Моля ви! Дайте ми съвет! Не мога повече! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля ви! Дайте ми съвет! Не мога повече!
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1750 пъти
Здравейте. Накратко: От една година се занимавам с момиче, което си има приятел. Те не живеят заедно, но той и каза че към коледа ще се премести при нея. В началото тя почти вече нямаше чувства към него, виждаха се за по един ден седмично, всяка друга вечер тя живее с мене. Интимни сме и аз наистина я обичам. Мислех че тя ще го остави, но постепенно започнаха да се виждат по често и да излизат по планини и морета за уикендите. Откакто ми каза че ще си заживеят заедно аз не мога да спя. По принцип съм си мъжкар, но да си призная, плача сутрин и вечер когато не съм с нея. Ако заживеят заедно аз си мисля че няма да го понеса и най вероятно ще се самообия. Сега и показвам чувствата си повече от всякога, но тя само ми казва че и двамата сме били наясно с положението още от самото начало и че нищо не може да се промени. Цяла година мен ме болеше когато уикендите са заедно, но вече наистина не мога да спя, спя за по час и плача и подяволите, измислил съм как ще се самообия и това ме утешава. Страх ме е от самотата, без това момиче аз ще бъда съсипан. Моля ви, дайте ми съвет! Никога не съм я карал да го остави, мислех че ще си се случи, но вече от месец се случва обратното. Моля ви за помощ! Тя ми казва че ще си намеря друга която също ще ме обича така но според мен това е почти невъзможо. Бил съм с няколко жени е живота си и никоя, абсолютно никоя не ме е обгрижвала като нея. Моето държание не се е променило, показвам и че също имам сериозни намерения за живота ми, но тя просто истински си обича него а не мен. Моля ви, на живот и смърт е..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9cd96a5ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Успокой се и приеми, че нещата между вас са свършили и вече всеки ще поеме по своя път. Бил съм в подобно положение и знам колко е гадно да си представиш, че тя е с друг. Единствено времето ще помогне, а през този период си намери хоби и се срещай с приятели тва е много важно! Ще срещнеш други жени, които също ще те правят щастлив. Не си струва да си похабиш живота за жена. Какво ще постигнеш? Съжаление ли или си мислиш, че цял живот ще живее с угризения на съвестта заради теб? Нищо подобно, ще си живее живота и ще те забрави на следващата седмица, а ти ще гниеш в гробището. Блокирай я навсякъде и тела също, за да не я виждаш из социалните мрежи и я забрави. С времето ще го направиш повярвай, но трябва да преодолееш този период. Стегни се!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cd68be955f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тя ако го обичаше нямаше да спи с други зад гърба му. Не обича и теб и ако се хване с теб, ще станеш рогоносец, като нейният любим. Не си струва да плачеш за такъв боклук, след време ще си дадеш сметка че съм прав. Повече не се хващтай с чужди жени, не е никак мъжкарско поведение и тя го знае. Заеби глупостите за самоубийство, живота е дар и не може, заради една жена да се пропилее, помисли колко по хубава от нея, може да се влюби в теб. Съвета ми е да я оставиш, не си струва тая.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1202dc82a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моля ви хора, всеки ден става все по зле, дайте ни някакъв съвет..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d914a07987
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Няма такава единствена и няма такова на живот и смърт е. Това са някакви твои изкривени крайности. След като твърдиш, че си мъжкар, затваряш тази страница от живота си и продължаваш напред.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cd68be955f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Горе главата... Всяко зло, за добро.. . Запиши се в сайт за запознанства и се запознай с , някоя друга мадама, вместо да мислиш глупости за самоубийства.. Успех

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cc920ed6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "По принцип съм си мъжкар"
"ще се самообия"

(facepalm)

Да, добре мъжкарчо, само не се самоУбивай.

Първо, взимай се в ръце. Ще скочиш от 2-рия етаж за някаква женска? Спала с тебе, излизала с него, живяла ту с теб, ту с него - това се нарича шафрантия. Да слагаш край, защото някаква бибитка ти е резнала конците, това не е мъжко. Ако държиш на думите си, дръж се като мъж и не прави простотии заради края на една злокачествена връзка.

Второ, престани да се вторачваш в нейния живот и помисли за твоя. Нека те попитам: защо си започнал връзка с човек, който не е свободен (не и напълно)? Не искам да ти трия сол, но сам си намокрил килима: започваш връзка с чужд партньор. На тебе щеше ли да ти е приятно ако същото ти се случи? Съмнявам се.

Моят съвет: хвани бързо някой спорт, който да те изтощава и да те разсейва. Аз винаги харесвах плуване, блъскане във фитнеса, стрелба с лък, просто тичане. В моq опит, нищо не премахва малоумната носталгия и такива идиотизми по-добре от поставянето на нови цели и тяхното постигане.

Няма лесен отговор на казуса ти и няма универсален съвет. Направи си изводите и недей повече в бъдеще да се занимаваш със закоравели бибитки. Няма по-хубаво от това да преживееш такава болка, да узрееш като човек и да продължиш живота си с малко повече опит и мъдрост. Мъжете сме такива - трябва да ни паднат няколко тухли на главата, за да загреем, че надписът "Падащи тухли" не е за украса. Учи се отгрешките, не ги оставяй да ти съсипват живота.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 47ad0ab9e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ама ти верно ли си готов да ходиш по гъза на тая при положение че си втора цигулка. Никакво самоуважение нямаш. Я се стегни и й бий шута. Ще се почувстваш по добре - гаранция!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1202dc82a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря ви много, наистина се чувствам по добре след като ви споделих макар и да не ви познавам, защо никой не знае за нас. Относно приятелите, зарязах си всичките приятели заради нея, тези с които общувам са семейни и прекарват повечето време с половинките си. Останалите ги заразях защото като съм с тях и продължавам да се депресирам повече. Днес тя е със приятеля си цял ден, като пътувахме заедно тя си правеше базици относно сватбата и, но аз я помолих да спре, понеже ме боли като я слушам. Осъзнавам колко прави сте и тримата, но фактите говорят: цял ден скърбя, опитах с хобита но не помага. Вкъщи не издържам сам и 10 мин. Цяла вечер се воза сам с колата и през няколко секунди проверявам дали вече е на линия(понеже винаги намира начин да ми каже лека нощ), но още не е.. направо се побърквам.. писах на всичките ми резевни приятели да се видим, само и само да не мисля за нея но всеки си е ангажиран... петък вечер е.. много от хората са на маса а аз не пия.. дори и в този момент не мога да пия.. и без тва цял ден не съм ял заради нея, прегладнял съм и ще се напия от малко. В момента съм спрял на един скоростен път, защото вече изхарчих достатъчно пари за бензин, и седя на телефона и разглеждам от къде мога да си взема пистолет.. както каза номер 1 чудя се дали да не я блокирам навсякъде но сърцето ще ми се скъса... все пак утре си сме обещали да спим заедно.. а към номер 2 повече наистина няма даже и да говоря със обвързани момичета, но господ ми е свидетел че тя ми говореше че иска постоянно да е с мене.. и ми позволи да се влюба в нея.... боже, съсипан съм

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 1202dc82a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   към номер 5: значи няма нищо мъжкарско в мене, днес съм разговарял с две, три жени, с едната дори се сваляме, но не мога да преодолея момичето ми и да спра дори за секунда за нея.. боже няма да издържа още един уикенд така... стана прекалено зле вече.. с нея не пуша, без нея пуша по две кутии на ден.. вече и цигарите не ме успокояват.. наистина си мисля че ще издържа не повече от още две седмици.... понякога плачех за майка ми, която ще е съсипана ако разбере че нещо е станало с мене, но вече и това не го мисля.. прекалено съсипан съм.. май ми идва края

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 445bf842d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Знам, че е тежко положението ти, няма да те съдя, че си хлътнал по обвързана жена, но тя не обича нито теб, нито него, поредната не знаеща какво иска от живота жена! Занапред гледай да НЕ попадаш на такива, защото на мен подобни женски персонажи ми съсипаха психиката. Дръж се мъжки, преболедувах си я и продължи към ТВОЕТО момиче, което те чака напред по тътя ти. И пак съвет - никога не хлътвай по емоционално обвързана, психически нестабилна или омъжена жена!

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9a11dea9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом си си мъжкар няма причина да се занимаваш с курви, а това, че плачеш е напълно нормално, всички мъже го правят, но малко си го признават.
Не виждам смисъла да наказваш себе си заради курвенското поведение на някоя си, накажи нея с пренебрежение, покажи и че е парцал и не заслужава твоето внимание!
СамоОбийството не е решило проблемите на никого, освен на тези, които са неизлечимо болни, най-малкото ако се самоОбиеш няма да можеш да видиш ефекта от действието си, тя ще си се събере с гаджето, всички ще те мислят за превъртял глупак, нищо мъжкарско няма да се види в поведението ти.
Само да знаеш колко свестни момичета искат да са със сантиментален мъж като теб, само да знаеш колко красиви и верни жени искат да имат някого като теб - е няма как да знаеш, но има как да научиш, ама за това трябва да си наистина мъжкар, а не хленцало, което е клекнало на една пачавра.
Абе ако дойда и ти забия два шамара ще стане ясно колко мъжкар си - я се взимай в ръце и се хващай яко за работа, че още колко курви ще видиш, не само от женски пол!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 53bee4dab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Интересни са ми тия мъже дето се самоопределят като "мъжкари"

1) споделя жената на някой друг
2) плаче всяка сутрин, че тя е с този друг
3) дори не е повдигал темата тя да избира между двамата
4) страх от самота
5) не знае, че всяка жена като те зареже ти казва - ще си намериш по-добра, не защото и пука или мисли, просто иска да се отърве от теб
6) не знае, че всяка жена в началото на връзката играе обгрижване... докато и станеш или безинтересен, или направо не може да те търпи. Ако след 10 години продължава да се грижи за теб, тогава вече е нещо специално...
7) тя е единствената и неповторимата... етествено
8) всичко е на живот и смърт... естествено

Да видим, ако само посоча тези признаци, това женска или мъжка психика е? ... Аз лично, не бих я пипнал тая освен просто за секс, защото е ясно, че върти много мъже. Както може да избере единия, тъй и другия, днес едно, утре друго. Разчита на идиоти като вас, които кръжат около нея като пчелички, как беше терминът - "борят" се за нея, и безусловната си любов. Решението момко е да пораснеш и да станеш мъж, далеч си от това, пък дори пред жените да го играеш "мъжкар"...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bbbfe0c015
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Я се стегни! Ще се самоубивал! Ама чукай я и си ходи не виждаш ли каква е, тя не струва ти ще се самоубиваш?
Тая ви върти на малкия си пръст, а ти големи чувства.
Абе осъзнай се, колко жени има на място, защо ти е един парцал. Била с него, а спи с теб, ти за какво се бориш, да е с теб, и да спи с друг ли? Защото от човек като нея, друго не можеш, да очакваш. Изневерявала е на него, ами и на теб ще изневерява. Кой знае колко си ги бройка момичето, а ти ще ревеш, че не си задържал една лека жена. Не ти трябва, радвай се, че онзи я е взел, блокирай я и точка. Отървал си се авторе, такива жени с лопатата да ги ринеш. Радвай се, че друг ще е рогат, а не ти. Радвай се и да не ти пука изобщо, направил си си кефа точка. Добре, че не е станала някой беля, иначе цял живот с такава дето ще обича теб, ама ще ляга с друг? Ай моля те ти за такава ли ще умираш. Стягай се, тя се е правела на грижовна, хич не си създавай илюзии, че е била такава напротив ти сам виждаш. Има приятел, сигурно му казва, че го обича, а ляга с теб - после вече го заобичала, ама той да не, да има пари, защото въпросната ти любов очевидно не обича никой. :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3eab9261c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Все едно виждам себе си острани, до изв степен, и само се убеждавам колко нелепо е читав човек да си позволява да се подлага на подобна ситуация и отношение. Казва ти го човек който в момента доизносва същия такъв махмурлук (несполучили изтерзани отношения с "жената която винаги съм искал" ... която живее с друг) - не се ръководи от примамливите дадености, първични белези и сладки поведения от тази жена човече, а от факта че тя играе в 2 коловоза и това следва да срине всичко останало което виждаш у нея. Не се отдавай на тия слепи и неубоздани чувства към нея, а се поддай на разума си, на достойнството си и на гнева си, видиш ли, и дадеш ли сметка на какво леко и примитивно женско поведение се поддаваш, и що за дебилно, изкурвяло и лицемерно същество имаш насреща си, всъщност ще спре да те боли и да се тровиш. Колкото бързо си го набиеш в главата, толкова по-бързо ще мине страданието ти и ще започне стремежа ти към истинско и заслужено щастие с по-читава жена. Не затъвай в болката и в привидно красивите неща, които си виждал у нея, защото в края на деня тя просто те прави на див петел. Станах свидетел и на дребнодушничкия и дебилски метод по който могат да го правят жените само и само да запазят егото си спестявайки си курвенската си същност и поведение, а ти да се дълбаеш, и гаснеш, че видиш ле "тя не е такова момиче, ами обстоятелствата били такива". Тва са мега леките и противни неща, и е смешно и меко казано недостойно да се тровиш с тях (за даване на живота срещу такава гавра - несериозни и вятърнечиви приказки не ми се четат). Това на среща ти не е онзи образ, който си обичал, а е нещо много по елементарно и уродливо, което не просто е неподходящо да бъде до теб, ами и не си струва и плюнката си да хвърлиш отгоре й. Знам до болка колко трудно може да е, аз сам се боря с това още, но заглуши тая емоция, махни името и образа на тая пача от емоцията и запази чувството и желанието за друга жена, която ще си струва - а такава бъди сигурен ще дойде, и то може би по-скоро отколкото си го мислиш, пожелавам ти го. Дай си и време да заздравееш, не се подценявай и не се обвинявай - подвели са те, въпроса е да се осъзнаеш и да не си позволяваш да се тровиш повече с това. Не след дълго видиш ли я, не само че няма да ти прави впечатление, ами и ще ти е смешно, ти си си взел от нея вече - за повече както и да ти се иска или да ти е изглеждало, тя явно просто не струва, и това е защото си е такава, а не защото ти имаш някаква вина или че "ситуацията била такава".

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 04833d6616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Благодаря ви много! От автора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker