Помниш ли ме още ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (86376)
 Избор на редактора (162)
 Любов и изневяра (19803)
 Секс и интимност (10177)
 Тинейджърски (19040)
 Семейство (4198)
 Здраве (7096)
 Спорт и красота (3712)
 На работното място (1724)
 Образование (4932)
 В чужбина (1108)
 Наркотици и алкохол (846)
 Измислени истории (706)
 Проза, литература (1378)
 Други (11487)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помниш ли ме още ?!
преди: 6 месеца, 13 дни, прочетена 1340 пъти
Здравейте!
Истината е, че пиша историята без изобщо да съм структурирала въпроса си.
Запознах се с него в детсвото си, по-скоро в първия етап от юношеството си. Тогава, когато човек се влюбва за пръв път. Не бе нещо грандиозно! Учеше в съседния клас, лицето му бе осеяно с акне, а думите му се губеха по пътя от мозъка до устните.. Все се стараеше да ме впечатли и спечели, а аз като разглезена госпожица си намирах ново оправдание за един и същ край-така и да не бъда негова приятелка. След време обаче, това се случи.. Беше като истинска приказка, като от тийнейджърски филм. Заедно с него създадохме шумна задружна компания от хора с различни интереси, преживяхме смъртта на близки за нас хора, споделихме жълтите си стотинки за закуска.
Но моят поведенчески проблем, съществуваш от дете го прогони. Аз винаги намирам повод да не се обвържа, да не разруша стените на сърцето си. С времето се справих с това, но малко късно.
Така, по детски, той тръгна с една моя съученичка. Беше плач, ревност, неща, които съзнанието ми не си обясни дори.
Преживявайки първата си, искрена любов повече от 2 години, в един момент го забравих. Забравих да се сещам за него, да го мисля. Преместих се дълеч непосредствено след раздялата ни, и години наред не го и видях. Докато поддържах контакт с някоя приятелка поназнайвах нещо, но и тази връзка изчезна с времето.
При наличието на социални мрежи преди дни, гледайки българския филм ‘дъвка за балончета’ с приятеля ми, просто се присетих, случайно. Отворих, потърсих. И името му, купища снимки и публикации бяха в ръцете ми. Красива приятелка, постове за коли, тесни тениски, палци, висок, трениращ, цигара в ръка.. казах си, че просто всеки поема по своя път в живота, макар и доста изумена. Една снимка обаче привлече вниманието ми. Там, на ръката му, голяма татуировка.. и не знам дали от качеството на телефона ми, дали от качеството на неговата камера.. но май видях своя лик.
Зачудих се защо си е татуирал мен? Моя образ? Вярно е, първата любов се почни, но татуировката му се е появила цели две години след раздялата ни, а оттогава изминаха повече от 10 години.
Не се стърпях, изпратих покана. Вълнението в мен се пробуди. Писа ми, разговори за това кой какво прави, как е, приятелите от детсвото на къде са поели.. но не попитах за татуировката. Единствения човек, съборил моите стени преди години. Единствена любов ли е това, или на човек като мен, неспособен да се влюби, му е по-лесно да се самозаблуди?
Обвързана съм в момента, нямам възможност да прекратя отношенията си с мъжа до мен, или по-скоро нямам избор.. Длъжна съм да бъда с човека до себе си, а не мога дори да си представя какво би се случило ако дори се срещна със стария си познат, с който някога си се обещахме един на друг..
Разберете ме, не очаквам човека да е същия, какъвто е бил преди 10 години. Просто това е малко надежда в мрачния ми тунел..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 12 дни
hash: e6ce44892a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Вижте се, изчу*айте се и готово. Иначе дълги години ще се чудиш "какво щеше да стане АКО .... "

Успех !

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 40adfaab17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   "тесни тениски, палци, висок, трениращ, цигара в ръка" - егати идеалите имаш. Явно си достатъчно посредствена.

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: c31f3f4952
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Дъвка за балончета?

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 3df53c5051
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Трогнат съм

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 1ad1f724eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Затова практичните хора никога не страдат чак толкова, те бягат от излишните драми, а ти натам искаш да се запътиш. Имаш спомени с този човек, това е страхотно. Но това е било толкова отдавна, вие сте били ученици, това е било ценен опит за теб, но не разбирам защо искаш да задълбаваш до там.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: d2c248ad5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много добре измислена история, браво. На бас ме и до ден днешен не ти е приел поканата, нито си е татуирал точно твоето лице, камо ли след толкова време.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 4070a94e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Първо си отговори на въпроса щастлива ли си в настоящата си връзка? Май не, какви са тия изказвания- „нямам възможност да прекратя отношенията си с мъжа до мен, или по-скоро нямам избор.. Длъжна съм да бъда с човека до себе си“? !!!
Не гледай назад към миналото, минало е! Няма как да се получи с бившия.
Съветът ми е да постоиш малко сама и необвързана. Като се почувстваш ок със себе си, само тогава се оглеждай за нова любов, само тогава ще си ок и с някой друг!
Успех!

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 8d7a971022
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не се потдавай
Всички знаем че фейсбук е измислица и всеки се орави на готин и шастлив
Миналото и хората в него са там с причина.
Не си разваляй взаимоитношенията с реалния мъж с който ти е добре, заради една фантазия от която дори не знаеш какво ще излезе

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: 4174b157dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Как така нямаш избор? Човек винаги има избор.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 59b68c8036
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   До 1
На теб дали ти е хрумвало че света не се е оправил с чукане? Очевидно ограниченото ти мислене не може да възприеме тази идея

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 3df53c5051
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Гледай го по ведро нали имаш човек до себе си остави го да си отиде щом няма да му вържеш и приключва всичко.Блокирай го да не ти посещава профила само ще измъчва до като не започне да злоупотребява с наркотични или други вещества.

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: c324620bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Попитай го за въпросната татуировка, не загатвай нищо общо с теб и какво мислиш ти за нея и т. н. Просто попитай какво си е татуирал, дали е боляло понеже уж и на теб ти харесват или нещо от сорта. Не си въобразявай излишно, че може да има нещо общо с теб, не е изключено, но минало - заминало.
Не намесвай бивши и настоящи, ако нещата ти са сериозни, само ще се объркаш тотално. Общо взето било каквото било, но правописа ти, не ми е по впечатляващ, а от поведението ти, май все още не знаеш какво искаш изобщо. Един съвет този, който не знае какво иска - губи този, който знае, че иска него. Както и от два стола, се пада на земята / малко забравени поговорки/.
Нищо лично и аз не съм със страхотен правопис, но забелязах доста глупави и груби грешки. :) Проблема ти е ясен, ти никога не си знаела какво искаш. По - добре, че си била дЪлеч, но вероятно човека е коренно различен, а ти си влюбена в представата и спомена за него. Поне при мен беше така, а когато опознах новото аз, на старата любов набързо се разлюбих :)

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: c324620bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Той иска да те... ти си мислиш, че чак теб си е татуирал - хаха, голям филм :)

 
  ...
преди: 6 месеца, 8 дни
hash: f7083aacb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ако това дали въпросната стара любов те помни и дали тайно страда за теб (предполагам това значение носи татуировката) има толкова голямо значение за теб, колкото изглежда, имам следният съвет: раздели се с настоящия човек. Той заслужава нещо по-добро от това, а и ти също.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker