Искам да бъда с много по-различна от мен жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да бъда с много по-различна от мен жена
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 995 пъти
Аз съм единак, а жената, която харесвам е доста соицална и комукативна. Тя е нещо като вип персона в работата ми, подозирам че е любовница на шефа, но не съм сигурен. Той е женен и с дете. Но също така я обвързвам и с началник на друг отдел. Така изглежда. Но и той казва, че си има приятелка. Не съм сигурен какъв е статуса й, но със сигурност не е омъжена и няма деца.
Много я харесвам. Побърках се по нея. Наложи ни се да работим месец по един проект в тесен кръг, тя участваше. Страхотна е в много отношения. Ведра, усмихната и общителна. Един ден ми се наложи да отсъствам и пуснах лафчето, че ще им липсвам, а тя потвърди и беше съвсем сериозна. В смисъл знам че е нещо супер малко за вас, но на мен ми обърна целия свят, тъй като всъщност никой никога не ми е казвал, че ще му липсвам ама честно. След това чух, че коментира с началниците как върви работата и специално изрази мнението си за мен и че е страшно доволна от представянето ми.
Като цяло разбирам, че нейното мнение за мен се базира изцяло само и единствено на представянето ми в този проект. Но аз за първи път не искам просто да правя секс с нея, а искам да имам връзка с нея. Не ми се е случвало друг път и не знам какво да направя. А реално тя навярно изобщо няма стимул да излиза с мен - аз нямам социален кръг, нямам кой знае какви интереси, не съм добричък като нея, а и парите, които изкарвам не са значителни. Последното ще го променя, но не знам какво всъщност мога да й предложа. Тя обича да бъде сред хора, обича животни, обича природата, обича да бъде дейна. Изобщо не си подхождаме. Но се чувствам толкова магично около нея, че съм склонен даже да бъда сред хора и да комуникирам нормално.
Мога ли нещо да направя, за да я спечеля? Ако някой има идея, ще се радвам да сподели. Да добавя и че аз съм с две години по-млад от нея и трябва да я убедя, че това не е проблем, защото доколкото разучих по принцип се вижда с по-възрастни от нея. Ако има връзка с шефа или другия началник, смятате ли че изобщо е възможно да я спечеля?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker