Простих изневярва. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Простих изневярва.
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2626 пъти
Простих изневяра. Връзка от 2 години и половина с човек, когото явно не познавам толкова добре.
Случайно намерих чат в телефона му с някакво момиче, с което си е писал преди известно време. Всичко е продължило около 3 месеца.
Следват на едно и също място, след лекции са излизали, той я е карал наляво надясно, изпращал я е до тях. Но това, от което най-много ме заболя, беше че ми е говорил зад гърба. Прочетох един куп лъжи за мен, обиди, неща, които дори не съм си помисляла да правя. С общи думи аз съм черната, но той търси чужда подкрепа. А тя като много добър човек му е предлагала сама да се оправя с мен, без значение че не ме познава, даже са обсъждали идеи как да ме остави.
Това, което ме заблуди на момента е, че беше спрял да й отговаря от близо 2 месеца и за мен това беше нещо, като утеха. Мислех си, че може наистина всичко да е приключило, както той ми каза, след като му казах, че знам за всичко.
Мина един месец и доброто му отношение, което беше само временно, просто изчезна. Започнаха скандали, а параноята не ме оставя. Каза ми, че не са имали никакъв физически контакт, което е още по-лошото. Ако беше само за секса всичко щеше да приключи много бързо. Но той й е отделял време, нещо което аз не получавам от доста време насам. Искал е нещо повече, но е спрял по негови думи, защото се е почувствал много виновен, което звучи логично.
Обичам го и не искам времето, прекарано с него да е било напразно, но в същото време направи такава голяма дупка в сърцето ми, че от една страна не ми се искаше да прощавам. Чувствам се много предадена, той не иска да говорим за това, а мен просто ме убива. Винаги могат нещата да се прекратят, но трябва ли? Наясно съм, че може всичко това да се повтори. В момента съм наранена и не искам да действам прибързано, избягвам по-задълбочени разговори и дълги срещи с него, но това връзка ли е? Казва че ме обича и това момиче не го интересува, но по всяко време могат да засекат и всичко да започне наново.
Какво бихте могли да ме посъветвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7e468e57db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За мен това не е изневяра, а е ИЗМЯНА. Има разлика. И освен това ти не си простила. Такова нещо и аз не бих простила. Моят партньор е бил сексуално и с други жени, за които знам и съм позволила примерно, но те са били за една вечер, дори за единия секс така да се каже. Това за мен е нищо. Твоят партньор те е мамил и предавал. Може би накрая момичето се е избавило от него, но за мен това е един много фалшив човек, с когото не можеш да имаш бъдеще. Ако е имало проблеми и се е чувствал зле във връзката ви просто не е това начинът. Според мен той просто е искал или да тече на два стана, или да започне сигурна връзка с нея и да те зареже като вече му е сигурничко. Зарежи го независимо имало ли е секс или не. Сексът е само физическо упражнение.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f7b1b0c090
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо няма да те съветвам, само ще споделя при мен как са нещата.
Аз също засякох някакъв чат, с тая разлика, че нямаше никакви плюнки по мой адрес, но нямаше и нищо хубаво казано. Много пъти съм си задавал въпроса дали това е изневяра с идеята да открия причина да си отговоря "не, не е изневяра" - не открих, не простих и мисля, че надали някога ще простя. Скандали при нас няма, може би само когато повдигна въпроса за кореспонденцията ситуацията се изнервя, но причината е в мен, отсрещната страна предпочита да мълчи, свежда глава и чака бурята да отмине. Мислил съм си за раздяла и ако имах твоите мотиви, ако дори и за момент бях забелязал, че ме плюят зад гърба, щях да си събера багажа, няма значение дали е имало секс, дали са правили просто кекс. Не искам да изпадам в повече подробности, за мен 2 години са оптималното време, в което разбираш с кого си имаш работа, на втората година трябва вече да си на ясно дали продължаваш или затваряш тази страница, за съжаление аз не бях особено настойчив и за изневярата разбрах на четвъртата година, дадох си една година за да съм сигурен, че не си внушавам, после ме помолиха за прошка и отсрочка с още една година - и така годините се търкалят, аз се гриза и все още усещам миризмата на помията, която са ми изляли на главата. Ти може би си различна, сама ще прецениш до кога можеш да прощаваш, но опитът ми сочи, че един компромис води след себе си плеяда от компромиси.
Нека и други споделят опита си с подобен вид изневери и най-вече каква е била развръзката.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c77410d6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако останеш с този, значи предаваш себе си, предай се отново, счупи си главата и я чупи докато не си научиш житейския урок
А той е-не е виновен този, който яде баницата/тоя с който се занимаваш/, а този, който му я дава/ти/

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 68aa5772c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не му изневериш дупката в сърцето ти ще си остане, даже може с времето още по- голяма да стане. Ако не му изневериш няма да имаш утеха ако ще всеки ден да се връща с по 101 рози вкъщи. Колкото и да не ти харесва този вариант, това е, не му ли го " върнеш" и ти да си за малко на неговото място няма да се успокоиш
М 46

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4aae2ef6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И ти не си стока щом му ровиш в телефона. Ами ако и той почне, а?

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4da4d0ed8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Мъж съм и за да ти е по-лесно в живота, ще бъда болезнено откровен. Твоят приятел те лъже най-нагло, разбира се че са правили секс и то страхотен, другата му е интересна и забавна и няма никакво намерение да спира, само се чуди как да не го хванеш. Обичаш го, даваш му безсмислен кредит на доверие, но надеждата умира последна, колко и да е безнадеждно. Бъдеще нямате, независимо дали сега го съзнаваш или не. Ти се реши как да постъпиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 45cb4ef661
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нямат оправия такива мъже, мила. Преди 10 години излизах с такова момче, което зад гърба ми си пишеше с други. Оставих го и обвини мен. След толкова години, видях че преди две години се е оженил и има дете. Зарадвах се, че се е променил, нямам никакви чувства към него. Обаче, скоро разбирам, че отново е сгафил и сега е разведен... еми, нямат оправия. Нямат!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ae6f2bc8ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката
Благодаря на всички коментирали, не съм мислела, че историята ми ще бъде публикувана.
Признавам, не е нормално това, че съм навлизала в личното пространство. Но нещо ме глождеше и не устоях. Колкото до изневяра, не мисля, че това би запълнило празнотата. Аз не съм такъв човек и няма да го направя. За мен това не е решение. Още се лутам, но отговорът е близо. И от една страна още вярвам че има шанс, макар и малък.
Ще се радвам ако има още мнения :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 27f6879462
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Първо, не е имало изневяра. Човекът е споделял, че е нещастен. Замисли се защо.

Второ, не си простила.

Трето, да се рови в чужда кореспонденция е долна постъпка. Които го правят, откриват заслуженото.

Четвърто, съвсем правилно е да искаш да говорите за проблема между вас. Аз обаче подозирам, че ти не се опитваш да разбереш, защо той е имал нужда да споделя такава интимна информация с трето лице. Не търсиш причината за нещастието му. По написаното съдя, че искаш извинения, признание на несъществуваща вина и молби за прошка. Разбираемо е, че той не желае.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8447e6db3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човек сам дава самооценка на себе си чрез човек да до него. Май твоята не е много висока?

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2f66407fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   До н 2
До предател не се живее - дълги години на мъка и сринато самочувствие и за какво? ! Заблуждаваш се, чукаш и останеш ли сам, се гърчиш!
Тръгнах си без да се обърна и се родих!
Защо ли не го направих по-рано?
Сегашната ми връзка е вярност, тръпка и истинска любов..
Щастието спохожда единствено и само смелите!
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4da4d0ed8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Обичаш го, но това само ти пречи да приемеш, че всичко е свършило. Приеми факта, че не се е получило и давай нататък.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d027eaa84d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 11, защо се обръщаш към мен??? Авторката е тази, която има нужда от съвети и споделен опит - аз съм намерил вече моите отговори.
Пожелавам ти сегашната ти връзка да прерастне в нещо повече от "вярност, тръпка и истинска любов.. " и никога повече да не ти се налага да си тръгваш без да погледнеш назад - аз никога не си тръгвам без оснвателна причина, но това, което за мен е основателно, за други е пренебрежимо, за трети поредица от компромиси. Всеки знае себе си, в случая се търсят гледни точки, а не готови решения - представил съм моята гледна точка, решение нямам и нямам право да давам.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ece454e95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Н 2/11, явно не си намерил никакви отговори на терзанията си щом години след предателството продължаваш да се мъчиш и ровиш в това, което определено не можеш да загърбиш!
Ти поиска от преживелите подобна изневяра да споделят опит тук и особено - каква е била развръзката? !
Ако проблемът ти беше разрешен, изобщо нямаше да пишеш тук и да опонираш на тези, които са на различно от твоето мнение!
Всеки сам си кове щастието, а за предателите до нас - всеки сам си решава дали да продължи с тях или не!

от 11

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6bccaabd8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Според мен по-добре е да се разделите. В една връзка ако има изрази като: „ами ако (пак) ми изневери” и др. подобни в повечето случаи е осъдена на провал. В теб вече се е зародило „семенцето” на съмнението. От тук натам трябва да се запиташ дали можеш да живееш с това съмнение, дали наистина обичаш този човек и дали той си заслужава. За себе си бих казала, че ако се намирам в подобна ситуация не бих могла да простя, както ти каза, обидното най-вече е, че е говорил зад гърба ти. Запитай се също дали заслужаваш такъв човек до себе си, който да говори зад гърба ти пред една, реално погледнато непозната.
Надявам се да съм ти била полезна!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4a4c9b2e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Госпожо,
За какво ти е тоя мишок ???
Явно си има душевни мазохисти ....
Шута в задника и си намери готин и добър човек.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a044b5b6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   11/15, проблем ли имате някакъв, върнете се назад в темата (не е голяма) и погледнете кой на кого опонира, след това се замислете над собственото си твърдение "Ако проблемът ти беше разрешен, изобщо нямаше да пишеш тук..." - не бяхте ли Вие тази която каза "Сегашната ми връзка е вярност, тръпка и истинска любов.."??? Вие какво правите тук щом "Щастието спохожда единствено и само смелите!"?
На приказки всички сме силни и вилни, но когато си обуваме гащите внимаваме жълтото да е отпред и кафявото отзад. Запазете си поученията за Вас, прилагайте ги в собствената си любовна практика, а ако имате нещо да кажете на авторката, кажете го на нея!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 40dfed2fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Изневярата, физическа или платоническа не е случайно събитие, тя е избор на изневеряващия... с всичките следствия от нея! Бягай от този човек! Отношенията между хората са като едно въженце, скъсва се... и като го вържеш остава възел, който винаги си е възел.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ece454e95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До авторката, до н 2, а и до всички, простили или опитващи си да простят изневяра!

Емоционалната изневяра, продължаваща с месеци или още по-лошо - с години, е висша форма на предателство, по-долно и от физическата такава!
Защото се гаврят с теб, гледайки те в очите, докато тайничко си хортуват и мечтаят за друг/а!
Скапваш се, поболяваш се, няма как да простиш ако имаш и капка себеуважение и достойнство...Опитваме се, затваряме очи, казваме си, че не е болка за умиралка и кретаме напред!
Но пусто все ни яде, все там ни е акъла, питаме, разпитваме...какво всъщност очакваме да чуем?!
Че нас обичат, но за друг/а копнеят?!
Егати и обичта...
Не знам как прощавате подобна низост...и гавра с душите ви!
Аз се отвратих от всичко това и намерих сили да тегля чертата!
Когато верността е важна за теб, с предател не вирееш!
Или това се получава в адски мъки...И за какво?!
При мен развръзката беше да започна на ново с непорочен и чист човек...
Пожелавам кураж и късмет на всички!
Бягайте от предатели...заслужавате много повече от тях!

от н 11

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 639bc8166c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Един съвет, колкото повече си затваряш очите, толкова повече ще те правят на глупачка :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0dcc43be2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От авторката
За половин година нещата се промениха много. Вече не съм с този човек и всичко си е на мястото. Благодаря за съветите ви, вече съм щастлива и на друго мнение, а грешката няма да я повторя със сигурност!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker