Как да накараме женкар да се влюби в нас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да накараме женкар да се влюби в нас
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 5944 пъти
Нее, не съм ученичка. Отдавна вече. И дааа, искам да опитомя женкар. Защо? Ами за спорта. Всяка една от нас е попадала на такъв мъж. Някои се натъкват редовно. Какво отличава тази порода мъже... Доста са самоуверени. Някои сериозно са си повярвали, други са чувствителни, но прилежно го прикриват. Общото между всички е, че не те взимат насериозно. А ти се чудиш колко по-съвършена трябва да си, за да хлътне. Не мисля, че е нужно. Женкарят се кефи на жени, които поставят под съмнение егото му и го разклащат. Те са предизвикателство, другите са му скучни. Според мен да опитомиш женкар е трудно, но не невъзможно. Просто се държиш също толкова безцеремонно и безчувствено. Аз лично им говоря на бебче, скъпи и в същото време спазвам дистанция. Хем съм мила, хем ужасно студена. Защото и те са такива. Не ги ревнувам грам, давам им цялата свобода. Думата връзка е забранена. Постоянно им говоря за секс. Гледам да съм по-несериозна и от тях. Еее... Вие как се отнасяте с такива мъже?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: d050beedc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 18 години съм, но откакто прекратих 4 годишна връзка, нямам никакви скрупули и се справям на 100% с мъжете и мога да ги "накарам" да правят всичко, чак е скучно (в никакъв случай не ги използвам, не си представяйте някакви неща :D). Имам много добро приятелче, който е на 25 и е от същия тип мъжлета, които си описала по-горе. В течение на обстоятелствата станахме повече от приятели. Държа се по същия начин както ти : секс, тръгвам си не оставам да спя, не вдигам телефона (вбесява го), не го допускам много в личното ми пространство (преди това го допусках много повече, но вече сме на друга вълна - по-интересна, затова дистанция хаха), излизаме по дискотеки, пия и се забавлям като него (всички погледи са в мен, и следователно се радва, но в същото време ме придърпва към него), почти никога не му звъня аз, не ревнувам, даже правя предложения за 3йки с какъвто иска пол, след известно време се стигна до "Обичам те", 2 месеца се сдържам и на всяко "обичам те" отговарям с "наистина ли, мерси! " или "филмираш се" На това до ден днешен не знае как да реагира, виждам го че до преди това не са му се държали така, а е свикнал да му играят по свирката и да са плътно до него. И още много много неща има, просто се забавлявам.. как от най-големия играч можеш да станеш рязко "наигран", но въпреки всичко много държа на него, дори и да не си личи ха ха

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 243f22bc7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А подхвърляш ли им кокал и тупаш ли ги по-главата, казвайки им, че са добри момчета.Как ми се иска някоя така да опита да “опитоми” и мен.
За теб това някаква игра ли е.Замисли ли се, че това са хора с чувства, а не любими “породи”.После сигурно се чудиш и защо връзките ти не вървят и къде е отишла любовта.Абсолютен регрес.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 804d8279dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма лошо да си играеш на котка и мишка с такъв тип мъже. Знам защо го правиш. За адреналина и тръпката. Замисли се обаче след като цялата еуфория мине дали ще гледаш на този мъж/мъже по същия начин ;). Зависи си от теб самата, каква ти е природата и какво търсиш от един мъж. Сериозна връзка или секс приятел. Btw на колко години си?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c93b47ab08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Никак ;)

М45

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 62658d8aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   По-добре си оправи емоционалните проблеми и празнини, след това мисли за другите

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 85eaa56ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Женкарите не са порода мъже, това е мъж който е решил че няма да се разкрие пред теб. Ако се случи така, че един мъж иска да се промени той ще го направи. От опит ти казвам, жена не може да промени мъж, както и обратното!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 587cad379f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като не му обръщаш внимание и скачаш в леглото, може и да се получи нещо.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b46f48d107
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Много е лесно да се "влюби" в теб женкар. За кратко. После се "влюбва" в следващата. Лошото е, ако ти се влюбиш в него, ама наистина. Тогава идва болката от несподелената любов и изоставянето заради следващата. Такива не се задържат дълго във "връзка".

Не бих искала да накарам мъж да се влюби в мен просто ей така - за спорта, за егото, за самочувствието. Трябва да е истинска любов - аз да съм влюбена в него, за да пожелая той да се влюби в мен.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a3c29b2fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И всичкото това да си помпаш ниското самочувствие и да се похвалиш на приятелките на кафе в мола?! Сори, ама не си добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d9748528e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   По начина, по който си попитала ще получиш по - скоро коментари като дотук публикуваните (номер5 и номер6), отколкото реални/полезни съвети.
Но от това, което си написала ще ти кажа, че си на прав път.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 954403ec3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   С две думи лапешка работа. На колко си? 17? 18?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1fdee1c34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Пиша като мъж преспал с близо 40 жени за една година и 2-3 месеца, от 18г до 45г, от по едри-до много слаби, от по грозновати до много красиви, от румънки до украинки. Не се хваля, съвсем не, не ме разбирай така!
''Женкарят се кефи на жени, които поставят под съмнение егото му и го разклащат''... но тука бъркаш в моите очи, зависи от жената, не може да ти липсва опит в бройките, и да търсиш провокация от мъж който го има. Аз не съм sweet face, но има жени които се мъчат да ме стъпчат по един доста детски начин, само защото се усещат по непосветени край мен! Ако ми се подчинят, е по вероятно да им бъда верен даже. Работата е там че в нейната глава се случва нещо, но всъщност няма нищо, така пада по слабия, знам как е! От друга страна ако жената е по обиграна, не в смисъл само бройки, жената не е мъж ;), и и се иска нещо, а ти не си готов за нея, може да те разбере, може и да ти прости! Но има един тип жени-момичета, които са дръпнати, флиртуват с 1000 човека на ден, но ги е страх да пускат, такива смотанячки почват да въртят интриги веднага по твой адрес, гледам да страня от такива, щото мен това не ме топли! За кво ми е, докато друга ми позволява да правя секс със нея! Иначе много от нещата които си написала са верни, но преди всичко, трябва да знаеш какво искаш, и ако искаш секс, да не се дърпаш много, когато дойде момента, ако търсиш връзка, по полезно е да се разкриеш, ако мислиш че ще те разберат, но направиш ли го, ще трябва да дърпаш конците много яко, и никога не го играй наранена, даже малко повече лошата!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3aa9acf2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Цялата тази игра на котка и мишка може да е забавна за момент, но дългосрочно не си струва да хабиш усилия за женкар.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f5cb4ecb02
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Ако целта ти е да се влюби, но не и да те обикне наистина и цени.. на прав път си.
Аз се водя "женкар" и преди 6 месеца една девойка ми разказа играта. Към днешна дата ще убия за нея. Изгради си визия на невероятно сериозна жена, даже наивна и неопетнена, на която можеш да имаш пълно доверие, че няма да ти кръшне.. изгради си визия, че е била само с мухльовци и то 3ма на кръст. И както си виках "а, тази е идеалната да се успокоя за 6 месеца" и като обърна палачинката.. стой и гледай. "Между нас няма да стане", а преди това треперяше дори от присъствието ми. Оттам насетне си прави каквото иска.. и аз вече така съм повярвал в образа, който си бях съчинил за нея (с нейна помощ), че отричах какво виждам. Прави ме на гъз и си седя, и си кротувам.. от 4 месеца жена не съм пипнал (включително и нея). Тя си държи живота много засекретен, не е показна, ама според мен си вършее напред-назад.. а аз стоя и я чакам. И се надяваме да имаме връзка и да заживеем заедно. Ужас

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3c5c37becc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Просто говоря с тях за общи интереси и дотам. Някои са много интелигентни и можеш да разговаряш с тях за много неща, но на сериозна връзка с женкар изобщо не съм се надявала. Повечето обикновено не стават за такава или рядко се променят и то - само когато те решат.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a7e2eb7472
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Познавам една такава като теб, която се опита да направи това и ще ти кажа как свърши всичко. Разведена с дете! Така и не можахте да разберете, че хората не се променят, просто показват какви са всъщност!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 995c98ca6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Тези мъже толкова са си повярвали, че когато една жена им откаже, те се озлобяват. Все едно всички са им длъжни. Според мен са големи манипулатори. Да опитомиш такъв значи да бъде само с теб и никоя друга? Май трябва да се влюбиш в такъв, да видиш как ти си просто една кокошка като другите и да ти спре мерака.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: cc0c449fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Ето това е най-голямата грешка на всички момичета и жени. Ако влагахте такова желание и във връзките си някое свястно момче, което дава мило и драго да видя усмивката на лицето ви щяхте да сте най-обичайните на света. Но нали сте си едни такива...и давай да скачаме там, където ще боли най-много. Винаги искате да променяте някого или нещо, а след това все казвате : "Обичам те, такъв, какъвто си...", "Не се опитвай да ме променяш..." ;
Как може да искате да дадете любов, време6, мисли...всичко на човек, който даже не може да ви опише какво е любов, защото даже не е минал през това само и само за...как го казахте - за спорта?

Страдайте на воля. Никой не може да ви причини това, което вие сами си причинявате.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 954403ec3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   19, да, наистина. Защо тази енергия не се влага в неженкарите или поне за нещо смислено, а за влюбване на женкар? И какво ще стане, като се влюби женкар в тебе? Ще ти дадат тиквен медал ли? Сигурен съм, че авторката няма да може да даде смислeн отговор на въпроса.

Без да обиждам никого, такива като авторката са абсолютно неадекватни, айде няма да казвам друга дума. Лошото е, че вече повечето станаха такива.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: dacfd38672
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Всеки сам решава как и в какво да влага енергията си.

Тази тема не е за създаване на семейство, да светна неразбралите.
Свалки и секс се правят не само за създаване на сериозна връзка и задомяване. Нека скромните, свенливи и най - вероятно точно поради предните две порядъчни хорица да ходят да си гледат себе си.
А номер20 вярвам, че е гениален ;)
Забавното е, че поне в номер2 от мъжките коментари видях някаква откровеност, ха-ха-ха.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4d55fc29ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Съгласна съм с 19 и 20 номер. Аз се омъжих за нормално момче. Ходих с един женкар, но ме отврати и безпардонно го замених още докато съм във връзка с него. Това заслужаваше за всички сълзи, които изплаках. Имаме си и бебе. Носи ме на ръце, давам мило е драго за него.
Момичета, мислете. Стойте настрана от женкари..... те се трябва да са вша цел....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 961a1f806b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Женкарите - само за леглото. Използвай ги както и те те използват. Всъщност, няма нищо лошо да си обогатиш сексуалния живот с такъв тип мъже.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 954403ec3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   21, естествено, че всеки сам си решава в каква глупост да си влага енергията. Просто недоумявам какъв е смисълът да я влагаш в нещо, което не ти носи никаква полза и само по себе си е безсмислено. Разсъждавам си на глас... Слава Богу, че попаднах на нормална жена, а не на такава като авторката, че щеше да ми изпили нервичките още на третия ден. Всъщност нямаше, просто щях да и тегля една майна. Аз такива "жени" не искам около себе си. Все още имам достатъчно самоуважение, за да си омърсявам душата с такива подобия на жени.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: dacfd38672
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Съгласявам се с това, което казаваш за енергията. Както и подозирах, ти си един от многото щастливо обвързани, или поне така твърдящи, които ежедневно влагат енергия си да пишат коментари в раздел "любов и изневяра" в сподели.нет

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 954403ec3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   25, долавям тънка ирония и съмнение в коментара ти. Просто видях поста над мен и реших да изразя съгласието си, защото беше дяволски прав. Чак пък ежедневно да влагам енергията си тук. Май някой се припозна в коментара ми. Съжалявам, но мнението ми за такива като авторката е крайно негативно и не можах да се стърпя. Както тя има право да си влага енергията в простотии, така и аз имам право да се възмущавам.

Едно е да драснеш 2 реда, за да си изразиш мнението, друго е тръгнеш да се занимаваш, да мислиш, да правиш, да струваш, да градиш стратегии, да си губиш половината време, да си играеш с чужди чувства и какво ли не и в крайна сметка за какво?

Да беше използвала този ресурс за изграждане на някакви нормални отношения с нормални хора.

Това, че някой те е наранил преди време или имаш комплекси, не те оправдава. С игрички днес не можеш да предовратиш рани от вчера. Говоря по принцип не за теб.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 43383d4101
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   От авторката: и с нормални мъже се занимавам. Но не обичам някой да ми се метне на врата и да ме обсебва. Ето днес се чух по тела с един такъв мъж... Е звъня ми три пъти, говорихме не знам си колко време. Умен мъж е, но ми държи сметка за всичко, това е отблъскващо. Покани ме да дойда при него в чужбина - семейство ли ще правим, праща ми снимки на баба си и още купища неща. Ние не сме никакви, даже на кафе не сме излизали до сега. Така че по-скоро с такива хора си губя времето, защото ми е неприятно. Мнението ми за мъжете в България е, че са много крайни - или са обсебващи като този или се държат като женкари. Аз обичам баланса.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 494a747fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Искаш да опитомиш женкар за спорта - ами спортувай тогава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e09ea85145
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Въпросът е дали тази игра си струва? Ако искаш сериозна връзка, то тогава гардът пада в един момент. И тогава какво - ще загубиш женкаря? Ако е с теб само заради играта, а ти си с него за спорта на "опитомяването", то не, че го играеш несериозно като тях - ти просто си точно толкова несериозна, колкото са и те. Следователно сте ли лика-прилика!
Ж

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 28347259aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Нормалните мъже и жени са кът, и те рядко са на пазара след определена възраст. Всеки в днешно време може да види диамант в клоаката, в която живеем и да го вземе моментално. Пък вие си играйте на обсебващи и на женкари, неосъзнавайки, че животът е прекалено кратък за да се правите на голямата работа.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 44411ab22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   "Нее, не съм ученичка. "

Не си ученичка, в детската градина си.

"Общото между всички е, че не те взимат насериозно. "

А как да те вземе човек на сериозно, с такова детско мислене.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 1b427c01a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

33.   До авторката.
Авторке, ще ми се да попаднеш на мъж като мен да ти разкаже играта. Казваш, че обичаш баланса... Не не обичаш баланса. Щом търсиш жертва, значи не обичаш баланса. Твоето се нарича курвенлък. В днешно време е модерно жените да въртят курвенски номера. Имам братовчед на 24 години. Много свестно момче, на което хич не му вървеше с мацките, защото е влюбчив и навивен добряк, който лесно се връзваше на номерцата на разните госпожици. Един ден братовчеда ми дойде до нас и беше доста сдухан. Каза ми, че някаква го зарязала. За пореден път някаква го зарязала. От както му обясних какво да прави и какво да не прави с жените, о чудо, настъпи обрат. Вече той не тича по жените, не им ходи по гайдата, не им се връзва на номерцата, вече него го преследват, на него му звънят мацките, влюбват се в него и т. н. Просто стана истински мъж, а не зависим от женско внимание наивник. Ако си мислите, че с евтиното си кифленско поведение ще привлечете истински мъж, жестоко се лъжете. Най-много да хванете поредният глупак, с който дори да създадете семейство, един ден ще рухне. Защото играете театро, фалшиви сте и въртите курвенски номерца. Доста жени са се опитвали да ми въртят номерца, отначало се правя на умряла лисица, но после точно тия актриси ги карам да влязат в собствения си капан. Вярвате на глупотевини, че мъжете си падат по кучки, четете курвенски списания, в които ви пълнят главите с глупости от сорта как да манипулирате хората и в частност мъжете. Накрая резултатът, който постигате е лично нещастие, празнота и самота. Често ви се връща тъпкано за всички курвенски свинщини, които сте вършили. С курвенлък проваляте собствения си живот и накрая се озлобявате срещу всички мъже, като слагате всички в 2 категории:
1)Мухльовци (тук освен истинските мухльовци слагате и много свестни, добри и грижовни мъже, които пренебрегвате и считате за балъци. Дори да се ожените за такива свестни мъже, те ви дразнят и отвращават, защото вашите души са вече доста развратени и опорочени от игричките, които сте свиканли да играете. А като няма игрички, напрежение, няма и тръпка. У вас се настанява скука и отегчение. След това започвате да изневерявате... Ако сте силно зависими финансово с години мамите добрите пичове, дето ви хрантутят, дето ви гледат децата, дето ви купуват дрехите, които ебачите ви да ви събличат.
2)Гадняри. Не всички, които определяте като гадняри са такива наистина, но голяма част наистина са такива. Просто дотолкова сте претръпнали и сте се опорочили, че най-лесно е да клеймите всички мъже. Иначе, гаднярите са от вашата порода. Това са играчи, които подобно на вас са свикнали да играят. Дали вие тях или те вас, винаги има надцакване, дебнене, коварство и фалш. С такъв дори да се задомите, винаги се разделяте и то с много болка и унижение. Често ядете и шамари...
Дори да се обвържете с най-нормалния на света грижовен и отговорен мъж, неминуемо се дъните, защото си мислите, че понеже е снизходителен и търпелив, това ще е вечно и ще го разигравате като маймуна. Но идва ден на разплата, когато той ви изхвърля като парцал. После горчиво съжалявате, но...

Накрая ви ебат всякакви, просто защото хем искате мъж, хем не сте способни на промяна, защото вече сте се превърнали в парцали без никакво достойнство, умът и душата ви са пленени и поробени от разврат, мръсотия, лукавство, егоизъм...
Нищо лично момичета, просто да си знаете. Няма по голям филм от самия живот. Помнете това!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f2568ec093
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   33, това е най-голямата истина която съм чел в сайта.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 363de2ca8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   И за какво ти е женкар? Ако е за това да го накараш да спи с тебе е суперлесно, и после? За него ще си една бройка и за тебе той ще е една бройка и? Какво печелите? Това не е предизвикателство, ако искаш да се пробваш с истинско предизвикателство пробвай да свалиш момче като мен! Не съм женкар затова ще ти е по трудно, красив съм но не се пускам на всяка, аз съм връх, нямам его, секса не ми е номер едно мога с него мога и без, над тези неща съм, можеш ли да ме покориш когато нямам слаби места?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: dc2ac87ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Толково много адекватни коментари, браво. За меркантилните жени-меркантилни мъже. Авторката е толкова меркантилна и инфантилна, че мога само да и пожелая, успех в живота. С това мислене, ще и трябва..

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 59070be840
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Авторке, без да се обиждаш, това е глупост. Женкарят е мъж. Мъжът е човешко същество. Как да накараме човек да се влюби в друг човек? Ами... никак, абсурдно е.
Представи си, че публикувам тема "Как да накараме мацката, дето си пада по женкари, да се влюби в нас? ". Как ти звучи?
Има неща, които повишават шанса някой да се влюби в нас - визия, държание и т. н. Но не можем да накараме никого. А и защо ни е да караме някого?
Аз лично се опитвам да бъда най-добрата версия на себе си. Опитвам се да отделям внимание на визията си, най-вече за да се харесвам аз. Стремя се да изкарвам добри пари, най-вече за да повиша качеството си на живот и да правя нещата, които искам. Работя над характера си за да се чувствам аз по-добре. Когато харесам жена - действам. Ако и тя ме харесва - добре. Ако се влюбим и отидат нещата на нещо по-сериозно - прекасно. Ако не ме хареса - не сме били един за друг. Моят живот си е напълно ОК и без някой да е влюбен в мен и не изпитвам нужда да карам някого.
С концепцията "как да го накарам да се влюби в мен" ние се поставяме на по-ниско ниво от другия - ние трябва да го накараме да се влюби в нас. Е че защо, да не му е 25 см и от злато? Ако те харесва, добре, ако ли не - майната му.
А и дори да успееш да го накараш да се влюби в теб с манипулации, това пак е гадно. В един момент ще му разбиеш сърцето. Лъжеш и него, и себе си. Унизително е и за двамата.
Успех момиче и дано намериш подходящ за теб човек.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 19bf9ccb06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Поздравления за 33! Рядко проницателен човек! Това е цялата истина с една малка забележка, обаче... Това поведение се наблюдава и при мъжете. И го казвам от личен опит, наблюдавала съм го десетки пъти. Мъжете си падат по кучки, да, а жените по играчи, ама само емоционално осакатените. И всъщност е тъжно. Всеки човек, който е неспособен да изпита истинска чиста любов и да създаде зряла, стабилна връзка е достоен за съжаление! Такива хора не живеят, а съществуват, оплетени в собствените си страхове, травми, хаос и инфантилност. Бих пожелала на всеки, който се разпознае в описанието повече любов и себеприемане, но знам, че отдавна са с нулева стойност за такива хора. Защото нямат способността да почувстват, да осъзнаят, да приемат. Счупени сте. И сте празни. И сте черни, отвътре. И е тъжно. И е жалко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker