Да се разведа ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се разведа ли?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2228 пъти
Здравейте. Ще се представя накратко. На 24 години съм, съпругът ми на 28. Женени сме от 7 месеца само. Ще кажете защо се омъжих? ! ... Защото за жалост човек осъзнава когато е твърде късно. Предложи ми. Бях най-щастливия човек, вълнувах се и казвах на приятели, че имам най-сериозния и отговорен човек, мъжът мечта. И наистина го мислех и още го мисля. Той описва перфектния мъж който не би изневерил, с остарели принципи отгледан, за който семейството е всичко. Дааа нооо няколко месеца преди сватбата /по стечение на проклета съдба, но може би за да ме осъзнае/ срещнах друг мъж, също наскоро омъжен и разбрах, че може би никога не съм го обичала моя мъж, обичала съм сигурността, която ми дава. Под това не разбирайте пари, защото няма, съвсем средностатистически служител със средна заплата, а самото отношение. Осъзнавах, че просто съм била свикнала с него. Та аз съм от 18 годишна с него. Истината е, че съм готова за дете, но вече се боя, че не е той човека. Скучен е. Гледа телевизия. Банални вечери. Когато опитах да оправя нещата, защото аз не съм човек, който захвърля нещо ей така, съживих някак връзката ни, но това беше само временно. Той е скучен, а аз щура по природа още от малка. Не се бях замисляла как съм се битовизирала покрай него, а новия човек изкара истинската ми същност. Изживяхме хубави емоции и разбира се после прекратихме всичко, защото така е редно. Нооо... Мисля че срещата ми с него и нещата които осъзнах с него промениха всичко... Да се разведа ли или да се примиря със скучния живот със сигурния ми съпруг. Ще разочаровам много близки и общи приятели и най-вече него. Той дори и не предполага, че ми се въртят такива мисли. За него всичко е перфектно. Ааа и да кажа, напоследък не правим секс често със съпруга ми, всичко е някак банално. Така ли става след всички сватби??? Благодаря ви предварително. /Не смятам, че изневярата е решение/.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5d6c80b428
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хвани си някой женкар, за да ти е по-интересно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 69e641999d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Разведи се! Освободи го от себе си, докато сте още млади.
Дай му възможност, докато ти пораснеш, той да си създаде семейство и деца с правилната жена.
Дечковците като тебе са интересни само в началото, и както сама виждаш - на тях никак и за нищо не може да се разчита...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bdfec1df5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Та ти си само на 24 години, ходи при човека който обичаш. Как си преставяш да остарешш с човек който не обичаш и само да се чудиш какво щеше да е ако беше с другия?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7a6d89a40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От автора: Исках просто да разбера дали брака е баналност, и дали всички хора рано или късно изневеряват заради този битовизъм. Вие не сте ли имали нужда от емоции и човек, който да бъде като вас, а не прекалено сериозен? Защо след години връзка нещо се съсипва, сякаш притежаваш другия и вече не се стараеш и тогава създаваш дете за да оправиш нещата...но това е временно. Така ли правите всички?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 40d0860bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Искам и господата и дамите да ми отговорят как при такива истории да възприемам жените на сериозно и да искам да правя нещо за тях, да полагам някакви усилия, някакви жертви и т.н.? Ми на нея може да и щукне нещо във всеки момент и да захвърли всичко и аз за какво ще съм полагал усилия? За нищо! Няма закон и очевидно много жени не се ръководят от морал и чувство за отговорност който да ги задължава да останат в една връзка която е градена и те просто могат да я захвърлят. За какво да я градим тогава? Тя няма стабилна основа, тя е като колос с глинени крака, във всеки един момент краката могат да поддадат и всичко заминава на кино. За какво да се занимавам изобщо вместо да си гледам себе си? За да осигурявам на някоя "чувство за сигурност" докато не си промени мнението и приоритетите ли? А моята сигурност с нея къде е? Аз нямам никаква сигурност с нея! Тя може във всеки момент да захвърли всичко!

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8250e71005
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разведи се , за да освободиш човека от себе си. След като той ти е дал сигурност и иска да прекара живота си с теб, ти му се отблагодаряваш с приятни емоции с друг човек. Браво на теб. И затова мъжа ти е виновен, разбира се, не ти обръща достатъчно внимание, ч ти обръщаш ли му. Искаш емоции, хвани си интересен за теб човек, в такива емоции ще се вкараш, че после няма оправяне.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0a7c42cdbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   5, 90% или изневеряват рано или късно, или ако не изневеряват, това е само за да не усложняват нещата, а не че не им се иска. Има 10% изключения, на които никога не им се иска.

Само че при теб прекалено бързо битовизма е взел връх. Но имай предвид, че при когото и да отидеш, рано или късно пак ще стигнеш до този момент с битовизма. Но и с този да останеш, след няколко години просто можеш да влезеш в лудница. Не знам какво да те посъветвам.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e476dd7d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Остави го. Щом не го обичаш. Всеки заслужава да обича и да бъде обичан. Ти ще го оставиш сега или след време. По добре да не губиш време. С оня мъж ще бъдете щастливи. Нали това е идеята на живота. Всеки да преследва щастието си. Остави ги тия моралисти уж! Нека те да се опитат да живеят с човек когото не обичат. Така човек само се наказва без да има причина.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 832419d6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз взех да се замислям, на 41години съм, омъжена за мъж с 2000лв заплата, но не го обичам! Имам син който завърши и дъщеря на 11. Работата е там че в началото на годината срещнах друг мъж, кавалер, на 59 год., много младолик и романтичен, цветар по душа, развеждан, и сега оправя доматите на съседа, така ми казва. Подарява ми цветя, и ми вика малка. Кара ме с буса на работа, взема ме от катедралата, той идва от спортна зала. По нисичък е от мен, спомням си по време на обучение в хотел, за бъдещата ни работа в тополи, как го гледах гол в спа центъра, губеше се сред другите мъже, и ми бе смешно! Носи очила, бялата му коса ме навлажнява много. Успя да ме оправи веднъж в офиса ми, а преди това бях отрязала другия си колега, приличащ на циганин на 28 и вечно пил, възбужда ме, но никога не бих му дала. Та тъй де залюбихме се, пишем си, води ме в работата, макар да е само шофьор разнос. Викнах мъжа си няколко пъти до работата ми, той става още по червен и не слиза от буса, казвам на мъжа си да не го поздравява по име, щото го е срам, казва се Стефко, също му казвам че циганина ме сваля, за да ревнува. Циганина разбра за Стефко и мен, и ме е страх от него!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 72ef99ee60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ти пробва ли да разнообразиш брака ви? Къде предложи да отидете уикендите?
Или направихте сватбата за да ви видят всички колко сте щастливи и айде всеки на телефона в отделен ъгъл.
Ако чакаш мъжа да ти прави брака забавен и да има тръпка така ще провалиш и този и още 2, 3 брака.
Мъжете рядко поемат инициативи, не всички са романтични и не рискуват много. Винаги аз съм тази която купува билети, избира хотел, но не го натяквам а с мъжа ми си прекарваме чудесно. Секса е вследствие на виното и красивите гледки и приключението в което се спускаме за поне 15 път тази година, защото сме някъде далеч поне веднъж в месеца
Говорим си и си споделяме. А твоят миряса че е женен и дори не знаел че ти не си щастлива....
Говори с него. Кажи му как се чувстваш и може да му проблесне че трябва да ти обръща повече внимание.
Да се разведеш е най-лесно, но после? Ще преспиш с новия, ще развалиш и неговия брак. Ще ти стане скучен и той защото ти пак ще си пасивна и ще чакаш да отгатне какво мислиш и какво искаш.
Опитай да спасиш брака ви, преди да съсипеш мъжа ти с новина та.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8dfa088c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какви емоции, какви битовизми! Стига с тези глупости. Ако мъжът ти е бил толкова скучен, нямаше да си с него 6 години. Как за толкова време не се сети, че ти е тъпо? Просто не ти е било тъпо. Сега се срещнала някой мазен женкар, който е започнал да ти сваля звезди. Сега ще ми кажеш, че не е такъв, но ти не го познаваш. Айде, поживейте година-две заедно, да видим дали и той няма да стане скучен. Ще се чудиш къде ти е бил акъла, ама ще е късно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 71a32c8d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Да, връзката с времето влиза в своя си коловоз, който е лишен от постоянни вълнуващи емоции и в, който заема място спокойствието! За това повече от половината хора, ако не и 90 %, които са във връзка си намират емоции, извън връзката. Мисля, че тези, които нямат нужда от силни емоции са по - хладните хора.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 71a32c8d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Е, не мога да се побера в кожата си, когато страдат деца.! Колко слаби мъже има, направо вече се ужасявам! Защити децата, алармира всички институции, издейства всички забрани, вземи чрез съда разрешително и бягайте! Този сигурно е някаква мутра, дето си мисли, че всички са му длъжни!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 807a4b1c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ами кажи, всичко квото си писала на съпруга си.
Той ти е най-близък, в момента,
Кажи му, че не той е човека от който искаш дете!
И не искаш да остарееш с него.
И всичките ти проблеми ще се решат на часа!
И най -важното, че никога не си го обичала ♤

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b6eeb2a847
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Прибързали сте със сватбата. Щом си осъзнала, че не го обичаш му го обясни, бъди искрена и поискай развод. Дори и да имате общо дете, разводът няма да ви се размине, все някой ден ще решиш, че насила хубост не става и ще се откажеш. Та по добре навреме, тъкмо и той да открие щастието, което също заслужава. Това, че си му изневерила не говори добре за теб, винаги се открива по един ей такъв изкусител, който да ти преобърне представите. Трябва да се научиш да им устояваш.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7e986bd565
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   (5) - ами ожени се и ще разбереш. Така като питаш един ще ти каже едно, друг друго и в края на краищата пак ще си на нула.

(6) - не съди за всички жени по една жена. Нали не смяташ, че по теб могат да съдят за всички мъже? Или да :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 61327933ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Виж, ако ти минават такива мисли сега, по-добре се разведи докато още нямате деца. Чувството ще става все по-натрапчиво с годините, само тогава вече ще има и дете и ще бъде далеч по-сложно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c51fdc0eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   След години дълга връзка, но без брак и двамата с приятеля ми сме имали моменти, в които ни се е искало да избягаме задгранично от другия. Карали сме се и сме се следвали из апартамента, заспивали сме гръб срещу гръб, млади сме, но се е случвало отношенията ни да са толкова изострени, че да правим секс само 2-3 пъти месечно. Случвало ми се е да се замисля какъв би бил животът ми, ако никога не го бях срещала... ама не се получава. Уви, след години дълга връзка и без брак, ми се искало да убия половинката си и да се скрия в заешка дупка, искало ми се е да го нараня, да го оставя за малко без себе си (докато ми мине яда), но никога да скъсам с него или да му изневеря. Иначе понякога ни е много скучно, наистина. Слувало се е да лежим пред телевизора и да се шокираме, че нямаме какво да си кажем. Как иначе? Колкото и да ме вбесява, не искам да късаме. Колкото и да ни е скучно от време на време, ми се иска да се забавлявам с него, а не с друг. В началото винаги е забавно, леко, опознаваш другия и всеки ден е пълен с изненади и нови теми, обаче всяка връзка излиза от медения си месец и се среща с битовизмите. И сто мъже да смениш, и със стоте ще стигнете до момента, в който дневните теми се въртят около мръсно пране и избор на вечеря. На този етап с половинката ми работим върху връзката си, опитваме се да разнообразяваме и се учим да се разбираме по-добре и да правим повече компромиси. Мисля, че цял живот ще се учим на тези неща и все ще има нов урок. Ако не чувстваш, че има смисъл, то вероятно наистина няма смисъл да се бориш за този брак. Млада си и ти се живее, добре, но мъжът до теб явно е по-улегнал и търси сигурност, домашен уют, иска семейство. След години и ти ще си на този етап и ще искаш тези неща, явно просто сега имаш нужда от преживявания. С него ли искаш тези преживявания? Това е правилният въпрос.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 89e2ad0449
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Разведи се. С втория след това ще е супер, а с третият направо върхът, докато не родиш деца или не останат мъже, които да ти се връзват на елементарната емоционална култура. Не заслужаваш човека до себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0ca6731b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Бягай докато още можеш.. и хич да не ти дреме от никой.. живота е твой и само твой.. ако останеш знаеш какво те чака.... ако избягаш всичко е възможно.. Успех :))

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1432096438
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Прочети си 9-я ред на темата: срещнах друг мъж също наскоро омъжен. Хмм, аз винаги си мислих, че когато мъж сключи брак се казва, че се е оженил, а за жена, че се е омъжила. По-надолу казваш, че новия човек ти изкарал истинската ти същност, изживя ли сте хубави емоции и после сте прекратили всичко. Авторке, щом на седмия месец от вашия брак ти му изневеряваш с друг мъж (омъжен) представям си колко ли пъти си му изневерила за вашите 6 години заедно. Струва ми се, че ти обичаш да сменяш мъжете, затова ти и омръзват бързо. Моя съвет е да се разведеш с него за да може той да си намери една искренна НЕ изневеряваща жена, а ти продължавай да се срещаш с нови омъжени или неомъжени мъже, които да ти изкарват истинската ти същност. Така де, ако ти не изживяваш истинската си същност с някого защо ти трябва да се омъжваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 90de435572
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От автора: Към номер 23. Всъщност никога не съм му изневерявала преди това. Той ми е вторият мъж дори с който съм правила секс и втората ми сериозна връзка. Мисля, че другия мъж ме грабна с това, че е като мен. Като сте си говорили сякаш говорим едно и също. Жалкото е, че Господ не събира еднаквите, а напълно различните. Неговата жена примерно е супер скучна. Той ми е казвал. Леле мъжа ти мн прилича на жена ми. На нея дай и само да чисти, да готви, не иска да се развива като теб, дори е асексуална за разлика от теб. Мъжът ми е същият, не мога да повярвам, че не ме желае сексуално. Правим с него секс 2-3 пъти месечно.... Чудя се даже дали нещо не са му добре нивата на тестостерон. Нооо... Такъв живота. Ние сме си направили вече избора. Аз обичам до някаква степен мъжа си, уважавам го, просто не си пасваме напълно, не знам дали е необходимо. Ааа за другия, има си и той минусите. Пълно щастие няма. Любовта свършва след 5-6 година. Това е нормално. Най-положителното нещо от срещата ми с новия човек е това, че се вдъхнових да постигна нещо, което отдавна съм си го мислела и искам да постигна. Новият е доста успешен в бизнеса си. Явно аз ще дърпам напред в моето семейство, не мъжа ми.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f242b35ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Разведи се, защото с годините ще става по - зле. Както казва и номер19.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 69e641999d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   23, не се връзвай - това е оня бабишкер, 62-годишния, дето няма семейство и това му е забавлението - да се прави на млада/малка и да пише глупави измислени теми по сайтовете. В една съседна тема го разобличиха. Започва по подобен начин - тя на колко била, гаджето ѝ на колко било, и как любовта им била много силна, обаче... той не ѝ осигурявал стандарта.
Мръсен смрадлив човешки отпадък е това...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 86e5737508
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   "Сега се срещнала някой мазен женкар, който е започнал да ти сваля звезди. Сега ще ми кажеш, че не е такъв, но ти не го познаваш. Айде, поживейте година-две заедно, да видим дали и той няма да стане скучен. Ще се чудиш къде ти е бил акъла, ама ще е късно. "

Точно мазен женкар. А тя милата си мисли срещнала любовта на живота. Дали мазният иска да се бъхти за нея и да стане скучен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker