До момичето, което не мога да обикна. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (88092)
 Избор на редактора (164)
 Любов и изневяра (20333)
 Секс и интимност (10315)
 Тинейджърски (19256)
 Семейство (4288)
 Здраве (7208)
 Спорт и красота (3781)
 На работното място (1809)
 Образование (5105)
 В чужбина (1145)
 Наркотици и алкохол (856)
 Измислени истории (709)
 Проза, литература (1416)
 Други (11701)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До момичето, което не мога да обикна.
преди: 9 месеца, 5 часа, прочетена 2065 пъти
Опитах се да те обикна, знаеш го, но не мога да започна да обичам теб, докато не се науча да обичам себе си. Сега съм самотен, връзките ми с хората не ме удовлетворяват, те не ме разбират. Чувствам се сякаш не заслужавам любов...
Ти си изключителна, но не те виждам като жена. Ти си създание на сумрака - тъжна и плаха, ала лицето ти е винаги лъчезарно. А пък аз, аз съм наранен, трудно ми е да чувствам, но искам да съм близък до теб. Да бъда вдъхновение за историите ти, винаги някъде из мислите ти. Не искам да ме забравяш!
Ела, да си бъдем само другари на този пълен със спънки път. А когато успеем да съблечем всичко, което е за другите хора, ще останем само аз и ти в нашата истинска същност и ще видим дали парчетата ни си пасват.
Пътят е дълъг и не мога да ти обещая моето постоянно присъствие, но ще те заведа до там, до където мога. Ако минеш през тръните и не забележа, моля те, извини ме. Вземи го като урок и не ми позволявай да те нараня отново.
Бъди моята светлина в тъмния тунел, научи ме да се обичам и да обичам тези, които обичат мен. Бъди силна, опознай себе си, намери човек, който вижда колко си прекрасна и ти го показва.
Аз съм просто някой в живота ти, повече от това не ми идва отвътре, прости ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 52abf8f3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Това е моята история, прощалните думи, които ме върнаха на стартовата лента.
Не мога да те уча да обичаш, любовта е заровена в три гроба. Не мога да светя, защото тунелът е назад, през времето и пътя. Сега събирам себе си, защото също не виждах жена в очите ти.
Вдъхновил си много нощи, самота, , сълзи, не от мъка а от безсилие.
Как да забравя? Най добре знаеш, обида не се забравя, колкото и хубави неща да е можело. Ти избра в мен врага си. Коя война оставя след края другарство. Една война оставя следа с изпепелената шир, с осиротели души и паметник с имена. Една война не знае жал, е тази земя е напоена с кървища изляни за власт. За победа. За да остане само по добрия. Напускам мрежата. Да се чака е разумно само докато ти плащат за това.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 52abf8f3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Любовта не е по заслуга. Или има или няма. А може двете едновременно. Не се получи между нас, не споделяме, възгледите ни се разминават с години опит, с години възможности.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: b22695e5a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хареса ми доста как си го написал, добре изразяваш чувствата си.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 6c9d69f1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   твърде истинско за да бъде края... а може би, предстоящото начало на двама изстрадали.. Успех

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 6c9d69f1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   стана ясно-не може просто, , някой си, , да влиза и излиза в животи на други, особенно при чувства. Или се бориш с него по трънливия път, с всичките му чудесии и екстри ако ти стиска или го пускаш да се люшка в собствената си Съдба...

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: deed24eedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На това мястото му в ''любов и изневяра'' ли е...

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: b7cda66588
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До автора:Ако си видиш "клипчето"ще погледнеш и отговора..

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: d2691acc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не си просто някой, а всичко. Потърси ме пак. Ще обичам и раните и белезите ти. Ще ти покажа моя свят така, както не успях тогава. Уплаших се, дойде ми в повече всичко. Прости ми. И на себе си.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: d2691acc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Боли ли те поне малко? Защото ако боли, значи че все пак обичаш, дори и да ти се иска да не можеш. Защото е по-лесно да забравиш, да се правиш, че не се е случило. И не е в това да минавате през живота разделени и в един хубав миг, като всичко сте свалили и всичко сте научили да се съберете. А в това, да вървите заедно и заедно да учите един от друг да обичате себе си и човека до вас. Животът ни среща точно с хората, от които имаме нужда-предизвиква ни да израстнем, понякога болезнено, но винаги със смисъл.
Изгубеното време обаче не се връща.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 52abf8f3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Номер 7, дали ще го види изведнъж, до сега толкова време, толкова години не е.
Изсипани са куп списъци с рацепти и диагнози как да се промени това друго трето, за да си заслужи въздуха за дишане другият. Не по-малко е жлъчната критика и вменени СЪЗНАНИЕ. За вина. Но от къде авторът се е уверил, че всъщност не прави всичко идентично на това, което не понася в другия, на това, което смуче живеца му. Как точно, не става ясно. Уж в новите епизоди ще се акцентира в това.
Но.. Любовта в танц за двама, не може на черното да кажем бяло, и животът да тече мирно и безпрецедентно. Защото вълкът козината си смени, но не и нрава. Всички знаем

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 6c9d69f1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   подкрепям т4 и т9 най вече. Много добре казано-вървете заедно каквото и да ти коства каквото и да се случи. Да се учим и от старите хора-нима ими е било лесно в живота. Всичко задружно са вършили и преодолявали като са устоявали. В мъка и радост-ЗАЕДНО.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 1609c31149
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   :
О, този поглед е неописуем -
отчаян, тъжен, замечтан?
А може би решителен, не зная -
проникнал в дълбините на страха.
Той бе причината да се замая,
от красотата ти и от ума.
Душата ти - неуловима -
проблясва, ту се скрива в кал...
Но как да разбера, Любими,
причината за таз печал?

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 6c9d69f1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   към н10. Ако обичаш, без намеса на трети човекТова може само да навреди но не и да помогне. Отправено е единствено към автора за открит диалог на изясняване на ситуации. Анонимността няма да ни помогне и реши проблеми, , , , ,

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 7e2da8d20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторе, приеми че ти пише жена, която се намира в позицията на момичето. Въпреки това, ще се опитам да погледна трезво отстрани и да ти дам безпристрастен съвет.

Не занимавай никого със себе си, докато не си готов да се отдадеш във връзката. Не търси заместители, отдушници или другарчета за запълване на самотата. Те също са хора и имат право на пълно щастие, а не на това, да стоят на каишка. Защото точно това правиш ти-държиш на къс повод някого, на когото нямаш намерение да се отдадеш, но не го и пускаш да си иде. Замисли се, честно ли е? А от това страдаш и ти, защото изглежда момичето си заслужава, а пък ти явно имаш някакво чувство за съвест.

Приеми, че това не е жената, която ще те излекува от самотата ти и нещата, които преживяваш. Ако беше тя твоят човек, досега да беше те изправила на крака.

Опитах се да бъда с точно толкова наранен и объркан като теб. Не съм го търсила, той ме намери. И той така като теб- "Не очаквай нищо от мен, но остани ако искаш, все пак... " Ами не, не останах. И на приятелка не мога да се правя. В заключение, той май си отдъхна, а аз си ближа раните. А най-тъпото е, че не мога да виня никого, че не ме иска. Мога да обвинявям само за това, че този мъж ме привлече съзнателно към себе си, въпреки че е знаел, че не може да ми даде нищо.

ПП: авторе, интересно ми е на колко години си, би ли споделил? Струва ми се, че не си хлапе.

 
  ...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 4757661126
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Мисля, че тази история не е писана от мъж а от жена. Просто никой мъж не се изразява по този начин. Мъже, кажете...

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 2921cbfd5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Може да обичаш душата, защо трябва да е жената?

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 2921cbfd5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Към 15

Лично, познавам мъже, които са ми писали любовни стихотворения и разкази. Освен това, съмняваш се в множеството мъже - автори на класика, особено руската, та те са такива романтици, ами Яворов?
Вярно е, че сайтът е анонимен, но понякога сме излишно мнителни.

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 90086ae5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз също срещнах такъв мъж, поне така си мисля. Мъчително е. Опитвах да го зарадвам, насърча, да му покажа, че някой го разбира, че някой го е грижа, но така и не успях - отхвърли ме. Както споделят и други в коментарите, той пръв полаза чувства, а когато отвърнах се уплаши и избяга.
Аз също разбирам, че не мога да. изисквам любов, но аз все още вярвам, че и той изпитва чувства, но ми семструва, че се страхува. И това ме тормози, кара ме да ме е страх да се откажа, защото не знам дали няма да изпусна нещо. Но не мога и вечно така.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 23 дни
hash: 385375481e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Никога не се натрапвайте на мъж НИКОГА оставете той да реши сам за себе си Обичайте се такива каквито сте с всичките си недостатъци. Грижете се за човека когото обичате.. или който ви обича

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 34506b5f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Убиство със думи.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: a04c5df248
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   За да получиш, трябва да дадеш. Толкова е просто, а толкова малко хора го разбират. Не мога да те обичам /нищо няма да ти дам/ ама ела там ала-бала по търнливия път /да ти изгубя времето/. Айде няма нужда.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: c8a636e3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не знам дали ти си моето "момче", но ако не си, то аз съм в ситуацията на твоето "момиче". Аз не мога да ти помогна, ако сам не го пожелаеш. Исках да сме едно, но ти ме отблъскваше и нараняваше. Простила съм ти и те обичам така. Но не мога да бъда с теб! Не и докато сам не се опиташ да промениш живота си! Това зависи от теб! Повярвай и бъди щастлив! ...

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 03be90fbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Там, дето поисках бях,
взех колкото пожелах.
Днес питаш ме ти
аз не съм ли бил
фалшив герой.
Видях красиви и умни жени,
чух толкова много лъжи -
и ти, питаш ме ти какъв,
какъв съм бил -
е как - фалшив герой.
Но мойте стъпки стоят по пясъка
и чувам още море под себе си,
танцувам с тебе - не свършва празника
и аз оставам, и си оставам, такъв оставам -
твърде късно е вече за нещо по-друго -
какъв - фалшив герой.
Знам - всичко си има край,
ад ли чака ни или рай?
Назад не обръщам глава -
така, по-добре така -
фалшив герой.

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 11a82b4810
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   #21, много точно казано!!!
Това да предложиш приятелство на някой, който те обича, е най-ужасното нещо на света. Адски боли.
Като не искаш да си с човека, пусни го на свобода!!
Няма такова нещо като приятелство след чувства, разберетр го най-сетне това нещо!!!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: b2dee2b6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Авторът не може да обича. Едно същество го е обикнало такъв студен и не можещ да обича - а то било създание на мрака.... Любовта е светло чувство, авторе, а твоето момиче със сигурност заслужава и ще бъде с добър и красив мъж. За който любовта й няма да е сянка и сравняване с битка и война, а нежно и истинско чувство.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 2144ffeb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторе видя ли какво стана като написа тези думи, а си представи да го кажеш. Това е пример за мен хаха, благодаря. Почнаха припознавания, предположения, но ако някой има очакващо сърце, разбирам, няма да се подигравам. А аз също не те разбирам или по-точно с частта където хем я обичаш, хем себе си не обичаш и затова тя да те научила, не може без взаимност. Не знам дали ще ме разбереш, но някой са белязани да следват едни по особенни посоки в живота, където се чудиш от кого е белега и в зависимост от това дали няма да измъчиш човека с когото си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker