Въпрос предимно към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос предимно към мъжете
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2415 пъти
Здравейте, искам да попитам мъжете възможно ли е да имате тайна любовна връзка с една жена в продължение на месеци или дори година и да не изпитвате нищо към нея, да не ви пука за нея и да не я обичате, а да е само секс. Ако е за една нощ е ясно че може да го правите без чувства, но когато продължи по дълго влагате ли нещо повече чувства някакви или пък любов, ами ако усетите че жената се влюбва във вас какво правите? Всичко това е при положение че мъжа не е обвързан иначе и няма жена и деца. Жената обаче е обвързана и с деца.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3e694ffcb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абсолютно е възможно, дори и с години. Знаеш, че мъжете и жените сме устроени различно в това отношение. Е, може би при някои мъже не е възможно, нопри някои определено е възможно, дори при повечето. ТО като се замислиш, половината, че и пвоечето бракове са скапани, но все пак си правят секс от нужда и въпреки това не се влюбват отново.

Ако усетим, че жената се влюбва - зависи от мъжа. Някой би се възползвал, за да я манипулира, друг би я зарязал, за да не си усложнява живота и т.н. Зависи и от жената какво прави. Ако иска да го обсеби, ревнува го и т.н., най-вероятно ще бъде разкарана.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 65453b13bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Можем, аз съм бил така..

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: eb7933d7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Учудвам как много жени отказват да разберат и признаят, че половете имат различно мислене и настояват мъжете да мислят като тях.
Мъжете харесват с очите си, правят секс за удоволствие, често без да влагат грам чувства в това. Това за нас си е физиологична необходимост, както храненето. Виждаш хубава жена, и веднага ти се приисква да правиш секс с нея, само и единствено на базата на външния и вид, без дори да си разменил и дума с нея. Постоянно ми се случва и ти гарантирам, че при всички мъже е така....дори и при женените и солидни господа.
Ако се замислиш от биологична гледна точка, това е нормалното мъжко поведение с цел разпространяване на собствените гени. Тъй като един мъж никога не може да е сигурен дали детето, което отглежда е негово (генетично), той, се стреми на подсъзнателно ниво да оплоди възможно най-много жени. Това е инстинкт. Сега има ДНК тестове, но милиони години преди това не е имало, а биологията не може да реагира толкова бързо :)
Вие жените имате точно обратното поведение - от всичките мъже, които искат да правят секс с вас, се стремите да изберете този с най-добри гени и с най-добри шансове да осигури оцеляване и просперитет на вас и бъдещите деца. Затова вие търсите общуване, сигурност, искате "да почувствате" нещо с конкретен човек, за да искате да правите секс с него и т.н От природна гледна точка вие правите "генетичен подбор" на мъжете.
Надявам се, че намери отговор на въпроса си някъде в словоизлиянието ми ;) Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 28796cbd02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спри да му се пускаш и ще видиш как ще те заобича изведнъж. Усещането, че не му пука е защото винаги си на разположение.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 504aedef72
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Към 3

Жена съм и съм съгласна.

И към всички мъже, които мислят като 3 - да не се чудите, защо жените искаме: красив, силен, умен и финансово заможен мъж :) Подбор, а не повърхностност.

(за глупавите, пояснявам, че съм саркастична.)

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: dde502f82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Авторке, отговорът е много лесен. Ако накой здрав, прав мъж ти каже че не мастурбира, значи че лъже. Тези мъже, ходили в казарма знаят за какво говоря. Жената служи единствено за разплод и за удоволствие на мъжа. Знам, че това няма да ти хареса, но това е истината. Единствено в пубертетна възраст мъжете се влюбват истински, но това е за кратък период. Това значи, че повечето мъже задоволяват половия си нагон чрез жените, като правят секс за удоволствие, а не че жените им трябват за бракуване, освен когато решат да се възпроизвеждат. Е, има и платена любов, но безплатната е за предпочитане, особено за ергените! Дано съм отговорил на въпроса ти, защото такова е моето мнение!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 333f4bc1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към 5.
7
Така е, но това в повечето случаи са 5 вида различни мъже. И да има такива, то те са някакви малки проценти под нулата. Тоест няма за всички ви. Трябва да се задоволите с каквото има.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c87c63bce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   5, да не би да харесваш ниски, грозни и бедни мъже? Я поясни на още по-глупавите.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d597f9f598
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   До Н3:
Аз пък не съм съгласен с поредното мнение пълно с най-различни клишета и биологични гледни точки от "учени", целящи правене на пари от заблудени хора , както и др. подобни статии, че мъжете имаме повече желание за секс заради тестостерона,обаче РЕАЛНО желанието за секс зависи от либидото на човек, в което играят роля много други хормони и др. неща , а тестостеронът влия толкова, колкото и естрогенът.
Либидото варира във всеки човек различно, независимо от пола.Има мъже, които имат повече желание от жените, както и жени, които имат повече желание от мъжете.

Ако жените имаха по-малко желание нямаше да има толкова разголени снимки по социалните мрежи , да има толкова проститутки , да се купуват вибратори и секс играчки, също така порно индустрията e стартирала от жени, а не от мъже, чисто и прости жените им е набивано в главата от обществото , че ако поискат секс първи , в някои случай няма да им се гледа с добро око, което не е редно .Жените също така оглеждат мъжете , но имат по-добро периферно зрение, и не се набива на очи толкова.

Обществото ни набива в главите, че мъжете сме по-различни , от жените и обратното, обаче разликите са по-скоро в поведението ни , а не в биологическите разлики.
Имайки предвид, че хората не се вляем много по природата, защото имаме разум, естественият подбор се прави от двама души(мъж и жена) , така че не може да се твърди , че жената прави избора, лично според мен е 50/50. Има много успешни и красиви жени, които са обвързани с не чак толкова успели и красиви мъже, and vice versa , въпреки феминизма и др. тем подобни социални движения(секти), които подтикват към полова дискриминация за да редуцират населението на земята, което и успяват до известна степен и с др. начини , така че светът е много шарен за да бъде поставен в такава ограничена рамка, като мнението на Н3.
Силно се съмнявам , че жените имат точно обратното поведение , защото има твърдения(но не е сигурно, според мен зависи от човека), че нито мъжете, нито жените са пригодени да бъдат моногамни, но се налага поради социални норми, които се налагат в днешния модерен свят, защото все пак сме в 21 век.
При животните е по-различно , те се водят единствено от инстинктите си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6e3251c5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ех, авторката не може да се примири, че колегата ѝ няма намерение да бъде с нея до гроб... Не ѝ харесаха коментарите в предишната тема, та реши да пусне нова. Жена, нищо по-различно няма да чуеш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f8cd04dd77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   #7

Е точно защото трудно се съчетават в едно, искаме един да ни чука, друг да ни издържа и т.н... Природа, кво да се прави, не е създала нещата така, та един мъж да ни е достатъчен ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: efedb8f8dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Въпреки че съм жена и може да бъда осъдена от "другарките", съм съгласна и с животинското начало, застъпено в сексуалността на мъжа, и с биологичната му обосновка. Не казвам, че всеки ще изневери - на някои мъже много трудно им връзват чисто статистически. Но тия тинтири-минтири за скрити неосъзнати чувства са по-скоро объркана работа. Мъжете са ревниви и не обичат лесните неща, поне повечето от тях..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0e4dcd0e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Мъжете това, жените онова. Хора, имаме еднаква сексуалност и двата пола, разберете! Другото са социални норми и поведенчески модели. Аз съм жена, но в момента не искам да се обвързвам. Натоварвам се прекалено психически по този начин. Да не говорим, че от влюбчив мъж по-страшно няма. Която жена го е изпитала на гърба си, тя знае. Усетя ли инстинктивно, че някой е такъв вече бягам с 200.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 504aedef72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към 8 от 5

Харесвам различни по визия хора. Какво значи грозен? Ами нисък? Аз съм 160 см. за мен, всички са високи. Бедни? Имаш предвид - емоционално бедни - да, такива не харесвам, ама то си е за тях, тая бедност.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ccb5590378
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Необвързан мъж се занимава с омъжена с поне две деца, защо? Вероятно иска да измести всички функции на мухльото (извинявай пич, ама защо и имаш такова доверие на жена си) и най-вече функцията даване на пари, нали??? Съвсем логично! Или иска секс без обвързване? Ако искаше обвързване, ще си вземе необвързана и с едно или николко деца. За него ясно, някоя се разкрачва и той го ползва. А майката с децата??? Като ти казва, че си красива и умна - за да получи безплатно секс. Ама ти му вярваш? Питай някое от децата си, много е вероятно да е с по-зряло мислене. И в случай че мъжът ти разбере се подготви за тежко сядане на земята!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 749991a5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Каква логика търсиш в нелогични отношения?
Който има семейство или връзка, държи на тях и като мишок шава при отворена възможност. Еднакво подло е и при двата пола. Просто някои са си курви по душа, без значение мъж или жена. Тия обяснения с биологията са... меко казано смешни. Човек не е добитък, има сърце и душа. Извинявам се предварително на „биолозите” и добитъците, те винаги имат „аргументиран” отговор, дори „научен”, че са просто курви или курвари.
Каквото даваш, това и получаваш в края на краищата.
Според мен, ако не можеш да се владееш и имаш нужда от разнообразие, коректно е да си живееш сам и да ловуваш колкото ти душа иска... не да държиш в лъжа друг човек или да разбиваш психиката на деца и тн тн...

Но права е номер 11, курварлъка е свързан със свободно време и мързел... без лъжи и номера, няма как да стане...
Бих и напомнил за друг „природен” закон - шут в задника :)

Кой как се уреди или, ако минава номера - Ок... но минава ли?

Понапълни се доста със „самотни майки”.... нещо не им е на тамън... сигурно е „природно явление”...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 539c004947
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От #11 до #16

Може би е коректно да обясня смисъла на коментара си.

Много мъже се оправдават как им било биологично заложено да бъдат с повече от една жена. Но ако почнем да се оповаваме на биология, и при жените картинката ще е подобна. А и природата може да ни е заложила тези неща, но също така е заложила, да не ни е приятно, когато половинката ни ги прави.

И как се разрешава тази дилема? Много хора искат да я разрешат така, аз ще правя каквото ми е заложила "природата", пък половинката да прави, каквото на *мен* ми е добре. Е, някак не е правилно. Хората трябва да разберат, че хубавите неща изискват "жертви" и няма как да имаш всичко, защото "всичко" съдържа взаимоизключващи се обстоятелства. Затова, тръгнеш ли следваш "природата" си, или по-конкретно, тези аспекти, които ти изнасят, нямаш право да се оплакваш и оправдаваш, когато те застигнат резултатите или ти отвърнат със същото.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ccd78a348f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Какви коментари само! Не разбрахте ли най-после, че мъжът си е мъж и е господар на света, а светът винаги е бил мъжки! Ако един мъж изплющи над 10 жени, пак си е мъж и дори повече мъж от останалите, а, ако една жена спи с повече от 2-3-ма мъже, всички я смятат за ку*ва, и не гледат с добро око на нея, а никой мъж няма да я вземе за жена, и да я направи майка на децата му! Авторке, разбираш ли за какво говоря?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3fed9c92da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Мъжете, които се оправдават, че подобно поведение им е природно заложено сами признават, че не са нищо повече от животни (използвам думата в най-добрия смисъл).

Това, че имаме вродени инстинкти не означава, че не можем да имаме свободна воля и разумно държание, защото това би означавало, че еволюцията се е провалила.

Не бих препоръчала на авторката да продължава да се вижда със слабо еволюирал индивид - по-добре да си вземе котка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker