Рутината ме убива! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Рутината ме убива!
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1338 пъти
Здравейте имам приятел от 8м. В началото всичко беше наред.. избързахме според мен, но.. факт. Премести се да живее при мен тъй като аз живея сама в квартирата си. Помага ми в домакинството, обичаме се, но има един голям проблем.
Аз съм човек, който обича живота.. обожавам да пътувам, да се забавлявам с приятели, да посещавам нови места и общо взето да съм постоянно на някъде по света и у нас, когато имам свободно време. Студентка съм и работя. Имам възможности а и родителите ми също, докъто той не. Това не ми пречеше до скоро. Не съм от типа момичета, които искат скъпи ресторанти и подаръци.. не пречи, НО. Той си седи само вкъщи и гледа телевизия в свободното си време или се събира с приятели и играят някакви тъпи игри на компютъра все едно е на 12 а той е на 24 забога. Един път не е дошъл с мен когато ни канят на събиране или нещо друго двамата, един път не е предложил да отидем някъде и оправданието му е средствата(аз плащам квартирата и сметките, храната си я делим). Заплатата му е около 1000лв и не знам къде ги харчи и все няма пари. Другият проблем е, че е само на думи, но никакви действия. Примерно захване се с нещо извън работата си за допълнителни доходи и се отказва бързо, започва второ нещо и пак се отказва поради негови си причини. Има амбиций уж за нещо а седи и цъка на компютъра с глупавите си приятели, които нищо не правят по цял ден а само пушат трева и нищо друго.
Говорила съм безброй пъти с него по тази тема, но резултат няма и това си е. Всеки път се стига до скандали и караници. Той просто си знае неговото. В същото време ми се сърди защо навсякъде ходя сама, с приятелите ми или родителите ми по пътувания и излизания. Сърди се едва ли не, че предпочитам тях пред него. Не мога да му обясня, че ми писва с него да седим вкъщи и да гледаме филми.
Трудно ми е да свикна с неговия начин рутинен на живот! Млади хора сме все пак. Като стана на 60-70 ще си седя вкъщи няма проблеми.
Имах връзка преди него с друго момче, с което обикаляхме, изненади, пътувания и т. н(не ми ги е плащал той)и това някак си ми липсва и не мога да свикна да седя по цял ден в нас и да гледам филми.
Постоянно ми казва, че на него му било достатъчно просто да седи с мен, прегърнати и да си прекарваме времето заедно. Разбирам го, да и на мен, но рутината на нвговия начин на живот ме убива. Обичам го, трудно ми е да кажа край и не знам какво да правя вече. Извинявам се ако имам правописни грешки, но го написах набързо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: bed08bf931
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На това му се вика несъвместимост в характерите. Не мисля, че има оправия, сори.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 48afc4530e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е несъвместимост на характерите, а различия в ценностните системи.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b2d1c26616
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не сте един за друг, то е ясно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 79f6b827b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами приятелят ти е геймър, и аз съм такъв с разликата, че обичам да пътувам и да посещавам обекти (и съм човек с много интересни като цяло), но не го съди за това, че харесва игри и не е детинско само защото на вас жените ви се струва. Така както вие обичате да стойте пред огледалото по 1 час ( образно и примерно го казвам, ), което намираме за глупаво така и ние си имаме интереси който не са споделяни от женската аудитория основно. Относно темата, мисля, че сте 2 различни типажа хора с различни интересни и не знам как сте издържали 8 месеца така. Аз също не бих желал приятелят ми да стои по цял ден пред компютъра и като цяло стоенето в къщи по цял ден и в крайна сметка нямате никакво разнообразие и започва да става скучно след определен период, да не говорим ако това е редовно ежедневие в продължение на години. Решението е твое, но лично аз виждам несъвместимости и отлагане на неизбежното, което ще се случи по едно или друго време.

М 25г.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3b8e450337
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разлика в интересите. Разлика в доходите - ако са в полза на момчето не е фатално, но в твоя случай, ако си мислиш, че е проблем сега за бъдещето ще има проблем. Мой приятел през времето когато издържаше жена си докато е студентка и я водеше по екскурзии нямаше никакви проблеми. И когато стана високоплатена, а и неговите доходи спаднаха. Все по-често се поставя въпросът: защо тя да му плаща?

Винаги е проблем когато жена изкарва повече пари.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7769d98bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момиче, губиш си времето, няма никакво бъдеще тази връзка, не сте един за друг, преживей го, раздели се с него и това е.
Само се тормозиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 54f5d80e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Двамата гледате на живота по коренно различен начин. Дори ако някой от вас, той или ти, въпреки всичко, реши тотално да се промени, за да бъде връзката ви по-хомогенна и хармонична, ще се превърне в друг човек и нещата така или иначе ще се доунищожат.

Звучиш ми като някой, който вече е взел решение за себе си. Доведи го до край това решение и прекъсни отношенията, които те измъчват и тормозят повече, отколкото да са приятно предизвикателство и мотивация за успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker