Непрекъснато ме наранява и разочарова, , но не мога да спра да я обичам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Непрекъснато ме наранява и разочарова, , но не мога да спра да я обичам.
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1651 пъти
Здравейте добри хора. Убеден съм, че връзката ми ще изглежда налудниярво във вашите представи, но от 9-те месеца, от както съм с приятелката ми, последните 5 преминават постоянно в караници и сръдни от нейна страна. Периодът ни на щастие е по-кратък от нащастният, но аз все се надявам нещата да се загладят, Запознахме се малко спонтанно. И двамата бяхме в тежък период и в началото взаимно се подкрепяхме. Успяха нещата да се закрепят, но при нея толкова се закрепиха, та пушек се вдигна.
Докато имаше един куп проблеми и неприятности на главата, докато беше нон-стоп в тревожно състояние и напрегнатост, беше много добричка, кротка и смирена. Пасвахме си идеално. Просто, тя беше момичето, което винаги съм си представял.
Уви обаче, след 2 месеца, някой от проблемите и се решиха, тя излезе от тази "дупка" и до тук беше мирното и кротко момиче, което познавах. Разбра, че съм до полуда влюбен в нея и ме взе за давност. Когато се отърва от проблемите и депресията, все едно се прероди.
Пуши непрекъснато трева, постоянно прекалява с алкохола, дискотеката и се превърна във втори дом отново, а а станах незабележим за нея. Всичко това, което прави направо ме влудява. Мразя я заради това. Ако знаех, че ще се върне в старата и кожа, изобщо нямаше да позволявам нещата да се усложнят. Но за бога, толкова много я обичам, че не си представям без нея. Всяка втора вечер, когато я видя пияна и напушена си казвам край, но не минават и 20 мин и отново си я гушка и целувам. Просто не знам защо така се получава. Всичко, което прави е отвращава, но не мога да се отчуждя от нея. Просто не знам какво се случва. Паднах в очите на Приятели, познати, дори и на половината град, защото подвизите и са всеизвестни, но въпреки, че знам, че съсипвам себе си, не мога да прекратя тази връзка. Дълго нямах приятелка и никога не се бях влюбвал, и не знам дали това е причината, поради която толкова много държа на нея, но просто не знам. Само това ми е в ума и колкото да я мразя, поне 1000 пъти повече я обичам.
Просто не знам какво да правя. Съсипвам си живота, изкарват ме луд и лабилен, че се занимавам с нея. Дори не си представям, че ще се оправи. Знам, че ще е такава, но дори и това не може да ме доведе до прозрение.
Как да си избия мисълта, че това не е последното момиче на земята и пак ще се влюбя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: fc3e736383
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко отчаян трябва да е един мъж за да се влачи подир задника на наркоманка и алкохоличка, която не излиза от дискотеката?
Направо... не ми го побира акъла.

Ама щом те кефи - седи си с нея. И дупе да ти е яко ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: cefb0f3dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом имаш такива мисли, очевидно си луд или лабилен. Жени бол. Ти имаш страх от самота, а това не те прави МЪЖ. Трябва да правиш каквото ТРЯБВА в този живот. Рано или късно така или иначе всички отиваме на едно и също място...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4670d2875b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам дали това вашето е любов, ако е, се опитай да помогнеш. Нали я обичаш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8b7495d765
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами то това е любовта. Дива и неконтролируема. Ти какъв искаш да бъдеш. Като всички останали със скучен живот, лишен от съдържание ли.... не казвам да ходиш по наркоманки. Казвам, че точно по това се познава кой е влюбен и кой не. Когато въпреки всичко, това чувство става все по-силно. Аз в момента също съм влюбена, също в не когото трябва. Той е женкар, не ми обръща достатъчно внимание, обаче съм луда по него. Виждали сме се само веднъж у тях, правихме много страстен секс, пиша му всеки ден.... толкова съм влюбена, че изгарям при мисълта да ме целува и докосва навсякъде. Постоянно си мисля как правим романтичен секс. Не мога да заспя до късно, ако не ми отговори се разстройвам зверски.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 67403c11dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не, че не можеш, ти не искаш да я разкараш! Това твоето не е любов, ти си се вкопчил в нея, за да ти запълва емоционалните празнини- грешка! За да имаш успешна връзка, първо трябва със себе си да си ок, да се обичаш, да имаш любов в себе си, иначе какво ще раздаваш?

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b5a467ec76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1 е казал всичко точно. Няма какво да се добави.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ccc2558bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   това е егото ти, не искаш да признаеш, че си сгрешил с избора на това момиче и се опитваш някак да се залъжеш, че това е голямата любов. ами не, не е, голямата любов е доверие, разбиране, споделени чувства, общи интереси... нищо общо с наркотици, алкохол, дискотеки. Това момиче те еизползвало като патерица докато е имало нужда и сега вече се вихри както си знае. Не е за теб, сам го знаеш

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7feefaa886
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Личи си че историята е истинска, затова ще ти кажа и истината за бъдещето. Приятелката ти като си начеше всичките комплекси, ще те зареже и ще замине за чужбина да си търси мъж, който не я познава за да почне 'на чисто'. Затова най-правилното, което можеш да направиш е ТИ да я разкараш на момента без опции за връщане и т. н. Вярвай ми много ще ти е тежко и ще те боли, но след 5 месеца ще си нов и по-силен човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker