Защо ме търси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо ме търси
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1712 пъти
Здравейте. Момче съм. Наскоро имах връзка с 1 момиче, което обичах и все още обичам адски много. Тя беше всичко за мен, но по моя вина се разделихме. Напих се и докато бях пиян писах на нейни приятелки всякакви глупости и те веднага й показаха чата с цел да ни разделят. Окей, аз съм виновен, съсипах всичко, но не това е цела на поста ми. Бях съсипан след раздялата ни, защото наистина я обичах. Тя си хвана бързо нов приятел, към който не вярвам да изпитва нещо. Проблемът е, че тя продължава да ми пише и да ми звъни. През 2-3 дена ми пише и ми звъни и казва, че само иска да види как съм и дали съм по-добре. Тя знаеше, че преживях тежко раздялата ни, тоест има два варианта. Единият е да иска да се съберем и да й е станало скучно с приятеля й или да е осъзнала, че още има чувства към мен. Другият е да ме търси от жал, защото знае, че бях съсипан и просто иска да вижда как съм. Тоест наистина обича приятеля си и ме търси, за да види дали съм преживял раздялата ни и дали ще продължа напред, ако е втория вариант. Наистина съм объркан и не знам кой от двата варианта е верният. Не знам какво да направя, още я обичам и искам да се съберем, но ако почна аз да взимам инициативата ме е страх, че може пък тя да се отдръпне. Аз не й пиша изобщо само тя ме търси напоселдък и разговорите ни са кратки. Какво да правя, помогнете ми. Да я оставя ли да ме търси и да се държа леко хладно, въпреки че умирам за нея. Вчера една нейна приятелка ми каза, че ако я обичам трябва да й докажа, че тя е единствена за мен. Попитах я има ли смисъл и тя ми каза да. Това ме кара да мисля, че е първия вариант, защото те си споделят всичко и може моето момиче да й е казало, че съжалява за раздялата ни, щом тя самата ме съветва да се боря за нея.

Моля историята ми да бъде публикувана

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3160df2bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жените имат нужда да се борят за тях, да ги желаят, не седи и се чуди, а действай!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6eb0f5f201
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Потърси я, щом тя самата те търси и иска да знае как си, това е знак, че все още има чувства към теб. Наистина трябва да й докажеш, че тя е единствената за теб. Колкото до новия приятел, според мен е тръгнала с него само за да ти покаже, че и без теб може да продължи напред. Може пък и да е искала да ти го "върне", заради това, което си направил докато сте били заедно. Потърси я и й кажи, че я обичаш, че страшно много държиш на нея и й се извини за станалото. Надявам се, че всичко при вас ще се подреди.
П. С. Дано поне малко да съм ти била полезна. Хубав ден и после да кажеш как е минало!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 973667e4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ако те обичаше истински нямаше изобщо да се стига до там да се раздели с теб, заради глупостите, които си писал на приятелките ѝ. Прави се на интересна и иска да бягаш след нея. Не я търси, не ѝ обръщай внимание, преживея я и продължи напред! Не те заслужава!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c7b8822dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бързай да скачаш с двата крака и да и се доказваш, преди да си сигурен, че иска да е с теб. Възможно е да и е скучно с новия приятел и да си търси внимание, но това не значи, че иска да се съберете.
Опипай почвата и виж дали ще продължи да те търси, въпреки че ти не я търсиш и се държиш хладно. Може да я поканиш за се видите, но не прави нищо с нея и не и се обяснявай в любов, преди да се е разделила с другия. Жените често не пускат единия клон преди да са се хванали за другия, но тя може и да е доволна от новия си приятел, но и ти да и липсваш и да го играе "хем вълкът сит, хем агнето цяло".

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c578f5409b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Брат, аз съм в подобна ситуация, само дето ние се разделихме от ревност и се скарахме за глупости. Сега и двамата се търсим с поглед по музиките, но не си говорим - само се гледаме. Умирам за нея, даже щях да пребия един келеш, който уж й бил само приятел... Чудя се и аз какво да правя, така че ако може коментиралите да дадът съвет и за мен.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 97645a5778
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не се занимавай с тая... След като си е хванала нов, не би трябвало дори да я поглеждаш. Все пак си мъж, дръж се като такъв. Докато си страдал за нея, тя е спала с друг, пф. Ако пък нямаш много достойнство, говори с нея и се опитай да си я върнеш.......

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5ab7dff550
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Замисли, че на човек трудно ще му е чак толкова жал към някого, към когото няма чувства. Така че дори и да е втория вариант, това пак означава, че не си и безразличен. Ако беше, едва ли щеше да те търси толкова, особено щом си има и нов приятел. Достатъчно очевидно е, че си е хванала онзи, за да ти го върне, второ - че има чувства към теб и трето - че иска да се съберете, но просто няма как да ти го каже, след като ти си виновен. Тези обаждания или там писания са просто знак, че те подканва да е извиниш. Убеден съм на 99%, че ако и се извиниш искрено и от сърце, ще се съберете на момента. Ти може да си сбъркал, но безгрешни хора няма и ако покажеш, че съжаляваш и че я обичаш, няма да сбъркаш. Остави това "леко хладно", ами и обясни какво чувстваш. Уверявам те, че няма да се отдръпне.

Айде действай и пиши какво е станало.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1aea6480af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не бъди наивен. Колко може да иска да е с теб, ако прекарва времето си с новия приятел и всеки ден прави секс с него? Смешно е. А приятелката й може да те залъгва, за да влезеш сам в капана и да започнеш отново да се интересуваш от бившата ти. Жените обичат да имат мъж, но и да мотаят още някой заблуден обожател.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0713ff0889
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Извън настоящия случай, ама както казва номер 2-била тръгнала с друг за да му го върнела, е най-голямата глупост, която може да се сътвори от една жена-и обратно разбира се. Ок, искала да го дразни например, което е по-вероятно, защото едва ли е имала чуства към онзи, та да скочи за броени дни при него. Обаче за много мъже, такава жена много бързо ще изгуби стойността си. Що за лека мацка ще си, щом тколкова бързо зачеркваш любовта си и за нула време скачаш при друг. За много мъже подобна постъпка не само няма да ги нарани, а ще ги накара да си мислят: "Охо, тая щом така се мята за нула време при тоя и оня, явно въобще не си е заслужавала. Хубаво, че така се случи, та да го разбера и да не задълбочаваме отношенията".
Ако на мен някоя жена ми направи подобен номер-не след време, а веднага да тръгне с друг, никога няма да я искам отново. Просто защото няма да я чувствам по същия начин. И като млад ми се е случвало един път. После ред сълзи, ред сополи от нейна страна, но е късно либе за китка. Даже тогава не бях и аз причината, а просто тя се подведе по уж по-готин, по така или оната и т. н.

М 45 г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ac11af1359
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да не би да ти звъни и тя като е фиркана :) Тъй де - както ти си писал на приятелките и "глупости" докато си фиркан ;)

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 51f8ff6e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Бе да се борил за нея, коя е тя. Като се прави на много важна и интересна, пожелаваш и всичко най-хубаво и пътя и си гледаш живота, чакаш за следващата с която можеш да изградиш нещо с поуките от предишният опит. Иначе и аз си мисля, че е очевидно, тя има нещо, но това че може да е с друг, просто не знам какъв коментар заслужава освен да те питам как изобщо още допускаш че можеш да имаш нещо с нея.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4448c622c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от автора:

никакъв секс не прави с него, тя е девствена 100 % и скоро няма да го направи убеден съм в това....най-много да се гушкат, но и това ме побърква....

иначе като се разделихме тя ми наговори ужасни неща, че никога не й е пукало за мен, че сме приключили, че се радва, че започвам да я забравям.....но след това ме потърси 3-4 пъти както ви казах....надявам се тия неща да ги е наговорила заради гнева си, който аз предизвиках с постъпката си.....иначе нейната приятелка ми каза, че е убедена, че в началото е имала чувства към мен....тоест най-вероятно е наговорила тези неща от яд....ще я потърся, но трябва да й пиша, тя си беше на село лятото и чак сега се прибра в моя град, а не знам къде живее точно в града и няма да се навие да се видим

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9e0aea4cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Какво се занимаваш? Ако те обичаше щеше да се опита да оправи нещата не на първия срещнат и сега те ползва за удобна резерва.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4448c622c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   ако някой следи темата... всичко приключи... писах й тя каза, че никога няма да ми прости за дето съм писал такива неща на приятелките й и че си има друг човек до себе си... така й не разбрах защо ме търсеше постоянно.... но всеки знае, че действията на момичетата често са нелогични

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1aea6480af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Станалото, станало - не съжалявай. Няма какво да далите, така че се ориентирай към нови момичета. Според мен, те е търсила, за да разбере дали я искаш обратно, но това е било само с цел да си повдигне самочувствието. Такива дребнави женски хитрини са знак, че тя не си заслужава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker