Мъжете си падали по кучки??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете си падали по кучки???
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2427 пъти
Здравейте аз съм момиче на 27 години намирам се във връзка, която каквото и да направя не върви и не върви. Човекът до мен е добре понеже той получава повечето от нещата които иска. Готвя му пера му, чистя, ходя на работа даже мога да кажа, че печеля повече от него. Той винаги намира за какво да си изхарчи парите, но не и за мен, не и за нас. Не искам да навлизам в подробности относно нашите отношения. Преживях много неща с него, простих много неща. Сега някой ще каже там ти е грешката... Напоследък спря и в секса да се старае, вярно е че напоследък много работи и е супер изморен, но това не го оправдава. Не знам вече как да се държа и какво да правя. Преди години четох книгата Мъжете си падат по кучки. Там пише всичко онова изписано в нета. Трябвало да сме недостъпни, да не сме му под ръка да имаме личен живот. Да сме самостоятелни, да му покажем, че можем и без него, да го караме той да тичал след нас. Да не му готвим перем и чистим. Ок добре няма, ама той и в този случай ще си намери друга като не получава тези неща от нас, ще ги търси при друга. Аз не живея в България в чужбина сме, живеем заедно и нямам много приятели даже почи си нямам никого, само работим и вкъщи. Нямам време за игрички. Искат хем да си кучка хем маика на децата им и домакиня??? Просто искам да кажа, че аз тотално съм объркана и не знам кой е правилният модел на поведение. Знам, че ако го зарежа и се хвана с друг ще започнат същите проблеми или подобни такива. Това според мен не е любов. Защо трябва да съм кучка и да демонстрирам лошо поведение, да бъда безразлична? Това ли е начинът да съм щастлива да се преструвам на това което не съм за да не остана сама. Трябва ли да следвам модел на поведение за да не страдам. Ами явно трябва да, да играем игри и да се преструваме за да не сме губещата страна. Вие как мислите???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5feaef8d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такива малоумни и жалки книжки ги пропускай.

Всеки случай е индивидуален. Изясни си какво искаш от мъжа, каква ти е идеята за съвместното съжителство. Искаш да поставиш началото на семейство? Искаш просто да си с някого, за да не си сама? Искаш да го използваш за пари? Изясни си какво искаш от връзката и опипай почвата да видиш дали партньорът има същите идеи като теб.

Във всички случаи, нека имаш и хобита и с нещо да си запълваш част от свободното време, доколкото го имаш. Просто нека ежедневието ти да не се превръща в едно ходене на работа и после у дома. Ако мъжът до теб иска - ходете на кино, ресторанти, изложби, клубове, планина, пикник и тн. Ако не иска - намери си някаква компания за тази цел. Все с някого трябва да можеш да отидеш на кино и пикник в парка.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5b0c14f962
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз мисля точно като тебе, само че даже не съм успяла да си хвана някой да живеем заедно. Но това е проблемът. Иска да изглеждаш като Адриана Лима, да си перфектната съпруга, накрая му омръзнало. Самите те не си правят труда за нищо. Аз наскоро си я търсих тая книга пак да я прочета, все забравям за тея съвети, но са чисто верни. На всеки етап от отношенията с мъжа са верни. Просто има някакъв баланс и той се нарушава. Мъжът дърпа ли се, дърпам се и аз. Всичко трябва да е равностойно. Не си му прислужница. Ти изпитваш страх, да не си сама, да не се разделите....Трябва да го преодолееш. Това е много много трудно, защото имаме реални основания да се страхуваме. При едно такова поведение от негова страна и аз ще се страхувам. Но трябва да се борим с тоя страх. Защото това се усеща подсъзнателно от мъжа и той бяга. Съветите в книгата са напълно верни, мъжете действително се влюбват само в такива жени, даже и мухльовците. Изпитала съм го десетки пъти. Аз се държа много добре с мъжете и затова те бягат от мен. Ако бях лошото момиче без да съм груба, разбира се, щяха да ме носят на ръце. Сега им е скучно и не мога да им задържа интереса, защото съм пряма и откровена, а това значи предвидима.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4f84448c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хората са го казали - Дама в обществото и мръсница в леглото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: eb303f6a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз мисля като теб и съм си задавала същите въпроси. Определено това не е любов. Жалко е да се започнат игричките и преструвките в името на някаква измислена връзка. Пълно е с такива книги със съвети как да поддържаме страстта и тн. А всъщност истинската човешка любов и измислената романтична глупост са две противоположности. Любовта няма много общо с това което ни е набито в главата от романтичните филми и културата като цяло. И на теб е по-вероятно да се случи, защото вече имаш правилното мислене. А иначе какво ще направиш със сегашния си приятел май няма голямо значение, но ако наистина се обичате определено не би усещала нуждата да се правиш на това, което не си..

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 51a0f3cff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Само да те светна че има и други, доста по добри мъже от твоя, коити чистят готвят перат и не се оплакват. Твоя за нищо не става, даже не те и уважава. Биеш му шута и толкоз. Ти сама да останеш ще си сто пъти по добре отколкото да живееш с тоя плужек.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 02bfb7703f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Миличка ти книгата си я чела, ама нищо не си разбрала.
Жената, която описваш не е кучката, за която се говори там и владетелката на мъжете. Тази е живо мрънкало.
Помисли какво искаш от живота, какво иска той и какво имате.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a02cfb3d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма правилен модел, добре е вкъщи нещата да се вършат от двамата. Ако не се чувстваш добре или че това е човекът прекрати връзката. Трудно е да с жена - все още се очаква че домакинството е за жените, но се очаква и разходите да са споделени.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b78127570e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Правелния модел е твоя които си правила досега, Проблема е че е с грешния човек!!!!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 17d69b2ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз прочетох същата тази книга, извода е, че каквото и да четеш и на каквото и да се учиш на теория, сърцето си иска своето, неслучаен е израза “послушай сърцето си”. Щастието си изграждаме сами и това, което трябва да направиш е това, което чувстваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c4b900226c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък искам да попитам тези хора, които ти обясниха колко е глупава книгата и как не трябва да играеш игри с мъжете- вие имали ли сте дълги връзки изобщо? С тия съвети, които давате на момичето- не играй игри, послушай сърцето си- съвсем ще я вкарате в грешната посока.
Ако не се грижиш за него, все едно е на 5 години- т. е. ако не му готвиш переш и чистиш, няма да избяга моментално при друга. Напротив- ще започне повече да се старае, защото ще разбере какво е загубил.
Книгата е превъзходно четиво, аз си е препрочитам от време на време, дори и само заради хумористичната част.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3cf4c81a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Вчера в едно предаване Давай поженимся по руската мъжът избра жената, който беше донесла много неща за ядене... Няма какво да се лъжем, много мъже са ми казвали абе 70 % от любовта на мъжа минава през стомаха... Което не попречи на последния, който гледах като писано яйце да ме зареже и да забегне някъде из чужбините... Така че кучки, не кучки - жени всякакави, но и мъжете са различни. Книгата съм я чела, готина е, но е малко клиширана... на хартия изглежда ок на на практика е трудно... факт. Обаче едно е истина, трябва да им се опънеш на мъжете, не може все тяхното да става... Да покажеш характер, но не и да прекалиш. Абе сложно е и явно затова си стоя сама. Но пък и не търся мъж и се чувствам чудесно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker