Тя се сваля на мъжа ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя се сваля на мъжа ми
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2740 пъти
Имам нужда от съвет как да се отърва от една ужасно упорита и на пръв поглед безобидна ухажорка, която сваля моя мъж.
Контактите му са предимно в женски колективи и съм свикнала, че има много познати и приятелки жени. Всички кокетничат с него, но в границите на разумното. Тази обаче му е приятелка от малък и дори като ученици са били заедно, макар и за две-три седмици, защото по негови думи не си пасвали изобщо и и постоянно се карали. Тя също е обвързана сериозно, но все търси повод да се види или чуе с него, а аз се чувствам безсилна, защото според него тя му просто приятелка. Не знам той как не вижда, че тя просто го сваля. Той е страхотен с мен и нямам причина да се съмнявам в него, защото всячески демонстрира чувствата си. Но тя ме дразни с безочието си - звъни му посреднощ да го кани навън (последния път беше дори в полунощ), оплаква му се колко зле се държал нейния приятел(отлично знам с каква цел), прави се на жертва пред него, кокетничи му, а когато сме двамата и я срещнем се държи пренебрежително с мен. Засега не си позволявам сериозни коментари, но той като че ли усети, че ми е неприятна. Притеснението ми идва главно оттам, че има и други, които например го безпокоят „приятелски” по телефона но на тях например той невинаги вдига или пише, а на нея всеки път. Много пъти е отклонявал поканите й за излизане, никога не се крие когато говорвт и ако са навън аз винаги знам и виждането трае най - много час, но все пак съм неспокойна. Моля за съветите ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: c301990569
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямаш много опции, в които да не излезеш като лудо и свирепо женище. Тъпото е, че ти няма и какво толкова да направиш. Работа на мъжа е да отсвирва подобни нахалници, а не на теб да го дебнеш.
Очевидно въпросната му се сваля, а той ѝ пуска аванта, излизайки и говорейки с нея. Чрез неговото поведение тя се качва на твоята глава и скача отгоре. Подобни неща са ми се случвали не един път и е наистина вбесяващо, защото поведението на мъжа ти, било то и без задни мисли, се тълкува по съвсем друг начин от тази жена. В очите ѝ тя те превъзхожда, защото той ѝ обръща внимание, вдига ѝ посред нощ и т. н.
Доста е тъпичко ти да трябва да му казваш, а не той сам да се сети, но постави въпроса пред него. Бъди спокойна, но настоятелна. Да си помисли хубаво дали е нормално да си бъбрят в 12 часа и тя да се държи с пренебрежение към тебе, защото правейки така, обижда и него. Ти си жената, която е избрал и показвайки неуважение към нея, показва такова и към него.
Като за начало бих го помолила да спре да ѝ отговаря по всяко време. Едно "В момента се гушкам с жена ми и не е удобно" бая ще попари намеренията ѝ. Отделно, като я засичате, той как се държи? Тя хубаво те пренебрегва, но ще е супер, ако той те прегръща и целува от време на време, докато двамата си говорят.
Нека си се виждат и чуват, но да ѝ покаже, че има намерения само към теб.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f59654a4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам как го търпиш това. Вземи и ти си намери мъже приятели.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4fb8e15205
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Очевидно е, че имаш мъж, който се среща веднъж на милион - любезен и насреща за всеки, но без да прекрачва границата. Моля те, само не му вгорчавай живота заради някаква нелепа ревност. Досега си се държала абсолютно нормално, просто продължи в същия дух.
Колкото до онази, която му се слага - ясно е като бял ден, че не означава нищо за него. Колкото и да се напъва, все тая.
Между другото, ако е симпатяга, нормално е да му се лепят жени. Това трябва да те ласкае, нищо друго. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 15779c88ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да му се сваля, важно е, че не ѝ се отваря парашута. Ти щом се дразниш, значи я чувстваш като заплаха и конкуренция, защо така? Самочувствие нямаш ли? С натякване само ще накараш твоя мъж да се крие, нека си се оправя сам, а ти бъди на ниво, усмихната, разбираща... успех!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 27cd3368f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Дразни я и ти момиче. Дръж се мило с нея, но под носа и пред очите и се дръж интимно с гаджето си. Побъркай я. Нека гледа от първия ред как ти имаш това което тя се опитва да ти открадне. Даже аз бих я придърпала за " приятелка". Сподели и някоя пикантерия... пусни я мимоходом.. ала трепач е в леглото... Абе побъркай я. Никога не заставай срещу нея. Тои ще вземе да я защитава и ти ще излезеш лошата. А тя иска именно това - тои да тичка при нея и да я спасява.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fd5c50922a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Налудничево звучи, но го проследи като се виждат. Пази се много, и се увери с очите си, какво се случва между тях. Само разговори както казва, или нещо друго :)
Общо взето така ще си наясно, а ти обръщай внимание как изглеждаш, как се обличаш щом има толкова приятелки.
Само дано, да са такива понеже преди време един "мъж" ме представяше като приятелка, но и имах такъв приятел, адски скъп, но приятелката му не се траеше.
Винаги ме е изслушвал и всичко, и след дълги години приятелство, се появи лудата му приятелка, която си въобразяваше неща, обиждаше ме и какво ли не, а между нас никога не е имало нещо повече от приятелство.
Бяхме като брат и сестра, винаги ме е подкрепял тя гафеше аз, защото знаех, че я обича и влизах в положение, винаги съм го съветвала, да е по мил, че хората какво говорят не се знае така ли е. Никога не бях против нея въпреки, меко казано вулгарното и отношение, но накрая не я изтърпях вече, то аман драми, драми. Така, че виж как стоят нещата и тогава съди хората, то и се усеща понякога и точно, за това провери, за да няма колебания. Никой не знае как е, но можеш да разбереш. Увери се с очите си най добре :) иначе може, да грешиш и ако правиш драми ще го отблъснеш, и при толкова жени....
А щом говори и вдига пред теб? Ама пък друг е въпроса, ако повикванията са чести.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 24f4b9becf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не прочетох нищо, което да звучи като сваляне и нищо притеснително.
Но вие звучите като цербер, без приятели.
Ако е имало нещо да става между тях, до сега да е станало.
Вместо да се чудите как да се отървете от приятелката се погрижете да имате собствен кръг приятели. Ако имаше поне един ваш приятел, който би ви потърсил за помощ посред нощ, това което се случва нямаше да ви направи никакво впечатление. Вместо това като звънне момичето в 12 бихте я поканили, бихте и сипали едно питие и бихте я изслушали заедно с мъжа си, показвайки че вие с него сте едно. Така правят нормалните, уверени жени. Не плетат интриги и не поставят ултиматуми за се отърват от приятели.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 96fcce3a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако мъжа ти е мъж на място няма да си позволява такива волности, и да кара жената до себе си да се чувства несигурна. Говори директно с него как се чувстваш и дано спре с тия изцепки.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e328e0c695
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какъв е тоя мъж, толко ухажорки.. да не е Брат Пит?? Или ти си прекалено ревнива или мъжът ти е някоя звезда. Ако е второто, свиквай и се радвай на вниманието му, докато го имаш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e732ce6949
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Което е писано да стане, то ще стане! Предварително да гадаеш е глупаво. Щом ти е хубаво в момента, изживей си времето, а какво ще стане никой не знае!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker