Канене на гадже вкъщи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Канене на гадже вкъщи
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2075 пъти
Здравейте. Момче съм, тази година ще бъда студент, първи курс. Досега не съм стигал до сериозна връзка, но това може и да стане скоро. Притеснявам се обаче, дали мога да имам свободен терен за гаджето ми. Вкъщи има два проблема - много хора сме. (майка, татко, баба, дядо). Леко ми е неудобно да я каня вкъщи, понеже сме в апартамент и стаите са една до друга. Хайде, майка ми и баща ми ходят на работа и на други места, но баба и дядо са постоянно вкъщи. Също така, незнам при тапети в не най - прекрастно състояние (въпреки, че недостатъците им се виждат само ако се загледаш внимателно), стари пердета, дали не трябва да се направи ремонт и след това да се канят хора. Аз досега приятелите ми не съм ги викал в нас, нито пък те, събираме се по заведения, ходим на Витоша и т. н. Но за гадже, не мисля, че може да върви само така (не става въпрос за секс, аз не одобрявам секса преди брака и не смятам, че той е най - важното в една връзка, но това вече е друга тема). Не ми е удобно да кажа на родителите ми за това нещо и се мисля да им го намекна, че сами да се досетят. А поне тази година не искам да се изнасям и да плащам наем, защото първо трябва да си намеря почасова работа, а не знам дали това няма се се отрази недобре на ученето ми. Поне първата година да свикна с обстановката в университета. Моля модераторите да одобрят историята ми, трябват ми мнения и съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 743adc4f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това за секса преди брака е абсурдно - личи си, че живееш с баба си и дядо си. Аз не бих карала момиче вкъщи не заради условията, а заради тях. За да се тъпчете всички заедно, най-вероятно сте от тойсичните семейства. Майка ти и баба ти ще започнат да я тормозят и тя сама ще си замине, ако ти позволиш това. Какво й е лошото на квартирата? Роднините ли те разубедиха да се изнасяш?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2d4092c1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Щом не одобряваш секса преди брака, спукана ти е работата. Или те влекат дебелите?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d956a0b80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Бог не одобрява секса преди брака също, остави "модерните" от които и аз съм бил, те ще разберат истината пред пропастта за съжаление, когато е твърде късно и обещаното ще стане факт.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2a6a5246d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом не търсиш терен за секс, а просто за прекарване на приятно време с гадже, не виждам проблем да я поканиш у вас. Вие няма да вдигнете блока на главата си, че да е проблем, че има хора наоколо. Вероятно ще гледате филми, ще пиете кафе/чай и ще си говорите. Какво толкова да се случи, че да сте пречка на баба ти и дядо ти? Да се смеете и да се гоните? Единствено би било лошо, ако някой от роднините ти нападне момичето, ако я кара да се чувства неудобно, ако и показва, че е нежелана. Те със сигурност ще ѝ обърнат внимание в началото, защото ще бъде нов човек и ще искат да я опознаят, но да поговорите с баба ти за 30 минути не е края на света. Приятелят ми е идвал у нас и само веднъж стана проблем, защото баба ми беше на гости и някак реши, че положението е много тежко и скоро ще забременея. Вратата си беше отворена, дори брат ми беше при нас и гледаше телевизия, но жената се притесни и после вдигна скандал. Ако смяташ, че няма риск от подобни неприятни случки, то спокойно можеш да поканиш момичето на гости. Иначе и тапетите се сменят и стените се боядисват и мебелите могат да бъдат обновени или заменени, така че не се впрягай.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 78fb6cfb0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   5, братле, закъснял си с няколко века да се родиш...

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c0104e88bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 5, тъй като съм се интересувала по-специално по темата, но много са различните версии, може ли да поясниш дали говориш от гледна точка на източното православие и ако да, какво точно си открил в тази връзка? А към автора- ако станат по-сериозни нещата, може само веднъж примерно да я поканиш у вас за малко, да се запознае с близките, но и обясни, че по принцип няма да ти е комфортно да прекарвате време там, защото предпочиташ да си говорите и да и се радваш на спокойствие. Така хем ще си проявил уважение, хем няма да има повод да ти се сърди. Иначе през зимата може да си правите разходки из някой мол, просто така, повече пространство и да сте на топло, да играете боулинг, кино и т.н, успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 11c2d8d79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Момчето иска съвет, а вие тука всички сте се хванали като удавници за сламка за това със секса........

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: df912a4711
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз разбирам автора за частта с каненето (секса преди брака няма да коментирам), защото на неговата възраст бяхме много бедни и аз също не исках да каня никого вкъщи, понеже вътре не беше в никак добро състояние.

Авторе, кажи на вашите да направите освежителен поне ремонт като смяна на тапети и пердета. Ако не се съгласят, просто като за начало можете да излизате само навън, ако трябва и обясни, че у вас не е много за гости, по-добре отколкото да криеш причината и тя да си помисли други неща. А ако нещата станат малко по-сериозни след време, просто си намери работа, наеми си квартира и си я поддържай чиста и спретната, не е казано да е супер луксозна.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f1582d8dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Навремето и аз имах същия проблем. Помня, че едно гадже беше много съобразително и се беше сетило уж случайно да носи ключа за празния апартамент на баба си:)След първия секс ключът беше постоянно в нея- явно и хареса! После се влюбихме и не ми пукаше за обстановката вкъщи, на нея също.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0583b0b4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   9, нормално я кой век живеем, това е отживелица!
Не е нормално и му е главния проблем понеже е мъж, не е жена, че чак толкова, да се пази, а това с Бог, и до брака е пълен абсурд, който ще му пречи много в живота. Хората са прекалено разпуснати и ще го вземат, за налудничево. Което определено му е проблем, ще бъде отблъскван, без да осъзнава причината/проблема. Определено няма, да му повлияе добре във връзките ако не намери силно вярващо момиче от подобно семейство. Аз не нападам и не знам, защо не са ми публикували коментара при толкова безсмислици.
Моя съвет е точно това, да търсиш силно вярващо, кротко момиче като теб с твоите разбирания, останалите ще сд подиграват с теб понеже това е наистина прекалено. Едно е да вярваш, да спазваш обичай, да не вършиш зло, но това найстина е отживелица. Плюс това доказва, че жената е честна, да не излага фамилията - така е било. Не знам, защо така мислиш ти, но всеки има право, да живее както иска.
Колкото до това, за у вас - едни нови пердета, старите тапети ако са вече захабени доста, махни ги и боядисай стените, с дребни неща можеш, да създадеш приятна обстановка, но майка ти и баба ти толкова хора около вас някак си ще е сконфузно/неудобно. Води ги на кино, разходка в парка, хижи, кафета и т. н. има много варианти :)
Ако не живеете в двуетажна къща мисли как, да се изнесеш по скоро, за сега не бързай нека мине тази година ако трябва и другата, ама после вече го обмисляй, защото един ден деца, т. н. няма как при майка ти и баба ти, много ще е тясничко.
Просто неудобно работа, и да кекса не е важен, но разбиранията ти са доста старомодни и това според мен ще ти пречи много в живота, но пък още си малък знам ли :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d956a0b80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 9 с голямо удоволствие бих пояснил защо съм написал коментара и от къде е произлязло мнението ми, но последния път когато писах два коментара под темата "Дали трябва да се кръстя" са решили да не ги публикуват, там нямаше "хейт", но се бях обърнал към определени коментари с цел представяне на друга гледна точка. Но явно моята "патриархалност" е смутила някого. Наистина ми е жал че стигнахме до там че когато някой представи различна гледна точка, ако тя е по християнска, има опасност тя даже да не бъде отразена. Докато противо християнските, постмодернистични "теории" произхождащи от теологии се допускат. Всичко най-добро на модераторите пожелавам въпреки това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker