Влюбен съм в едно момиче. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм в едно момиче.
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1313 пъти
Здравейте, на 17 години съм, момче, което е нямало приятелка до сега. И съм много влюбен в едно момиче, преди бяхме в една компания, но сега сме в различни и от време на време се виждаме.
Опитвам се да я изведа на среща, питах я на лично, понеже сметнах че на живо ще е по добре от колкото по Facebook, Instagram и тн. Учудващо тя се съгласи, и разбира се се зарадвах, но гледах да не го показвам. Дойде деня в който трябва да излезем, бях и купил рози и бонбони, и и писах дали иска да се видим след малко, естествено мина с номера че била учила и не знае кога. А аз съм много емоционален човек и ми е трудно когато си харесам някой да не съм около него или да не поддържаме връзка. При което се "пристраших" да и пиша днес да излезем, но така и не го видя и не отговори. Готов съм на всичко за нея, дори и да се променя колкото и тъпо да звучи.
Бяхме излезли една вечер с компания и тя подмяташе, че не искала приятел, но с един приятел си говорихме по тая тема, и изяснихме някой неща за нея, както и да е. Постоянно повтаряше как всички били "еднакви". Искам да излзем само двамата да и обясня как не съм такъв за какъвто ме мисли, защото повечето момчета с които е била тя са били ( с извинение ) курвари, и по един или друг начин са я наранявали. Искам да и обясна да ми даде шанс да ме опознае защото, аз когато си харесам дадено момиче, не мога да погледна друга момиче по същия начин по който гледам на нея. Колкото до това че са и изневерявали, не смятам, че съм склонен на това, защото първо тя е много добре изглеждаща мадама, второ не съм бим с момиче до сега. А забравих да вметна имаме една година разлика тя е на 16г.
Много ми е трудно като преживявам тия неща, защото аз не си харесвам всяка една, за тия 17 години през които съм бил съм харесвал 3 момичета и не говоря само по външен вид. И тя е първата която ме кара да се чувствам, много добре когато е до мен, и много тъпо когато я няма. Започвам да си задавам въпроса дали проблема не е в мен, аз не съм като другите, не съм "бияч", курвар скинар, нямам кола, просто съм едно нормално, Много емоциаонално момче което иска да покаже, че има чувства към дадено момиче. Музиката е единственото нещо което ме кара да се чуствам ценен, защото само чрез китарата мога да изразя истинска емоция. Готов съм на всичко за нея. Благодаря, на тези които са отделили от времето си да четат за моя проблем, бих бил благодарен ако някои би ми дал някъв съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 71ebac3bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ООх дечко, дечко. Рози, бонбони.... романтика. Много филми гледаш. Цветя чаак когато си легнете. Бонбони? Ай стига! Кафе и толкова, после целуваш и ако не побегне - твоя е!

Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 19efc6e2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво е това момиче, което на 16 вече има няколко бивши?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d12bc1441e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторе, не се променяй, най-малкото в опит да се харесаш на някой. Та нали този някой трябва да те хареса именно такъв, какъвто си? !
Единствения съвет, който аз мога да ти дам е да говориш с човек от нейното обкръжение, с който знаеш, че тя си споделя и да го накараш да я поразпита дали всъщност те харесва, за да знаеш струва ли си да продължаваш изобщо с опитите да достигнеш до нея. Може наистина да и е писнало от бройкаджии и т. н., но това не е оправдание, за да не излезе с теб. Как иначе ще разбере, че ти си различен? ! Момичетата на и около тази възраст (че дори и големи, зрели жени) често са склонни да се "възгордяват" когато някой им обърне повече внимание и се почувстват харесвани. И колкото повече продължава това нещо, толкова повече им се вдига самочувствието. Но това не може да продължава до безкрай. Опитваш, опитваш, пък като не става - я оставяш като и е толкова акъла.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 58fd85ea34
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Точно, защото си готов да промениш себе си, заради нея, тя няма да ти обърне внимание. Тя трябва да те гони, тя трябва да се чуди харесваш ли я всъщност или не. Заеби тия бонбони, рози и прочие.
Промени отношението си към жените, но не заради жените, а за да не се разочароваш повече.
Живей си живота без да ги слагаш на пиедестал, без да се стремиш към тях и без да им се обясняваш.
На тая възраст тя може да те баламосва, както си иска, но истината е, че ако си супер уверен ще видиш колко неуверена е самата тя и ще започне да те търси.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 46d8deb75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мъж на 40
Просто думи нямам да ти обясня колко грешно е поведението ти.
Ще започна с един пример, за да ти илюстрирам ситуацията с момичето. Представи си, че на 18-ти ти рожден ден баща ти ти връчи ключовете на чисто ново Порше за подарък. Каква ще е реакцията ти? Първо ще се зарадваш страшно много, после ще започнеш да го караш насам натам и да се фукаш, после ще ти поомръзне и може да го поочукаш тук там, но няма да ти пука особено. Какво като е скъпо! Татко ще се погрижи пак! .... Изводът е: Когато получиш нещо на "тепсия" и не си се потрудил за него, ти не можеш да го оцениш и не му се радваш. Това важи са всеки един аспект на живота, не само в любовта.
За момичето, в което си влюбен, ти си колата подарък. Цялото ти поведение просто крещи "Вземи ме! Аз съм изцяло твой! Нищо не трябва да правиш, просто ме вземи! ". И резултатът не е никак изненадващ.... на нея не и пука особено за теб, даже си и досаден и вероятно вече те отбягва. Ние хората така сме устроени. Не ценим лесните победи.
Какво да направиш - превърни се в предизвикателство за нея. Забрави за всякакви цветя, подаръци и мазно, угодническо поведение. Спри да я търсиш. Когато сте заедно се шегувай с нея, леко подлагай на съмнение характера и, външността и (без грубости и простащини), дръж се сякаш я харесваш, ама не чак толкова.... тя никога не трябва да е сигурна дали я харесваш или не. Награждавай доброто и поведение към теб с лек комплимент за ума и (никога за тяло или външност) и наказвай лошото с игнор и изтегляне на вниманието ти от нея. Това ще я кара да се старае, за да получи одобрението ти, да се чуди какво става и дали я харесваш.
Стани загадъчен, леко "лошо момче", имай си свой интересен живот без нея.... флиртувай усилено и излизай на срещи с други момичета.
Ако го направиш, ще видиш как внезапно ще и станеш много по-интересен и тя сама ще започне да те търси. после никога недей да се връщаш отново към цветята, бонбоните и мазненето. Остани предизвикателство по време на цялата ви връзка и ще видиш как жените ще те ценят много повече.
Успех!

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 72a0c986c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря за съветите, ще се постарая да ги използвам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c03a58038b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте, пак съм аз и моя проблем. Понеже разбрах, че тя вече знае, че я харесвам, показаха ми снимки от чатове с нея, как казва, че знае, че я харесвам, и не го е очаквала от мен. Споменава, че е била отвратена от държанието на някои момчета ( предполагам тези с които е била) че не се отнасяли добре с нея, и че не си струвало да влага много любов и емоция в една връзка. И не и е било до гаджета за сега. Та мисля да и пиша утре, да излезем, да си поговорим за нея за мен, да се изясним, поне да разбере, че съм човек на които може да се разчита за всичко и че може да ми има доверие.

Извинявам се ако съм допуснал някаква грешка в текста, пиша всичко това от телефона.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c04d42d83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Брат,бъди себе си...заеби кви ти обясняват да си си се държал не така както ти идва отвътре,това са простотии!Искаш да и подариш цветя-подари и,искаш да и купиш бомбони купи и,искаш да и се обадиш-обади и се,разсмей я,поздрави я с някоя готина песен,покани я на кафе или където иска тя да отиде,като я харесваш кажи и го,не се прави не някой който не си,като свириш на китара ок изсвири и нещо,напиши песен за нея,аз съм го правил и аз свиря и беше готино,покажи и какъв си наистина ,накарай я да се отпусне с теб и да бъде и тя себе си,тогава се получават нещата!Това не е "мазнене" както го наричат някой задръстеняци,това е нормално човешко поведение от един човек към друг,това е израз на любов,ако флиртуваш с други си вкарваш автогол,прави и приятни изненади,не неприятни и ще и хареса ще почнеш да и липсваш и в един момент ще разбере че те обича.Не казвам да и досаждаш,просто прави и жестове които ти идват отвътре,това най много ще я впечатли,че не си като другите ,казвам го от мой опит!
М 24

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker