Влюбвам се малко по малко, но дали си заслужава.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбвам се малко по малко, но дали си заслужава..
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1361 пъти
Здравейте, аз съм на 24г. момиче. Покрай работата ми се запознах с някого, с когото първоначално, като че ли имаше нещо между нас още от пръв поглед. излизахме веднъж, беше прекрасно. След това започнахме всеки ден да се виждаме (от излизането до сега-действието се развива в рамките на една-две седмици). Много ме привлича този човек. Започвам да изпитвам нещо сериозно към него, но не знам дали той го чувства също. На моменти ми казва как това е любов от пръв поглед, в следващия започва да говори все едно съм му само за едното...преспиване заедно.
Обърква ме.. Сякаш изпитва нещо, но с това, че ме награбва и леко ме притиска ме смущава (тъй като съм малко по-така и не мога да си легна с който и да е). До сега дъм била с двама мъже, с които съм имала интимни отношения, но не е било само за акта.
Привличам мъжко внимание нон стоп, но не обръщам внимание, но този ми спечели вниманието.. и сега накъде?
Знам, че той е имал една сериозна връзка до сега, която е била близо 3 години. Аз съм имала една 3 и една 5. Не искам да отивам някъде където ще бъда употребена. Не моето. А от друга страна, може да не се случи така, защото вижданията ни са по негово настояние. Объркана съм. Той ми показва добрата си много мила страна и тази, с която ме кара да си мисля, че съм му за едното спане. Моля ви, дайте ми съвет. Мога ли да го тествам с нещо ссмо и ссмо да разберс какъв е всъщност и каква точно му е целта.. Благодаря за отделеното време

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6e742134a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се обиждай на тона ми, но ще те подкарам от там, че е хубаво малко да се ограмотиш (нямам предвид само правописа). Кое те кара да си мислиш, че си "(тъй като съм малко по-така и не мога да си легна с който и да е)", замисли се, аз ги пресметнах, но ти се замисли на колко години си била с първия си - какво значи да си по-така, като до 24 си била вече с двама и продължаваш да се чудиш дали те търсят само за е. ане. Не си вече момиче, жена си и трябва да ти е станало ясно, че младежът иска да те пробва как си в леглото, а ако му хареса може и да се влюби в теб.
По отношение на теста, можеш да не си сваляш чорапогащника при първата интимна среща - предполагам си чувала вица за Иванчо и Марийка.
Мило момиче, за съжаление стрелките на часовника на времето се въртят само на една страна, пропуснала си шанса си да направиш един мъж щастлив, няма как да завъртиш стрелките назад - давай тогава напред и много, много не се замисляй, влюбването никога не е малко по малко, влюбването е искра, от която може да пламне огън, но може и поривът на вятъра да я отвее, една, две седмици са нищо за запалването на голям огън, големият огън се нуждае от много дърва, много искри и много духане. Не се шегувам, потърси в интернет информация за триъгълника на огъня - ще се учудиш колко много прилики има със случващото се в любовта.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ba95605dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най - добрия тест е времето, макар че има играчи, които пак биха те чакали за единия секс. Довери се на интоицията си-тоест, спомни си до какво заключение стигна първия път, щом си зададе този въпрос. Иначе от товя което чета съм1000% сигорен, че си играе с твоята неувереност, но може и да греша.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d2e6017914
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма какво толкова да тестваш, имаш интуиция, която ясно ти е показала че те е наченал за секс, съответно намеренията му клонят към несериозни, ти си помисли какво ще правиш нататък

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ba95605dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първия коментар, искрено ме разсмя. Била си изпуснала шанса и тем подобни глупости, хахахахаха-говорим за 24годишно момиче. Не че искам да те обидя, но май ти се иска "твоя часовник да върнеш''. Браво за безсмисления и глупав коментар(не съм автора)евала. Момичето е младо и рано или късно, ще направи някой, много щастлив.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6e742134a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   4, искрено се радвам, че си се разсмял/а, дано и авторката да се разсмее, както и всички останали, които не могат да смятат. За каква сериозна връзка може да се говори на 16 годишна възраст, при това ако авторката веднага след 3 годишната си връзка е скокнала в 5 годишната. Сериозно си играеха с куклите и камиончетата ли или с други неща? Колкото до часовника, надали има човек, който поне веднъж в живота си да не е пожелавал да врътне стрелките назад - сложи си ръката на сърцето и си признай, че и на теб ти се е искало, най-малкото да си бил/а със сегашния си акъл, когато си бил/а по-млад/а.
Здраве да е и дано наистина авторката успее да направи някого много щастлив, но имам известни съмнения в тази посока, породени от изказа и.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 08819cf851
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти като се колебаеш за къде си тръгнала? Има една приказка - "Като те е страх от мечки - не ходи в гората". Такива нерешителни и плахи опити и с резерви в любовта няма да те доведат доникъде.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker