Влюбена съм и това ме плаши адски - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм и това ме плаши адски
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1338 пъти
Мисля, че съм влюбена. Постоянно си мисля за него и може би мога да спра, но не искааам. Приятно ми е чувството за него. Адски много искам да правим секс, искам да го усещам, да ме целува навсякъде, да е нежен и страстен и да правим бавен секс. Като ми разправя, че иска да има деца, ми е още по-интересен. Направо ми иде да му кажа Направи ми на мен хахахха на шега. Изкарва ме извън релси и това адски ме плаши.
Страх ме е, че не мога да си контролирам емоциите. Той сякаш нарочно засилва това чувство в мен, като си играе на куче и котка. Понякога ме игнорира тотално, понякога е супер спонтанен. Отношенията ни засега не са на никакъв етап. Правили сме секс, писали сме си адски много пъти, но това е от скоро. Той е по-голям и според мене доста по-улегнал. Понякога имам чувството, че не се интересува от мен, защото не ми обръща внимание. Но друг път се показва като раним и чувствителен и ме кара да си мисля, че е човек, който старателно прикрива емоциите си. Има ли такива мъже, които смятат, че е слабост да покажеш, че си влюбен? Той не е от мъжете, които ще тичат след някоя. Но все пак си мисля, че не е безразличен към мен....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 19321097ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз прикривам емоции от вътре тъга и аз така даце и да не виждам обекта ми на желание пак не спирам да мисля за нея.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e19d738065
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами да - страшно си е!
Да се влюбиш... това е едно от най-плашещите неща в живота!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e608970ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   "Правили сме секс, писали сме си адски много пъти, но това е от скоро. ", "Има ли такива мъже, които смятат, че е слабост да покажеш, че си влюбен? Той не е от мъжете, които ще тичат след някоя. Но все пак си мисля, че не е безразличен към мен.... " - тук някъде е ключът за палатката. Правите секс, а едва след това се питате "дали ме обича". Напълно безразличен е към теб, уплътнява си свободното време, ако вземеш да го притискаш, ще се чупи тотално, ако си трайкаш, ще се сеща за теб периодически, ще ти пише, ще те пита как си, ще ти честити рождените дни, вместо да ги сподели с теб, ще те кани на кафе, когато до него няма друга ще чука теб, и така. Когато един мъж не е безразличен към една жена, когато вече са правили секс, той ще я търси всеки ден и по всякакъв повод - това не означава да "тичаш след някоя", това означава, че иска да опознае максимално жената. С две думи, ако се поогледаш малко ще видиш, че въпросният мъж не е само с теб, забавлява се и с други, а в същото време се оглежда за още завоевания.
Честито на поредната Голяма Бяла Птица!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: bd4a0e5874
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има мъже, които действително не са влюбени, но има и мъже, които трудно изразяват чувствата си. Аз, например, ходя с мъж, който не обича да се показва и да бъде слаб. Може би, защото е козирог, а може би, защото просто има друга оценка за себе си и не иска да я променя. Въпреки това, аз знаех и знам, че е влюбен. Не мога да кажа, че ми е свалял звезди, писал ми е романи в чатове или ми е посвещавал песни, не е. За сметка на това, наистина се усеща, когато един човек държи на теб и иска да си наоколо. Това се явява в спонтанни обаждания, загрижени въпроси, в това този човек да остане. Отношенията не подлежат на строг анализ, те по-скоро се чувстват със сърцето, затова и не мисля, че ние в този сайт сме способни да ти дадем търсения отговор. Със сигурност този твой приятел не е безразличен, но не знам какво изпитва към теб. Мога да те посъветвам да не се страхуваш от чувствата си, а да им се отдадеш. Всеки се ранява, това е просто част от живота, на която не бива да се отдава прекалено много внимание. Дори да ти разбие сърцето, ти ще намериш силата да продължиш и все някога отново ще се довериш. Не си пречи да изживееш нещо, което е хубаво усещане за теб и ти носи радост.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d77adc5a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   " Отношенията ни засега не са на никакъв етап. "
"Правили сме секс, писали сме си адски много пъти... "
" Той не е от мъжете, които ще тичат след някоя. Но все пак си мисля, че не е безразличен към мен.... "
Жените сте адски тъпи! Ама адски! А уж се развивате по-бързо от нас!

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 420834679c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   пичът е играч, подклажда ти интереса колкото да се чудиш какви точно чувства изпитва и да си на разположение когато ти свирне :-) не, не е влюбен в теб, но и не е съвсем безразличен, харесва те достатъчно за да те чука от време на време :-)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c2fcaad1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1, ако знаеш колко ще се разпознаят за "нея" сега, очаквай да питат на колко си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker