Той или наще! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той или наще!
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 885 пъти
Здравейте! Бих искала да попитам да ми дадете някакъв съвет ако може! Двоумя се дали да замина с него или не! Аз съм на 18 той на 22. Родителите ми са против нас. Също и неговите родители! Наще не ми дават свободата (смисъл като искам да изляза да ме пуснат или да спя в някоя приятелка) проверяват ми телефона постоянно искат обяснение къде съм и с кого съм ако не им допадне човека с който ще излизам забраняват започват да крещят без да ме изслушат. Отделно винаги ми казват че няма да успея в нищо. Имам едно момче което ми е най-добър приятел като брат. И те постоянно ми казват че той е идеален че той ще успее а аз не. Сега им казах че бих искала да се изнеса на квартира и да уча висше че квартирата ще си я плащам аз от тях исках само разходите за висшето да поемат защото те са по 3000 на година и няма да успея сама. А те категорично казаха че ако изляза на квартира да си го плащам аз и да се оправям. А аз не мога да стоя тук нито има разбирателство има постоянно заповеди. Имам сестра на 8 която ме задължават аз да я гледам. И по този начин аз не мога да излизам защото гледам сестра ми все едно е мое дете. А според мен не бива да е така. Та аз я гледам от както навърши 3 годинки!
И ми казаха че ако замина с него просто да забравя че имам родители. А от друга страна с него имахме преди време разправии изневери ми.. Но сега сякаш се е променил... С него съм щастлива, сигурна и защитена винаги ме подкрепя. Това е моята история на много кратко! Та въпроса ми е. Добра идея ли е да замина да живея с него и да оставя наще?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: bb963e71d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Више, по 3000лв., ама дете ти нямаш елементарни познания, от основното училище! Какво више, за тия пари? То иска, да имаш познания! В целия текст имаш точно една запетая, пред "за", "да", "че", "защото", "който" и т. н. се слага запетая! Това се учи, още в началното училище! Наще? Браво, за мен вместо, да се чудиш кой, да избереш седни и учи, че работата ти е много зле! Не си дори на 18 - личи си, наЩЕ не ме пускат? Нали си на 18, защо тогава чакаш, да те пуснат те? Работи и си излизай, тия мечти, за такова више ги зарежи, първо се ограмоти малко ;)
Нормално, да казват, че нищо няма, да стане от теб. Защо изобщо се обиждаш, като погледни се. Више, за над 1500 аз не срещнах когато търсех какво, да уча в началото на годината. Освен докторантури в частни университети, а за теб всичко е една висока цел. Общо взето къщата основи няма, ти покрив ще и вдигаш. С това "образования" какво више, по 3000?
Колкото до другото явно, че с него и без него - проблема е в теб. Ти мислиш по зле и от дете, изобщо не мислиш. Ако си на 18, отговорна, ще си излизаш, ще си работиш и ще имаш по добър правопис или поне разум. На теб всичко това ти липсва. Изброи как те карат, да гледаш сестра си, да не излизаш, и че не го харесват. А защо, не го харесват, защо техните не харесват теб? Къде е проблема, в какво се състои и т. н. - ти не ни каза изобщо, че да те посъветваме.
Тук пишеш все едно, че се чудиш между крава или бик, а накрая, че живееш в апартамент. Никаква връзка! Нищо конкретно, искам това онова, те ме карат това и кой, да избера.
Ами ако си на 18 трябва, да умееш, да мислиш - отделен е въпроса, че не можеш!
Ако си на 18, можеш, да работиш, да изкарваш, да излизаш без, да питаш и също така, да си с когото искаш ти. Ама изневерил, ама се променил, ама май? Е в крайна сметка нищо не се разбира. Почни, да мислиш - после пиши пак, че така от краката, за главата. Нито родителите ти, нито момчето е важно, те нямат право, да се месят, но виж грамотността ти е под всякаква критика! Жалко е, научи елементарните неща, а после мисли, за више, то може и след 2-3години, важно е да вземеш изпитите, а не да плащат само, независимо или ти.
Независимо, кой избираш и къде ще живееш. Това е елементарно от обща култура, едни запетайки не знаеш, да сложиш, а скъпо више - тук е сеира, а не в това кой избираш.
ВаЩЕ, да се ограмоти първо! Иначе любовта е любов - слушаш сърцето, ама зависи! Ти, за това момче нищо не каза в крайна сметка. Ужас. Неграмотно поколение!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9183ef34c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тия пари за висше ще са хвърлени на вятъра, по добре запиши 1 ви клас да научиш правописа.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4b5d61cbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ваще!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker