Любовникът ми прекрати връзката си с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовникът ми прекрати връзката си с мен
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2884 пъти
Привет на читателите и модераторите на този прекрасен сайт,
Знам, че това, което ще напиша ще бъде отблъскващо за моралистите, но понякога обстоятелствата те принуждават да поемеш по път, който макар и да съзнаваш, че не е най -правилен за момента е единствено възможен.
Жена на 33 г. съм в разцвета на силите си. С две дечица момчена на 5 и 3 г. Имам прекрасен съпруг, който много обичам и той мен и децата. Романтичен е, забавен, отговорен и работлив. След раждането на второто ни дете загуби обаче всякакво желание за секс, а преди не беше такъв. Цели секс маротано правеше. Сега един път месечно и то по мое настояване. И разговори провеждахме, и на доктор и психолог го молих да отиде. Все се измъкваше и това е. Просто се изморих и реших да спра вече да го тормозя, за мен беше унизително. Сигурна съм няма любовница, моногамен е и страшно привързан към мен и децата.
И човек, когато не получава нещо в къщи го търси навън. Харесахме се с един мой колега, който не е женен и е с няколко години по млад от мен. И от дума на дума станахме по близки. Правихме секс само три пъти в рамките на един месец. Беше невероятно не знам откога не бях получавала толкова оргазми. Чувствах се емоционално стабилна. Миналата седмица пожела да поговорим и ми заяви в прав текст, че много ме харесва и сексът с мен е уникален, но не можем да продължим повече, защото ако съпругът ми разбере той не можел да поеме ангажимент към мен и децата ми. Дълго мислел, категорично заяви, че не желае неприятности и да влиза в чужди проблеми. Аз буквално започнах да заеквам, не знаех какво да кажа. Той ми каза помисли си и ще разбереш, че съм прав. Честно ви казвам почувствах се, като парцал, като навлек, като една отчаяна съпруга, която няма избор. Разплаках се. Аз никога не съм искала от него да поема какъвто и да е ангажимент към мен и децата, а той явно си е въобразил някои неща. А, често и да си призная въобще не съм се замисляла какво би станало, ако съпругът ми разбере, че му изневерявам? Той едва ли ще ми влезе в положение, а дори и да ми прости в къщи нещата няма да са същите. Сигурно ще бъде наранен. Аз много обичам съпругът си и се себе раздавам за него. Непрекъснато се съобразявам с редица неща, оценявам, че много се грижи за мен и децата. Той е най - добрият ми приятел, живота си бих дала за него. Не мога да си представя бъдещето без него. А за развод, въобще и не помислям. Знам, че по -добър от него няма да намеря и като съпруг, и като баща на децата ми. . Не знам къде аз бъркам? Може би трети човек не е било правилно да вмъквам. Толкова ли много искам от живота? Объркана съм, засрамена съм, чувствам се ужасно и въобще нямам вече желание за секс.
Моля сподилете, ако сте били в подобна ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 446bd7ab77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Възможно е любовника ти да е влюбен в теб. Така е правилно. По-скоро ти си го употребила, той е осъзнал, че никога няма да изоставиш съпруга си, че не му е там мястото и е постъпил както е редно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 64f3e661c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ами много искаш. Няма пълно щастие. Човек не може да има всичко във всеки един момент. Има периоди. Трябва да поговориш сериозно с мъжа си. Изневярата не е вариант според мен, винаги ще лъсне и после ще стане лошо за всички. Иначе, любовникът е проявил разум.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 079765ada8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не ми е цел да те критикувам, спокойно. Искам да ти кажа, че ако разбере бащата на децата ти, ще се разведе с теб със сигурност. Ти как би постъпила, ако ти каже "спах само три пъти с една колежка, имах невероятни оргазми"? Иначе много хубаво е постъпил любовникът ти, няма смисъл да се захваща с такива проблеми, има толкова свободни жени, нима му трябват отчаяни съпруги и гневни рогоносци?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ebefa43137
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Радвай се, че любовникът ти е проявил разум, който ти нямаш

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: da02fe9879
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Типично, опитваш се да не дадеш на малкото съвест която явно имаш да те измъчва. Не заслужаваш капка уважение според мен(надявам се този коментар да бъде допуснат, напоследък само заради по не либерални мнения, коментарите ми не се публикуват), лъжата, каквато и да е, е непростима. Докато той се грижи за вас ти ходиш в леглото на друг, а този който ти е мъж и ве гледа явно изобщо не го обичаш, обичаща жена никога няма да постъпи като теб. За мен няма съмнение че ще преодолееш "съвеста си" и вероятно ще се впуснеш в нова афера, само се надявам мъжа ти да е достатъчно далновиден и може би интуитивен за да разбере е да спаси децата си от влиянието на жената превърнала се от майка в любовницата изневеряваща на техния баща.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7061290635
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Обичала била, това ако ти е обичта не мерси
Купи си вибратор, ама да се е**ш с друг и после да го гледаш в очите смятай какъв боклук си.
Просто ти е удобен за това го "обичаш"

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c7a2cadd18
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Погрозняла си. Това обяснява и липсата на желание у мъжа, както и загубата на интерес у любовника. ;)

Има една руска поговорка : Год без секса - не мужики козльй, а пора похудеть.

Приблизителен превод:

Година без секс - не мъжете са говеда, а е време да отслабнеш ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 621bbf6b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Може да прозвуча като моралист, но аз го приемам като реализъм. Живота си готова да дадеш за твоя съпруг, но не можа да жертваш сексуалността си и да се ограничиш до самозадоволяване? Знам, хората правим грешки. Време ти е за размисъл и преоценка на ценностите.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 92e97b4e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Значи, жените са ми много странни като напишат, че мъжа им е моногамен, със сигурност няма любовница, но не иска и секс с жена си. Има твърде много противоречия. Жени, не бъдете толкова наивни.. когато нещо в една връзка не върви със сигурност има трети човек. Провери по-добре телефони, съобщения и го гледай дали не си седи на телефона и се хили лекичко... Или може би ти докато си била заета да бъдеш с другия си пропуснала важни неща около мъжа ти...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 97a60e2e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравейте! Понеже всичко, което сте описали като отношения между вас и съпруга ви и проблема ви в секса, вкл. какво изпитвате след безплодни разговори с него, напълно го разбирам, защото съм го преживяла същото и успях да го променя едва наскоро. Знам, че се чувствате унизена, но не оставяйте така нещата, защото сексът ще става все по-рядък, докато напълно замине, а това ще съсипе и връзката ви. Съпругът ви може да няма друга връзка, но проверете дали не е пристрастен към порното, защото това определено води до проблема, който описвате. При нас беше същото и сега безкрайно съжаляваме и двамата, че загубихме години вместо да потърсим помощ веднага. Аз бях зарязала също нещата поради същите причини, които сте описали. За разлика от вас не съм търсила друг, с когото да компенсирам липсата на секс. Винаги е имало все непознати, които се опитват да ме свалят, но не съм проявявала никакъв интерес, докато преди 3 месеца обстоятелствата ме срещнаха с мъж, който още не знам защо, но ми размекна краката. Не съм го провокирала, нито съм подозирала за желанието му и бях шокирана, когато започна да ме целува след като ми смени превръзка и ми каза, че иска да се виждаме. Бях му пациентка след операция и това естествено си е нарушение на етичните правила, но е възможно точно това, че е в разрез с правилата и поема риска от това да ме е заинтригувало или просто си е било силно чисто сексуално привличане. Така или иначе започнахме да се виждаме и да правим секс и макар и никога да не съм вярвала, че ще ми хареса секс с мъж, когото на практика не познавам, сексът особено последния път преди отпуските беше най-горещият в живота ми. И знаете ли как ми се отрази това с любовника? Не изпитвах чувство за вина или угризения, както очаквах, а сякаш се събудих от летаргията, в която бях по отношение на връзката ми със съпруга ми, изпитвах едновременно страх от себе си и гняв към него заради това, че загубихме сексуалната си връзка. Точно преди отпуските излях тези си чувства пред съпруга ми така, както ги усещах, и му казах, че така аз не мога и не искам да продължавам и или той ще потърси помощ за решаване на проблема и ще възстановим връзката си, ако изобщо е възможно вече, или си тръгвам. Аз самата не вярвах, че е възможно нещо да се промени, след като сме пропуснали толкова години, но се оказа, че когато двама души се обичат, всичко е възстановимо. Съпругът ми сякаш усети, че ме губи, и този път не просто обеща, че ще направи всичко, което зависи от него, но го и направи веднага. Бях говорила със семеен терапевт, на когото казах всичко. Обясни ми, че това с гледането на порно е зависимост и е причина за проблемите в секса, което далеч не било рядко срещано и че той се е занимавал с такива зависимости. Човекът се оказа наистина добър в работата си, защото само след една среща с него съпругът ми каза край на порното и от този момент насетне сексуалните ни отношения започнаха да се възстановяват, при това далеч по-бързо от очакваното. Преди два дни правихме секс. Беше супер и съпругът ми каза, че едва сега от години се чувства жив, щастлив и така влюбен в мен, както е било в началото. Няма как да е съвсем като в началото, но определено възстановихме връзката си. А с това дойдоха угризенията в мен и чувството за вина. Не бях се виждала с док по време на отпуските, както се бяхме разбрали, но той започна да ми звъни като се върна и да настоява да се видим. От миналата седмица клинчех и отлагах, но днес се видях с него. Сексът с него за мен вече не е като преди. Не заради него, а защото аз бях притеснена и се раздирах от угризения и страхове, че ако съпругът ми разбере, това ще го нарани ужасно и ще съсипе доверието между нас, а вероятно и връзката ни. Не можех всъщност изобщо да се настроя за секс, а преди забравях всичко наоколо. Днес разбрах, че поддържането на такава връзка не е за мен. Не съм по криенето и не ме бива в лъжите, и не смятам, че си струва да подлагам на риск отношенията със съпруга ми, когото обичам и знам, че ме обича. Затова съм решила да сложа край на това и ще го направя. Така, че ако отношенията между вас със съпруга ви са такива, каквито сте ги описали, не се отказвайте, а поставете нещата пред него ребром. Разберете каква е причината затова, че не желае да прави секс с вас, и потърсете помощ от специалист. Не съжалявайте за любовника. Винаги можете да му намерите заместник, ако това искате. Но от написаното виждам, че искате да спасите връзката със съпруга ви и в случая в това трябва да насочите усилията си. И аз като вас не се замислях отначало какво би станало, ако съпругът ми разбере. Днес през цялото време мислех затова. Любовникът не е решение на проблемите в семейството, а вие искате да запазите вашето. Затова говорете със съпруга ви. Това е пътят.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: aa9dd93026
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Намери си друг любовник. Не може млада жена да живее без секс. Щом съпругът ти не желае да си изпълнява съпружеските задължения, ще трябва да се примири с рогата. На него не му пука за теб, но ти си длъжна да помислиш за себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 902ec317f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Да душа да! Права си от където и да го гледам. Вижда се че изпитваш огромна любов към мъжът ти. А тези страхотни рога как ли ще му стоят само си го представям. Не съм на твойте години, и със сигурност не мога да те поучавам. Но ще ти кажа едно заеби го този морал то е ясно че няма не съм моралист, но може ли да рискуваш всичко само заради един секс? Ти за децата помисли ли? Как ще им се отрази ако разбере мъжът ти? Раздялата никога не води до нещо хубаво при децата. И е нормано любовника ти да избяга докато е у време, никой не иска да гледа чужди деца разберете го. За това мили дами си правете много добре сметката а не само кефа и се гответе за най-лошото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dd98d7b4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Любовникът ти има някакво чувство за съвест (а може и от страх да е) и поне има топките да ти признае как стоят нещата. И е прав. Ти може и да не си се замисляла, но ако мъжът ти разбере и поиска да се разделите, към кого ще се обърнеш? Естествено, че към този, с когото спиш.
По-добре е и за него, и за теб, да ти бие шута сега, отколкото после да страдаш, а на него да му е гузна съвестта, че е развалил семейството ти. Макар че и той не е съвсем чист, защото би било правилно изобщо да не спи с теб, знаейки, че си омъжена с деца. Топнал е чушката и тогава му е дошло на акъла, че може да стане белята. Но по-добре късно, отколкото никога.
Върни се при мъжа си и забрави за станалото.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9f95fe7855
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Я не я лъжете,хора,че любовникът бил влюбен в нея.Изчукал човека-няма изядено,няма изпито.Колкото-толкова.Ама то каквото повикало-това се обадило-и авторката лъже.Ако жена обича един мъж,тя просто го обича-със секс,без секс,всякак си го обича.Тя просто залага на сигурното.Само че на любовника много бързо му е омръзнала-прочетен вестник.Остава и единственото възможно-да се оттегли с достойнство.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 915efb2a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Разведи се вместо да се правиш, че го обичаш докато му слагаш рогата. Секса не е необходимост, може би желание, но не е нещо на живот и смърт, децата са важни дето изобщо не мислиш за тях! Аз бях любовница на женен мъж и сложих хикса след първия път, защото не мога да причиня това на децата му въпреки, че дори не са моите деца, а ти изобщо не мислиш за твоите. Не ти е важно клецането, а те и такива жени, който го осъзнават като стане късно после реват ама стане ли време да реват вече е много късно. Дори и сега е късно не си представям мъжа ми да си легне до мен да твърди, че ме обича а да живея в една заблуда докато чупи кревата с други. Направо се разведи спри да го правиш на балък никой не заслужава това! А аз имам един въпрос ти как спиш спокойно вечер? Как не пусна тема увлечена съм, как да спра, неискам да съсипя семейството си, да нараня мъжа си, децата си?
Не ти пусна тема, че любовника вече не те иска, та на теб това ти тежи ама нормално ти ако имаш съвест нямаше да допуснеш да имаш любовник. Не си женена на 20 ти си голяма семейна жена с деца, и представи си не съм моралистка, ни най малко дори. Просто немога да си представя, че има такива майки остави каква съпруга си, но каква майка? Плюс това ти не си влюбена в любовника нещо с което бих те оправдала, ти просто искаш кекс което за мен е по грозно. Горките деца, вие никога няма да се обичате, някой ден може и да разбере ако не за този то за друг. Любовника е прав като останеш на пътя той няма да ви пребира само, защото правиш нещо с него вижда, колко си сериозна и бяга далеч докато е време.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 915efb2a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До номер 12:
Абе тя хубаво мисли за себе си, ама за тия деца кой ще мисли?
Съседа ли ги направи или ние тука, защото от цялата работа тя женичката гледа да е начесана, мъжа и щом е с нея не значи, че трябва да е роб на нейното желание ама за тия деца питам, кой ще помисли за децата, който са нейни и ще страдат най много от глупостта на майка си. Не се живеело без секс ама извинете от кога секса е най важен, и от кога това обичам те го изричате докато си лягате в чужди легла?
Авторке за каква любов говориш ти? Кой обичаш?
Обичаш само потребностите си, не мислиш за децата си а мъжа айде на страна ясно ни е, че не го обичаш, но защо заблуждаваш себе си изобщо - излишно е. Явно имаш полза, за това твърдиш, че толкова го обичаш.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 551b0ebc43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Единственият човек, който нещо като теб може и явно обича си самата себе си. Обичаш само себе си. Егоист. Обичала го..

 
  ...
преди: 3 години, 15 дни
hash: 2a52d3dcf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Въпросът, който поставя темата е принципен. Защо така нападнахте жената? Млада жена да стои без секс и да се самозадоволява, защото съпругът и не иска секс, т. е. 1000 % вярност. Колко от вас мъжете, ако жените им ги отрежат и оставят без секс, реално стоят без секс. Хайде представете си млад на 33 години мъж, в разцвета на силите си, сексуален, здрав, жена му да му каже до тук, повече секс няма. Какво прави той? Кара на чикии до 60-70 години или си хваща любовница? Знаете, че второто ще го направи. Ама понеже тук става въпрос за жена, дайте хубаво да я оплачем и да я заклеймим, че не живее като монахиня. Е, глупаво е! Отново двоен аршин. За мъжа може, за жената не може!
Четири години съм живяла без секс и ласки и знам как ми се отрази на психиката, е идва един момент на предел и трябва да помислиш малко и за себе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 14 дни
hash: 312d90b1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Принципно ако жена ми ме врънка постоянно за секс, а аз и отказвам, ще ми е пределно ясно, че ще си хване любовник. Може би мъжа ти знае, но го устройва.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d05fd0692d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Пълно щастие няма никъде. Дори в къщи със секса всичко да е наред пак друго ще излезе, друг проблем ще се появи, така че винаги нещо не достига. Човек обаче трябва да мисли с главата си и да поема отговорност за постъпките си. Тук любовникът се е усетил и е проявил здрав разум. Допълнителни проблеми не са нужни. Той е бил наясно, че ако той не сложи край на това положение, друг ще сложи край. Няма вечна изневяра.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker