Секс, любов и удоволствия... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секс, любов и удоволствия...
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1426 пъти
Дилемата е защо търсим сексуално и емоционално удоволствие извън семейството!? Събираш се с един човек под един покрив с цел да създадеш семейство, деца... и в повечето случаи, това се случва, защото имаш чувства! Преди 40 години свободното съжителство беше забранено, сега можеш да живееш с парньора си свободно години на ред, да го опознаеш, да прецениш...! ... и хоп, създадеш семейство, родят се деца и... почват изневерите. Секса е лош, малко внимание, разочарование от патньора! Преди 40 години, хората по-готови ли бяха за семеен живот спрямо днес!? .. или днес "слободията" и егоизма са по-големи. Споделете...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 904e3086ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смятам, че на някой му изнася така, затова се създават безполови същества бавно и полека. В чужбина това вече е реалност. А и нали знаете приказката за лисицата и гроздето... представям си брака като една хубава узряла чепка грозне и отдолу лисицата, която се опитва да я стигне, но уви къси са и краката и най - лесно и е да каже, че гроздето е кисело. Като извод: Тези, които не умеят да се справят с предизвикателствата в живота остават ергени/стари моми. Само смелите хора се впускат в предизвикателства, но някои се страхуват да поемат рискове. Тези, които ги е страх, мразят брака. Това мисля по въпроса.

Като мъж с 26 годишен брак, ще споделя някои плюсове за него, от позицията на обикновен човек. И да знаеш, да имам деца и да се оженя съм избрал сам - далеч не е наложено от населението, роднините, както много смятат. Никой не може да те накара да се жениш и да имаш деца насила, осъзнайте го най - накрая.

1. Бракът е забавен.
2. Сексът в брак е по - приятен от този за една нощ или който е само във връзка /това е и научно доказано/
3. Трудно е, а точно това го прави стойностно. Лесните неща не ми доставят удовлетворение след като ги постигна.
4. Да имаш половинка и да делиш с нея и да се справяте заедно е по - приятно за мен, отколкото да живея като вълк - единак.
5. Почивките със семейството са най - хубавите!
6. Нужни са години за да се довериш напълно на някого, за да му споделиш най - големите си тайни, несигурности, страхове, мечти и др. А бракът за мен и съпругата ми ни даде това доверие, което ни позволи да бъдем по - силни емоционално.
7. Имаме общи мечти и ги постигахме и постигаме заедно.
8. Любовта и стабилността, които осигурява на децата. Много проблеми в света водят до деца, които са растяли в проблемни семейства.

Просто няколко неща, които ми минаха през съзнанието, за пример.

Още веднъж ще го повторя - никой не може да ви накара на сила да имате деца. Спрете да повтаряте, че това ви е наложено от обществото, от комунизма, от едно време, дрън та пляс! Няма по - хубаво от семейството, познавам много самотни хора, които остаряха сами, защото някога на младини мислиха като вас, понеже им беше широко около врата, но на старини сметката идва, всеки купон свършва, така да го кажа. Важно е да си имаш детенце, което да те обича безкрайно и една хубава добра жена, която да споделя с теб вечеря, легло, планове, емоции, живота си... нищо не може да замени това.

Не е даром - трябва да се потрудиш! Спрете да плюете гроздето. Гроздето си е много сладко. Но е високо!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d0a6cb161f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Живееш си с партньора години наред, създадете деца... и си омръзнете до смърт.
Нито годините съжителство, нито децата са разрешение на вечния биологичен проблем, че хората просто не са моногамни и в един момент искат разнообразие. Говоря от мъжката гледна точка, но според мен и някои жени ще споделят подобни впечатления.
Аз съм женен от 17 години, живеем заедно от почти толкова време, имаме едно дете, не сме си изневерявали, но.... това не пречи вече да не ми се прави особено секс с жена ми. Нищо и няма (даже е много красива), просто ми е омръзнала. Предполагам при нея положението е подобно, защото и тя не гори от нетърпение да прави секс с мен.
Признавам си, че много пъти съм имал възможност и желание да и изневеря, но засега се въздържам... и аз не знам защо... но не е заради морала от преди 40 години. Просто не искам да я нараня. Но както казах, това не ми решава проблема.
Твоят човек явно няма подобни скрупули като мен! Или го приемаш, или и ти му изневеряваш, или го зарязваш.... Не е като да нямаш избор ;)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e8c14312fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма лош секс, ако е с човек когото обичаш.. Проблема е ако започнеш нещо с неправилния, а не останалото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: aed1c09f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моите наблюдения са, че повечето жени не създават семейство, защото имат чувства а от изгода и оттам тръгват проблемите.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1c3df0de29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нарича се еволюция. Преди 40 години си бил длъжен да се съобразяваш с нормите и правилата на обществото, загърбвайки собственото си личностно израстване. Всеки греши и трябва да има шанс да оправи грешките си, да се развива , да израства и да се усъвършенства. Преди 40 години нямаше wifi, internet и дори мобилни телефони, а стационарните телефони бяха за богоизбраните. Секса е още един начин на изразяване на чувства и емоции. В повечето семейства качеството и количеството му рязко падат след 5тата или 10тата година. Партньорите са си омръзнали, изхабили са се емоционално един към друг, трудно се гледат и разговарят .. как да им се получи качествен секс?! Преди години щеше да е срамно и дори невъзможно да изпуснат парата на вън и това би довело до болести, истерии и влошено качество на живота. Няма спор, че слободията и егоизма са несъизмеримо по-разпространени в наши дни. Но "секс, любов и удоволствия.. " са много по-достъпни и когато не ги получаваш в семейството никой няма да те спре да ги намериш извън него. Въпрос на личен избор е.. и това е хубаво.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 82579dbb44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защото изчезва уважението, общуването и това, от което и за което сте се събрали, съсипвате. Не е задължително да има изневери, но доста от тях са следствие от това, изключвам хора, които просто не стават и са си такива. Но какво може да накара човек, който е бил дълго с един човек, да помисли за изневяра? ! Аз ще ти кажа своята гледна точка. С моята жена/приятелка, сме заедно от около 13 години, имаме детенце почти на 4. Откакто роди, жена ми стана съвсем различен човек. Не, че не съм виждал тази й страна понякога, но сега я виждам постоянно. Нервна, заядлива и т. н. и ако детето и отглеждането са имали огромно значение и влияние докато детенцето е доста малко, то вече тя поотрасна, но жена ми си остана същата. Вече не се сеща за мен, да дойде да ме разтрие, както правеше едно време. Да ме прегърне, да ме целуне(аз правя към нея тези неща, с разтривките, с целувки вече по-рядко, но заради нея) Желая я, не е да кажеш, че ми е писнала, дори сексуално си я харесвам и ме привлича. Но... Винаги има някаква работа, да сготви, да чисти... И дори когато взема, че й помогна с всичко, свърша и повече от 50%, тогава на лаптопчето или да си почива, но не и да обърне внимание на мен. Аз просто съм ако остане време след всичко останало. И ето това ме кара да искам да й изневеря не само физически, защото и сексът е доста рядък и трябва аз винаги да съм в настроение, когато тя иска, пък аз кога съм в настроение, не е важно. И да, говорил съм доста пъти с нея, даже казах, че ако така продължат нещата, ще си намеря любовница. Ако я питаш нея, не е баш така, грижи се за мен, грижи се за дома и т. н и е "прислужница". Но аз нито я карам, нито не й помагам. Напротив, правя го, но тя е през деня вкъщи обикновено, аз в офиса, на работа.
Относно въпросът ти, не мисли, че преди 40 не са изневерявали. Да, моралът е бил много различен, но... Имало го е и уважението. Мъжът се прибира вкъщи изморен, работил, жена му е направила ядене, и ако трябва и краката ще му измие, защото се е скъсал от работа, за да има тя и децата им да ядат. Ще го прегърне, ще го целуне и т. н. А сега какво? Прибира се човек и чува "ох, колко съм изморена, колко съм скапана". Да, мила, само ти си скапана, другите не се изморяваме, не ни е тежко и т. н. А иначе си има и женкари и курвета, които просто са си такива хора, но аз говоря за малко по-стойностни хора, които по някакъв начин биват подтикнати да изневерят. Най-вече няма ли уважение, и някой постоянно е на нож към теб, вместо ако те обича, просто да те обича, така се случва. Мъж на 29 години съм, ако мога да се нарека мъж изобщо :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1dc25bbd4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Проблемът е чисто психологически. Младите и не толкова младите създават семейство и деца. За да направиш тази стъпка, ти трябва да си готов за нея. Трябва да си готов да пренебрегнеш собственото АЗ в името на НИЕ. Това е в емоционален план.
Трябва да имаш ОБЩА парична каса, от която плащате разходите в къщи, не всеки да си държи парите в "джоба". С парите трябва да сте абсолютно на ясно и всички разходи да се обсъждат... няма фонд " и аз съм човек".
Ергенският живот е повече от привлекателен. Мислиш от първо лице единствено число. Кеф ти дискотека, отиваш... , кеф ти компания с приятели... отиваш, кеф ти нова дреха... купуваш си. Кеф ти нова приятелка или приятел... преориентираш се, харесаш си някого... хайде в леглото.
Семейният живот е ангажимент и то сериозен, първо със собственото си ЕГО, после с ЕГОТО НА ПАРТНЬОРА!!!
Иска ни се хем да имаме семейство, да живеем по правила, хем да си живеем по ергенски. Егоизмът е издигнат в култ. Поради тази причина и свободното съжителство е актуално. Заиграят "пеперудите" в стомаха и хоп смяна на партньора... ПАРТНЬОРА ПРЕБИТ ОТ РАБОТА И АНГАЖИМЕНТИ НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ РЕДОВЕН СЕКС, хайде да си намерим любовник или любовница, щото този вече не ни задоволява!!!
Като секса е най-важното нещо в живото, защо търсите моногамна връзка и създавате деца.
Щастието е скучно нещо, ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker