Женомразец ли съм ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женомразец ли съм ?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 3787 пъти
Здравейте, както подразбирате от заглавието, мисля, че имам проблем.

Проблемът е, че не мога да се влюбя. Жените ги намирам само, като сексуален обект.
До сега приятелка не съм имал, на 22 съм, преспал съм с доста момичета за моите години, в сравнение с приятелите ми и връстниците ми, но никога не съм се влюбвал, и накрая след като преспя с някое момиче след вторият или третият път нямам желание да го виждам. Захвърлям ги, като парцали, а някой момичета не го заслужават.
Искали са ме плакали са за мен, казвали са че ме обичат, но аз не съм изпитвал нищо към никоя и взех да се притеснявам.

Знам какво ще кажете, че съм боклук използвач, и знам всичко ще бъде вярно, но имам нужда от съвет, просто не знам какво да направя за да се променя. А искам да се променя. Не се харесвам такъв какъвто съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 938d6d3669
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Следващия път като решиш да преспиш с някоя и кажи това което написа тука за да си реши тя дали иска да спи с женкар или не. И да излиза че си използвач , след като прикриваш същността си за да се възползваш от наивни момичета.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2fb7936d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Говори с психолог. Явно в детството ти има нещо, което те кара да се държиш така. Не знам какво е, може да е свързано с отношението на баща ти към майка ти или на друг мъж, който ти е бил модел за подражание към жените. Ти си знаеш, но за мен причината е там, някъде назад във времето когато си изграждал представите си за отношенията между хората.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1285a0666a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Не, просто си социопат, и такива жените намират за изключително привлекателни...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e944e74995
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам, мразиш ли жените?

Струваш ми се по-скоро несериозен и незаинтересован, отколкото откровено злобен към женското общество. Какво да направиш? Ами, опознавай жените, с които спиш. Нормално е да нямаш чувства, ако не градиш емоционална връзка. Ако нямаш чувства, никак не би ти било трудно да минаваш набързо през леглата, но никога да не оставаш за повече от това. Можеш да контролираш поведението си, постарай се малко да не се държиш като всички епитети, които си изписал в края на историята. Разбери, че по-трудното е да си намериш грешката. Правя ти евала, че усещаш вина и искаш да се промениш. Изминал си половината път, съвсем сериозно, не е за подценяване. Затова и не вярвам да си женомразец, ти чувстваш вина за отношението ти към жените, виждаш и осъзнаваш грешките си. Сега се опитай да им бъдеш приятел. Изслушвай ги, споделяй им, опознавай ги, дори и да не спиш с тях, а да си им просто приятел.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a04c58deeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Кой ти е набил тези глупости в главата? Я се осъзнай. Ако беше толкова гаден нямаше жените да си лягат с теб. Това е първото, второ - и на тях им се прави секс, кво значи "използвам ги", те да не би насила да ти пускат? Айде стига филми и горе главата!

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 16fc2e8a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Брат, стой си така щото после ще правиш тема, че никоя не ти връзва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: bc3710020a
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

7.   Авторе, не си първият, нито ще си последният мъж, който презира жените, заради феминистичната зараза, която е плъзнала в Хр. свят. Поведението ти е правилно, и е продиктувано от интуицията ти за мъжко достойнство и отвръщение към женската наглост. Бесният феминизъм е завладял институции и властта в ЕС. Твоето е защитна реакция към тази женска извратения, жени да се самопровъзгласяват за по-важни от мъжете. Използвай женската простотия срещу жените, и никога не им вярвай, защото лъжата, коварството и подлостта са характерни качества за женската природа. Повече от 50% от качествените мъже знаят, че днешната жена заразена с феминизъм вече няма никаква стойност за жена, и не си струва да хабят сили и енергия за нея. За това и ти си намерил правилното решение и отношение към женския пол. Женомразец е грозно наречие, измислено от феминистките, които все си мислят, че морето им е до колене и облаците над него са от памук. Реалността е съвсем друга. Светът се променя динамично и за да се разбере вредата от нещо, като феминизма, трябва да се изпита, а потърпевшите от него намират решение на проблема по един или друг начин. В крайна сметка, най-потърпевши ще са отново жените, заради наглостта им да се сравняват със силата и ума на мъжете. Едно трябва да знаеш от мен! Мъжът като пол стои много по-високо от жената, винаги е стоял, и винаги ще стои. За това се радвай на съдбата си, че си се родил мъж, а не жена!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 02c572986e
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

8.   Оф, Боже, на мъжете все феминизмът ви е в устата, а грам представа нямате какво значи. Смехожалкари сте. В честен отговор мога да ви кажа, че не е по-малък броят на жените, които мразят мъжете, и то с право. Аз също отивам към мъжемразките, въпреки че не ми се иска, но с тези пародии на мъже, които са плъзнали в България, няма как да е другояче.

Иначе темата си е чиста провокация, личи си от километри. Налазиха и първите самотни дъртаци женомразци. Наизустили сме ви бедния репертоар от другите теми

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 02c572986e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Ти, авторе, си чист фантазьор. Няма жена, която да се влюби и да плаче за теб от един гол секс с еднократен мъж. По-полека с мечтите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 06b7730a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   феминистките отново изпълзяха от дупките си. Привиждат им се самотни дъртаци, дето били жалкари? Те женорята винаги остават самотни, нали уж живеели по-дълго от мъжете, ако изобщо доживеят. Мъжете не остават никога самотни. Дори и да умре някоя от жените им още по-добре за тях. Остават свободни от задължения и в пенсионерския клуб намират развлечения за старините си. Бабушкерите освен с плетене и с четене на рецепти за лечение на женските си болести други развлечения нямат. Така че, мъж самотен няма, ама както е казал народът: - " На сиромах човек и жена му не умира! " Колкото до мъжемразките-феминистки нищо ново под слънцето. Пак ще си квичат за женски права и ще дразнят мъжете, а мъжете пак ще ги бият и пребиват от бой и ще им показват къде им е мястото! Голият еднократен секс е добре дошъл за мъжете, а не за жените, защото мъжете им теглят по един мъжки мускул и пускат жените по течението за да са доволни и самодостатъчни, радващи се на еманципацията! :D

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 249f3ce175
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Ахаха модератори, пак ли онзи с феминистичните си приказки, номер 7.
Човече, погледни се, ти си точно един трол, замисли се, на кого помагаш с постовете си, като от тях лъха само омраза? А говориш за Хр. свят. Във всяка тема и всеки пост, това съкратено Хр. свят. Ами в християнството, няма омраза човече. Има любов към врага. Защото каква стойност ти придава на тебе да обичаш само тези, които са ти приятели? Защо си тровиш душата? Изпитваш ли спокойствие, утеха някаква? Ами не много ясно! Защо си причиняваш тази болка?
Жените и мъжете са равни човешки същества според Хр. Свят! И мъжът е главата на семейството. Забележи! Мъжът е главата, но те са равни като човеци, като същества, души. Жената и мъжът трябва да са в един отбор, да си помагат за живота. Имат различни функции. Жената не трябва да изземва функциите на мъжа, и мъжа не трябва да изземва тези на жената. Малко в повече ти е дошъл хейта, и си стигнал до крайности в мисленето си. Да, феминизма има негативни влияния, и какво, трябва да спреш да търсиш нормална жена ли? Да не вярваш в любовта повече? Всички жени са ненормални, така ли? Ами вярвай щом така искаш, щом искаш да мразиш, мрази си, какво да ти кажа.
От една жена (твоя вечен враг, който сам си си избрал)
!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e9877cb175
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А може би не си попаднал на жената, която ще събуди нещо в теб..
Жена съм и то на възраст. :)
Безразборен секс не съм правила, но... Спомням си младежките години. При мен бяха връзки, първоначален интерес и после нищо. Влюбени мъже, които губеха самоличност и каквото кажа.
Съответно аз ги зарязвах. Но се появи мъж, който запази себе си, не се загуби.. различен от всички :)
Живяхме е изживяхме доста години заедно-семейство. И за всички тези години аз усещах тръпката:)
Но
Сегаслед развода.. Пак същата работаМъже, интерес има, но. Още с разговора продължил повече от месец, губя интерес.
А така искам да усетя пак..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 49d7ab14ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 11, добра критика, браво. Като християнин го казвам, според който феминизма също е лош(главно за жената), но никога не го споменавам в темите, просто не мисля, че изобщо жените в България(в голямата си част) се интересуват дори от тази идеология.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f5bcea530f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Наистина феминизма кара много мъже да се пазят от задълбочени отношения. Женкарят е страхлив мъж, който се бои от обвързване, понеже постоянно вижда негативни примери и страдащи влюбени мъже. Но ако женкарят погледне на жена, като на човек, а не просто като на ходеща вагина, тогава има шанс да има щастлива любовна връзка.

Обикновено курварите имат проблеми в отношенията си със собствените майки. Първата жена на всеки мъж е собствената му майка. Ако нейното поведение и отношение по някакъв начин го карат да се чувства зле още в детството, то впоследствие такъв пренася негативизма към всички жени и особено много го дразнят женските черти у любимата, които са сходни с тези на майка му. Парадоксът е, че мъжете подсъзнателно търсят жена, която да прилича на майките им в добрите качества, но открият ли негативните сходства настъпва непоносимост. Някои мъже дотолкова са наплашени и травмирани от майките си, че не намират смисъл от сериозни отношения с жени. Допълнително масло в огъня на мъжката душа налива някоя нещастна любов (или серия от подобни) в младостта и неуспешна връзка, от която мъжа излиза наранен. Доста млади мъже, въпреки травмите от майките си, опитват все пак да изградят смислени връзки, но ако нещата се провалят, такива мъже се озлобяват още повече срещу жените и отиват в другата крайност на консуматорство и егоизъм.

Решението е сериозна психотерапия при доббър специалист, който да изрови всички травми от наранената душа на такъв мъж. Но мъжете често сме убедени, че всичко ни е ясно и си караме, както си знаем.

Да, в БГ има отвратителни жени, но не всички са такива. Все още има добри жени, които могат да бъдат чудесни съпруги и майки. Българският народ обаче, е много травмиран и комплексиран, заради вече 75 години живот в подтисничество, фалш, тоталитаризъм и фалшива демокрация. Семейството и нормалните семейни отношешния започнаха своя разпад през тоталитарното безвремие. След фалита на комунизма, срутените илюзии и настъпването на фалшива фасадна демокрация, дойде време на нови надежди, обедняване и неразбиране защо нещата не се получават. Няма как да се получат, докато в БГ не се смени модела. Малко се отклоних, но идеята ми е, че на семейството в БГ са нанесени страшни поражения, хората стават все по-неспособни да градят хармонични семейни отншения на любов, искреност, приятелство, подкрепа, жертвоготовност. Превърнали сме се в нация от объркани и страхливи егоисти. Докато не осъзнаем всичко това, ще си караме по същия начин...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 142451d2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Емоционален инвалид си. Нещо като скопен, евнух в областта на чувствата. И момичетата не са плакали за теб, а за себе си, защото са се чувствали използвани и изоставени. Не си помпай егото, не познаваш женската природа. За краткотрайните си креватни партньорки ти си същото, което са и те за теб - мъж без значение, един от всичките, на когото след време ще забравят и името. Не се притеснявай, ще си намериш майстора, майсторката по-точно, в живота има някакъв баланс и всичко се връща. Тогава ще видиш "медала" от обратната страна.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bda08ab45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Нищо ти няма, не мразиш жените, просто предпочиташ секса, отколкото любовта, мисля, че с годините ще ти писне и тогава ще си хванеш наистина сериозна приятелка, която може да ти стане и съпруга, но има голяма вероятност и на нея да изневеряваш, просто явно си си такъв, обаче е добра идея да предупреждаваш момичетата, с които имаш отношения сега, за да знаят какво да очакват от теб и да преценят дали им харесва

Ж, 23

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d9300e7e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   Авторе, забелязваш ли каква злоба струи от коментара на №15? Не се коси, правилно си разбрал ситуацията и действията са ти безпогрешни. Днешните момичета и жени пет пари не струват и не заслужават мъжката любов и закрила. С просташкото си женско поведение и стремеж за надмощие над мъжете насърчавано от феминистките, жените загубиха стойността си като жени, и се превърнаха в подобия на човешки същества нито мъже нито жени, които искат невъзможни неща от живота, завиждайки на мъжкото превъзходство. В женската природа е раждането, т.е. създаването на човешки фактор-мъже, които да създават условия за живот и да го поддържат. Единствената кариера подходяща за жените е да стават майки и добри съпруги за мъжете си. Днес почти няма вече такива жени и мъжете в по-голям процент загубиха интереса си към тях. Ти не правиш изключение, за това положението при теб е такова. Женомразец е просташки термин сътворен от феминистките, които не могат да се примирят с мъжкото превъзходство над жените. Ще чуеш и други грозни наречия, като комплексар с предразсъдъци, мъжка шовинистична свиня, балкански субект, мачо, Бай Ганьо и др.! Тези определения са заради женското безсилие пред мъжката физическа сила, и мъжкия гений сътворил всичко за човечеството, което ползва за съществуването си и до днес. Ако се замислиш над днешната ситуация ще стигнеш до извода, че изобщо не ти трябва жена за приятелка гадже или съпруга. Просто не си струва да си тровиш нервите с подобия на човеци, мислещи се за много значими, хванали Господа за шлифера. Мъжете никога няма да приемем жените за субекти, а ще си останат за нас обекти, които имат цена, като сексуални такива. За това и ти на подсъзнателно ниво си действал като мъж, който не е срещнал (и надали ще срещне) подходяща жена, за да я обикне и защитава от посегателства и несгоди. Живей си живота и му се наслаждавай, защото е кратък. Платената любов ще ти излезе много по-евтина и необвързваща, без рискове и лоши последствия за теб, които много мъже днес изпитват на гърба си, заради женско безразсъдство и злоупотреба с мъжкото доверие.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f933a3bd25
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Не мога да разбера защо сам се определяш като боклук и използвач? Явно имаш някаква вменена или самовменена вина заради някои предрасъдъци в обществото.
Би бил използвач, ако преди да си легнеш с тези жени си им обящавал, че ще ги обичаш и ще бъдеш с тях цял живот и след това си се отметнал. Предполагам секса между вас е бил напълно доброволен акт, с който и двете страни са били съгласни и в резултат никой не е бил наранен.
Това, че някои жени имат предварителни очаквания, които не се сбъдват, не е твой проблем. Не си длъжен да знаеш какво е в главата на всеки човек и да се съобразяваш с това. Обикновенно жените възприемат секса като някакъв великолепен дар, който благоволяват да предоставят на мъжете срещу определени дългосрочни ангажименти от тяхна страна. Много жени се чувстват дълбоко обидени ако някой си е позволил непростимата волност просто да прави секс с тях, без след това да се обвърже доживот. Ние мъжете пък обратно... гледаме да избягваме дългосрочните ангажименти.... Какво да се прави, природата явно не случайно е създала двата пола да са такива и вечно да спорят за тези неща.
Съветът ми е да си живееш живота и да се наслаждаваш на всяко едно преживяване, без да си вменяваш вина за това. Има доста хора (и в този форум), които биха си мечтали да са на твое място. Явно си добър с жените. Някой ден със сигурност ще срещнеш по-слециална жена, с която ще ти се прииска да останеш за повече от веднъж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a5b899da3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Чичка, млъкни с тоя твой феминизъм и въви си лекувай параноидната шизофрения, че ставаш все по зле и по зле, виж на 1-ва страница цяла тема си изсрал, защо не ходиш да си коментираш само нея а спамиш в темите на хората с твоите глупости? И простащината дето я преписваш на жените си е твоя, ама си твърде малоумен, за да го разбереш щото не ти стига сивото вещество, даже не не ти стига, еми направо ти липсва!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 25729a08b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Не си женомразец, просто си още келеш. Спокойно ще си дойдат с времето нещата на мястото - ще си намериш и ти майстора.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bb372537a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   21, авторът не е келеш и правилно подхожда съм мръсничките. Опъва ги и ги изхвърля, като носни кърпички! Не той, а жените си намират с него майстора, защото той е майстора. Майсторка може да е само жена, упражняваща най-древната професия, която израства в тази си кариера, и после увяхва след като времето и премине!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e1083b699f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   22 - А той пък авторът ще остане вечно млад и красавец... Като почне набора му вечно да сочи към обувките, ще му секне майсторлъка. :))))

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8624daf8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   23, женската хубост свършва след 35-40 години и жената вече е бабичка. Мъжът е мъж до края на живота си. Има разни хапчета, които да държат оная му работа на 10 или на 14, по циферблата на часовника, и след 65 годишна възраст.

"На 89 години Бърни Екълстоун ще става баща
Най-накрая ще е момче, радва се бившият шеф на Формула 1

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2020/04/03/na-89-godini-byrni-ekylstoun-shte-stava-bashta.444621"

Човекът се радва, че най-после ще има момче, за да продължи рода му. Жена му Фабиана е с 47 години по-млада от него. Никой мъж не се радва искрено на женски наследници и винаги мечтае за момче вместо за момиче.
Екълстоун обаче няма да е в най-възрастният татко в света. Този рекорд се държи от индиеца Рамджит Раджав, който през 2011 г. стана баща на 96 години. Я посочи някоя жена-дърта баба, която да е родила на 100 години? След 40-те жената вече не е търсена от мъжете. Освен с целулит като на швейцарско сирене има увиснала кожа на всякъде и е с пресъхнал кладенец или с разхлопана вагина, а на мъжете това не им харесва. За това да се родиш мъж е привилегия дадена от природата и в много общности от света мъжете благодарят на Господ, че са се родили мъже, а не жени!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker