Пичове, имате ли успех в Тиндър? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пичове, имате ли успех в Тиндър?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 23738 пъти
Здравейте,

мъж на 30 съм, имам Тиндър от около половин година. Профилът ми уж е ок (питал съм приятелки и според тях е ок). Настроил съм възрастта на търсене в много големи рамки (19-39). От 100 суайпа на ден я да получа един match - я не. Този match в 99% от случаите не ми отговаря дори. За половин година имам 30-40 match-а. От тях съм завързал разговор с 5 жени, от които с 4 разговорът замря, а само с едно момиче уж щяхме да излизаме и в последния момент ми звъни, че решила днес да не излиза. После когато я питах пак - не искаше.

Питам основно защото имам чувството, че на жените им е мнооооого по-лесно да имат match-ове. От приятелки знам. Повечето от тях почти всеки суайп им е match. Реално ако решат могат да излязат на среща или дори да правят секс още тази вечер с някой от Тиндър. А аз даже не търся просто секс (очевидно и жените не искат секс с мен), искам нормални отношения.

Как е при другите мъже ми е интересно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 60

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4d39e3d03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Жена да прави секс с някой от Тиндър трябва да е много отчаяна или закъсала

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3ba0cd1d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Тиндър изглежда много прост апп, но има сложен алгоритъм. От това, което прочетох грешката, която правиш е да суайпваш толкова много на ден. Тиндър те взима за бот. Съветът ми е да я изтриеш, преинсталираш и да суайпваш максимиум по 10 момичета на ден. И аз като тебе цъках, че харесвам всяка и отсреща нямаше нищо, та дори се бях вкарал в депресия, че никоя не ме харесва. Поинтересувах се и започнах да суайпвам по-малко и нещата значително се подобриха. Отделно като имаш 30-40 мача, тиндър счита, че има с кого да си пишеш. Преинсталиране и давай отново.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 62653c804e
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

3.   Аз съм жена и сигурно за един месец излязох с над 10 мъже от Тиндър... Не с всички правих секс, но... Направило ми е впечатление, че българите не ви бива особено в приложението. Разтягате разни локуми и момичетата се отказват. Чужденците (от Западна Европа) направо те канят на среща, без заобиколни. Това е и целта на Тиндър, все пак...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d57fb1e523
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Надявам се коментара ми да бъде одобрен, или моля модераторите, да премахнат единствената социална мрежа, която упоменах, за ползване :)
На първо време, щом не търсиш леки жени, защо ги търсиш в подобни сайтове. Коя умна жена, ще си направи регистрация в подобен сайт. Използвай фейсбук, почти всеки в днешно време използва и всеки почти е свикнал, да завързва разговори - най вече свободните жени. От там нататък обърни внимание на подхода си, не се дръж надменно, глупаво и т.н.
Дръж се възпитано, на ниво, интелигентно - в днешно време простотията и простаците са в повече, и с това не можеш, да впечатлиш, за това се дръж различно от тях.
И според мен остави този сайт, в подобни сайтове трудно ще срещнеш нормален човек. Използвай фейсбук, в пъти по лесно е, да завържеш разговор. Пращаш покани, пишеш - запознавате се с, който иска, но имаш в пъти по големи шансове от 100 поне с 20/30 ще започнете разговор.
Остави този сайт, там няма, да намериш нищо. Никоя уважаваща себе си жена, а дори и не уважаваща - няма, да се регистрира там. От толкова социални мрежи, ти най загубените си тръгнал, да гледаш, че и се чудиш. Нормално е, да не става нищо там. Използвай по популярни неща, фейсбук е перфектното място щом не търсиш *екс. Пък ако търсиш пак има много популярни други сайтове само, че няма да публикувам имена, за да не противоречи с правилата на сайта. Все пак и деца гледат, но ако искаш пишеш сайтове, за запознанства и в популярните се регистрираш, то там запознанствата са малко в кавички нали :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 18e76cbc4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Привет! Мъж съм, на 24 и живея в София. Да ти кажа ползвах Тиндър около 3-4 месеца, но после го изтрих. Поне от 7-8 месеца не ползвам. При мен беше понякога по няколко match-a на седмица, а друг път по 1-2 седмици нищо. Жените получават по много match-ове, доста го ползват само да си вдигат самочувствието,нищо повече... И е нормално, че не всички отговарят. Важно за там е какво искаш, каквото и да искаш, трябва да го споменеш в началото, за да нямаш главоболие после. Излизах и имах някоя друга приятна вечер, но 2-3 пъти за 4 месеца определено не е нищо особено, лично при мен проблема беше, че се бях вкарал в разни филми, уж беше само за секс с едно момиче, но ми призна, че се била влюбила и т.н. и си беше сапунен сериал, реших директно да не се занимавам изобщо с приложението и го изтрих...

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c243cf8939
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Аз редовно си трия профила и правя нов фалшив, защото когато в реалния живот срещна момиче, чийто профил съм видял в тиндър, прекратявам на момента отношенията. Там или са психопатки или разкрепостени, първични авантюристки. Мерси, с животни не ми се занимава...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bbf5edac9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

7.   Така е. Става все по-трудно човек да си намери сериозна приятелка. А жените в наши дни просто не ценят това, което имат. Щото било имало много мъже. В същото време свестни мъже, които искат да имат сериозни приятелки или жени за семейство им е много трудно и си стоят сами. Грандоманията е обзела всяка втора. В главите им да само лимузини и ресторанти. И като им направи някакъв главанак дете и ги остави врънкат, че никой не ги иска.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 63e317ad5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   https://medium.com/@worstonlinedater/tinder-experiments-ii-guys-unless-you-are-really-hot-you-are-probably-better-off-not-wasting-your-2ddf370a6e9a

Истината. Жената забравя за морала и принципите си, когато е при красив мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7051ad8e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

9.   Чувствам се толкова стара, а съм на 31. Жена съм. Разбрах от една колежка, че това приложение съществува. Тъй като тя е тип кифла с богат мъж, с кого няма брак, сметнах, че и мнението и за приложението е незначително. Никога не съм го ползвала и споделям мнението на други коментиращи, че подобни приложения не струват и там се регистрират само смотаняци или развратни. Гледайки хората по улицата или профилите във фейсбук, оставам с впечатлението, че у нас има много хубави жени от свестния тип и доста грозни мъже. Не коментирам изобщо изглеждащите като проститутки чалгарки и смотаните мъже, тип напомпани с протеини и химия здраеняци, които за нищо не стават. Мъжете масово са дебели, затлъстели, и доста грозновати. Някак си една простотия лъха отвсякъде. Тъй като нормалните мъже, с добро образование, без комплекси, излъчване на добър човек и с качества не използват особено социалните мрежи, най-лесно е да ги срещнеш случайно на улицата, на някакви тренировки, във фирмите или на свестен концерт или театър. Изобщо места, където има нормални хора. Без комплекси. Комплексите у един човек крещят от голямо разстояние и не остават незабелязани. Никоя нормална женя няма да иска да се занимава с комплексари.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: cecdc57cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Ако търсиш жена като 3, която е изтървала кавичките, като се самоопределяла, като такава, то продължавай с такива социални глупости. Истинската жена ще я срещнеш навън (и не нямам предвид дискотеки и такива).

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 121addd0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

11.   Хаха, супер много простотии изчетох. Аз съм жена, на 31 със стабилно образование, професия и кариера. Ползвам Тиндър, защото не искам сериозна връзка, а все пак имам нужда от секс. Не, не си търся и мъж-касичка, оправям си се сама финансово. Да, и по барове имам успех, но онлайн е по-лесно и сигурно. Повечето момченца, всъщност, не можете да ми стъпите и на малкото пръстче нито по умения, нито по интелект, колкото и да ми преписвате разни древни професии. И да, умея да разговарям, нещо много важно при флиртовете, което често се неглижира от представителите на двата пола.
Хем ползвате приложения за секс, хем обиждате жените там. Въобще, усещате ли се колко жалки изглеждате? Естествено, че никоя няма да върже на мъж от типа "Абе не съм пипал от месеци, ама все пак всички жени сте курви. Търся си благородна девица, ама все пак ако успея да порасна някоя безплатна проститутка ще е супер." Мислите че не се усеща подобно отношение ли? Стига с тия тъпи стереотипи, бе хора, в кой век и на кой континент живеете? С това отношение към женския пол никога няма и сериозни приятелки да си намерите, освен разни мними задръстенячки, които после ще ви извъртят такива номерца, че пак ще опрете до тоя сайт.
И по темата - никога не търся мъжете след среща, а някои са ми харесвали доста. Ако някой ми пише и иска пак да се видим и ми е харесал - ОК. Но сапунки и сълзливи истории баш там е смешно да правиш.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 042abb832c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Авторът съм. В много отговори прочетох, че само смотаняци, простаци, отчаяни и/или грозници се регистрирали в Тиндър. Аз може да не съм най-красивия и перфектен мъж, но сред познатите ми-жени има доста свестни и доста добре изглеждащи такива, които са се регистрирали там. Не знам защо са там, честно казано, тъй като те получават доста предложения и извън Тиндър,. Не съм ги питал и защо точно, но казват, че не било само заради секса (уж? не съм запознат с по-личния им живот, може да са разкрепостени, но да го прикриват добре).

до 4: Преди доста време се опитвах да завързвам познанства по фейсбук, но никога не ми се получи. Общо-взето ползвам фейсбук само за чат с познати отвреме-навреме. При теб получавало ли се е? Как да знаеш коя жена е свободна и е отворена към запознанство? Иначе ми е като натрапване.

до 8: Ами така е, ама какво да правим ние по-обикновените мъже? То е ясно, че жените искат красивите мъже, както и мъжете искаме красивите жени (особено за сериозна инвестиция... иначе за единия секс почти всички стават), ама нали трябва някъде по средата да се срещнат двата пола? Иначе може да си стоим сами докато умрем щото не сме уцелили генетичната лотария и толкова.

до 9: Защо темата пак се превърна в осъждане на мъжете в България, че били дебели, прости и грозновати? Ами за жените какво да кажем? Болшинството са повърхностни чалгарки пълни с комплекси и целите в живота им се изчерпват до ходене в мола уикенда. И ако трябва да сме по-конструктивни, а не просто да осъждаме реалността, пак стигаме до мисленето, че въпреки, че и сред мъжете и сред жените има много злета, все някак си трябва да се намери срещна точка, нали? Не всички могат да емигрират, не всички искат, не всички искат да живеят сами чакайки илюзорни принцове и принцеси, и тн.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bbf5edac9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Ахахахахаххаха, Номер 11 е толкова тъжна, че чак сама се е описала на каква иска да изглежда, но явно не може. Катос и толкова велика пък ти и всичките са комплексари и селяци какво правиш в Тиндър да ди пишеш и излизаш с жалките селски български мъже.

Жалко е... Българската жена е възпитана (или по-скоро невъзпитана) и е научена, че мъжа и е длъжен.

Разберете, че в Сподели влизат хора с проблеми. Тя нашата се изкара кристално чиста.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3103ee7ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Не съм използвал никога Тиндър, но много ми се иска да чукам яки мадами. Има ли яки мацки или са някакви простачки?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e859cd952d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Пич, не търси сериозно точно в Тиндър!
Моя позната се разведе и се издъни от безразборен секс точно там, а уж и тя любов търсеше, на приказки поне така беше! ...
Понеже се беше омъжила за 1я мъж в живота си и се разделиха, така яко си отеба в Тиндър, че се ужасих от приказките ѝ... Лягала си беше с един в обедната почивка, с друг - вечер...
То е ясно колко сериозни влизат там!
Ако търсиш чукане, да, но ти май не, така, че... опичай си акъла и не си търси белята с разни курви!
Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 500404b96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Замисъла на Тиндър и всички подобни приложения е... Секс. На запад поради забързаното ежедневие и липсата на време и възможност за социални контакти извън работното място и семейството, тези приложения служат за бърз и лесен начин за намиране на секс партньор за вечерта. Нищо ангажиращо просто секс за една нощ. И приложението там се използва съвсем по предназначение и от двата пола. Но на балканите такъв род приложения служат единствено за качване на самочувствието на жените и убиване на време. Просто в народопсихологията ни е застъпено, че трябва да се опознаем поне да се видим в реалния свят преди да правим секс. Отделно вярно е, че жените правят много секс с различни мъже, но се опитват да го правят така че да не им излезе име на леки жени, друг е въпроса дали успяват. Малка страна сме и нещата бързо се разчуват и разбират, това е и проблема на всички тези подобни приложения, дават прекалена гласност. Жените в Тиндър масово са там от скука и за вдигане на самочувствието и едва ли някоя от там става за сериозна връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bbf5edac9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 15, ми тя като е имала само 1 мъж в живота не си го е изживяла секса. Много ясно, че ще се издъни :).

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 042abb832c
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

19.   до 11 от автора: Интересно мнение. Ще отговоря малко по-емоционално, защото ме издразни надменността ти.

Не разбрах защо наричаш сексът с разни произволни мъже "успех". Това е успех, само ако си мъж. Един мъж трябва да положи много повече усилия, за да може да прави секс с произволно момиче, затова и обикновено има възхищение към такива мъже. А едно момиче да прави секс с произволен мъж просто трябва.. да не прави практически нищо. Която и да е жена с тегло под 100кг ако се регистрира в Тиндър може още днес да прави секс. За жена да намери секс е детска игра, даже по-лесно. Затова има презрение към жените с много сексуални партньори - просто не се изисква нищо да си лесна жена.

За жената истинския успех е когато си намери качествен секси мъж и успее да го задържи. Работата е, че качествените секси мъже знаят, че са качествени и секси и си търсят качествени и секси жени за сериозно обвързване, но докато си намерят такава правят секс с разни наивнички, които си мислят, че могат да ги задържат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 121addd0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

20.   До номер 13, прав си, повечето българи не знаят за какво е Тиндър. Само с двама съм излизала, които бяха ОК, всичко друго ти надува главата с тъпотии, явно верно си търсят благородни девици там. Със западняците ми е най-добре - разбираме се още същия ден, излизаме, говорим си няколко часа като нормални хора, правим каквото правим и кой откъде е. Българите още такава сексуална култура нямат, а едва ли и ще имат.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c243cf8939
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 20, какво по-точно си говорите, ако не е тайна?

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bbf5edac9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   До Номер 20, от Номер 13,

Със западняците се разбирате много добре, защото са ви интересни и са нещо много различно за вас... а и едно е Ганьо, дето порка ракия, друго е Майкъл или Джон... или Джонатан да ти пишат, нали... Съвсем друго е Пешо или Гошо с джапанките и селските къси гащи да ти говори за ебане...

Нищо ни няма на българските мъже, просто сме ви втръснали... и да, западняците може би като по-отворени знаят как... Но е нормално да знаят. В зпадните страни и Щатите е съвсем окей на първа среща да отидете да правите секс у вас или у тях.

Тук не е така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 38c3edfe7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Здравейте, аз съм мъж на 25 и съм доста склонен да вярвам на номер 11, защото и аз съм такъв както тя се е описала и не лъжа. Няма за какво да лъжа, при положение, че сайтът е анонимен. С доста стабилно образование съм-лекар съм и знам 2 чужди езика на добро ниво. Като визия не се определям като красив, но не съм и грозен. Не мога да кажа, че ми е липсвало женско внимание. Като отговор на автора ще кажа, че Тиндър имам отдавна, но не го ползвам редовно, защото откакто имам Тиндър имах 3 сериозни връзки с жени по над година. Нямам много мачове, а и да се мачна с някое момиче не пиша. Сега наскоро се разделих с бившата ми и едно момиче, с което се мачнахме ми хареса много и сега излизаме с нея. Момичето е добре изглеждащо и нормално, така че на хората, които само плюят им препоръчвам да се успокоят. Относно номер 11, точно такива жени ми харесват, а и отдавна ми е мечта да правя секс с жена над 30. Жалко, че не сме се мачнали... Към другите, които много разбират, хем казват, че не са леки жени, хем казват че "простите българи" много лакърдии разтягаме. Еми аз си мисля, че преди да правиш нещо с някой е добре да се поопознаете, но явно за вас "трудните" е по-добре някой чужденец да ви предложи директно да ви ебе с извинение и понеже не е "прост българин", а е "възпитан евроатлантик" вие се съгласявате веднага и давате дупИтУ. Малко си противоречите и си личи, че номер 11 ви превъзхожда доста, хубавото е, че го осъзнавате и затова така скачате. Елементарна психология е. Пожелавам ти да срещнеш някоя като номер 11 и да ти вземе акъла. Мнението ми е, че има всякакви хора там, а не са само някакви курветини, а и да са, все пак на приложението каквото и да си говорим това му е основната функция.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6fc7772ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   От скоро го имам и си имам съвпадения няколко, но не целя да правя секс. Писал съм си с няколко, с други се видяхме но само нормални културни отношения. Аз нямам проблем да привличам женското внимание и да ме желаят поне за секс, но на мен ми е интересно да им опозная душата и се правя на ударен при намеци за сношаване. Някак се чувствам като употребен просто при секс за една нощ или когато на някоя я засърби между краката. Че съм имал и такива желания от различни момичета, да им бъда приятел само за секс, след като виждат, че за друго няма да склоня...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d44abda8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

25.   Като стюардеса мога да кажа че Tinder e изключително популярен в нашите среди, както и сред пътуващите хора. За момента е най-лесният начин да намериш качествен интимен партньор и туко що пристигнал в нова държава, да се видите и да освободиш напрежението. Като бивша манекенка и изключително поддържана жена, силно ме интересува визията на мъжа и увереността която лъха от него, защото все пак говорим за повърхностно привличане за секс. Смея да твърдя че всички жени сме там за секс или връзка, но много малко мъже ги огрява за каквото и да е било. В България живея в София и като съм си у нас пускам приложението да видя какво е менюто в столицата, пак казвам че съм доста капризна и в София имам само 1 среща за секс, но пък ми остави страшни мокри спомени.
Аз съм на 26, а мъжът беше на 30 години и с наистина голям 21 см пенис, отделно е доста красив, с изваяно тяло и секси излъчване, мислех че ще ме боли, но той се оказа виртуоз и ме накара буквално да полетя. Телефонът му постоянно подскачаше от нови мачове, съмнявах се да ме потърси за това реших още на другата вечер да му организирам среща с мен и моя приятелка и успях да се насладя още веднъж на супер добър секс. Пожелавам на всички момичета да имат приятни мигове от приложението, защото живота е кратък и нито едно удоволствие не трябва да бъде пропуснато.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e7ddc21555
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   25- това снощи ли го сънува или оная вечер? Защото си мъж и няма как да знаеш, че 21см не болят изобщо, а са си даже идеален размер.
Аз съм жена и съм на мнение, че тиндър наистина се ползва от жените само за четкане на самочувствието, рядко може нещо сериозно да се получи.
И както преди мен казаха- ако си мъж, трябва да си наистина много добре изглеждащ, за да ти се получи. Тиндър изкарва на яве най- повърхностната част от нас, хората, защото съдиш за някого единствено и само по 3-4 снимки.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 042abb832c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Авторът съм. В заглавието обръщението бе към "пичовете", т.е. мъжете, но понеже и много жени се включиха, вече мога да направя следните изводи, които потвърждават теорията:

1. Тиндър подпомага средностатистическите жени да правят секс с готини мъже, когато си пожелаят.

2. Тиндър не помага на средностатистическите мъже да правят секс.

Резултатът от цялото това нещо е, че повечето жени натрупват бройки, а повечето мъже - не. Жените се превръщат в разпоретини, а мъжете си остават смотани. Създава се изключително неравноправно положение между половете. Жените с повече партньори са по-нещастни в брака си, отколкото мъжете с повече партньори: https://heartiste.files.wordpress.com/2018/10/slutwifeunhappy.png

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bc2e5c38ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   И аз да споделя. Ползвам го от около година. Това което действа е да си триеш профила и да го правиш пак периодично, защото първите дни ти го промотира (показва го на повече жени), след това алгоритъмът изчислява колко си вървежен, ако имаш мачове и си си писал с тях повечко, ти го показва на още, ако ли не, те зарива, освен ако не си платиш.
Аз имам добри снимки на профила и обикновено дърпам по 10-20 мача в рамките на седмица, така че и мачове не е като да няма.
Така, до тук добре, но ето проблемите:
- АДСКИ много от жените не отговарят. Ако отговарят, разговорът върви, но много често безпричинно спират да отговарят. Предполагам е защото много от тях са там за чесане на его, а не с цел запознанства.
- Интересно наблюдение. Аз съм от Варна и предимно го разцъквам тук. В Пловдив бях два пъти за по 1 ден, и си правих нов профил. Резултатите от там бяха - за 24 часа, 15 мача още 15 които са ме харесали, но не успях да ги мачна, понеже вече не бях в града. Повечето там отговаряха, че даже разменихме и инстаграм/фейсбук. Във Варна масово не отговарят и се дърпат. Включително (това за дамата дето вика, че българските мъже много разтягали локуми, а чужденците канели директно), мен са ме ънмачвали само защото съм им поискал фб-ка твърде бързо, за кво си говорим? Както и по всевъзможни други малоумни причини. Писал съм си с някои по 2-3 дена, и накрая пак се дърпат за една смотана среща за 30 мин след работа, понеже "не сме се познавали", демек искат да си пишем още. Е защо аз да инвестирам седмици в писане, ако тя не е готова да инвестира 30 мин за една неангажираща бира?
В София не знам как е положението, сигурно е още по-добре.
Друго, по-хубавите момичета много рядко мачват, докато дебели/грозни мачват лесно, че даже пишат първи. Ако някой си пада по такива, би трябвало да му е лесно. Ама пък и те се целят в по-готини от тях пичове, а не такива дето са им на нивото, така че може пък с тях да не се мачват.
В обобщение:
Много жени само си чешат егото и се оглеждат за нещо, дето им е тотално извън лигата, съответно накрая остават разочаровани, понеже не ползват приложението по предназначение. Също така си пишат инстаграмите за да трупат фолоуъри.
Добър външен вид и хубави снимки правят огромна разлика.
Трябва да се играе по правилата на алгоритъма за да си вървежен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 63506cf876
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Съгласен съм напълно с номер 29. За съжаление е точно така - първите 2-3 дни след нова регистрация или при пътуване в друго населено място на поне 50-100 км от дома има доста предложени профили на красиви жени, съответно не липсват и съвпадения (също е вярно, че почти всички мълчат след това), обаче после настава рязка суша и рядко има дори и грозни жени от същото населено място, макар че със сигурност има хиляди потребителки в близост.
Тук идва ред да се спомене и друга особеност на Tinder. Когато си задал да ти се показват жени само в рамките на 20-30 км от теб, Tinder лъжливо те известява, че уж нямало повече такива профили. Обаче, когато избереш да ти се показват профили на разстояние до 500 км, понякога между тях изведнъж "като по чудо" биват предлагани и такива на жени на 1-5 км от теб, макар че уж допреди минута Tinder е изписвал, че няма!

Отварям и една скоба, че е много лесно да се каже българската дума "съвпадение", вместо да се замества с английския ѝ превод "match" с побългарено окончание "ване". :)

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fc189fe373
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   до 30

лъжливото известяване на тиндър се получава поради факта че някои хора си скриват временно профила

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 63506cf876
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   От 30 до 31. Става дума за това, че подобно умишлено скриване на профили от страна на Tinder касае случай, в който при настройка приложението да ми показва само жени в радиус от няколко км то лъже, няма такива профили, но веднага, щом променя настройката до няколкостотин км, Tinder изведнъж започва тук-там да показва и женски профили на разстояние 1-5 км от мен, понякога и на по-малко от километър. Не е свързано със скриването на профилите от страна на самите жени. :)
Всичко това случва заради факта, че не плащам по 300 лева годишно за абонамент за "отключването" на по-харесваните женски профили. :)

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 796b0b8c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Защо най-адекватните коментари, като този на номер 17 се оценяват негативно. Той наистина написа идеята за тиндер на Запад. Както и да е, за сериозни или неангажиращи отношения си правете трипове определени дестинации по Европа. 2017-та с един приятел в Киев си прекарахме страхотно три дни. Супер яките запознанства и тройка в хотелска стая със свирепа украинка на 48. За справка аз съм на 29, той на 26. Tinder България да има само парите на балъците и попадаш на тъпни и най-вече жени темерути

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5b5d21f9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Пробвах го преди преди няколко години и работеше. Както казаха колегите по-горе - не трябва да харесваш всички, само хора, които ти се струват интересни.
За жалост се оказа че тиндър е буквално само за секс(тогава си търсих връзка). Излязох с няколко момичета и само това се очакваше. Даже едната ме контрира "А защо ходиш в тиндър като си търсиш връзка" и беше права май ..

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8db436423f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   20, то сексуална култура ли наричаш това да си лягаш с мъж след 3 часа? Една жена

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4a60635b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Огромен успех! Само кукувици, светици и такива които си мислят, че тази работа е спорт и те искат златните медали. Една принцеса ми разви теория като на предбрачен договор, все едно е в Технополис и си купува пералня или сокоизтисквачка. Много сметки и психология като счетоводителки са, а Кант и Ницше бледнеят в трактовсите за живота и отношенията между мъж и жена.

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: e4b666079f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   До номер 11
Много озлобена звучиш мила, за толкова,, "вървежна", ама много. И мачове с куцо, кьоваро и са като не ок, щото качествен мъж с такава с твоето мислне-абсолтютно невъзможно:) много момичета са самостоятелни, явно не си забелязала, ама нищо, там тропкай мухльовците:)

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 дни
hash: d1b462f0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Преди си мислех, че апликацията лъже с фалшиви профили, но скоро се убедих, че потребителките са особено "интелигенти".
Толкова са сбъркани горкичките, че ги съжалявам. Бива да живееш в илюзия, ама тяхното е неописуемо. Никакъв шанс и малко да се напънат да мислят и преценяват. Тотална трагедия. Щом и на един приятел не му върза там...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 дни
hash: c7f58f2a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Мачове, коефициенти, еврофутбол... Стига глупости. На теб ти трябва една, която да открие нещо в теб. Да те хареса, да й станеш интересен. Ако това не стане, няма значение колко мача имаш, какъв ти е коефициента, колко пъти са ти харесали съобщението и колко въшки имаш в лявото ухо.

Ако подхождаш към любовта все едно е Еврофутбол или по-лошо - все едно търкаш листчета от лотарията или разцъкваш тъп тест по химия на рандъм, еми... няма да ти се получи.

Аз обаче ти пожелавам да имаш поне малко страст към живота. Тогава ще ти се получи. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 5 дни
hash: f8e9997776
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

42.   Аз пък се чудя как може да си лягате с непознат/ непозната? Може и да съм консервативна 38 годишна жена, но това за мен е абсурдно. Разведена съм от 5 години, но сякаш предпочитам да съм сама отколкото да се обвържа с комплексар, неграмотен мъж или коцкар.
Имам един познат, който стана на 45 и не спира да търси жена от сайтове, барове и къде ли още не, защото му е фикс идея да стане баща. Разведен е, но няма деца. Резултата е 5 години краткотрайни "връзки". Попитах го дали не му омръзна и той ми отговори: "Ами те жените в днешно време за друго не стават".
На мен не би ми било приятно един ден дъщеря ми да се регистрира в подобни приложения, да изиза с 10 мъже на месец примерно и да каже "Не с всички правих секс, но... ."

 
  ...
преди: 4 години, 5 дни
hash: 162768689d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   Тренирай клекове задълже и заеби тиндър. Клякането развива тестостерон и ставаш силно потентен, на хормонален принцип е привлекателно за жените. Не го вярвах и се убедих сам в това. Съветвам всички мъже да го пробват. Скандално е, но много жени го отричат, а точно тия дето клякат клатят най-много. :)
Аз тренирам от 6 години и се чудя, ама как така не забивам лесно, а то какво било.. Клякам точно от половин година и вече имах два пъти секс с жени на 34 и 39 с деца и разведени. Преди това от 2017 последната мацка и суша три години. Сега имам опция да клатя 21 годишна.

М35

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 дни
hash: c3213add9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Не знам наистина какво се случва с хората в Тиндър. Току-що ми се случи нещо изключително странно. Мачнахме се с една жена, писахме си доста за кратко време. Аз пусках шеги, тя им се смееше (поне така изглеждаше от реакциите й - че им се кефеше). После, понеже днес имам доста работа спрях за малко да й пиша. Сега влизам пак в Тиндър с намерението да продължим разговора и гледам, че ме е ънмачнала... Изключително странно - нито съм се държал арогантно, нито пък съм бил безинтересен. Не знам какво толкова очакват жените да им се напише с първите няколко изречения... Аз гледам така да подхождам обикновено - в началото почвам с малко шеги, после преминавам на по-сериозни теми, като се опитвам и да ги опозная повече и се стремя да се отнасям с уважение към тях. Знам ли, явно не е правилен този подход. Жените тук може да си кажат мнението, ако желаят.
За протокола - мъж на 33г. съм, висок и доста прилично изглеждащ.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 дни
hash: c7f58f2a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Номер 44, не мисля, че си направил нещо кой знае какво, просто й е било все тая за теб. И аз се усмихвам на провача в магазина, и на банковата служителка пожелавам приятен ден, ама не ща да спя с тях. Няма и да тръгна да излизам с всеки дето ми е писал два реда или е бил любезен с мен.

Често си мислим, че светът се върти около нас и че щом не се е получило, то са видяли някакъв огромен недостатък в нас... А то просто сме като вафли в магазин - не си взимаш вафла всеки път като влезеш за хляб и мляко, но това не означава, че на вафлата й има нещо, нали?

Не трябва да приемаме тези приложения насериозно. Това са просто игрички, небрежни запознанства. Ти къде-къде по-важни хора и приятели забравяш и слагаш на on hold в живота, та си седнал да анализираш някакво непознато момиче, с което сте разменили 4 реда в интернет. Смешно е :)

Разбирам да беше любовта на живота ти. Затова писах по-горе - трябва да си търсиш твой тип момиче, не да се предлагаш на всяка втора, защото едно че така и на теб няма да ти хареса, а второ че отчаянието се надушва отдалече. Ако пък нямаш тип и не знаеш какво искаш, лошо. Така винаги ще си пишеш с по 1000 еднакви жени, които ще си пишат с още 999 мъже като теб и няма да ви се получава. А когато се получи, ще се чудите след 6 месеца защо ви е скучно заедно. Безлични избори водят до безличен живот.

Иначе като те ънмачнат (егати тъпата дума), си свиркай. Ако няма чувства, голям праз, че те е изтрила. А за какви чувства можем да говорим при 3 реда с някаква снимка в чат :D

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 63506cf876
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

46.   Номер 44, много жени са така и по принцип, а не само в Тиндър. Правят си подобни тайни от мъжа планове дори и когато са във връзка. Стоят с един мъж, докато им е потребен и в същото време си търсят негов заместник, но нямат доблестта да бъдат откровени с първия и като нормални хора да се разделят, ако не усещат привличане или любов. Вършат това, защото искат да се възползват възможно най-много от удобствата, предоставени им от първия мъж и не искат да се лишат от това, докато не са си гарантирали сигурно местенце при заместника му... Това лицемерие е силно разпространено сред много жени.

Номер 43, много ме разсмя с това за клековете. :) Аз не клякам, но през годините съм имал връзка с няколко доста готини мацки, без да съм притежавал пари и лъскави коли. В Тиндър също имам съвпадения с добре изглеждащи жени между 25-38 г. поне няколко пъти месечно, при положение, че съм прехвърлил 40-те и не съм красив, строен и висок. Разполагам единствено с човешко отношение, искреност, чувство за хумор и грамотност. Тези неща не се котират кой знае колко в наши дни, но има жени, които ги ценят. :)

Повечето съвременни българки се държат точно както описа номер 44 горе. Уж всичко е наред, имали сме излизания, прекарвали сме си добре, а в един момент съм ги хващал в крачка, че успоредно са излизали и с други мъже в търсене на "идеалния".
Една пък наскоро направо ме изтри отвсякъде без никаква видима причина, макар предната вечер да си говорехме по телефона с шеги и закачки, а имахме и няколко срещи в дните преди това. После ѝ писах на Facebook-а от друг мой профил и там ми писа (преди и от него да ме заличи), че съм бил съмнително съгласяващ се с всичко и сигурно съм играч, защото те така били правели с цел да се харесат на жените. :D А всъщност се касаеше за това, че преди това тя ме питаше дали може да излезем в един какъв си ден и час, а моята работа е такава, че по всяко време мога да си дам почивен ден и не завися от началници. Затова и ми беше лесно да излезем, когато тя приключваше смените си. Опита се да прехвърли на мен вината и с обяснението, че много лесно съм се бил съгласил да се видим първият път само 3-4 дни след като си съвпаднахме в Тиндър. А защо ли това ми го каза при свършен факт и след 5-6 срещи!? Ами, много ясно, че няма да предпочета да си пишем до забрава в Тиндър, а ще искам да се видим на живо, щом и двамата показахме, че имаме някакви симпатии един към друг. Плюс факта, че точно тя предложи тогава да се видим, което ѝ го припомних онзи ден и тя се ядоса още повече от това. :) С тези нейни опити непременно да търси вина у мен за нейното тайно взето решение просто се изложи много в моите очи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 дни
hash: fb48a03207
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   44, и мъжете в сайта са много странни, честно казано.

Ето го казуса — 2 дни подред си пишех с един мъж, който на снимки не беше кой знае какво (не искам да обидя никого, просто съм искрена; не подбирам толкова по външност, грабна ме описанието му). Та, много ми хареса как разсъждава, сериозни теми, много близки и сходни интереси изглеждаше, че имаме и реших да го попитам дали желае да си разменим социалните мрежи (Инстаграм в случая, той предложи там).

Та, третият ден на разговори протече именно в това приложение, като на мен леко ми светна червената лампичка, че нещо не е наред, защото започна да ми говори в детайли за бившата му и колко неприятна била, как е виновна за раздялата им, а той бил кротък като агънце (тези истории не ми се нравят; мисля, че е ясно защо за всички, манипулации и обикновено истории с цел трупане на съчувствие). Засипа ме с какви ли не комплименти — от това колко съм красива до това колко съм умна и разсъдлива, не се били срещали такива като мен, пак се учудих, че е такъв напорист, но си благодарих и продължихме с разговора. От любопитство обаче погледнах кого следва — изненада, само жени и тук-там някой мъж за разкош (вероятно приятел), негови снимки имаше, без никакви коментари, снимки с приятели пък изобщо нямаше — осъмних се, ама пренебрегнах, все пак това не е гаранция за асоциалност някаква, нали, онлайн и на живо е различно, никой не е длъжен да бъде виртуална звезда. Видях, че следва и мои познати приятелки, които са в Тиндър — пак ми светна лампичката, че просто се развява напред-назад наред и е мега отчаян, ама си викам: „Е, пак не е гаранция, какво толкова?“... на вечерта ми казва от нищото: „Хайде утре да се видим!“, аз му отговарям съвсем културно и възпитано, че в съответния ден не би могло да се случи, тъй като имам ангажименти, ситуацията с пандемията не предоставя и без това кой знае какви възможности за срещи, а и по принцип имам вътрешно правило, че поне седмица трябва да си пиша с някого, за да излезем. 27-годишният уж зрял и пораснал мъж каза: „Ем, жалко, яка мацка беше, пиши ми, като решиш друго.“ (едва ли не сигурен, че по-нататък ще му се моля, което няма никога да се случи). Отговорих, че ще го имам предвид от уважение.

Гледам аз днес, отпоследвал ме пичът все едно съм му изяла закуската или съм му вдигнала луд скандал, та вече не ще да ме вижда и на снимка явно. Мисля си и знам какъв е, ама хайде да не коментирам... и четящите тук ще се сетите сами.

Та, към твоя случай — не го приемай лично, може да си е изтрила профила. Аз например онзи ден така направих — беше ми омръзнало вече, а и нямам времето да отговарям поради лични отговорности, запазих контакт с двама извън Тиндър, от които единият очевидно е огорчен (незнайно защо) и извън списъка ми на дори познати вече. Ако не е деактивиране на профила, значи просто е правила „чистка“ и някой български лигав Брад Пит те е изместил, познавам си наборките и тези, които са малко по-големи от мен. Късмет, не се отказвай и не се озлобявай, има и свестни!

Ж21

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: d1b462f0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   От 43
Авторе, не гледай звездичките дето са ми наклепали, давам ти достоверна информация. Получих много потвърждения и от други мъже, че действа. Имах съмнения и непрекъснато разпитвах, защото не ми стигаше информацията от Google. Трябваше да започна с това още от 20 годишен. Изобщо не им обръщай внимание, те пляскат единички на всеки, който се изразява по необясним за тях начин. Това, което разбрах наистина и продължавам всеки ден да осъзнавам, че тестостерончето те вкарва в играта. Тия тука не ги слушай, че те и за жени не се признават, толкова са злобни и невежи. Особено, ако четеш теми за равенство между половете.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: d1b462f0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   От 43 до 46
Не е смешно, информирай се
Аз не го вярвах това, ама се срещнах със запознат човек и вече вярвам. Вярвам повече от резултатите. Мързеше ме много първите две седмици, после свикнах. По 100 клека на серии по 4х25 с почивки две минути половин година. Резултатите са задник като камък, крака като желязо, гръб като V. :) Даже се чудя, защо не започнах още от 29 години с всички серии клякане. Сигурно шяха да имам 10 деца от три жени. Нищо, все пак не съм толкова стар. Явно ше играя поне до 50.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 дни
hash: c7f58f2a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Сега като се замисля, и аз съм трила хора. Като цяло от това приложение съм си писала смислено само с 3ма човека, с които преминахме на фейсбук. С двама от тях излязох на среща.

С единия наживо установихме, че сме доста различни като темперамент (мързеше го да върви 10 м. До магазина, всичко бършеше с мокри кърпи и това- миналото лято, преди короната, а аз съм доста активен човек и голям непукист за такива неща). Гласът му не ми хареса, меко казано. Нещо не си допаднахме взаимно, ма поне го изкоментирахме свободно. После го изтрих. Няма смисъл да минат години и да си гледаме снимките на котките и децата, само защото сме се видяли един път някога си.

Другият пък малко след като се видяхме за първи път се премести в друг град. Иначе беше симпатичен, възпитано и свестно момче. Но и досега си пишем, даже пита за съвет с някакво момиче преди време. С него някакси заформихме някакво небрежно онлайн приятелство и е ок. Няма да го трия, освен ако не спрем да си говорим с години де, то няма смисъл иначе.

Третият пък ми беше доста приятен, а и от негова страна имаше нещо към мен, но все си останахме на чатовете. Непрекъснато ми пишеше, а все ставаше нещо като се разберем да излезем. Един път ми обеща да мине през заведение, в което бях с приятели, не се появи. Втори път имахме уговорка, колата му се развалила. После пък не знам какво... Усетих, че нещо не иска да се виждаме наживо, а продължаваше с чатовете. То минаха 2 месеца. На мен ми писна и го изтрих. И да ти кажа, не ми липсва - реално е човек, който дори не знам как изглежда наживо и как се държи на живо. Може би е имало нещо неискрено в него, щом не можахме да се видим толкова време.

Но голям праз, някакъв непознат все пак.

Останалите, разменихме по 3 реда в приложението и като не изпитвам интерес да ги видя или опозная, ама грам, си ги триех. Няма да ги колекционирам като Юги о карти и да си ги менкам с приятелка, я.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b2795afdf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Здравейте!

Не съм запозната с условията на приложението Тиндър, но ми се налага по неволя да си разясня една подробност.... Въпросът ми е може ли човек, който не е онлайн и профилът му не е бил активен дълго време, да се появи графа "хора наблизо около теб"? С две думи само хора, които са онлайн в момента ли излизат за разглеждане?

Благодаря!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f0540231c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Мъж на 22... Така... човече едно ще кажа, българските жени в тиндър НЯМАТ намерение за сериозни връзки или въобще да се видят с мъж от тиндър. Те просто обичат да гледат колко мъже на ден са ги харесали и от това им се вдига самочувствието. Лично аз на седмица имам по 3-4 съвпадения с разни дами... но уви само с 1-2 от тях успявам да завържа приличен чат... след което незнайно защо спират да ми отговарят или ме махат. Цяло чудо е, че успях на скоро да се срещна с една, и беше чудесна среща (на нея и хареса) но после ме е махнала... а аз въобще не съм грозен, висок съм над 185см, атлетичен съм (86кг) и следвам престижна специалност в университет. От друга страна, съм се срещал с 4 чужденки и още се имаме. Запомни това, една жена колкото повече мъже я харесват, толкова по-добре се чувства тя!!! Даже смея да твърдя, че едно 90-95% от жените в тиндър са там с цел рекламиране на профила си в инстаграм. Те сигурно не разглеждат мъже, а просто чакат те да бъдат последвани, за да трупат последователи. Та в тази връзка... те съветвам (аз ще направя същото) да си изтриеш профила и на живо да се запознаваш с момичета. Шансът е по-голям като се запознаете на живо. Плюс това като видиш някое красиво момиче (независимо къде) не се страхувай да я заговориш! Било то в магазина, на улицата, абе където и да е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3070559889
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

55.   От номер 46. Съгласен съм с написаното от номер 54, защото през годините съм си имал работа с немалко жени и особено в последните 5-6 години жените съвсем се промениха към много по-лошо. Това е поради наличието на обществените мрежи като Facebook и Instagram, от които жените са психически зависими, тъй като по лесен начин и без да си мръднат пръста (освен с гримиране, джуки и хитри ъгли на снимане "от птичи поглед" с цел оптическа измама, че не са дебели) получават огромно количество безплатно внимание. Те са обсебени от харесванията и коментарите. Това им създава илюзорната заблуда, че са много вървежни и в истинския живот. Самочувствието на почти всяка такава съвременна жена би се сринало до земята, ако остане без интернет и съответните харесвания и внимание за около седмица. А някои от тях ще киселеят дори и при един ден липса на хорско внимание към тяхната "безценна" особа.

 
  ...
преди: 3 години, 28 дни
hash: 8f260a650d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

56.   Прочетох повечето коментари и мога да кажа, че много от вас просто не са наясно с това как стоят нещата. Жените в Тиндър лайкват някого, когато е супер на снимките, или заради интересното му описание (нормално). Ние не даваме лайк на всеки - за разлика от вас. Аз лично не разбирам защо някой не би подбирал изобщо. И защото вие не подбирате, ние имаме много мачове. Естествено, че не бихме отговаряли на всички. Избираме няколко от вас, които изглеждат най-добре и могат да поддържат разговор. Така мнозинството от вас остават с мисълта, че жените ползват Тиндър само да си надуват самочувствието. Аз лично съм на 27 и ползвах апа, защото не излизам много, интроверт съм. Тиндър е лесен начин да срещнеш някого. Тъпото е, че всички мъже там мислите, че сме ви длъжни. Повечето от вас гонят бройка и ако ви откажем секс, голяма драма. На някои от вас два-три пъти ви стигат с една жена и преминавате към следващата, имайки се за голяма работа. Една като ви хареса, казвате си, че можете да имате всяка и няма смисъл да сте моногамни. Честно казано, след като прочетох какви мисли ви се въртят в главата, повече не бих инсталирала апа. По-добре сама отколкото да се сблъсквам с такива типажи. Това, че една уважаваща себе си жена не би била в Тиндър, първо ми прозвуча странно, но след като видях коментарите от мъжете тук, се радвам, че изтрих апа.

 
  ...

1-50 от 60
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker