Той ме нарани. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме нарани.
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1962 пъти
Здравейте драги съфорумници. Пише ви едно много наранино 17 годишно момиче. По заглавието се подразбира за какво става въпрос и каква е историята ми, става въпрос за едно момче, което преди 11 месеца се появи в живота ми, но между нас всичко започна преди 8 месеца, той беше най-голямата ми сбъдната мечта, отначало сякаш всичко беше наред, беше много добро начало, докато не мина извистно времи и той цапочна да се държи много особено, хващала съм го как си разменя думи, които си казват на човек, който ти е повече от приятел, сручвало се е много често да се зарибява с други просто ей така без да се замисля как ще се почувствам аз, започна да ми държи тон, да казва неща, които ме нараняват, в същото време казваше колко ме обича, казваше го и на моята майка, защото тя го прие като свай собствен син, той намери специално място в нейното сърце, мина извество време и той започна да се държи още по лошо, исках да получавам повече внимание от него, но не получавах това, което искам реално, защото той си дърпаше незнайно защо. Наскоро той замина на море за 5 дни, ден преди да замиве ми каза думите: ти си моята красавица и ти си моето момиче и няма да се разделим. Той замина, а аз бях отишла на село, чувахме се по телефона, сакаш всичко беше нормално, докато ден преди да се върне той си тръгна завинаги от мен, и още по ужасното е, че ме замени с друга, , тогава той разби всичко в мен и ме разпиля на хиляди парчета, разби всичките ми мечти, всичко онова, което исках за в бъдеще със самия него, чаках да минат тези 5 дни за да го видя, той толкова ми липсваше, че не можех да го опиша, беше дошло време да си идва, както и аз да се прибирам от село, в съзнанието си си представях как ще се видим, как най-накрая ще то прегърна и целуна, как щяхме да сме щастливи, но уви не, той вече беше с неа, това което се случи исках да беше сън, ада от който исках да се събудя, но уви това беше реалността, той си тръгна без да каже защо, без да каже нищо, просто ей така, нака е вече 10 дни, той ми причинш болка, която никога няма да спра да чувствам, и болка, която никога ни съм чувствала. Той беше казал аз си влюбих в красивите ти зелени очи, а сега на ум си казвам: той знае ли сега очите ми как изглеждат? . Очите ми са като две малки бизкрайни вселени, пропити с тъга и мъка, зелени, но виждат само сивота, безжизненост и пустощ. Надявам си модераторите да одобрят истореята ми, за което много ще съм благодарна, защото се нуждая от съветиве на всички вас. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: f007f6bb0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   3 месеца - голяма връзка е била... човек да си пререже вените направо!
Тази "история" в за графата не пубертетски даже, ами направо детски.
Това е само първото от цяла поредица подобни разочарования, докато си намериш правилния човек. Така че споко и свиквай!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b6de65c5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мани го, като него има много, никога не те обичал, това да ти е ясно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c78d13633c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами, първо опознавай хората, като приятели и после попвай връзка с тях. Въпросното ти гадже е боклук, трябваше да си го знаела, преди да почваш връзка с него. Още си млада, не го мисли тоя.. Пожелавам ти, споделена любов и всичко най - хубаво!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ae00f09be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Споко, очевидно не струва ръбът му с ръб. Ще го преживееш, ще намериш по-качествен. Не се натъжавай, момчетата се подобряват с възрастта. Така ще е и с теб. Само време и вяра си дай.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c0cf772875
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разбирам, че се чувстваш много наранена, но наистина всички сме минали през това. След години сме разбрали, че е не нищо особено и че не трябва да се впрягаш толкова. А може би и в момента изпитваш нуждата да се вглъбяваш, за да имаш драма в живота си. Когато имаш по-належащи проблеми, ще спреш да отдаваш чак такова внимание на тези неща, защото драмата в живота ти ще е вече повече от достатъчна. Всичко ще мине, не се напрагай.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: de91b284a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   УЖАС! Свършиха се мъжете - тоя беше последния ;) Ко ше прайш са не знам ;Р

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: eeb761aa08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 1-къде съм написала, че сме ходили 3 месеца? Казах, че откакто той се появи в живота ми три месеца след това започна нашата връзка, а тя продължи 8 месеца!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 347b9787ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 3-просто така стана, че веднага почнахме връзка, и както казах отначало той беше сякаш и не се държеше лошо както по нататък започна да прави, но няма оправия явно с него и направи определено голяма грешка.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2e848d2ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не те е заслужавал така или иначе. И ще видиш, че всяко зло за добро. Добре, че се е случило сега, а не след дългогодишна връзка, защото тогава наистина щеше много по-тежко да го преживееш.

Опитът, дори да е горчив, ни дава урок. Пък и в повечето случаи, когато загубиш нещо получаваш друго по-добро.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker