Позната на мъжа ми се държи странно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Позната на мъжа ми се държи странно
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1540 пъти
Здравейте,

С мъжа ми сме заедно от 10 години, нямаме брак.
Живеем си супер спокойно, имаме много общи неща, приятели сме, в интимен план всичко е чудесно.
Никога не сме имали повод да се съмняваме един в друг, сега също.

Просто от няколко месеца една негова позната се държи меко казано откачено...
Особено откакто й спомена, че планираме да се оженим скоро.
Постоянно му пише в чата - оплаквания (от живота, от приятеля й), в следващия момент му праща снимки или от местата, на които ходи или дори снимки как е с приятеля си (приятеля й и мъжа ми изобщо не се познават), опитва се да си приписва моите интереси пред него (тя е много далеч като характер и интереси по принцип от мен), пише му как била страхотна жена и си прави самореклама, пише как трябвало да дава уроци на всички жени как да се държат с един мъж и др.
В един момент на него му стана противно да комуникира с нея и просто престана сам да й отговаря на съобщенията.
Но тя не спря.
Продължава от 3 месеца да си води монолози в чата.
Освен това, на няколко пъти му писа съобщения защо не й отговаря, какво не било наред, нещо дали го е обидила...
Следи го в социалните мрежи и при всяка негова реакция където и да било му пише и го заговаря по повод даденото нещо, на което е реагирал.
Наскоро започна и да разправя наляво и надясно как била най-добрата опция за всеки мъж и никоя друга жена не може да се сравнява с нея.
Започна и индиректно да се опитва да ме обиди и засегне.

Държа да подчертая - те никога не са имали нищо общо в интимен план, нито й е давал някакъв повод да си мисли, че нещо може да се получи.
Споделяме си всичко и откакто я помня като човек от приятелския му кръг, тя фигурира като просто позната, с която дори не се познават добре, никога не са били приятели, просто познати. Навремето, в тийнейджърските им години, се е случвало така, че да бъдат в една компания по партита и събирания.
Всички имаме подобни хора в животите си.
Откакто го познавам, с въпросната дама да са се виждали не повече от веднъж по случайност из града, дори този случай беше в мое присъствие.

Очевидно момичето е хлътнало по него и е започнало да се обсебва от някакви нейни желания.
Въпросът ми е как да я спра от това да прекали и да откачи съвсем?
Има си връзка, има приятел, но повече от очевидно е обсебена от мъжа ми.
Как да я накарам да ни остави и да кротне?
Грубостта не е вариант, не бих искала да я наранявам по какъвто и да е начин, а просто да й просветне, че това, което прави не е нормално и да досаждаш на хора, които не те искат в полезрението си е не чак толкова приятно занимание.
Още повече, че би трябвало да има уважение към половинките на въпросните хора.
Все пак те са техните избранници.
Аз, например, много уважавам половинките на моите приятели мъже и никога не бих си позволила да се държа по този начин.
Какво ли остава, ако отсрещният е просто познат...

С мъжа ми коментирахме темата и стигнахме до извода, че повече от това да продължава да я игнорира няма какво да се направи и може би сме прави, но все пак бих искала да се допитаме и до повече гледни точки.
Имали ли сте подобни случки? Какво направихте? Подейства ли?




Ж30

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: ae54cae880
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз, ако бях щях да я бия. Не ти, а той трябва да и каже и покаже, че не иска да има нищо общо с пея. Защо изобщо трябва да си пишат?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c23213c3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами твоя мъж много толерантен, ти също... Някаква жена ще пише и днеска и нощеска на мъжа ми с повод и без и аз ще оставя нещата безучастно стояща отстрани....
Ето ти вариант -блокира я, щом няма какво да й каже. Телефона се трие и блокира също. А ако набезите продължават вземи й кажи чисто приятелски, че ако не спре да му тича по петите ще й завреш мазния нагъл нос където слънце на огрява!!
Пффф, човече, откъде на къде ще търпя жадни за х*у жени да се мъкнат след мъжа ми... А и той какво точно чака, че не я блокира? Ще го тресат трески ако е моя мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b166eef0a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Как какво да правите, аз не разбирам как не можете да се сетите с твоя мъж да отреагирате по-подходящ начин? Много е просто, вместо да я отбягва и така да я окуражава като един вид, че се колебае той трябва да и направи комплимент каква страхотна жена е, но че той много обича теб и да и пожелае всичко хубаво и много успехи в живота и нещата приключват. Как не се сещате?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c8f5884ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Познатата ви няма нужда от коментар, то е ясно. Тя пише на твоя приятел обаче, избрал е да я игнорира, а коя си ти в цялата ситуация? Защо си мислиш, че ти трябва да я спираш? ! Защо изобщо се връзваш толкова и в началото декларираш, че всичко ви е ок? Тогава? Заплаха ли е тя за вашата връзка? Без да защитавам и оправдавам някого- никой не може и няма право да дава наклон на когото и да било, за каквото и да било! Всеки е свободен да действа както му харесва и да си носи последствията!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4e623d3456
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Поредната к*рва с ниско самочувствие, която иска да се доказва, сваляйки обвързани мъже. Ти нищо не трябва да правиш освен да поговориш с приятеля си. Унизително е някаква да му се сваля явно (повярвай ми и той го знае), а той да я толерира. Не мисля, че би спал с нея, но определно я толерира (всеки обича ласкателства). Редно е да я блокира навсякъде и ако се засечете някъде случайно, просто да се прави, че не я познава. Замисли се - тя се сваля на мъжа ти и иска да ви раздели или да го накара да ти изневери. Заслужава ли да има достъп до социалните ви профили и да я поздравявате по улицата? Аз мисля, че не. Не би трябвало да се дърпа и мъжът ти - какво толкова ако прекъсне контакт с някаква си позната? Би ли предпочел да допуска да унижават по този начин жена му? Това е.
Ако отидеш да се разправяш лично с нея, просто ще й направиш густо и ще умре от кеф, че явно те е страх от нея и че явно мъжа ти не желае да прекъсне сам контакт с нея, а ти се намесваш. Той ако държи на теб, няма да се замисли да я изтрие от живота си и за секунда.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 645c0a2c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Имах жесток период с една откачалка. Негова бивша. Беше ми потрошила колата, рязка ми гумите, счупи ми странично стъкло, чистачки и огледала. Звънеше ми по над 50 пъти в денонощието... докато накрая не я ошамари той, мой мъж и за нея не знам каква лудост беше точно.
Във вашият случай май ще е добре да я блокира мъжът ти, дано стигне с това. Все пак не вярвам ей така без нищо да се е обсебила до такава степен от него...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 09e2ada5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не бъди толкова сигурна, че мъжа ти е невинен в случая. Да и пише че обича теб и да я блокира. Може тя да е натрапница, може и да не е...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker