Ако не се наживееш сега - после ще изневеряваш на жена си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ако не се наживееш сега - после ще изневеряваш на жена си?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1797 пъти
Имам един познат, който ме стресна с гореспоменатото изказване. Каза ми, че преди да се ожени е спал с: почна да ги изброява всякакви стари млади куци сакати... Че като се ожени после да се е наживял един ден и да не изневерява на жена си, щото имало много други случаи - като млади преди брака не са се наживяли хората и после като се оженят става страшно. Мислите ли, че има някаква доза истина в това, защото ако има аз веднага трябва да почвам да се надживявам :D Моля, споделете мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: a11de7c48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това са пълни глупости. Ако започнеш половия живот с такава нагласа, първо, ще свикнеш с този начин и след сватба ще е трудно да се промениш . И второ, създаването на нагласата, че жена ти няма да ти е достатъча, дори още преди да си я срещнал, ще те вкара в коловоза на изневеряващине.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fa6979a3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не,няма истина
Просто празни приказки на един курвар-ако въобще това,че едва ли не всяка му се е пускала

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e6b2143bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Глупаво е да мислиш, че да се наживееш означава да спиш с много жени... Приятеля ти е глупав...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c5bf3372bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти не си знаеш?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: df6b804614
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Имам препоръка към автора и всички потребители (много се надявам модераторите да публикуват коментара ми, въпреки че не е по темата): Умолявам Ви, ако не сте сигурни в значението на дадена дума, или се колебаете как се пише, проверявайте в Гугъл - сега е толкова лесно!

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: faaf1aeb21
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Нищо подобно. Това е все едно днес да се наливаш с алкохол, за да не станеш утре алкохолик или да вземаш всякакви наркотици, за да не станеш наркоман. Истината е, че пуснеш ли се по спиралата надолу, спирането и излизането от нея са много, много трудни. Изневеряващите обикновено спират с хойкането едва, когато грохнат физически до степен да не могат да излизат от тях. Не, че няма отказали се от пороците хора, но определено това е доста трудно и изисква огромни жертви.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3435a8c231
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това само за жени ли важи или и за мъже. Представям си разговора:
- Мило, спал съм с 140 жени преди тебе. Ама го направих, от любов към тебе. Сега, щом съм минал вякакви жени, то нямам желание, да минавам повече и се спрях на теб, защото си най-добрата жена. (буквално ти казва, че си най-доброто парче месео, в което си е слагал оная работа - ураааа... поне в неговата глава). И не се притеснявай. Няма и смъже да ти изневерявам, защото съм спал със 6-7....
Първата работа е, да му кажеш да се разкара. Втората работа е, да запалиш свещичка и да отидеш, да си пуснеш пълни изследвания, и да се надяваш, че не ти е лепнал нещо. Защото такива, точно както проситтутките, са развъдници на всякакви инфекции.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 876ad07016
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   НЕ! Нищо общо няма с истината това!
Ако си си боклук - боклук оставаш.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f4d3832acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Всичко си е до човека и до това обичаш и уважаваш ли жена си или не. Ако я обичаш и държиш на нея ще и бъдеш верен, ако ли не... и с половината жени в града да си преспал пак ще си намериш повод да кръшнеш. Освен това, ако преди брака си свикнал, едва ли не, всяка вечер да си с различна, малко трудно ще ме убедиш, че ей така с магия ще се промениш и до края на живота си няма да пожелаеш друга жена освен съпругата си. Така, че и това с "поживяването" е относително, защото ако прекалиш после ще ти е доста трудно да промениш животът си напълно. Нали знаеш бивш женкар и бивша к... ва няма! Ако си такъв на 20, ще си останеш такъв и на 40, без значение, че у вас те чакат жена ти и децата. Така, че и това не е гаранция, че ще си верен. По-важното е да не бързаш да се жениш ако не си напълно убеден, че Тя е правилната жена и наистина си сигурен, че искаш да прекараш живота си с нея. А иначе дали си спал преди нея с 2 или с 2002 нищо не значи, щом знаеш, че е Тя. А ако не е, пак ти казвам, връзката ви няма да издържи без значение кой с колко човека е спал преди да се съберете.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7149f4510b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Категорично не е вярно. Колкото повече сексуални партньори има една жена преди брака си, толкова по-голям е шансът за развод, според научните проучвания. Не съм виждал да се е правило проучване и за мъжете, но според мен същото важи и за тях. Нито можеш да направиш от курва добра съпруга, нито от женкар добър съпруг

Ето линк към проучването:
http://cdn.freedomainradio.com/FDR_2899_Marriage_Partners_Study.pdf

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3ece61ffc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Зависи какъв човек си, твоите ценности и виждания на живота, а не с колко си спал.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fa6979a3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До 10
Не се изразявай толкова меко в мъжки род-казва се не женкар, а курвар!
Това да се клецаш напосоки е гнусно и за двата пола

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6c340521ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Никаква, но и аз съм срещал подобни "теоретици". Ако нещо е вярно, то по-скоро обратното. Статистиките сочат, че колкото повече полови партньори имаш, толкова повече обезценяваш връзките си, и в това има доста психологически резон.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f78419b536
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мога да кажа само с обратния пример. Имах позната от студентското си време - страшна фурия, 4 години с кой ли не се е*а и веднъж казваше, че сега било времето за грешки, за наживяване и т. н. Хубаво, ожени се за мъж тотално извън кръга на познатите й, защото който я знаеше не би се оженил за нея, макар и да бе много красива. Сама почна да си вярва в началото, че става за съпруга - почна да публикува във фейсбук рецепти за десерти, за манджи хаха. Забременя, почна да се прави и на примерна бъдеща майка. Така, тоя цирк продължи точно 1 година. После като му отпусна юздата - олеее, оставя бебето си на ясла и беж при поредния любовник. Мъжа й си счупи рогата в таваните у тях, удря полилеите с роги и хал хабер си няма хаха. Но все пак, човека прояви достойство и се разведе. Тя пак си се е*е наляво и надясно, детето е по детски градини и баби хаха. Та искам да кажа - навика си е навик, както и липсата на морал. Няма такова нещо като това да се спреш отведнъж. Е, ако много обичаш половинката си - да, но всички знаем, че и любовта е до време -2-3 години държи, после? Същото. Човек не си ли изгради принципи и достойнство още от рано недей чака после промяна.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2e84a010dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз пък съм на мнение, че е вярно. По-добре, ако ти е любопитно, сега да го изживееш, докато нямаш ангажимент към никого, защото с времето всичко се трупа, цялото това любопитство и един ден отведнъж излиза, не можеш да се контролираш и си разбиваш отношенията. Ако пък не си любопитен, нямаш такава нужда от разнообразни партньори, недей. Аз самата съм такава, че едно нещо като ми е любопитно, няма спирка, докато не опитам и после спира да ми е интересно. Например с цигарите някога - беше ми интересно, пробвах, пуших известно време и после не ми беше интересно. С тревата също - опитала съм няколко пъти, спира да ми е интересно. А пък за такива проучвания отпреди 100 години не искам и да говоря. Човек иска ли да бъде верен - ще бъде, не иска ли - няма. Не съм била с 1, но не съм била и с 15-20 обаче обичам ли наистина един човек, съм само с него. Не винаги може и не си длъжен да обичаш човека, с когото правиш секс. Аз самата трудно се влюбвам и още по-трудно обиквам, ако трябваше да правя секс само като обичам някого, може би трябваше да го правя веднъж на 4-5 години. Глупаво е. Прави, каквото ти се прави, стига да не нараняваш някого и всичко ще е окей.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker