Как да го накарам отново да се влюби в мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го накарам отново да се влюби в мен?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2285 пъти
Здравейте! На 17 съм и досега не бях имала връзка. Лятото за пръв път работих на морето, където се срещнах с едно момче, с което започнахме връзка. Проблемът е, че той не беше съгласен а аз му казвах "Майната му, ще е само за лятото и толклва, да се пуснем по течението" и след времв той се съгласи. Проблемът е, че той ме предупреди че ще се привържа много към него и после ще страдам. Точно това се случи. Няколко пъти говорех с него да опитаме и след лятото въпреки разстоянието от 150 км но той ми отказваше защото вече е преживял връзка от разстояние и не иска да го прави отново. Дни преди да си замина от морето се скарахме жестоко защото в яростта си му наговорих глупости, с които да го нараня както аз бях наранена от отказите му. Последният ден дойде при мен и каза че ще ми прости само за да запази приятелство с мен и след лятото. Реших че няма да го търся, за да го преживея по лесно но един ден сед катосе прибрах той ми се обади да ме чуе. В тъгата си след няколко дена аз му се обадих просто да со поговорим но измежду разговорите отново изникна надежда и го помолих да си помисли отновл дали не иска да бъде с мен. Тогава той ми се разкрещя и затвори телефона. Реших да спра изцяло контакт, но след четири дена той отновл ми се обади да юе чуел. Извини ми се доста пъти затова че се е развикал, отново ми говореше така все едно сме заедно, а същност уж сме приятели. Чувствата му към мен охладняха заради караницата ни в края на лятото. Искам отново да го накарам да се влюби в мен. Не знам аз ли да започна да се обаждам и също да му говоря както като бяхме заедно. От друга страна знам че той не ми се обажда защото има чувства, а чисто приятелски а при мен не е така. Как да го убедя да сме заедно и да го накарам отново да изпита тази тръпка към мен? Опитах да го забравя но сега не искам да се откажа от опитите ни да сме заедно. Моля за съвет..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: ff60e9ce09
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Насила хубост не става...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b6752be6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хем сърби, хем боли, нищо няма да излезе между вас

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 72d3c0559f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Казана дума-хвърлен камък, няма връщане назад! Вече си си показала същността, не очаквай добро развитие, просто те е ползвал за разтуха!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 539fdcb450
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, човек не може да се влюбва и разлюбва по собствено желание, още по-малко по чуждо.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 54f4c18a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   не можеш да накараш някого да се влюби в теб. представи си как някой, към когото нямаш тръпка, се опитва да те накара да се влюбиш в него. дали ще се получи?
освен това забрави детинските изпълнения като "наговорих кофти неща, за да го накарам да страда като мен", пък после ще питам как да си го върна. простено ти е, тъй като си малка, но в бъдеще не прави така. човекът ти е казал ясно какво иска, ти обаче се надяваш на нещо друго. вземи си поука занапред и се дръж по-зряло

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2e9a200314
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти не можеш да накараш един човек да се влюби в теб. Ако ставаше така всичко щеше да е много лесно, но за жалост не става. Вместо да се върщаш постоянно в миналото и в спомените с него защо просто не се опиташ да го забравиш. Малко е трудно да си приятел с човек, който някога си обичал а и в твоя случай още обичаш, за това не е много добре за теб да сте много близки и постоянно да си говорите пишете и т. н. т, защото така само ще страдаш още повече. Дори само да се чувате от време на време в теб постоянно ще изниква онази надежда, че може пак нещо да се получи между вас. А и ако той те е обичал истински щеше да продължи да иска да сте заедно въпреки разстоянието и всичко останало.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4977a11836
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако някога успееш да намериш отговор на този въпрос - пиши ми, да знам и аз... Разделих се с приятелката си Януари 2015-та и до ден днешен не мога да я забравя. Много често мисля за нея, понякога дори я сънувам и после като се събудя и се осъзная - плача.. Истината е че никога не съм спирал да я обичам, но тя мен - явно да... Бих дал всичко за да си я върна...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: cf4b02b965
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Питаш как да го накараш отново да сте заедно и отговора е в лятото.... Дали това минало лято, което няма как да върнеш или следващото, ако ходите пак там, но проблема е че той не желае подобни взаимоотношения, даже да си прекалено свестна. А хората не се променят никога и заради никого. Можеш и да се преместиш в неговия град и пак да не иска да сте заедно. А моят въпрос е защо си се вкопчила в това момче, той толкова ли те радва? Тепърва ще видиш какво е любовта и тя определено не е насила и не е толкова лаконична. Можете да се борите взаимно за тази любов, но единствено ти да се бориш няма да я бъде. Аз имах връзка на 600 километра и не пожелавам това на никого. А още повече, че ако някой пътува някъде извън своята среда човек показва съвсем други принципи, опознавате се само с кратки хубави мигове, които залъгват. Човек с когото имаш връзка от разстояние показва много малко от това, което е и връзката е трудна и защото винаги ти липсва, винаги чакаш момента на срещата, винаги купнееш за нещо просто, но се оказва че то е толкова трудно. Съседите ще виждаш по-често от този човек. Той ще е твой приятел и рядко ще съществува реално в живота ти. Но ако ти имаш твоя гледна точка, направи това което мислиш за правилно.
Ж27

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker