Огромен проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Огромен проблем
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1977 пъти
Здравейте. Пише ви момче на 25 години. Реално хората си мислят, че животът ми е перфектен. Имам може би най-прекрасната работа на света, дори не е точно работа, а схема, от която изкарвам по около 5 000 на месец. Като малък една врачка ми каза, че винаги ще имам пари, но няма да имам късмет в любовта. Е, много беше права. С момичетата ми върви, но конкретно в любовта съм пълен провал. Да подчертая, че съм нормално момче и никога не бих наранил момичето до себе си. Според много момичета съм красив, имам нормално тяло, висок съм, имам много обожателки. Кандидатки за секс не са ми лиспвали, но големият проблем е, че когато искам да изпитам истинската любов винаги удрям на камък по един и същи начин. Винаги се държа прекалено добре с момичетата и винаги накрая ме зарязват, казвайки, че искат да сме само приятели. Честно, ако се случи още един път ще полудея. Имах чувства към 3 момичета последните години и всеки път едно и също. Отначалото добре, но аз после започвам да им правя комплименти, да им казвам, че ги обичам. Явно наистина това ги отблъсква и след месеци те просто ме зарязват, колкото и пари да имам, колкото и парфюми, скъпи коли и дреги да имам. Наистина ли в днешно време жените предпочитат студено и хладно държание, вместо комплиментите и милото държание. Аз съм си аз и просто не мога да не се държа мило като се влюбя, но явно това е огро мна грешка. Вече си мисля, че няма да намеря момиче, което да харесва такъв тип държание. Какво мислите, в мен ли е проблемът?

Моля историята ми да бъде публикувана

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8ff50dcfa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С първта част от коментара ти се опитваш да докажеш някакви неща, които изобщо не са истина и се опитваш да прикриеш един фалшив образ. Колкото до жените - всякакви ги има. Както и мъже.

Не ги знам вече дали искат пари, дали коли, дали красив мъж до себе си, но за сериозна жена до един мъж се изисква мъжа да може да и осигури СИГУРНОСТ, което ти явно не можеш, защото нямаш тия пари.

Ако имаше тези пари и жени до себе си все една щеше да се опита да те лапне и да остане с теб, за да те използва достатъчно дълго време. Е, щеше да умееш да съградиш една връзка. Защото "парите ги имаш", да но реално нямаш никакви пари.

Стига се филмира. Жени има всякакви и все някаква щеше да имаш до себе си, с която да си допаднеш. Половината от статията ти е фалшива.

Мъж на 25

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8107ef1790
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смени подхода. В една връзка жената трябва да е по-обичлива към мъжа. Стане ли обратно жената губи интерес и... Знаеш вече какво следва. Не казвам, че трябва да си студен, но гледай тя да е по-хлътнала по теб, отколкото ти по нея. Прави мили жестове, комплименти, но само когато трябва, а не всеки ден. Много мъже си мислят, че като четкат жените си всеки ден и правят подаръци те ще им отвръщат със същото. Емм нещата не работят така. Жената инстинктивно иска да се хареса на мъжа и той да е луд по нея, но почне ли мъжа често да и показва че тя е постигнала целта си, тогава жената губи интерес към него и се насочва към друг и така. Цаката е в баланса, тя да знае че може да я зарежеш по всяко време, но и от време на време да и показваш че я обичаш и искаш. Това е тайната, която много добри момчета като теб трудно разбират. С пари жена не се печели.. Само секс но не и отношение. Тя трябва да знае, че си принципен и ако наруши правилата ще последва раздяла от твоя страна. Ти трябва да си доминиращия, всяка жена без изключение на този свят и вселена иска силен(не само физически) мъж до себе си, в който да се чувства сигурна, но и да се страхува да загуби. Почнеш ли всеки ден обичам те, прекрасна си, не мога без теб.... Тогава тези думи губят съдържанието си и на нея и доскучава, губи интерес и следва раздяла. Момчета не позволявайте да хлътвате повече от жената във връзката...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0ae178d549
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има ги да, онези момичета, които чакат това, което търсят, аз съм една от тях, коята чака просто мили думи и вярност. Просто не си попаднах все още на подходящата Вярвай!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 08f07ca121
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я, кажи за схемата. Другото са глупости. Щом врачката ти е казала, че няма да ти върви в любовта, какво пак се натискаш да се влюбваш? Просто приеми, че няма да имаш жена и това е. Кажи за схемата. Как се правят 5000 лв на месец?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 111b0427ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Пич, ако след като се влюбиш ставаш прекалено лигав, раболепен, сервилен и издигаш на пидестал една жена, проблема много ясно е в теб. Сега, задай си въпроса така: след като се влюбиш, престанеш да бъдеш себе си, престанеш да правиш нещата, които обичаш, престанеш да ходиш на местата, които харесваш, пренебрегнеш приятелите и семейството си и изобщо посветиш и цялата си личност, тя няма да те уважава. Ако една жена не те уважава, тя няма и да те обича и няма да иска да бъде с теб, просто защото ще и бъдеш скучен и предсказуем. ЖЕНИТЕ МРАЗЯТ СКУКАТА И ПРЕДСКАЗУЕМОСТТА! Е, има жени, които с времето улягат, но като цяло искат да има тръпка. С твоите постоянни лигавщини, ти сам ги отблъскваш. Аз лично имам специален термин, с който маркирам твоето поведение - путкопоклонство!!! За тебе жената се превръща в някакъв кумир, на който да служиш и с това прецакваш всичко.

Виж сега, никой не ти казва да не бъдеш мил. Това, че си мил е добро качество, но въпроса е да знаеш, кое, кога, как. Моята философия за жените е, че ти трябва да бъдеш опора и ментор, но всичко в граници. Никоя крайност не е добра, когато става дума за жени. Ако си прекалено начумерен, суров и груб ще я отблъснеш, както и ако си прекалено мил, сервилен, готов на всичко да и се харесаш и да спечелиш одобрението и. Никога не търси одобрението и! Комплиментите са хубаво нещо, но когато са в умерено количество. Ако постоянно и правиш комплименти се губи ефектът. Поне при жените на твоя възраст е така. Виж, дамите от 40 години нагоре, можеш само с комплименти да ги спечелиш.

Жените пич, искат мъжа да бъде силният, опората, доминиращият, но това да става хладнокръвно от негова страна без нерви, без подтисничество, без скандали. Жените НЕ искат момченце, нито скучен тип, чието поведение и реакции са напълно предсказуеми. Не е нормално например един мъж да им звъни постоянно и да им се обяснява като путка. Според мен със сервилното си поведение ги плашиш или най-малкото им досаждаш в един момент. Спри да повтаряш, че ги обичаш! Дори си постави за цел при следваща връзка, да кажеш, че я обичаш, след като го чуеш от нея! Друг много важно е да не говориш много за себе си, да не и разказваш всичко, много по-добрия вариант е да я оставиш да говори, да слушаш нея и на въпросите и да не си напълно изчерпателен. Винаги оставяй някаква тайнственост около себе си! Давай го по-тежко с жените, не им се връзвай, те са изключително хитри лисички, които постоянно те тестуват и проверяват как реагираш. Вероятно тия мацета дето са те зарязали, са те пускали на шейната чрез въпроси и поведение а, ти дори не си разбрал. За кви тестове говоря? Давам ти прост и груб пример: Да речем взимаш я с колата от някъде и си си пуснал музика, която тя не харесва, да речем хеви метал. И тя ти заявява императивно, че не харесва такава музика…… Стандартната реакция на добряците е светкавично да спрат радиото или да сменят станцията или още по-зле, направо да я питат какво иска тях. Номера е, че тя те проверява дали си мекушав и послушен пред нея. Ако го си такъв, не важиш. Или да ти казва, че нещо в прическата ти не е ок или в облеклото. Някои мацета пък те третират като прислуга, с традиционното: „Дръж ми чантата“ и добряците веднага стават „оръженосци“. Е, правиш ли всичко това позволиш ли на една жена да те моделира и командори, накрая следва филма: „Нека си останем само приятели“.
Помисли си добре за твоите грешки, за всичко което ти написах! И запомни едно: за жените, свалките, връзките, държанието с тях питай само мъже, които са успешни с жени и никога не питай други жени!

Ако искаш, ще ти дам още съвети, но напиши повечко за твоите връзки, твоето поведения в тях за да ти кажа какво да правиш и какво да не правиш в една връзка! Не е хубаво да се спъваш в един и същи камък всеки път!

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e599376239
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   В българия не е лесно да намериш такава жена. Ориентирай се към Китай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3d5869765b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е толкова, че харесват хладно отношение. Вие мъжете не можете да разберете, че когато угаждате на скъпи прищевчици и глезотиики, слагате себе си под една жена. Допускате да ѝ станете роб и това автоматично я отблъсква, а трябва да сте водещите във връзката. Да, няма лошо да направиш жест на жена, но трябва да си имаш ясно поставени граници. Прекаленото обсипване с подаръци и комплименти е досадно и отблъскващо, а трябва да покажеш на една жена, че можеш и без нея и че си независим. Ваша Черна Събота…

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 83dba2bfd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Има всякакви жени, както и всякакви мъже.
Според мен проблема ти е, че най - вероятно принципно демонстрираш, че си доста добре финансово и поради това привличаш само използвачки/златотърсачки. Може и несъзнателно да го правиш, може чисто по детски да се радваш, че вече вадиш пари и не си зависим от вашите, ти си знаеш причината, само да ти кажа, че това ти го пиша не с цел злобна критика и. т. н. негативизъм.
Намери си нова среда и не показвай на хората какви финансови възможности имаш. Повечето хора в България са с доста по - малък доход от твоя и при запознанство с човек с повече възможности просто гледат да го използват на макс. Старай се дори съвсем съзнателно да го криеш. Например не носи дрехи от супер скъпарските марки, или ако все пак се изпуснеш да сложиш нещо по - скъпичко лъжи, че е имитация.. примерно приятел ти го е донесъл от Турция ;)
ж30

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 207a74b9fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Хаха много ме кефят коментарите на номер 4 и 5. Между другото, китайките са много тесни, сигурно е готин сексът с тях.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 84ef6cc67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам до колкото е вярна историята, но аз също от личен опит мога да потвърдя, че никога не трябва да казваш на една модерна жена че я обичаш. Това е все едно да и кажеш че си мухльо. Представя си вече, че искаш да и отнемеш свободата и ще я товариш с чувства. Тя си търси просто секс, игрички, драма. Сигурно около нея се въртят още 10-тина юнака...

Аз също правех 5000 (е, не баш на 25... ), и не може да се каже че съм имал успех с жените. Но защо хората из коментарите предполагат, че трябва да вървим и да го разгласяме - любов ли търсим или държанка? И защо си мислят, че една жена на 20 я интересуват парите? Тя си има мама и тате, дребни боклуци и от гаджета си получава... Ако е вече след 30 и иска деца, е друга историята...

А как се правят тия пари - ми с акъл и бачкане... На тези дето се оплакват, че нямало възможности в България - вие нямате възможности, това е реалността... А що "правех", защото парите ги правим заради вас жени, за да създадем семейство... Аз лично и с 200 лева мога да живея сам... След като няма достойни жени, приоритетите ми се смениха, и си влагам времето в това което на мен ми е приятно и ме развива като човек. А за тези които ще ме упрекнат - че имало всякакви жени. Да, има и свестни, но научете и малко статистика... Не може всеки да попадне на свястна, и от там нататък всеки сам си решава по какъв точно начин ще се примири...

Авторът мога да го посъветвам ако е искрен, и наистина е търсил любов, направил е каквото е могъл, просто да приеме резултатът и да не се измъчва. По-добре отколкото да се самозалъгваш и да се опитваш да правиш от една жена нещо което тя не е... Като ще е просто за секс, секс да е. Не си единствен който го е забелязал...

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 53c790cdcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прозвуча ми някак сякаш им казваш, че ги обичаш преди да си ги чукал. Ако е така е нормално да те зарежат.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7771c3febd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   № 5, рядко съм срещала толкова добър познавач на женската психика За мен си нацелил 10 от 10! Браво!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 95a1ae4924
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Хахаха стига сте си демонстрирали егото и номер 10 и автора!
Какви ви 5хил.? Вие се изкарахте милионери бре, за две години над 100хил. стават, я пак? Къде са ви милионите тогава, или и те като жените - само ги сънувате ама не може да ги задържите?
Мили мъже ако взимате по 2-3хил. има много злато-търсачки и на 20 или на 30, виж тия на 40 търсят любов, защото друго вече няма за кога да им трябва, ама точно тия на 20 дето не им се работи и мама, и тати не могат да им платят бюста от 20хил. ще се въртят около Вас! Поради простата причина, че в мола на версия не дават парцалки и лукс. Познавам такива хора и имат обожателки, вярно меркантилни, но имат и са като кърлежи - така, че излезте от филма с многото пари.
Една истинска жена с пари трудно ще я впечатлите, с лигаво поведение също! Имах такъв приятел, гледаме сякъш вижда господ 5мин ме гледа преди да ме целуне. - е аз съм на 20 искам любов, страст, секс - МЪЖ! Ама мъж на място, закрила, сила и т. н. - ама хвани я из*укай я ти мъж ли си или приятелче за утеха. Да хубаво е, че си мил, но ти прекаляваш, никой не харесва глъмите батки ама никой не харесва и мамините пикльовци. Трябва да си мъж подаряваш цветя, държиш се добре, но я хващаш и я из*укваш а ти сигурно и там си мил и любезен. Промени себе си пич, проблема е в теб. То за това се влюбваме в боклуци, защото среден вид няма или са гадни или твърде милички или са мухьовци.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9bda0d7b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ходиш на врачки и обичаш да послъгваш за парите си - страхотна партия за всяка жена. Освен това категорично вярвам, че никога не си наранил момичето до себе си - просто защо си нямал момиче до себе си.

Пожелавам ти късмет, ще ти трябва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker