Много пасивен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много пасивен мъж
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2427 пъти
Здравейте. Виждам се с един мъж на 38 години, аз съм на 28. Образован е, лекар, има доста странен стил на обличане, крайно спортно и екстравагантен, познава много хора, явно е общителен, но не и с мен. Проблемът е комуникацията. Вадя му думите с ченгел буквално. Ако сме наживо, всичко е нормално, приказва, пак не е супер приказлив, но задава въпроси и той, понякога той води разговора, а не само аз. По фейсбук обаче е пълна мъка. Отговаря лаконично, понякога само сиинва. Ако не иска да си общува с мен, не разбирам защо ми отговаря изобщо. Защо не ме изтрие или да спре да ми отговаря. Говорила съм за това с него, казва, че е зает в момента. Е да ама той почти никога не ме търси първи. Тая пасивност почва да ме изморява, чувствам се нежелана. Ще кажете да го оставя той да ми пише. Но наскоро ми се случи нещо странно. Един приятел го отряза гаджето му ей така от нищото, а той е много влюбен. След дълги разговори се оказа, че той се е държал точно така. Никога не й е пишел първи, било му златното правило, иначе се възгордявали жените. Аз се чудя дали и този мъж не е такъв, с криворазбрано чувство за гордост. Друго, което ми прави впечатление за него, е че много си прикрива емоциите. Много го е страх за нещо, пише ми страх ме е, а като се чуем по телефона, е супер спокоен. Казва, че е разстроен, а звучи спокойно и уверено. Обърквам се

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: cbff7bb392
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, може да е от тези мъже, които са свикнали да си прикриват емоциите и не можеш да разбереш в момента, щастлив ли е, разстроен ли е и такива неща. И, да, тези мъже се страхуват или не желаят да се разкриват, защото според тях това е слабост и така се предпазват да не бъдат наранени. Изживяват дори и много силните емоции вътрешно. Може да умира за теб, но пак ще бъде лаконичен. Има и такива жени, но те са рядкост. Гледай действията му и усещах чувствата му. Ние жените обичаме с ушите си, затова ти е трудно. И още нещо, тези мъже са убедени, че, ако вдигат акциите на жената тя ще се самозабравили, те ще и се сторят вече безинтересни и ще поискат друг.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f4599128ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В секса как е? Ако е същия не ти трябва.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4d14d4fd93
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Той ти дава сигнали да разбереш, че не си от неговата партия, но ти нали си нахална продължаваш да му се навираш. Защо да те търси, когато един мъж харесва една жена, когато тя го привлича сексуално и във всякакъв друг смисъл той ще я търси постоянно и ще иска нейната компания. По всяка вероятност ти не притежаваш нито едно от тези качества. Пък на 28 ти си вече стара мома, защо му е жена с комплекси. Стой си в къщи и чети любовни романи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6a306ef26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти пък толкова присърце си взела това, че някакъв си те будалка и те прави на луда, айде стегни се

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 304150751a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Затова мисля да си изтрия тъпия фейсбук:)

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 06a9093318
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Добре обесни ми моля те, кое е по-важно на живо да се получава комуникацията или по фейсбук? Че ми е много интересно как си на 28г за сравнение аз съм на 22г. и не ме интересува комуникацията във фейсбук, защото как може да си направиш изводи и да се чувстваш нежелана като не ти отговарял с повече от 1-2 думи в някаква сдухана социална мрежа? Как е възможно да си по-голяма от мен и да нямаш усещане за реална комуникация? Като си била по-малка и не е имало фейсбук как си общувала?? Какво ви става бе хора не разбрахте ли, че в тези мрежи всичко е изкуствено и реалността се изкривява? Може ли да кажеш, че на живо е всичко е наред, а да се притесняваш как ти отговаря във фейсбук? Уж сте големи хора, а с проблеми на 12 годишни....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0c4b39e1f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз бях попаднала на един такъв. Иначе много ми хареса и като разбирания, като ценности, дори външност. Но... абсолютно никаква комуникация. Все чака аз да пиша, хайде и той ми е писал, но като че ли все чака аз да поема някаква инициатива. Прави намеци за срещи, ама никога не е казал нормално- хайде да се видим или нещо от сорта. Някакви неща витаят във въздуха, които не мога да разбера. Надува ли се какво, не знам. Аз отначало много бях ентусиазирана, но в последствие този начин на комуникация или по-точно липсата и, започна много да ме изморява и натоварва. Реших повече да не се занимавам с него, аз лично нямам нерви за това, за теб не знам. И точно като реших, пак се появи и уж беше по-словоохотлив, но пак с неясните намеци. Е писна ми тотално. Колкото и да ми харесаха доста неща в него, това ми е като трън в очите, а и как ще опознаеш някой ако не комуникираш с него по-свободно. За мен комуникацията е една от най-важните неща в една връзка. Така че прецени си, ама ако не се промени и все така трябва да общувате, не знам дали има смисъл. А това да се държиш като дърво и темерут като твоя познат, за да не се възгордели жените, пак е голяма глупост. Ами стойте си и си мълчете и се надувайте и пишете по 3 реда в месеца, никой в един момент няма да иска да говори с вас. Правилно че гаджето му го е зарязала този.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d502154289
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   А не ти ли хрумва, че един лекар няма да седне да си пилее времето за глупости? Този фейсбук съвсем ви взе акъла на всички.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8458f88564
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 3, извинявай, но май си застинал някъде в 80-те години. Кой съвременен човек определя жена на 28 за "стара мома" и изобщо използва такива изрази? По тази логика мъжът от историята, който е на 38 години, е "стар ерген" и защо й е на някоя жена да се занимава с него?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: cab74a5b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Някои жени недоумяват как така не ги желаят, защото се смятат за неземни красавици и съблазнителки. Най-вероятно докторът изобщо не е впечатлен от теб, но когато се видите няма накъде и връзва някой лаф с теб. А и с тези разсъждения за фейсбук тъпотии, най-вероятно си някоя куха патка, с която не иска да си губи времето. Разбери едно- не е задължително всички мъже, които срещнеш, да си падат по теб.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f172066c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хаха, какво толкова емнахте жената. Бил зает, не можел да си губи времето и т. н. Ами, като си зает не влизаш във Фейсбук - просто е! Аз също много се дразня, когато някой ми отговаря с "да" и "не" и едвам му вадя думите от устата. Ако си зает с нещо друго, много по-лесно е да се извиниш и да се обадиш по-късно.
Авторке, този мъж или е някакъв чешит, или може би е почувствал някаква несигурност в теб. Второто го казвам понеже съм почти на неговите години, също ерген и макар, че винаги съм искал да имам семейство, напоследък се усещам как съм станал рязък с жените. Например, преди няколко месеца имах подобен случай. Запознах се жена на 27. Първоначално не й обърнах никакво внимание, ама абсолютно никакво. Тя сама започна да прави леки, тактични намеци, които накрая станаха дори доста директни. В крайна сметка успя да ми привлече вниманието и ми стана симпатична. Когато аз на свой ред й обърнах по-специално внимание обаче, тя се отдръпна. Казах си, че вероятно съм се заблудил и не я потърсих повече. След малко повече от месец тя отново се свърза с мен и отново започна по същият начин. Този път бях доста по-внимателен. Звъннах й няколко пъти просто да я чуя как е, но не усетих някакъв ентусиазъм в нея и тотално прекратих всичко. При последният разговор беше нещо заета и й казах да се обади, когато има време. Тя не го направи и повече не съм я търсил. Така и не разбрах какво точно иска - да се докаже на себе си, да провери дали е харесвана, да съм настоятелен, да я ухажвам месеци наред, да й кажа, че не мога да живея без нея? Да, със сигурност не бях настоятелен, но не обичам номерца и игрички, а напоследък пък съвсем. Ако сега ми се обади, сугурно и аз ще й отговарям с "да" и "не", колкото да махна от главата си. Не казвам, че ти направила нещо подобно, просто ти го давам като ситуация над, която да помислиш. Иначе, както казах в началото, човекът просто може да си е чешит.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker