Страхувам се от приятелката си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страхувам се от приятелката си
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1824 пъти
Здравейте на всички. Както съм написал и в заглавието, страхувам се от приятелката си или по-точно, че тя вече не е това, което беше.
Нямам никакъв опит с жените. Освен това съм влюбен и осъзнавам, че това не ми позволява да мисля и анализирам трезво, затова реших да се обърна към вас.
Познаваме се с нея от почти половин година. Първите 2-3 месеца бяха направо уникални. Нещата потръгнаха много бързо и от много ранен етап започнахме да мислим за сериозни неща. В последствие установих, че много дълго време момичето си е търсило приятел и на практика това и е било самоцел. Има някакъв самокомплекс и щом забеляза, че аз проявявам интерес към нея тогава направи всичко възможно за да ми се хареса. Преди да се видим, си чатахме известно време и тя разбра какви са моите идеали за жените. Уви, случайно или не, след като се видяхме и опознахме малко повече тя отговори точно на тях :) Тези 2-3 прекрасни месеца, виждах в нея това, което и аз винаги съм търсил. Но, от един момент започнаха да се появяват някой черти в характера и в поведението и, които никак не ми се нравиха. Например, изведнъж смени стила си на обличане с не толкова приличен, след това изведнъж и се приходило отново по заведения, където преминава и целият и ден, след това отново и се и пропушило след 2-3 години от както ги е спряла, също така в началото ми каза, че не близва алкохол, а в момента показва друго. Уж образованието за нея е било много важно и се справяла отлично, а съвсем на скоро ми каза, че е решила да прекъсне следването си... и куп други неща, които в началото каза, не само, че не прави, а дори и, че не навижда.
Разбира се след тези 2-3 месеца започна да показва и рогите си, стана избухлива и ината и започна да прави каквото и скимне, като цяло отношението и няма нищо общо, като това в началото.

Разбира се аз не съм тиранин и ни най-малко се опитвам да я контролирам какво да прави и къде да ходи, камо ли да и казвам дали да пуши или не, но някак си се чувствам излъган в началото. Разбира се това, че съм бил наивен и това, че нея много си я е бива в играта е факт. За жалост в момента виждам в нея всичко, което не би ме впечатлило в една жена.
Най-сериозният проблем, който мисля, че е на лице, е че се караме непрекъснато и това е по моя вина. Например, когато каже, че са седнали с приятелки на по питие, а направо побеснявам, и нещата винаги ескалират. Не ме издразва, това че пие и не се опитвам да я ограничавам по никакъв начин, но ме дразни това, че в началото каза, че не го прави. А още по дразнещото за мен е, че аз я виждам, и знам, че го прави но тя отрича категорично или казва, че едно питие не е било нищо! Тези лъжи ми идват в повече, понеже си бях изградил друг образ за нея, в който в последствие се и влюбих. Освен това, може да прозвучи странно, но имам чувството, че я губя като прави така, тъй като аз съм влюбен в онова другото момиче, което не го правеше. Чудя се, винаги ли си е била такава или просто нещо се промени внезапно. Просто съм толкова влюбен, че изтървах нишката.
Отношението ми към нея не се е променяло никога, било то преди или след нейната промяна. Просто и аз не знам какво да правя.
Наистина връзката ни е сериозна. Обичам я много и не мога да я зарежа въпреки, че вече все едно ходя с друг човек. В същото време нещата, които не съм подозирал, че прави в началото ме дразнят адски много и се караме непрекъснато заради тях. Идея си нямам какво ще се случи. Вечно ли ще се караме заради това или пък аз ще се примиря, че е такава и ще се опитам да не забелязвам лъжите и? Разбира се, няма да се учудя, и на нея ако и дойде до гуша от моето заяждане.
Моля ви споделете какво мислите по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3f4b235038
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами Авторе, като си обсебен от един определен идеал и вечно отмяташ критерии (и то явно доста повърхностни, щом е успяла да те излъже), така се получава.
Човек се влюбва наистина едва само след като опознае човека срещу себе си, а не защото (видиш ли) той отговаря на някакви имагинерни стандарти, които (да не повярваш), лесно могат да се симулират.

"Обичам я много и не мога да я зарежа въпреки, че вече все едно ходя с друг човек. "
Не, не я обичаш, обичаш фантазията, която сам си създал. Ти не я познаваш и като гледам - мразиш всичко, което не се вписва в твоята представа за нея.

Най-добре и за двамата е да се разделите.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 76849fe335
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто я зарежи и си намери свястно момиче. Няма да се промени. Преструвала се е, докато те зариби.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 059b4c2523
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Човече, започна като разказ на ужасите
'... страхувам се от приятелката си или по-точно, че тя вече не е това, което беше. '
:-D
Представих си нещо в стила на Стиеън Кинг...

По темата - момичето те е преметнало, разделете се, не може да й имаш доверие, защото тя не е себе си, не е искрена с теб, от опит ти казвам - няма смисъл да имаш отношения с неискрени хора, пък и след като поведението й е неприемливо за теб - случавт е ясен - разделете се, несвестни момичета - много :-D Пожелавам ти добро момиче, де :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 317114c734
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучи ми като изключително токсична връзка от думите ти. Направи си списък с плюсове и минуси и което натежи...
В крайна сметка, ако я обичаш прекалено много, за да я оставиш към момента ще трябва да я приемеш такава каквато е, но ако не можеш да я траеш и повече ти лази по нервите и се чувстваш негативно покрай нея повече от колкото обратното сериозно си помисли дали да не скъсаш с нея. Ако намерите начин да си поговорите по сериозно върху връзката ви ще е най-добре, но в краен случай просто я зарязваш, че после ще си блъскаш главата, заради загубеното време и изхабените нерви.
Повярвай ми, пропилял съм три години от живота си в подобна връзка и много съжалявам за това и ако мислиш, че няма бъдеще за вас по-добре я зарежи докато е време. Успех и дано намериш правилният път!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dc1c3b2657
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нищо странно, правила е добро впечатление умишлено, а сега не и пука от твоето мнение вече спокойно показва същността си. Напълно нормално, почти винаги става така в живота, а може и вече да си и омръзнал. Това с не забелязването на лъжите го отпиши. Добре ли си? Тя утре ако изневерява ти ще си сложиш капаци за да не забелязваш само, защото я обичаш ли?
Ти не обичаш дори нея, а представата за нея, онова момиче което вече го няма, а новия образ дори те дразни.
Ако усещаш, че това не е човека за теб откажи се има толкова други, който ще са като теб не се насилвай с това момиче щом не е това което търсиш. Тя сега е станала друга а по нататък колко още неща ще разбереш и осъзнаеш.... Винаги става така ама много от рано си е показала рогата. Колкото до скандалите ще стават повече, по големи така, че реши си сам какво искаш любов или имитация. А ако ти преувеличаваш е друг въпрос, едно е един път в седмицата или месеца да пие, друго е всеки ден, същото важи и за излизането. Колкото до ученето явно е безотговорна по принцип ако не се касае за пари, но и това да е как има за кафета, но не и за това което е важно.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 392af63af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Дала ти е. Взел си. Сега всеки по пътя - няма да се оправят нещата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1c9b5b441b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да се правят на добри слушатели (които и без това нямат какво да кажат) изслушват и се опитват да се нагодят към образа който би се харесал, обикновено е мъжки трик.
За това умните жени не споделят прекалено много ако другият е просто слушател. И обикновено слушателят минава в графа "приятелка" без много обяснения.
Нещо такова е станало при вас, само че, с екстра секс и вероятно има нейна си причина да е "обвързана" за пред други.
Мисля си дали не е лесбийка която не иска или не може да покаже себе си още. Или просто иска да пробва какво е да си с гадже и ти си и се сторил най-безобиден за бързо освобождаване после.
И съжалявам, но тя не изпитва романтични чувства към теб! Просто си и удобен и симпатичен :(
В момента в който осъзнаеш (ти вече си го знаеш, де) че ти нито харесваш, нито обичаш нея, а просто един измислен образ... ще ти е лесно да прекратиш взаимоотношения с нея.
Друг път не бързай да споделяш всичко наведнъж. Води разговори, изслушват и другата страна какво и дали нещо съществено казва. Анализирай! Илюзията ти е била, че си срещнал идеала си за момиче, илюзия подхранени от собственото ти желание да се случи и така не си анализирал, а си скочил на възможността.
Все пак е чудесен опит за теб! Сега знаеш поне по-добре какво НЕ искаш и че е добре да провериш преди, а не после!
Не губи романтичното и чисто в теб, разбирам и, че си коректно момче и държиш на същото! Супер си, само наблюдавай и изслушват малко повече!
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 82dbff7871
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "някоИ черти", "рогАта си"!
И не стана ясно защо се страхуваш ОТ нея!?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5346ca4a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Всички връзки в началото са лицемерни, тогава действа само симпатията. Първо се влюбваш визуално и вграждаш илюзорна душа в любимата жена, но с времето истинската душа кристализира и жената показва истинската си същност. Радвай се, че твоето момиче отрано си е показало същността! За едни, да не се пие означава да не близва човек алкохол, а за други(дори и за лекарите), едно питие на ден си е даже полезно. Твоето момиче е от вторите, сама ти е отговорила, какво толкова от едно питие!? Тя поне не лицемери, показва ти истината, и с това те тества, как ти ще реагираш. Ти от рано си проявяваш консервативното мислене, което не е много приемливо за съвременните девойки. Както ти се дразниш, че момичето е по разкрепостено, така и тя се дразни, че ти си с консервативно мислене! След като вече се карате за това, трябва или да намерите златната среда, чрез компромисни решения, или да се разделите, ако не намерите друго решение. Това е най трудният момент в една връзка! Седнете и си сложете картите на масата, уточнете кой какво харесва и не харесва в характера на другият. Всеки да преброи добрите и лошите черти в партньорът си, и ако добрите са повече, има сделка, а при отрицателен резултат, чао и всеки поема по пътя към щастието си!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 25fb398986
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз лично не съм попадал на такава, но съм чувал и от други места тези женски номера. Затова никога не се разкривай пред жена... И другата поука е да не преследваш фиксиран образ, защото сам си искал да се излъжеш, че по няколко показателя можеш да познаеш една жена, и тя просто ги е симулирала. Виждам че си търсил просто някоя по-скромна, трудолюбива и интровертна, но тези неща трябва да ги разбереш косвено. По същият наивен начин и мъжете лъжат жените, защото и повечето жени имат някакъв идеалистичен образ...

И трета поука, за да познаеш наистина някой, трябва да го поопознаеш. Никога не хлътвай прекалено много по един външен образ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker