Мъж водолей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж водолей
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2849 пъти
Здравейте, дами и господа! Въпросите са ми към всички, които са имали досег с тази зодия, или самите те са водолеи. Влюбена съм в един такъв екземпляр, но е студен и дистанциран като човек, не зная какво иска и дали въобще има интерес. Може ли да споделите как изразявате чувствата си, как се държите, когато имате намерения към жената, и усещате ли намеците, които ние отправяме към вас. Съответно жените, които са имали връзка с водолеи, как са се чувствали и как им е показвано, че са обичани. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5b0c9721f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бих искал да споделя, че когато бях 9 клас бях влюбен в едно момиче от моя клас, която беше зодия водолей. Не посмях да изразя чувствата си към нея, защото не знаех как ще реагира и си помислих, че може да ме отблъсне. Обичах я платонично и например когато не отговаряше на поздравите ми, ме нараняваше. Често я споменавах в разговорите ми, сякаш тя бе моят идеал, но след време чувствата ми изстинаха към нея. За мъжете водолей знам, че са креативни и интересни личности. Не знам дали ти помагам с нещо, но накратко исках да ти кажа, че хората от тази зодия понякога са неутрални, студени и мълчаливи, но това са мои наблюдения. Все пак много късмет ти пожелавам :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6f456631ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   От мъж Водолей ако ти каже един път Обичам те първо е истина и второ - няма да го чуеш повече. Наистина са такива едни привидно студени и не обичат обяснения и пази Боже изясняване на чувства. Бягат при най-малка заплаха от ограничаване на свободата. Но ги обожавам. Е, по точно един Водолей.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 48c9f786f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Е, след като е чешма (или водолей, все тая), явно край. Ни ста'аш. Изшей.

Ако ще се позоваваш на покемони (зодии) и други бабешки аутизми, то ясно е докъде ще иде връзката. Пробвай с китайския календар (онзи made in china), да се нагодиш с някоя овца или плъх (забравих тамошните какви са), па да си паснете. Ако и това не стане, винаги можеш да посетиш фермата на Old McDonald, все някое от животните ще те хареса.

Накратко и сериозно: датата не определя човека. Ако ти стиска, опитай и разбери. Ако ли не - изстрадай тишината.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1c1d7bd97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нищо сериозно не може да се очаква. Въздухари! Не бих се занимавала с представители от тази зодия.

Ме

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d047c578dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Значи все екземпляр-човек си е с различен характер, емоции и т. н. опознай го, и разбери какъв е. Ние по действия може, да съдим ама по това, че бил студен ами причината може да е в много неща :) Всичко е до човека, и характера му, това ама стрелец и козирог или пингвин няма никаква връзка, и ако имаш повече партньори ще се убедиш. Два водолея може да са коренно различни от мил и добър до сериен убиец, не се подвеждай по това, а той характера се усеща. Ако искаш кажи нещо повече, за него, за вас, или по точно самата ти разбери, за да можеш, да кажеш какъв е и какво иска. Или поне дай малко информация като питаш, защото общо взето другите какви са не е важно, и една зодия не определя нрава ти.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 128c3a4091
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Бягай. Такъв ми разби живота. Няма никога да бъде само твой. Ако нямаш проблем с това ок!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1b5b7fe809
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Мъжът водолей не остава безразличен. Той показва чувствата си от самото начало до края. Много са емоционални и обичливи. Казват "Обичам те" съвсем в началото още. Ако е дистанциран, то е защото не желае контакт.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 004db4f76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Моят приятел ( вече годеник ) е Водолей, заедно сме от пет години. Чела съм много за Водолеите, навсякъде пише каквото и ти казваш - че са студени и дистанцирани. При него никога не е било така. Винаги ми е показвал, че ме обича по някакъв начин, просто го казва по-рядко, но за мен първото е по-важно. Може и да се дължи на това, че съм първата му сериозна връзка и знам, че бързо се влюби в мен. Само когато се разсърди за нещо става по-студен, за кратко, но мисля че е нормално. :D Успех ти желая!

Ж22

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 531ee0813e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Като момче водолей, ще ти кажа как седят нещата при нас, когато харесваме някого :
1. Досаждаме много - От студени към по-горещи и от Овена и Лъва ставаме, по-конфликти от Козирог и Скорпион и по-витаещи от самите нас Водолеи от обикновено. Гледаме да извелечем всяко нашо свободно време в чат, говорене, излизане с този човек и не ни интересува каква работа има той!
2. Когато харесваме, пренабрегваме - Понякога дори и най-добрите ни приятели ще пренабрегнем дори да е на живот и смърт в името на любовта. Ако не се получат нещата, ще ни е тъпо но ще се правим че нищо ни няма, защото сме си студени по природа.
3. Ще иска да се сближи с приятелите ти - Защо ли? За да извлече повече информация за теб, способни сме да се вкараме в кожата на друг, ще харесваме нещо, което не ни е по вкуса, но ще го харесваме, защото ти го харесваш!
4. Ще виждаш прекалено много намеци за прегръдки и шеги - Там се крие всичко! Запомни го!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9e728984cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   След връзки с няколко водолея мога да кажа следното: много предани и отговорни към отношенията си във важните неща, но никаква изява на чувства под формата на думи. Студ отвсякъде, но някак усещаш, че те обичат. Само и единствено по време на секс е имало разнежване - мили или мръсни думи, много целуване, гушкане, усещане за интимност и споделеност и една такава уязвимост - сякаш ето на, твой съм напълно. Иначе в ежедневието са даже дръпнати и груби понякога и не обичат да споделят, нито да слушат разни женски излияния. Те нямат нужда от духовна близост човека си. Сякаш единствено им е достатъчно физическото присъствие на партньора. Много предани приятели са и даже теб ще пренебрегнат, ако някое приятелче има нужда от тях. Въпреки огромния си интелект, има една такава житейска наивност у тях и понякога биват използвани. С две думи - ако искаш точен мъж, без игрички и целият на показ - това е водолеят, но не очаквай много нежност и излияния на чувства.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker