваш интереса и да си избираш партньор, за който да не позволяваш да ти влияят, независимо защо си с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker