Каза ми, че сексът с мен бил скучен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каза ми, че сексът с мен бил скучен
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1633 пъти
Знам какво ще кажете. Като си такава лесна, пада ти се. Само негативни коментари чета напоследък. И все пак реших да споделя тази история. Имах отношения с мъж на моята възраст - 25. Познавахме се от училище, но тогава бяхме още само на здрасти. Сега вече сме студенти. Излизахме няколко седмици, всичко беше нормално, нито ми е свалял звезди, нито пък другата крайност - да се държи зле. След около месец заедно, правихме секс, след което той ме отряза веднага, като спря да ми отговаря. Писах един, два пъти и спрях. Не обичам да търся обяснения от хората и всичко остана така. Вече е минала една година от тогава, не поддържаме контакт. Засякох го на едно парти, там се поздравихме, 2-3 общи приказки и така. Наскоро му писах здрасти, как си във фейсбук ей така просто. Но не съм и очаквала купищата обиди, които изсипа. Освен това не почна да ме обижда директно, а в течение на разговора. Почна да ми внушава, че съм търсела секс от него, а аз просто писах как си. Започна да разправя, че явно съм понатрупала опит и сега искам реванш, винаги съм била искала. И накрая вече каза, че сексът с мен бил зверски скучен. Каза а ти за кво мислиш, че не се повтори. И някакви други обиди там. Чудя се от какъв зор му е на някой, дори наистина да не му е харесал секса, да го натъква така и да ме обижда, още повече, че всичко е приключило отдавна. Аз му отговориха, емиии съжалявам за теб, защото на мен ми беше много хубаво, явно само ти си си изкарал зле. Но ми е обидно, че си мисли, че точно на мен може да ми говори така. Естествено няма да общувам с него повече. Но се чудя защо се стига до там хора като него да са толкова крайни и с какво съм го предизвикала.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6962c1b91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При всички положения никой мъж, който уважава поне малко себе си, не би наговорил тези неща. Спор по този въпрос няма и със сигурност не си изгубила стойностен човек, който щади чувствата на другите. Но тъй като търсиш причина все пак, може би трябва да погледнеш началото на разговора ви. Понеже казваш, че в началото не се е държал така. Може би си казала/написала нещо, което е разбрал погрешно и се е озлобил. Не го казвам като оправдание, в никакъв случай не го оправдавам, но би могло да е причина.
Като цяло смятам, че няма нужда да се ровиш още в този случай. От човешките уста можеш да чуеш много глупости, много обиди, не се учудвай. Подбирай по-добре хората в живота си и това кого допускаш до себе си. Знам, че е трудно да прецениш от самото начало, но имай едно наум, по-добре мнителна, отколкото наранена.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 86b5eacc64
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен го е яд, че не си тръгнала да го преследваш както е очаквал. След като сте правили секс е искал да се направи на интересен и незаинтересован и ти да започнеш да го преследваш. Много мъже това го правят за да си вдигнат самочувствието. Само че ти си спряла да го търсиш за което браво и той затова сега си изкарва злобата и яда. Остави ги такива подобия на мъже, много хубаво че си се отървала от него. Един мъж на място, дори да му е бил скучен секса с теб и да не иска повече да се виждате, ще ти го каже нормално без да те наранява. Все пак не може всеки да си пасне с всеки, но поне доброто възпитание предполага да прекратиш отношения с човека, без да го нараняваш. Пълно е с жени да си намери интересни в секса. Наскоро имах един случай с един познат, който просто ме изтри ей така без нищо. Аз също като теб си казах ами добре щом така е решил негова си работа. И аз като теб не искам да се обяснявам или да им влизам в игрите. Е появи се след 1 година и започна да ме обвинява, че уж имал нещо към мен ама чакал аз едва ли не да го преследвам. Е за какво са ти такива хора и комплексари. Аз му казах, че не искам да имам нищо с него и не му пука, за триенето му и фалшивата му компания. Да си играе игрите другаде. Ти си си ок в случая, а с лоши хора е пълно, не им доставяй удоволствието да ти скапват самочувствието и настроението.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4421094db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   След като сте приключили защо му пишеш „просто ей така“? Няма такова нещо... Предизикала си го и е бил откровен. А ти си тази, която решава, че това е „обидно“. Съжалявам, но ти избираш как да се чувстваш, не зависи от него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fe5ed30380
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато започнеш да приемаш и осъзнаваш негативните коментари, тогава ще си отговориш на въпросите.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9af53c34c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не стига, че е намазал, ами му било скучно.
Егати птретенциозните мъже са се навъдили мааму стара ;(

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9899c54136
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Улучила си момент, в който е бил надрусан/ пиян и е избила вътрешната му лошотия. Въобще да не ти пука, казал го е с цел да те нарани, нарочно, за да си отмъсти за собственото нещастие. Явно знае, че е постъпил нередно и сега напада. Така правят хората, които са гузни и ги яде съвестта. Нали си чувала за приказката "Крадецът вика – дръжте крадеца! ", та и този Ганьо. Вероятно не е опитен любовник, чакал е ти да свършиш всичко, и после го е отчел като личен провал, да не говорим за поведението му после и сега ти си нещо като неговото оправдание в очите му. Абсолютен скапаняк.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e1781b1c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе секса си е секс, няма лош секс това е като пиците или е мноооого вкусна или става или се яде. Иначе обикновено такава реакция се поражда когато отсрещния ти е ядосан за нещо или е още в пубертета и си мисли че като те удари вербално ти трябва да разбереш, че те харесва. Кво ти пука нали си си изкарала добре? Да пътува! Такива като този заслужават сами да си "бият кучето". Ама и вие жените сте едни... като се държим дръпнато и нахакано някак си ви привличаме още толкова, не мога да ви разбера. Не го мисли ще се намери някой който ще си му "забавна" там под чершафа.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d2819a0353
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не му се връзвай на приказките. Избива си комплексите на теб. Неслучайно си е легнал точно с теб - преценил те е, че не си от най - отраканите хора и затова съвсем целенасочено е решил да го направи с теб, за да си избие комплексите, като ти каже, че не си достатъчно добра в секса. (а истината е, че самия той е доста несигурен в себе си като сексуален партньор, също и като цяло като мъж и човек изобщо)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker