Възможно ли е да съм прокълнат или да имам черна магия,защото ми се случват само гадни неща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е да съм прокълнат или да имам черна магия,защото ми се случват само гадни неща
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 3227 пъти
Възможно ли е да съм прокълнат или да имам черна магия, защото ми се случват само гадни неща.
Всичко започна преди два месеца, бях на скали и си счупих пръста, след това се разболях, слет това дойде рождения ми ден, беше най-гадния ми рожден ден, стана ми супер лошо, пак се разболях, ии след няколко дена си счупих много сериозно ръката, правиха ми операция със шина и пирони, и то дясната до края на лятото бях с гип и още съм, освен това пак паднах и си счупих гипса, трябва да правя всичко с една ръка и то с лявата, на първя учебен ден ме хвана някъв вирус, и като цяло само гадни неща. От какво може да е, и какво да правя???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3cf285683a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има теоретична вероятност нкаква откачалка да ти е направила магия, но дори и да е така, това не е причината за злополуките ти. Най-вероятно причината е, че си разсеян и с неадекватни рефлекси. Няма нищо мистично и във вируса - все някой в даскалото го е довлякъл отнякъде и си го прихванал. Не знам как се храниш и какво ти е общото здравословно състояние, може да си направиш прегледи и да се консултираш с психолога в даскалото или друг. Виж дали имаш някакви липси на витамини, пълноценно хранене, лична хигиена и чистота в жилището. Тоя живот е пълен с причини за всичко, няма смисъл да се филмраш в магии и други негативни фантазии на съзнанието. Прочети за и прави дихателни и други елементарни общи упражнения, за да си изградиш някаква двигателна култура. А за общата култура, чети художествена литература докато си млад, че после няма да имаш толкова време от работа и умора.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6420b3e0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много хора биха ти казали че няма как да е това, но аз от определен опит знам в детайли как може да повлияе. Най-голямата ти грешка ще е да отидеш на ходжа или карти таро или там тем подобни. Църквата е спасила много хора, намери свещеник със сърце биещо за Исус, повярвай ми има такива. Като казвам помогнали, имам предвид и изцелени (освободени от тъмно влияние, бесовско). Моля да публикувате коментара ми, който е с цел споделяне на опит, така щото споделящия да прецени дали да вземе под внимание, не е с цел пропаганда на едно или друго вероизповедание, просто наистина опита ми показва без възможност за съмнение кое може да помогне при евентуално наличие на магия или както там бихте го нарекли.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b876809b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Напълно възможно е, минал съм по този път. Трябва да вземеш мерки, най-малкото да направиш проверка за проклятие или черна магия. Предполагам имаш и подозрения кой може да го е направил евентуално.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 61a4ef7b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Месец преди Рожденният ти ден се нарича Сатурнова дупка и много каръшки месец. Прочети за това и не се филмирай с магии и други тъпотии

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f6e4d6166e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Картата на Слънчевото завръщане за следващата година започва да действа 1-2 месеца преди рожденния ден. Приготви се за интензивна година. Ти ще отработиш "каръшките" аспекти съзнателно и ще ожънеш повече позитиви в крайна сметка.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: da9cbe387f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Баси, не сме поумняли от времето когато са горялои вещиците по кладите ;(
Алооо 21 век сме. Магиите са в главата и във филмите за Хари Потър и тям подобни.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 202fe97275
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до 6 от "вещиците": Преди сто години и за квантовото преплитане са казвали, че не съществува. Айнщайн е прекарал дълги години в опити да го обори и е предложил хипотезата за скритите променливи, въпреки че всички експерименти и тогава, и сега, я оборват. Т.е. това, че сме 21 век не значи нищо. 21 век е просто някакъв момент от времето и вие си мислите, че като сме 21 век това трябва да значи, че няма "паранормални" феномени. Проблемът с "паранормалното" е, че прави хората податливи на суеверия и ги кара да не поемат отговорност. А реалността е, че има неща, за които можем да поемем отговорност и такива, за които не можем. Повечето хора, независимо дали суеверни или не, не желаят да поемат отговорност дори за нещата, за които могат, а суеверието само усилва това мислене. В реалността обаче, съществуват множество "паранормални" явления, за които още конвенционалната наука няма обяснение. Това не значи, че не съществуват.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b876809b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   До коментар 6.
Тези, , измишльотини'' за съжаление съществуват, който го е изпитал на гърба си той знае. А какъв е механизма им на действие, научен отговор няма засега. Може би един ден науката ще направи необходимата крачка в тази област и ще разгадае какво точно се случва. Между другото се изказвам и като потърпевш, години наред ми трябваха за да приема тези, , простотии'', идва един момент когато ти светва червената лампичка и си казваш не може живота ти да се промени дотолкова, че да ти се случват само лоши неща.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0e3bd481e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Имаш съболезнованията ми. Но не. Магии няма извън болните умове на бабишкерите с Алцхаймер. Просто ти куца. Бая.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 267661aa18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това магьоосничките все ми живеете в някакви панелки и едвам връзват двата края. Не познавам един човек, който да и а така в власт над хората, дето да е беден и гаден, като вас.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0a489e2a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   10, за съжаление много магьоснички, врачки и тем подобни изобщо не са бедни. Взимат по няколко хиляди за разваляне на магии и подобни, а наивни клиенти не липсват. Има една врачка в нашия град и чувам, че всеки ден внасяла по няколко хиляди лева в съседната банка след работа.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0a489e2a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Иначе и аз не вярвах в магии, но имаше един циганин, който искаше да влюби една българка в себе си, а тя дори не го понасяше. А той грозен, грозен, на човек не прилича, а тя симпатяга. Беше казал, че и направи магия, аз не го взех на сериозно.

Един ден донесе една домашна баница и почерпи всички, вкл. и нея. Скоро след това на онази и прищрака, остави сериозния си приятел, с когото бяха заедно цели 6 г. и се събра с този грозен циганин. Всички бяхме в шок как хем не го понасяше, хем се случи това и то така бързо изневиделица.

Това беше преди десетина години. Сега са женени и имат 2 деца.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ba628cf994
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   9, де да бяха само бабишкерите, с мед да ги намажеш... ще се изненадаш колко млади и видимо интелигентни хора вярват в магии.
авторе, щом постоянно падаш и си чупиш кости, или не гледаш къде ходиш, т.е. движиш се рисково, или си пиян / напушен, или имаш намалена костна плътност. На твое място бих поработила върху съсредоточаването си, върху реакциите, а не да разсъждавам имам ли магия. Защо пък все правят магии на хора, които вярват в тях? Как един не дойде да направи магия на някой, който дори няма да се сети за това?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8188df8ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Нали знаеш какво е основното на всички видове магии? Действат само ако вярваш в тях!!! Щом веднъж си повярвал, че ти е направена магия и вече край, направо като магнит привличаш неприятностите и то със силата на мисълта си! Втълпиш ли си веднъж, че не ти върви, ами наистина няма да ти върви! Не подценявай силата на мисълта! Точно както тежко болни хора са оздравявали защото са вярвали, че ще оздравеят, точно така са умирали и хора и то от дребни заболявания, защото са си внушили, че са тежко болни! За това спри да мислиш за магии, гледай положително на живота и ще видиш как ще спреш да привличаш лошия късмет!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fd59999e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 11, вместо да си чупиш пръстите от писане по форумите, подай сигнал в НАП. Вещицата едва ли плаща данъци.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b876809b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Хора... имам се за човек със интелигентност около средната и поне малко над средната. Такива неща, независимо дали вярваш или не вярваш те хващат, ако са ти направени. По-добрия случай е ако вярваш, защото ще вземеш мерки евентуално.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6e1f086ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не е магия, а скрит здравословен проблем. Направи си пълни прегледи, тези падания и счупвания, говорят за здравословни проблеми и липса на минерали и витамини. Веднъж отслабен и с измъчена психика, си лесна плячка и за всякакви вирусни заболявания. За притеснение си е, не защото имаш магия, а защото явно имаш скрити здравословни проблеми - невролог, специалист по костните и ставните заболявания, ендокринолог. Това са твоите хора, които ще развалят "магиите". Междувременно вземи да приемаш природни стимуланти за имунната система. Като човек, запознат с енергийните влияния, категорично мога да ти кажа, че не е магия. Енергийните влияния действат на психиката първо и на мисленето на обекта, после на тонуса. Човек се чувства зле без видима здравословна причина, става агресивен или се "променя" до неузнаваемост. Твоят случай въобще не е такъв. Успокой се и подходи логично лъм проблемите.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d75fd77de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   17, мене не ме ебе кой колко изкарва и дали плаща данъци, просто казах на горния , че не са бедни, както си мисли. Като ти е такъв проблем, оплачи се ти в НАП. Мене ме боли тръбата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 70994af594
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Нямам никакви здравословни проблеми, преди нищо не съм чупил и съм здрав не боледувам, за щастие нещата се оправят така че споко :))) ппц и аз не вярвам мн мн в магии, явно съм имал лош период

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d66aa78e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До 20

Честно казано, това което правят над хората... И няколко хиляди лева са нищо. И аз кеширам по 1600 лева на седмица след работа, но ако все още съм си беден...

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5a9a5c2dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Лекът срещу магиите е Исус Христос и тайнствата в православната църква. Кръсти се, ако не си кръстен, вземи си вкъщи и пий светена вода, изповядвай се и се причастявай. Казвай често Исусовата молитва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker