Още го сънувам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още го сънувам
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1078 пъти
Жена съм на 36, омъжена с дете. Преди да се омъжа имах приятел, живяхме заедно 5 години, много го обичах, той беше всичко за мен, исках да се оженим, той не, разделихме се. Впоследствие разбрах, че ми е изневерявал, много се разочаровах от него. Това беше преди 11 години, не съм го виждала оттогава, вече съм омъжена, а го сънувам. Не искам да мисля за него, не искам да го сънувам, а защо още го сънувам? Какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4cde0bcc38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ккакво да направиш? Нищо. Живей си с мъжа си и детето си. То всеки е имал "големи" любови преди брака. В повечето случаи са и силно идеализирани, де. Сега от скука ти идват някакви тъпотии. Възобнови си връзката с мъжа си. Разнообразете секса, помислете за още деца ако трябва.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 35317481a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вероятно не си се разочаровала достатъчно, а и не казваш по чия инициатива се разделихте, може би в теб е останало чувството за вина, че не си изчакала докато той е готов за брак. Случват се такива неща, но няма нищо фатално. Ще го сънуваш, може би дори цял живот, няма как, колкото и да е в миналото, той е част от живота ти, само не допускай грешката отново да си с него за да си докажеш, че вече ти е безразличен.
Сънищата са хубаво нещо, хем си изживяваш тръпката, хем на никого не вредиш, просто не си забранявай да го сънуваш и той сам ще се изпари от съзнанието ти.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6b213db195
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Офф, после пак ще има тема със това как си зарязала любимия си заради бившия ти дето уж много си обичала... Сънувала си го защото ти се е натрапил в главата, не е кой знае какво, слез на Земята...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8578bb1959
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: аз реших да се разделим, той не искаше брак, дете въпреки че беше на 35, не се чувствах обичана. Изнесох се, преместих се в друг град, поддържахме контакт известно време, той ми пишеше за рождения ден, кани ме при него за нова година. Тогава му казах, че 5 години бях там и ако отида пак при него, не искам никога повече да си тръгвам, той нищо не каза.
Не живеем в един град и не искам връзка с него. Благодаря на номер 1 и 2

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f2c044e6a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке, няма за какво да ми благодариш - номер 2 съм. Просто разкажи историята си, може пък други млади момичета да се поучат от горчивия ти опит. Тук имам много теми, в които 18-20 годишни момичета питат дали 10-15 години разлика във възрастта оказват влияние на връзката. Моето лично мнение е, че оказват, особено когато момичето е на тази възраст. Младото момиче, което е с никакъв житейски опит е лесна плячка за "баткото", той е зрял (поне в нейните очи), успял (да не се повтарям за очите всеки път), интересен е от гледна точка на понатрупания опит, както се казва той е обигран ловец, на уплашени сърни. Вероятно "баткото" има вече горчив опит с някоя жена и е решил да отмъщава на всички останали, показвайки им, че освен за чукане не стават за нищо друго. Той затова и ти е изневерявал, изневерявал обаче не е точната дума, той просто никога не е бил с теб, не е бил и с никоя друга, а само е сънувал онази, която му е била шута. Говоря така уверено защото картинката ми е до болка позната и ако се позаинтересуваш малко, ще разбереш, че той все още е сам, нищо, че е "все така засмян и обкръжен от красиви дами". Дори и да се е задомил, той нито е щастлив, нито е направил някоя жена щастлива - радвай се на късмета си, че си се отървала от един... няма да го определям, той не заслужава внимание.
Последно - престани да виниш себе си, погледни детето си в очите и се радвай, че то е от сегашния ти съпруг, а не от онзи глупендер, който те е мотал в продължение на 5 години с ясното съзнание, че си му само за занимавка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker