Какво да правя с полякинята ако поиска да се оженим? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя с полякинята ако поиска да се оженим?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2647 пъти
Миналата година бях в Полша на Еразъм, там се запознах с една полякиня. Стана време да си ходя. Случи се нещо неочаквано, тя дойде с мен в България. Аз живея сам и нямаше проблем да остане за малко. Ама тя остана повече. Всъщност вече 1 година живеем заедно. Тя понаучи български език, абе направо си го говори, аз пък не знам полски и си говорихме на английски в началото, та остана и твърди, че тук й харесва. Работи като сервитьорка в едно заведение. Аз завърших и също работя. Оправяме се с парите. Постоянно ми обяснява, че съм много умен, способен и че ме чака светло бъдеще, демек ще нося пари вкъщи. Те много държат на това. Майка й не искаше да я пуска щото тогава бях безработен студент. Аз и сега нямам пари, но изкарвам поне колкото да се издържам. Какво да правя, сигурно ще поиска да се оженим? Чакам всеки момент да ми го сервира. Хубава е, кефи ме, но не знам, не съм сигурен. Не ми дава сърце да я изгоня. Ма и не ща да се женя. Така както сме сега ме устройва, но майка й я навива да се женим, ако ли не, да си ходела в Полша. Млад съм още за сватби, ама тук къде ще намеря такава мацка, бяла като сняг, с руса златна коса и стройна като сърничка? Аз съм с черна коса и кафяви очи, там из техните страни такива хора почти няма, много са руси и бели, аз Ганьо Балкански бях уникат. Мисля, че ползва секса, за да ме манипулира, и то доста успешно. Още не знам как точно се стигна до тук. Объркан съм. Много е красива и гальовна, както си стоя идва гушва се в мен и почва да се умилква като коте. Има много нежно гласче приятно е да я слушаш. За секса няма да говоря щото е лично. Ама си пада по нежности, и ми харесва. За мен това са човешки отношения, а не да се биете като животни. С тия БГ мацки ми беше омръзнало да се чувствам като палач или изнасилвач. Май ще се оженя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 599dabfaa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Звучиш като на пазара;). И май не си се оглеждал много за български мацки, има всякакви разновидности, включително като твоята. Както и да е.. Просто говориш за полякинята като за сочно парче месо. Нищо не казваш за чувства. Но едно мога да ти кажа - когато човек не е сигурен в нещо, по-добре да си даде време да го осмисли.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 175edbc8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом отсега мислиш, че те манипулира, чакай да се ожените и да роди, тогава ще си покаже истинското лице. Ако сте млади не бързай, кажи и че не си готов още

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d9bef3a5ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами ожени се.
Замаяла ти е главата.
Щом си се харесвате, давай.
Много хора се женят за полякини , красиви и приятни жени са.
Само се надявам покрай тях да останат българи и за нас, българките.
Сериозно, вече над 10 човека от познатите ми са женени за полякини и от време на време ми става обидно като се започне с това възхваляване колко били прекрасни, а ние българките не ставаме...
Ами не мисля, че е така, съжалявам.
Да, повечето от тях са прекрасни жени и личности, но със сигурност не бих могла да кажа, че са повече от мен или други жени, които познавам.
И ние сме красиви, достойни, интелигентни, трудолюбиви, женствени и красиви дами.
Просто явно това , че не се хвърляме в леглото на първия срещнат чужденец , не му мъркаме и не го изнудваме за сватба е нещо лошо.
Не знам , не искам в никакъв случай да обидя теб и жената до теб, но недей да квалифицираш така набързо всички българки и да подценяваш собствената си националност.
Ако си бил с чалга фурии, проблемът си е твой.
Но има и прекрасни жени сред нас.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f44f686d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не изпускай готиното маце !

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ee14d9cab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Има и оцелели след брак - аз съм пример. Кво те притеснява? Ако не я обичаш, не мъчи момичето. Явно тя те обича. Ако мислиш да ебеш други, за се наживееш, я остави да не се мъчи. Ако не потръгне бракът, развод. Нали си голодранец и няма от какво да ти отмъкне половината. Нали си Ганьо - нито ще настинеш, нито ще се минеш. Тя е в по-кофти ситуация - млада, красива, в скапана държава с беден мъж. Кой има да губи? Ти или тя? Айде със здраве. М35

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b4170174f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   С последните две изречения ме разби! xD

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 202efd4892
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина звучиш като Ганьо: "има конспирация да те прецакат, ама няма да се дам! " :)

Манипулира те за...? Взела те е "беден студент", а "и сега нямам пари", описваш я привързана към теб, но... трябва да си свободен като ти се обади Алесандра Амброзио.

Според мен ти е провървяло с нея, но нямаш достатъчно негативен опит, за да го оцениш. Аз бих се оженил за нея.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0491eb8eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   После да не се сърдиш, че българките избираме чужденци.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e4ff6cb10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Всъщност не ме манипулира със секса, не знам що съм написал тази глупост, пу че съм замотан, удрям си един шамар за наказание, няма никакви манипулации. Поправям се: омаяла ме е, както 3 казва, и секса е една от причините, не съм й казвал, че я обичам, но е така. Може би ако й предложа ще го кажа. Мислите ли, че е добра идея чак тогава да го споделя? Тя не го е казвала защото също си трае, ситуацията е, че иска да се оженим, но чака аз да повдигна въпроса, което е в реда на нещата и щеше да е странно ако е обратното. Общо-взето се дебнем взаимно кой първи ще изплюе камъчето. Кво като съм млад, тя е по-млада. Досега обаче не съм имал сериозни отношения с жена между другото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 45d25ab3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Не само полякини. Следейки темите, а и впечатленията ми от мои приятели - едно 90% тръгнаха или се ожениха за чужденки. Изобщо българския мъж се котира много повече зад граница отколкото българската жена, каквито и глупости да се изприказват и напишат за великата българка с нейната "красота". Истината е, че красиви жени има навсякъде, и тук, и там, и къде ли не. Българките, обаче му изтърваха края. Просто няма такива леки жени - изневери, секса не им харесвал, не знам си кво, пълен леш. Конкретно за полякините - да, русички, синеочки, трудно могат българките да им се мерят. Полякините въздигат в култ семейството и раждането на деца. Казвам го, защото братовчед ми е женен за полякиня там и ми е казвал, че ще има 1, максимум 2 деца. Да, ама не. В Полша жените мислят друго яче, искат да раждат и да раждат и сега моя човек има 4 деца :). Такива са им ценностите на полякините, и като сложиш и, че бачкат и то за добри пари, на всичкото отгоре готвят и чистят без да реват като магарета красотата.... еми сори българки, няма как да им се мерите. А ти приятел се готви за баща на многодетно семейство хаха.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fc9e218e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хаха, историята е написана със сладко-забавен тон, това ме радва :) Обаче съм 10/10 съгласна с дамата от №3 много добре ги е обяснила и защитила нещата. А колкото до теб - май си я обичаш тази полякиня и нас не ни търсиш за мнения, просто ни споделяш какво смяташ да направиш... От друга страна, знаеш че ти предстои важно решение, знаеш че трябва да се мисли преди и след, затова ти казвам да си опичаш акъла, щото секса и шегичките са донякъде, после идва сериозната :)
Умната, успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 848e514af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тук вероятно доста хора ще ме оплюят, но аз лично съм на мнение, че за брак е нужно нещо повече от златни коси, хубав секс и умилкване. Честно казано това доста жени могат да го предложат и не се изисква кой знае какъв късмет да попаднеш на тях (даже май е точно обратното). Не казвам, че му има нещо на момичето, но от това, което си споделил за нея, тези неща изпъкват като нейни качества.
Не става ясно: има ли планове за бъдещето си, различни от това да бъде сервитьорка; съответно ако има - пасват ли си с твоите; тя ли е човекът, с когото можеш да споделиш всичко, без да се притесняваш как ще го приеме; виждаш ли я като майка на децата ти, изобщо разговаряли ли сте на тази тема. Тези неща са важни, защото бракът предполага, че ще изграждате семейство заедно (да не казвам по-силна дума). Неслучайно ти обръщам внимание, защото на някои хора им се случва да избързат с това решение, без да са се опознали напълно, и накрая се оказва, че гледат в съвсем различни посоки, а това не е добра основа за един брак, да не кажа, че си е направо разрушително. Сега някои ще кажат, че твърде много мисля и това не е атомна физика, а връзка, но аз съм на мнение, че това решение е може би най-важното в живота на всеки един човек и трябва да се обмисли. Желая ти щастие и дано ти е бил полезен коментарът ми. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: b5f675fc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Честито!! Предварително.
Гледай да не я изпуснеш. Годините в един момент започват да летят неусетно , а за човек става по-трудно да е тъй социален като на младини.
Щом работи като такава значи може да се пази от мъже , явно за теб и се аклиматизира чудесно - хич не е малко ако добавим и красотата и мерака да е с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b5f675fc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   до 13
не мисля че всъщност има как да прецениш предварително. Хората просто се надяват. Все пак автора сажителства и е образован.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker