Връзка със съквартирант - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка със съквартирант
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2460 пъти
Моля ви за съвет, ситуацията е много странна. Жена на 26 години съм, поддържана и харесвана от мъжете. Преди половин година приключих четиригодишна връзка с доста по-възрастен мъж, в която бяхме стигнали дори до годеж. Разбрах, че ми изневерява, събрах си на момента багажа и се изнесох.
Нямаше къде да отида, останах за няколко дни при една приятелка, но трябваше бързо да реша жилищния въпрос. Нямах и много пари. Та, попаднах на обява, в която един мъж си търсеше съквартирант. Отидох на оглед, мястото ми допадна, цената беше приемлива. Той ми се видя добро момче, на 32, интелигентен. Нямах много опции и се нанесох веднага.
В началото не ми направи кой знае какво впечатление. Всеки си седеше в стаята, понякога някой като сготвеше, вечеряхме заедно и пиехме по бира, но през повечето време всеки си действаше по задачи. Той не се и прибираше много, всяка вечер след работа беше някъде. Виждаше се с някакво момиче в началото, но ми каза, че не се е получило. Направи ми впечатление, че е интелигентен мъж с чувство за хумор. Аз му разказах за проблемите с бившия, той ме изслуша и успя да ме разведри. Аз започнах да се привързвам към него като към добър приятел. Няколко пъти го видях само по боксерки и се оказа, че той има доста хубаво тяло - нормално, спортува активно. Като си говорихме, ме разсмиваше. Иначе си личеше, че ме заглежда, но не правеше нищо - явно положението беше странно и за него. И аз уж го приемах като приятел, но по едно време се усетих, че си фантазирам за него и нещо ми минава отвътре. Казах си "глупости, с него сте само съквартиранти".
Една вечер, три месеца след като се нанесох при него, си бяхме сипали вино и си говорехме уж както обикновено - приятелски. Обаче докато се усетя бях подпийнала повече. Взехме да се смеем, да се закачаме. Той ме грабна през кръста и ме целуна. Усетих, че и аз го искам. Приключихме в неговата стая, като сексът съвсем не беше лош.
На другия ден аз почивах и той беше излязъл за работа, без да го усетя. Цял ден се чудех дали няма да е неловко и как ще продължим от тук нататък, какво да му кажа, като се прибере. Той обаче реши проблема вместо мен. Прибра се чак след 10, дойде при мен и ме прегърна. Посегна да ме целуне. Аз поисках да говорим, но той само каза "после" и ме завлече пак в леглото.
И така сме вече три месеца. Спим заедно, почти всяка вечер правим секс. Личи си му, че супер много ми се радва.
Проблемът е там, че не се държи като във връзка. От една страна е много мил с мен, говорим си, смеем се, прави малки жестове за мен. Готви ми, прави ми масажи, гушка ме. От друга обаче, си излиза пак като преди където и когато иска. Нямам идея кога ще се прибере след работа. Не държа да ми дава отчет, но поне да имам някаква идея. И мен не ме пита къде съм и какво правя. А за сметките пак си ми иска пари, което не ми е проблем де. И мен никога не ме е питал къде съм, какво правя, ще закъснея ли. На мен ми стана криво, една вечер излязох с един мой приятел, отидохме на дискотека. Там качих снимки във фейса с това момче. А на другия ден съквартирантът се държеше, сякаш не ги е видял. Може и да не е наистина. Опитвала съм се да говоря с него за нашите отношения, но той просто казва "нека да не усложняваме нещата, а да се наслаждаваме на това, което имаме". Питах го "ами добре, може ли някой от нас да води други хора, ако се вижда с някого... ". Той се засмя и каза "ако обичаш тройките, може". Но истината е, че не е водил никоя, откакто се раздели с приятелката си.
Веднъж му казах, че искам да прекратим това. Той каза само "ако чувстваш, че това е най-добре за теб, така да бъде. Оставаме си приятели. " Няколко дена си беше така, докато не се прибрах една вечер пияна и по стар навик не легнах при него...
Преди две седмици имах РД. Той ми направи страхотна изненада. Дойде с един голям букет цветя, каза ми "Утре сутрин заминаваме, гледай да се измъкнеш от работа". Заведе ме за един уикенд в Гърция, на много красиво място. Държахме се за ръка на плажа, гушкахме се, правехме секс. Бяхме като истинска двойка. Но като се върнахме, той пак си почна да си я кара по своему - излиза си, прибира се пиян понякога и реже всякакви опити да го питам изобщо, дори ненатрапчиво. И той не ме пита - и три дни да замина, няма да се сети да се поинтересува. Казва, че "уважава личното ми пространство". А като ме е вземал по събирания, ме представя като съквартирантка, не като приятелка. Но ми е много хубаво с него. Моля ви, кажете какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3b764c9845
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто си удобна,нищо повече,утешавай се с мисълта че адски много хора го раздават като вас-просто са си удобни

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a18e878046
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи така, както ти е казал- наслаждавай се на момента. Защо смяташ, че понятието връзка има ясен регламент и отношения? Защо се опитваш да слагаш отношенията ви в познат и правилен според теб коловоз? Приеми го такъв, какъвто е, щом ти е ок, и не мисли за нищо, не прави планове, нямай очаквания. Ако не- намери си някой, който да го дресираш и да ти е удобен, успех!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2d510091fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Просто човека иска неангажираща връзка. Или приемаш или прекратяваш всичко.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4323223a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хех, да ти имам проблемите... Ами това си е супер-яка съвременна връзка!
Още нямате деца и общи задължения...
Не знам, но поне за мен така би изглеждал идеалният брак - хем сте си две отделни личности, хем си имате някакво общо пространство, интереси, занимания (дори и това да е засега само секс и малко романтика).
Може още да не е готов за нова връзка, може просто да си търси разтуха. Може да не смята, че те е опознал достатъчно...
Ако се появят общи неща би трябвало да стане по-отговорен и поне в основни линии да синхронизирате плановете и намеренията си.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d5873f12f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Маце, съвземи се!
Постави ребром въпроса за връзка и ако се дърпа - омитай се!
Откъде накъде ще те чука, че и ще му плащаш?!

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a50bd17d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много е възможно да няма идея или желание за сериозна връзка с теб. Може и да си много красива и от това да има желание за секс теб. Но какво пък? Ти готова ли си за сериозна връзка с него? Искаш ли нещо много по-сериозно с него като семейство, деца... Ако имаш колебание и отговра е НЕ, тогава си продължавайте пак по същия начин. Ти попита ли го той защо на 32 години няма приятелка или няма сериозна връзка и продължава да излиза и да си се напива като тийн? Това е много важно. На 25-26 вече си е време за сериозно оглеждане, а той го е минал преди цели 5-6 години този период...

Ако ти самата не си уверена за връзка с него си продължавайте така. Ако секса е хубав няма лошо :)...

Поздрави и всичко добро

Мъж, на 25

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c7921b1eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човекът просто си прави кефа, без никакви ангажименти. Готино му е да си те чука и да ти прави готино от време на време, но явно не иска връзка и вероятно няма чувства. Ако ти изпитваш нещо към него, единственият начин е да го накараш да се влюби и той в теб. Но няма смисъл да натискаш повече за разговори, явно е, че от негова страна, на този етап няма за какво да се говори.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5bd5663d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Оуу ауу красив ли е? Аз точно такъв мъж си търся като него!!! Няма да ми тежи това, което ти пречи на теб. Ти си консервативна, а той мноооооого разкрепостен. Оттук ви идват проблемите. Той няма да се промени. Нещо, което не знам как не виждаш - това е фактическо съжителство. Едва ли не сте в брак. И да сте женени с деца, такъв ще ви е животът. Много семейства са такива. На колко години е той? Просто иска лично пространство и свобода, които ти не си готова да му дадеш.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e436bc8021
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Честито. ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 971f90aed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам, но доста пиеш. А иначе - питай него, не нас!

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 77291c9ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Явно за него си съседка за секс и нищо повече

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 88333dc37a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ми кво, наслаждавай се както ти каза момчето. Същевременно търси връзката която искаш с друг, защото той явно казва и показва, че не иска нищо сериозно. Едно добро начало може да е да си намериш нормално самостоятелно жилище, ако усещаш, че не издържаш на такъв тип "връзка".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a492940ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Наслаждавай се на това, което имаш и преживяваш. Не усложнявай нещата с въпросите си.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 45af9f0f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Това (според мен) е идеалният мъж за теб, но нямам идея как би могла да го задържиш - може би, но само може би, ако започнете да правите нещо заедно, нещо малко, но интересно и на двама ви. Примерно, аз никога не съм се вълнувал от кулинария, но с огромно удоволствие готвя със съквартирантката си - сядаме, четем разни рецепти, решаваме, пазарим, правим експерименти. Аз я научих да бере гъби, тя не ме е научила (още) да плета, когато няма какво да правим се отдаваме на секса и така до следващото съвместно дело. По принцип аз съм по-свободния, мога да си вея патката по цял ден, но когато има възможност гледам да си пия питието с нея.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c1288057b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Наслаждавай се на това, което имате :) Ако не ти допада липсата на обвързване за пред другите, търси друга квартира.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b0e6178562
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Той не иска връзка, а съседка за секс. Така че, ако не те устройва, стягай багажа. Това е.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c282578019
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Седни и му кажи, че се чувстваш раздвоена с тези взаимоотношения, подскажи му че не ти е безразличен и се появяват чувства при теб и ако ти предложи да прекратите пак, го направи на секундата, колкото и да ти е трудно, понеже е видно че ти имаш чувства, ако иска да продължите по този начин, пак прекрати, защото чувствата с времето ще стават по силни и ще ти е много трудно. Ако той размисли и прецени че си му важна, би трябвало той да поиска да започнете по задълбочена връзка. Ако ти предложи да прекрати те, помисли за смяна на квартирата, защото докато се мотаете един до друг, страстта винаги ще надделява и ще тъпче те на едно място.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6cab21bf9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   "5. Маце, съвземи се!
Постави ребром въпроса за връзка и ако се дърпа - омитай се!
Откъде накъде ще те чука, че и ще му плащаш? ! "

Авторката не е казала да е проститутка и да взима пари за секс. Пари които дава са за наем и разходи.


Авторке, можеш да смениш квартирата и в следващата съквартирантът може да предложи и нещо повече от секс (едва ли). Авторке, нали не си учудена, че се е стигнало до секс? Всеки мъж като е прочел, че ще бъдеш на квартира с мъж му е станало ясно, че ще има секс. Сериозно ли си изненадана? Буквално си сложила табела: "Предлагам се". Обаче не си споменала, че правиш секс само във връзка - НАЛИ?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 54552018c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Към авторката: Не знам от кой град си, но аз ако бях на твоя съквартирант, нямаше да ходя да се напивам, а щях да си вземам влака за някое близко село или град, щях да се разходя и на другия ден щях да се върна, а дали е истина-ето билетите от пътуванията и се увери сама, може и снимки да ти покажа! Поне щеше да разбереш, че не съм като другите! Може да искам да посетя Панаира в Пловдив, стига да искам, едва ли щеше да ме спреш! Не съм като твоя съквартирант да се напивам всяка вечер по кръчмите-краката сами ще ме поведат към гарата!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 161d3645ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Н. 5. "Откъде накъде ще те чука, че и да му плащаш? "
А, защо не! Ами той като я чука тя не получава ли удоволствие! Брей, само мъжете трябвало да плащат. Ти само за пари ли се чукаш? Ако е така значи ти си проститутка.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7211411b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Кому са нужни тези километрични писания и словоизлияния, при положение, че ти си направила опит да разбереш има ли от негова страна желание за нещо повече и си получила съвсем директното и кристално ясно, цитирам "... нека да не усложняваме нещата, а да се наслаждаваме на това, което имаме". Очевидно за него една евентуална сериозна връзка е усложнение на сегашните ви отношения, които изглежда го устройват отвсякъде. Не търси под вола теле, защото един 32-годишен мъж по описанието, което даваш, ако иска нещо повече от секс с теб - ще ти го каже и покаже толкова директно, колкото, когато ти си искала да говорите, а той те е целунал и те е завлякъл директно в леглото, защото явно иска секс. Не се настройвай романтично, а мисли и действай разумно. Ако ти изнася така - ок, ако не - кажи му, че не желаеш повече да карате така и си оставате само съквартиранти (колкото изкарате, де).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 19acd1fd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ние с баща ми имаме апартамент дето го даваме под наем и понеже имаме някакви майка и дъщеря които искат да намаляне наема сме им казали без пари ще ви пуснем но Искаме редовен СЕКС!!!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 188c742315
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Н 21, по-добре се скрий! Написано е кратко и ясно и коментарът ти е абсолютно неадекватен, сори!

от н 5

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 946c49d714
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Защо, да бързате да се обвързвате?
Аз имам 5 год. връзка в, която и двамата не се бяхме наживели, аз исках да излизам, той искаше и с други.
Ако имахме отношения като вашите и не бързахме, да се обвързвахме толкова набързо, може би щяхме да сме по щастливи както всъщност беше и в началото. За напред като сме готови и сигурни щяхме, да живеем много добре. Моя приятелка беше като теб и във връзка с такъв мъж, сега са женени имат и дете, запазиха приятелското, страстта и всичко.
Ние се обвързахме рано, лъжехме се вместо да сме заедно не ангажиращо, загубихме доверието помежду си, и общо взето съсипахме всичко. Заради едното заедно сме, а всичко до преди това беше супер, преживяхме и това де, но нищо не е същото. А те ли, те се обичат, бяха готови и не се ограничаваха излишно. Той явно има чувства, но му е рано, не е сигурен и т. н. иначе нямаше да те води никъде ако беше за единия секс.
Остави му свободата, а той ако реши ще бъде с теб. Казва ти за тройка ако заведеш някой, е какво още, за да схванеш, че не е безразличен. Ако беше нямаше да ти обръща внимание (масажи, изненади), щеше да ти каже и, че сте свободни всеки може, да си води който иска, а не да те базика, че друг няма работа един вид там. Мъжа е страхотен, ама ти явно искаш послушно куче. :)
Връзката не означава, че няма да излиза или, да изневерява, само усложнява нещата, когато и е рано и скапва всичко, а ако има любов то времето ще ви събере.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9a3ec995cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Номер 5/24 отдавна исках да питам същото: колко обикновено ти плащат за секс? А дали е безплатно?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker